karib Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 (edited) 3η απορια: Android 11 Συνεδεσα το κινητο μου με καλωδιο, και ηθελα να μεταφερω τα αρχεια στο pc. Δυστυχως, μετεφερε κενους φακελους ως επι το πλειστον, εκτος απο εναν δικο μου φακελο οπου οντως περιειχε ολα τα αρχεια. Με android 8 κινητο, μπορουσα να αντιγραψω σχεδον τα παντα. Γιατι τωρα, παροτι δινω εγω ο ιδιος προσβαση στο κινητο(fingerprint κλπ), δεν τα αντιγραφει οπως πρεπει; 13gb η internal memory, 7gb αντιγραφει στο pc. Μηπως πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα στο pc, για να παιρνει backup τα παντα ολα; Δεν υπαρχει τροπος οπως με τo android 8; Τι μπορω να κανω; Edited November 7, 2022 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 3η απορια: Android 11 Συνεδεσα το κινητο μου με καλωδιο, και ηθελα να μεταφερω τα αρχεια στο pc. Δυστυχως, μετεφερε κενους φακελους ως επι το πλειστον, εκτος απο εναν δικο μου φακελο οπου οντως περιειχε ολα τα αρχεια. Με android 8 κινητο, μπορουσα να αντιγραψω σχεδον τα παντα. Γιατι τωρα, παροτι δινω εγω ο ιδιος προσβαση στο κινητο(fingerprint κλπ), δεν τα αντιγραφει οπως πρεπει; 13gb η internal memory, 7gb αντιγραφει στο pc. Μηπως πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα στο pc, για να παιρνει backup τα παντα ολα; Δεν υπαρχει τροπος οπως με τo android 8; Τι μπορω να κανω;Τι αρχεία ήθελες να μεταφέρεις;Κανένα θέμα δεν είχα ποτέ σε αντιγραφή κατεβασμένων αρχείων,.φωτογραφίες, κλπ με Android 11 ή 12.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 5 ώρες πριν, junglist said: Τι αρχεία ήθελες να μεταφέρεις; Κανένα θέμα δεν είχα ποτέ σε αντιγραφή κατεβασμένων αρχείων,.φωτογραφίες, κλπ με Android 11 ή 12. Sent from my LE2123 using Tapatalk Ηθελα να μεταφερω ολη τη δομη αρχειων, απο internal memory στο pc. Οχι ξερους-αδειους φακελους. Αλλα στο τελος οπως ειδα, αυτο αντεγραψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο file explorer που να υποστηρίζει και ntfs σύστημα αρχείων γιατί το es explorer που έχω τώρα ενώ το υποστηρίζει κανονικά το play protect το βγάζει σαν "επιβλαβή εφαρμογή(Παρόλο που την έχω κατεβάσει από το samsung store)" Έχω δοκιμάσει και άλλα file explorer app αλλά κανένα δεν υποστηρίζει δίσκους ή φλασακια που είναι ntfs. Ίσως επειδή το ntfs σύστημα αρχείων έχει κάποιο θέμα με τα android privacy's δεν ξέρω. Έχετε να μου προτείνετε εναλλακτικά δωρεάν explorer apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Το να γινεται disable, η δυνατοτητα για συνδεση με wifi δικτυο, αν βγαλει καποιος την sim απο το android κινητο, ειναι χαρακτηριστικο του android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi που έχω στο μη ρουτ κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 (edited) Πως γίνεται η εφαρμογή Here we Go να ενημερώνεται δύο φορές την μέρα και ώρα, από το Play Store και Galaxy Store μαζί; Ενώ την κατέβασα από το Play Store! Αυτό έγινε σήμερα. Edited November 16, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 (edited) Ότι νάναι το Messenger. Τις ιστορίες τις πήγε αριστερά από δεξιά που τις είχε πριν. Χωρίς να έχει έρθει κάποια ενημέρωση. Επίσης στο Facebook έχει μόνιμα πάνω δεξιά ότι έχω νέα μηνύματα στο Messenger. Μια γίνονται 3, μια 2, μια 1 μετά κανένα και τώρα πάλι μου δείχνει ότι έχω 3. Ενώ όλα τα έχω δει. Σας συμβαίνει κι εσας; Έχει μια βδομάδα που μου το κάνει αυτό περίπου. Edited November 21, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Έχει αυτή τη βλακεία με τα αδιάβαστα. Αν μπεις από υπολογιστή θα δεις κάποια που θα φαίνονται από εκεί όντως σαν να μην έχουν διαβαστεί, θα τα δεις και θα φύγει η ειδοποίηση. Εμένα τουλάχιστον,το κάνει από πάντα όσο θυμάμαι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, Mark_K said: Έχει αυτή τη βλακεία με τα αδιάβαστα. Αν μπεις από υπολογιστή θα δεις κάποια που θα φαίνονται από εκεί όντως σαν να μην έχουν διαβαστεί, θα τα δεις και θα φύγει η ειδοποίηση. Εμένα τουλάχιστον,το κάνει από πάντα όσο θυμάμαι αυτό. Στο κινητό πρώτη φορά μου το κάνει. Δυστυχώς δεν έχω υπολογιστή για να κάνω αυτήν την ενέργεια. Κάποτε κατέβαινε και στο κινητό η έκδοση Facebook για υπολογιστές, τώρα ούτε κι αυτό γίνεται! Όσες φορές το προσπάθησα δεν τα κατάφερα τελευταία. Edited November 22, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Τελικά έσβησαν από την lite έκδοση του Messenger που κατέβασα. Βέβαια ήταν ήδη διαβασμένα τα νέα μηνύματα, αλλά δεν ξέρω γιατί τα παρουσίαζε ως μη διαβασμένα. Φοβάμαι πως αν κατεβάσω την κανονική έκδοση ξανά θα επανεμφανιστούν πάλι! 🤔 Edited November 27, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάπου στο φόρουμ κάποια αναφορά, οπότε άνοιξα θέμα. Ψάχνω εφαρμογή φωνητικού ταχυδρομείου (voice mail) που απλά να κάνει τα παρακάτω βήματα: - Αυτόματη απάντηση κλήσεων - Αναπαραγωγή ηχητικού μηνύματος π.χ. κάποιο mp3. - Και μετά την αναπαραγωγή, είτε να κλείνει την γραμμή, είτε να επιτρέπει στον καλούντα να αφήνει κάποιο μήνυμα. Προφανώς δεν θέλω να κάνω χρήση των υπηρεσιών των παρόχων και θέλω την υπηρεσία να την διαχειρίζομαι εγώ στο δίκαρτο κινητό μου. Κάποια εφαρμογή; Κάποια άποψη; Σκέψη; Πως θα μπορούσα να το υλοποιήσω αυτό σε Android; Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 (edited) Έγινε προσπάθεια φόρτισης της payzy με κάρτα Πειραιώς, απέτυχε και έγιναν άλλες 2-3 προσπάθειες οι οποίες ήταν άκαρπες. Απο εκείνη την ώρα στην συσκευή κατά διαστήματα εμφανίζετε μια ενημέρωση που δεν ξέρω τι ακριβός είναι, εμφανίστηκε κατά την αποτυχία φόρτισης και συνεχίζει Η συσκευή είναι της συζύγου και είναι ένα xiaomi Mi 11 lite 5G. Edited December 4, 2022 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας.Στο κινητό της υπογραφής μου, έχω ένα παράξενο πρόβλημα, όσον αφορά την εφαρμογή επαφές της Google.Ενώ βάζω να κάνει αναζήτηση επαφής, στο επάνω πεδίο (στην κορυφή), στην εφαρμογή "Επαφές", όταν ξεκινώ και πληκτρολογώ γράμματα της επαφής που αναζητώ, κι ενώ υπάρχει επαφή αποθηκευμένη με ακριβώς αυτά τα γράμματα να ξεκινά, δεν την βρίσκει.Εάν αμέσως κάνω scroll down στο αρχικό γράμμα από το οποίο ξεκινάει η επαφή όμως, θα την δω να υπάρχει κανονικά.Αυτό το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται σε όλες τις επαφές που θα αναζητήσω, αλλά στις περισσότερες όμως!Παραθέτω και 2 screenshot για να εξηγήσω τι εννοώ.Κάποια λύση ίσως;; Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να έχει αποθηκευτεί μια επαφή που ξεκινάει με κάποιο γράμμα κοινό γραμμένο με λατινικό πληκτρολόγιο (πχ A) και στην αναζήτηση να χρησιμοποιείς ελληνικό πληκτρολόγιο. Αλλά αν είναι γραμμένο με Π δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει.Sent from my Galaxy A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Όχι, ελληνικό γράμμα είναι, το Π για παράδειγμα, αλλά συμβαίνει και σε άλλα γράμματα, πάντα όμως όχι σε όλες τις επαφές.Κουλό αρκετά .... Ή για παράδειγμα, έχω 5 επαφές που ξεκινούν από τα γράμματα "Μαρ..." και στην αναζήτηση μου βγάζει τις 2 μόνο! Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 τσέκαρε και το 2ο γράμμα (α) αν είναι λατινικό...καλύτερα ακόμα κάνε τις επαφές αυτές ένα edit και ξαναγράψε το όνομα από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Τα έκανα ήδη κι αυτά, πάλι το ίδιο... Εσβησα τελείως και την επαφή και την πέρασα ξανά, αλλά πάλι δεν την βλέπει στην αναζήτηση. Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Για κάνε δοκιμή με την δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.contacts 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 υπάρχει widget που κατευθείαν να δείχνει SOT και κατανάλωση μπαταρίας ανά εφαρμογή; Samsung A72 έχω. δεν λέω το widget του digital wellbeing που δείχνει μόνο screen time αλλά όχι από 100 %μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Πως γινεται ρε παιδια, και το samsung galaxy μου, αναβαθμισε απο android 11 (και ειχα κανει αναβαθμισεις τον Νοεμβριο), κατευθειαν σε android 13 στα τελη Δεκεμβριου; Η εκδοση 12 που πηγε; Την παρεκαμψε; Γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 Το αντιγράφω εδώ, διότι είναι γενικού ενδιαφέροντος. On 6/1/2023 at 7:12 ΜΜ, Skakinen said: Προσπαθώ να μεταφέρω έναν φάκελο στον φάκελο μιας εφαρμογής (Εσωτερικός Χώρος Αποθήκευσης>Android>data) και μόλις μπαίνω στον φάκελο data βγαίνει αυτό: Λόγω περιορισμών του Android, το περιεχόμενο αυτού του φακέλου μπορεί να είναι ορατό μόνο σε υπολογιστή. What???? 😕 Απ'ότι είδα, ψάχνοντας, κάτι ανάλογο ισχύει από το Android 11 και μετά. Είναι ενοχλητικό πάντως, διότι κάποιες εφαρμογές αποθηκεύουν το backup τους, στον φάκελό τους, στο Android>data, οπότε αν θέλει κάποιος να αντιγράψει το backup στο cloud ή το ανάποδο, να το αντιγράψει στον φάκελο της εφαρμογής (από το cloud), είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει pc. Ή να χρησιμοποιήσει third party apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Καλησπέρα.. Κάτι νομίζω πολύ δύσκολο, πριν τελικά κάνω hard reset.. Χτες το τηλέφωνο δεν έμπαινε με τίποτα you tube.. Μου έλεγε συνεχώς να συνδεθώ στο mail.. Τελικά διαπίστωσα ότι χωρίς λόγο είχα αποσυνδεθεί από το mail μου.. Προσπαθούσα πόσες ώρες να συνδεθώ, τίποτα.. Από άλλο τηλέφωνο κ σταθερό υπολογιστή έμπαινα κανονικά στο mail.. Δεν δούλευε ούτε το play store αφού δεν είχα email. Τελικά παίρνω την απόφαση να διαγράψω το mail από τη συσκευή κ να δημιουργήσω άλλο. Τζίφος.. Ούτε αυτό με αφήνει να κάνω, προσπαθώ εδώ κ πόσες ώρες αλλά τίποτα.. Πλέον έχω ένα τηλέφωνο, χωρίς email κ χωρίς play store.. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Παρόμοιο πρόβλημα είχα πρόσφατα σε tablet Lenovo, αναγκάστηκα να κάνω Factory reset.... Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Τους τελευταίους μήνες ενεργοποίησα την επιλογή στο κινητό να κάνει αυτόματα back up στο Google Drive, κυρίως για να είμαι σίγουρος ότι πάντα θα έχω διαθέσιμο ένα αρχείο με τις κλήσεις και τα μηνύματα Πριν λίγες μέρες χρειάστηκε να αναζητήσω μια τηλεφωνική συνομιλία που είχα πριν από ένα μήνα περίπου. Τις κλήσεις από το κινητό τις είχα σβήσει, όπως και τα μηνύματα από το ίδιο νούμερο. Ωραία, λέω, θα κατεβάσω το αρχείο και θα τα επαναφέρω. Αμ δε! Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι το τελευταίο χρονικά back up δεν είχε τα στοιχεία που ζητούσα. Προφανώς, μετά το σβήσιμο από το κινητό των μηνυμάτων και της συνομιλίας, έγινε νέο back up, το οποίο "έκατσε" πάνω στο προηγούμενο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανακτήσω τα παλιά δεδομένα. Και το ερώτημά μου είναι αυτό ακριβώς: αυτή είναι η λογική των back up; Δηλαδή, το νεότερο αρχείο πάει και "κάθεται" στο προηγούμενοι και το σβήνει; Έκανα εγώ κάτι λάθος; Δεν μπορώ δηλαδή να έχω μια λίστα με back ups κι εγώ απλά να διαλέγω ποιο θέλω να κατεβάσω στο κινητό; Και τέλος, υπάρχει τώρα τρόπος να ανακτήσω τώρα τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές κλήσεις; Η χρονική περίοδος που θέλω να ανακτήσω τα δεδομένα είναι ακριβώς ένα μήνα πριν από τώρα, δηλαδή 10-20 Δεκεμβρίου (το αναφέρω σε περίπτωση που έχει κάποια σημασία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts