mol Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 αν προσεχεις τι και απο που εγκαθιστας μη φοβασαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Εφόσον είσαι στο ίντερνετ πάντα υπάρχουν κίνδυνοι. Κατά την γνώμη μου χρειάζεται, ειδικά σε παλιά κινητά με παλιότερες εκδόσεις android που δεν κάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας. Επίσης αν έχεις κάνει root την συσκευή σίγουρα χρειάζεσαι. Υπάρχουν λιγότεροι κίνδυνοι από τα windows αλλά νομίζω πάντα υπάρχουν κίνδυνοι, κατά την δική μου γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Ξέρει κάποιος γιατί στην κοινή χρήση δε μου προτείνει τα άτομα που επικοινωνώ συχνά και είναι κενό; έψαξα τις άδειες και δε βγάζω άκρη. Στο νοτε 9 που είχα πριν πάνω πάνω είχε τη συχνή επικοινωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 (edited) Άρχισε σταδιακά η λειτουργία της Google assistant και στην Ελλάδα. Κάνει τα πάντα εκτός που ακόμα δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα αλλά πιστεύω πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη. Δοκιμάστε το και αφήστε τα σχόλια σας και τις εντυπώσεις σας . Εγώ προσωπικά είμαι με Android 10 σε note 10 plus συσκευή αν παίζει κάποιο ρόλο. Edited June 13, 2020 by theopanatha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Ξέρει κάποιος γιατί στην κοινή χρήση δε μου προτείνει τα άτομα που επικοινωνώ συχνά και είναι κενό; έψαξα τις άδειες και δε βγάζω άκρη. Στο νοτε 9 που είχα πριν πάνω πάνω είχε τη συχνή επικοινωνία.Κάποιος εδώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Κάποιος εδώ;;; Αυτό είναι καθαρά θέμα ΡΟΜ και υλοποίησης της κάθε εταιρείας. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Μα στο νοτε 9 πριν το αλλάξω έβγαζε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Μα στο νοτε 9 πριν το αλλάξω έβγαζε κανονικά. Τώρα ποιο κινητό έχεις? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Τώρα ποιο κινητό έχεις?Το S20+ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Το S20+ φιλε Έχω το Ultra και δεν έχω τέτοιο θέμα. Θα τσεκάρω τις ρυθμίσεις να σου πω. Κάνε και μια επανεκκίνηση καλού κακού. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε στις ρυθμίσεις και πληκτρολόγησε στην αναζήτηση "άμεσα κοινή χρήση". Τσέκαρε αν είναι ενεργό Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Τα έκανα όσα λες. Η άμεση κοινή χρήση βγαίνει απλά δε μου προτείνει όπως παλιά τους συχνούς πάνω στη καρτέλα είναι κενό εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cycling Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Σε TV box Android στην εφαρμογή Αlive πηγαίνοντας στις σειρές δεν βγάζει τους παρόχους γυρνώντας πίσω γράφει ελέγξτε τα αρχεία καταγραφής Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Είσαι σίγουρος ότι έχεις τα latest sources? Γιατί κάνει διάφορες αλλαγές στο Plugin τελευταία ο developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Εγκατέστησε την τελευταία του έκδοση 2.2.3 και θα λυθεί το πρόβλημα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 ρε παιδιά προσθέτω σε εφαρμογή mail πχ aquamail, Gmail, blue mail 2ο, 3ο Gmail και άμεσα μου προστίθεται στις ρυθμίσεις ένα account αυτού του email και κάνει sync επαφές κλπ!! δεν γίνεται να προσθέσω το email account ΜΌΝΟ ;;;χωρίς να κάνει sync τα πάντα αυτού του λογαριασμού; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 ρε παιδιά προσθέτω σε εφαρμογή mail πχ aquamail, Gmail, blue mail 2ο, 3ο Gmail και άμεσα μου προστίθεται στις ρυθμίσεις ένα account αυτού του email και κάνει sync επαφές κλπ!! δεν γίνεται να προσθέσω το email account ΜΌΝΟ ;;;χωρίς να κάνει sync τα πάντα αυτού του λογαριασμού; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις του account να απενεργοποιήσεις ότι δεν θέλεις να συγχρονίζει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις του account να απενεργοποιήσεις ότι δεν θέλεις να συγχρονίζει.ναι αλλά δεν προλαβαίνω πριν αρχίσει!!! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Υπάρχει τρόπος να κρυπτογραφήσω ένα φάκελο στο drive; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Υπάρχει τρόπος να κρυπτογραφήσω ένα φάκελο στο drive;Ναι. Με το cryptomator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Ναι. Με το cryptomator Ευχαριστω αλλα εννοουσα μηπως υπαρχει καπου σε καποια ρυθμιση που δεν ξερω μεσα στο drive καποια τετοια λειτουργια. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Εικονίδιο σε εφαρμογή σε Android 10 Miui11 πως αλλάζουμε; Κατέβασα 2 εφαρμογές από playstore αλλά καμία δεν δούλεψε σωστά. Αν επιλέξω Nova launcher σαν βασικό launcher μπορώ να αλλάξω εικονίδιο. Αλλά προσωρινά λέω να μείνω σε stock launcher και δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής εικονιδίου. Κάπου διάβασα να πάω στις επιλογές για προγραμματιστές αλλά δεν βρήκα κάποια επιλογή να ξεκλειδώνει την δυνατότητα αλλαγής εικονιδίου. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Εικονίδιο σε εφαρμογή σε Android 10 Miui11 πως αλλάζουμε; Εαν το πατήσεις παρατεταμένα ,δεν σου βγαζει επιλογές? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Εαν το πατήσεις παρατεταμένα ,δεν σου βγαζει επιλογές? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν υπάρχει επιλογή. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 ναι αλλά δεν προλαβαίνω πριν αρχίσει!!! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Δεν πειράζει, ότι απενεργοποιήσεις θα εξαφανιστεί από τη συσκευή, δε μένει εκεί. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Ευχαριστω αλλα εννοουσα μηπως υπαρχει καπου σε καποια ρυθμιση που δεν ξερω μεσα στο drive καποια τετοια λειτουργια. Το onedrive σου προσφέρει τέτοιο φάκελο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts