NikoSoti Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Καλημέρα!! Υπάρχει ενα πρόγραμμα στον υπολογιστή που χρησιμοποιεί κάποιο κωδικα, τύπου διπλασιάζει τα pixel στις φωτογραφίες και ουσιαστικά μεγαλώνει την ανάλυση της φωτογραφίας χωρίς να χαλάει την ανάλυση. Αναφέρομαι σε αυτο https://www.benvista.com/photozoompro Υπαρχει κάτι αντίστοιχο σε Android apk? Είχα πετύχει σε κάποιο θέμα το resizeme! pro.. Ίσως αυτή να κάνει γι' αυτό που θες. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Είχα πετύχει σε κάποιο θέμα το resizeme! pro.. Ίσως αυτή να κάνει γι' αυτό που θες. Ευχαριστω θα το τσεκαρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvirus Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Καλησπέρα. Έχω το Asus zenphone 3 zoom. Σε κάποια φάση έσπασε η οθόνη. Παρήγγειλα καινούρια, την έβαλα και όλα μια χαρά. Πρόσεξα ομως ότι όταν πατάει σε κάποια σημεία χαμηλά στην οθόνη, ενεργοποιείται το κουμπί εναλλαγής εφαρμογών, που σε αυτό το κινητό είναι εκτός οθόνης. Αυτό λέτε είναι θέμα της οθόνης ή παίζει να μην έχει κάτσει καλά καμιά επαφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Η λάθος εγγατασταση η σάπια οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα παλιά μηνύματα του viber? Ξαφνικά η μητέρα μου και στο tablet αλλά και στο κινητό έχει μηνύματα μόνο από 17 Ιουλίου και μετά. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα παλιά μηνύματα του viber? Ξαφνικά η μητέρα μου και στο tablet αλλά και στο κινητό έχει μηνύματα μόνο από 17 Ιουλίου και μετά.Παράξενο, Έκανα τσεκ αυτο που λες και εχω μηνύματα απο πέρυσι Η εφαρμογή μου, αναβαθμίστε προχθές. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 (edited) Παιδιά γιατί δεν μπορώ να γυρίσω το myphone στη desktop έκδοση; Όταν πατάω κάτω κάτω desktop με επιστρέφει πάλι στην έκδοση κινητού! :( Όλα αυτά μέσω Chrome. Ενώ ως το μεσημέρι που μπήκα τελευταία φορά ήταν κανονικά στην desktop έκδοση. Έχει αλλάξει κάτι; Ξέρει κανείς; Edit: Άκυρο... Διορθώθηκε με επανεκκίνηση της συσκευής! Edited July 24, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marioscy67 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Έχω ένα 96 pro plus 4k ultra HD TV BOX και ενα TVIP S-Box v.605 μπορεί κανείς να με βοηθήσει σε κάποιο από τα δύο αυτά Box να λειτουργήσει το cytavision go app? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Πως θα περασω στον edge τους σελιδοδεικτες του chrome που εχω στο κινητο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 σε κινητά xiaomi με MIUI μου λέει κάποιος που είναι η ρύθμιση του smart lock της Google? που το ρυθμίζεις να μένει ξεκλείδωτο το κινητό πχ όταν είσαι σπίτι ή όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με κάποιο bt ακουστικό. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω tablet κάποιου κατασκευαστή π.χ. huawei. Η επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις θα εξαφανίσει όλα όσα έχω μέσα (εφαρμογές + προσωπικά δεδομένα). Υπάρχει τρόπος ώστε να περάσω κάποιες εφαρμογές, οι οποίες στη συνέχεια να περιλαμβάνονται στο λειτουργικό κάθε φορά που κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Στους ΗΥ με Windows ξέρω πως γίνεται. Χοντρά-χοντρά, ποια είναι η διαδικασία στο Android; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Ναι μόνο αν κάνεις root, αν δεν έχεις ιδέα τι είναι root καλύτερα να μην δωκιμασες (εκτός και αν έχεις άπλετο χρόνο για διάβασμα και δωκιμες και καλή γνώση αγγλικών) και πάλι δεν γίνεται σε όλα τα κινιτα και σε όσα γίνεται χάνεις εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 (edited) Με επαναφορά θα σβηστούν όλες οι εφαρμογές εκτός από τις εφαρμογές συστήματος που είναι προεγκατεστημένες στο ταμπλετ. Να παραμείνουν οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει εσύ δεν γίνεται χωρίς root. Αυτό που μπορείς να κάνεις εφόσον έχεις Huawei, είναι να πάρεις back up μέσω της εφαρμογής Huawei backup που έχεις στο ταμπλετ τις εφαρμογές και ότι δεδομένα θες και μετά από την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τα επαναφέρεις μέσω του Huawei backup. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 30, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγγύηση δεν με ενδιαφέρει να χαθεί, με ενδιαφέρει στην επαναφορά να έρχεται ότι έβαλε ο κατασκευαστής μαζί με 1-2 εφαρμογές που θα επιλέξω εγώ. Γίνεται root και στη συνέχεια τι; Περιγραφικά θελω. 1+ 7 pro with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγγύηση δεν με ενδιαφέρει να χαθεί, με ενδιαφέρει στην επαναφορά να έρχεται ότι έβαλε ο κατασκευαστής μαζί με 1-2 εφαρμογές που θα επιλέξω εγώ. Γίνεται root και στη συνέχεια τι; Περιγραφικά θελω. 1+ 7 pro with TapatalkRoot μετά κάνεις push μέσο obd εφαρμογές στο system partition έτσι κατά το restore ουσιαστικά μένουν Α ναι χάνεις και τα update του κατασκευαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Έγινε, σε ευχαριστώ 1+ 7 pro with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Δε νομίζω ότι χρειάζεται ν' ασχοληθείς με root για τις ρυθμίσεις 1-2 εφαρμογών. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές μέσω των οποίων μπορείς να πάρεις backup των εφαρμογών σου, είτε όλων, είτε όποιων θέλεις. To super backup είναι μια από αυτές την οποία έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Μετά την επαναφορά απλά θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή που χρησιμοποίησες και τέλος θα κανεις επαναφορά των εφαρμογών που θέλεις από το backup που πήρες προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Δε νομίζω ότι χρειάζεται ν' ασχοληθείς με root για τις ρυθμίσεις 1-2 εφαρμογών. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές μέσω των οποίων μπορείς να πάρεις backup των εφαρμογών σου, είτε όλων, είτε όποιων θέλεις. To super backup είναι μια από αυτές την οποία έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Μετά την επαναφορά απλά θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή που χρησιμοποίησες και τέλος θα κανεις επαναφορά των εφαρμογών που θέλεις από το backup που πήρες προηγουμένως. προφανώς θα το είχε σκεφτεί αυτό (κατι τοσο απλο) λογικα θελει να κανει embed καποια apps) αλλιος εχει και batch installers κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Αυτό μάλλον θέλει, αλλά πιθανότατα νομίζει ότι είναι σχετικά εύκολο, όπως στα windows. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι στο android και (εκτός κι αν έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια που δεν ασχολούμαι) δε φτάνει ένα απλό root για κάτι τέτοιο. Θα πρέπει στην ουσία να τροποποιήσει την υπάρχουσα rom, πράγμα που σίγουρα απαιτεί πολλές γνώσεις και ανάλογα με τη συσκευή(και τα κλειδώματα που έχει ενσωματώσει ο κατασκευαστής) μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω εφαρμογες για android 4.4.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 σε κινητά xiaomi με MIUI μου λέει κάποιος που είναι η ρύθμιση του smart lock της Google? που το ρυθμίζεις να μένει ξεκλείδωτο το κινητό πχ όταν είσαι σπίτι ή όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με κάποιο bt ακουστικό. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Sent from my Mi A3 using Tapatalk Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω εφαρμογες για android 4.4.2 ?Apkmirror και καλό ψάξιμο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Apkmirror και καλό ψάξιμο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δεν βρισκονται ευκολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Δεν βρισκονται ευκολα.... οι εκδοσεις των εφαρμογων στο apkmirror γραφουν και ημερομηνια απο διπλα. μπαινεις στην εφαρμογη που σε ενδιαφερει και κατεβαινεις μεχρι να φτασεις στην ημερομηνια που υπηρχε 4.4.2 αντροιντ Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Μόνο root χρειάζεται και με το titanium backup κάνει system apps όποιες εφαρμογές θέλει. Αναφέρω το titanium γιατί με όσες άλλες εφαρμογές δοκίμασα, απέτυχαν. Μέχρι και στο Android 9 (pie) γίνεται, για τα νεότερες εκδόσεις δεν ξέρω. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts