patrickdrd Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 ακριβώς! μάλιστα το telegram ζήτησε πρόσβαση στην τοποθεσία για να υπολογίσει ακριβώς ηλιοβασίλεμα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεν είναι λογική αυτή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεκούραστο στα μάτια από το μαύρο φόντο. Αν και στη Google κάνουν ημίμετρα με το dark mode που είναι σε σκούρο γκρι. Δηλαδή να μη το έβαζαν μέχρι να είχαν λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα κάνει μεγάλη αντίθεση και είναι κουραστικό ειδικά στο διάβασμα. Πιστεύω η καλύτερη λύση είναι το σκούρο γκρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το πιο ξεκούραστο κατά τη γνώμη μου είναι το λευκό φόντο με χαμηλωμένη φωτεινότητα και ενεργοποιημένο το night mode που δίνει ένα κίτρινο χρώμα στην οθόνη και μειώνει το μπλε φως. Αν ήταν πάντως να επιλέξω ανάμεσα σε total black και σκούρο γκρι, πιστεύω ότι είναι πιο ξεκούραστο το σκούρο γκρι. Το total black βοηθάει σίγουρα στην κατανάλωση σε amoled οθόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Messenger, Instagram, Google Play, Messages, Contacts, Dialer, όλα πλέον με dark theme. Μόνο το Gmail και το Facebook έμειναν. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Το Instagram δεν έχει dark mode σε μένα. Ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το Instagram δεν έχει dark mode σε μένα. Ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω.Πρέπει να έχεις το dark mode ενεργό από τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεν έχει dark mode η συσκευή μου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το Instagram δεν έχει dark mode σε μένα. Ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω.Ούτε σε εμένα ήρθε ακόμα....σε όλα τα άλλα έχω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Η εφαρμογή Play Store απέκτησε σκούρο θέμα ξαφνικά, χωρίς να κάνω κάτι. Επίσης όταν ενημερώνονται οι εφαρμογές το βελάκι που πατάς ενδιάμεσα δεν ανοίγει το πλαίσιο που γράφει τι βελτίωσαν στην εφαρμογή. Όταν ήταν λευκό το θέμα, το έβγαζε! Επίσης συνεχίζει να μη μου εμφανίζει την εφαρμογή Messages στο Play Store! Εννοώ την stock εφαρμογή. :(Σήμερα μου βγήκε και μένα μαύρο το Play Store στο Oneplus 6 μου Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Ούτε σε εμένα ήρθε ακόμα....σε όλα τα άλλα έχω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις σε Facebook και Gmail; Γιατί ούτε σε αυτά έχω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Έχεις σε Facebook και Gmail; Γιατί ούτε σε αυτά έχω!Όχι.το Gmail το περιμένουμε και το Facebook δεν έχουν πει κάτι ακόμα για dark mode Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Μόλις έκανε ενημέρωση το insta και μπήκε αυτόματα σε dark mode Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μόλις έκανε ενημέρωση το insta και μπήκε αυτόματα σε dark mode Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εμένα το ίδιο, σήμερα το πρωί! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Έχετε βάλει τη beta έκδοση ή την κανονική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Επίσημη χθες ήρθε και στο tab s5e ξαφνικά έχοντας dark mode. Η 17 έκδοση του play store νομίζω το έφερε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Επίσημη χθες ήρθε και στο tab s5e ξαφνικά έχοντας dark mode. Η 17 έκδοση του play store νομίζω το έφερε. Εγώ έχω ακόμα την 16.9.11 έκδοση του Play Store κι όμως ήρθε και σε μένα! Απλά σε αυτή την έκδοση του Play Store που έχω τώρα, δεν μου εμφανίζει την stock Messages εφαρμογή και όταν πάω στις πληροφορίες της εφαρμογής με γράφει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας!!! :( Ενώ η εφαρμογή στέλνει και δέχεται μηνύματα κανονικά! Ελπίζω με τη νέα ενημέρωση του Play Store να αλλάξει αυτό. Edited October 9, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Πηρα ενα κινητο το mi a3 και παρατηρω σε 2 Plantronics bt οτι 1/ οταν αναβω το hotspot ο ηχος του bt γινεται χαλια .και εγω το ακουω αλλα και οι συνομιλητες μου το λενε οτι πλεον δεν με ακουνε.2/μετα απο δοκιμες ειδα οτι το κανει και χωρις hotspot ενεργο αλλα για πολυ λιγο,σχεδον δεν ενοχλει. μολις βαλω ανοικτη ακροαση η επιστρέψω στο ακουστικο του κινητου ο ηχος τελειος. εχει κανεις καμια ιδεα τι να φταιει?τα ακουστικα ειναι το PLT EXPLORER 10 και το PLT 80 Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Μπορεί κάποιος advanced γνώστης να μου πει αν έχει δοκιμάσει κάποια άλλη ROM και να έχει κάνει τεστ ασφαλείας σε κινητό Android, δεδομένου ότι βρέθηκε κακόβουλο λογισμικό μέχρι και σε Roms εργοστασιακές σε πολλά κινέζικα κινητά και είχε γίνει ντόρος. Επειδή δεν είναι official build αυτές οι custom Rom, όπως η LineageOS, Ressurection Remix, Pixel Experience, κτλπ, ΠΩΣ ξέρουμε ότι δεν έχουν μέσα το οτιδήποτε κακόβουλο...??? Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αν μπορεί διότι είναι σοβαρό ερώτημα. Μου είπανε οι φίλοι μου ότι τζάμπα ρωτάω δεν θα απαντήσει κανένας αλλά, ίσως κάποιος ξέρει, πώς είμαστε σίγουροι.... Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Χρόνια χρησιμοποιώ custom ROMs. Πότε δεν ειχα κάποιο πρόβλημα και χρησιμοποιώ κανονικά εφαρμογές τραπεζών κλπ. Τώρα αν κάποιος παρακολουθεί τις συνομιλίες μου, τα σμσ μου, βλέπει τις φωτογραφίες μου, ε ούτε που με ενδιαφέρει :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Χρόνια χρησιμοποιώ custom ROMs. Πότε δεν ειχα κάποιο πρόβλημα και χρησιμοποιώ κανονικά εφαρμογές τραπεζών κλπ. Τώρα αν κάποιος παρακολουθεί τις συνομιλίες μου, τα σμσ μου, βλέπει τις φωτογραφίες μου, ε ούτε που με ενδιαφέρει :p Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΣε σχέση με αυτό που κάνει η ίδια η Google είναι απλά λουλούδακια αυτό που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) Κάθε custom rom έχει κάποιον που την έφτιαξε, δεν είναι πάντα ο ίδιος και η πηγή του Ported Rom είτε ειναι από καποια άλλη custom rom ή GSI Rom δεν μπορείς να ξέρεις τι και πως ΑΛΛΑ, ξαναλέω. Πως μπορούμε να ελέγξουμε ή να εμπιστευτούμε κάποια Rom? Μήπως τελικά είναι καλύτερο να κρατήσουμε την εργοστασιακή απλά να ξηλώσουμε με adb ότι μας χαλάει? Δίχως root και δίχως άγχος? Λέω εγώ τώρα. Όσον αφορά την Google, η καημένη πάει να συνδεθεί στο internet και την μπλοκάρει το firewall που έχω βάλει. Μια φορά κάθε κυριακή την αφήνω να κανει update τα apps. Όλα τα άλλα είναι μπλοκαρισμένα εκτός απο τις 3-4 εφαρμογές που χρησιμοποιώ, ακόμα και ιό να κουλούσα που δεν υπάρχει περίπτωση γιατί δεν βάζω apk από unknown sources, το default policy του Firewall είναι Block Internet Access on every new app. Άμα δεν δώσω εντολή να πάρει πρόαβαση εγώ η Google παίρνει τα 3. Εκτός ότι τα περισσότερα apps της Google τα έχω ξυλώσει. To gboard αντικαταστάθηκε με το Simple Keyboard το Google Maps με το Offline Maps κτλπ... Edited October 15, 2019 by LuCuMaS Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) γιατί η εργοστασιακή δεν είναι κακόβουλη από το εργοστάσιο?lol επί την ευκαιρία είμαι με aosip Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited October 15, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Κακόβουλη είναι αλλά με.το γάντι... Γιαυτό τα μπλοκάρω όλα με το firewall. Εμείς λέμε ότι μια official Rom δεν έχεις πρόβλημα γενικά. πχ. Είδες εσύ καμιά εργοστασιακή Rom να σου κλέβει τους κωδικούς Paypal? Ενώ μπορώ ΑΝΕΤΑ να βάλω ενα spyware fud100% σε μία custom rom και να την διαμοιράζω λέγοντας πως εχει features και performance tweaks και μετά απο 1 χρόνο πχ. μην υποψιαστείς ότι φταίει η rom.. για να μην το καταλαβεις σου κλέβω τα λεφτά σου και συ πας στην Paypal και βλεπεις 0ευρώ.. Δεν σε χάλασε καθόλου. Άντε να υποψιαστείς ότι ηταν μέσα στη Rom το κακοβουλο λογισμικό... Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Σε σχέση με αυτό που κάνει η ίδια η Google είναι απλά λουλούδακια αυτό που λες Ας κάνει ότι θέλει η κυρία Google :lol: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) Είναι safe αν βασίζεσαι στον λόγο ενός αγνώστου στο ίντερνετ. Οτιδήποτε είναι open source φυσικά, μπορείς να το ελέγξεις εφόσον γνωρίζεις. Κατά τα υπόλοιπα, φίλος παλαιότερα είχε μια τυχαία custom σε note 3 (όταν είχε βγει) ή οποία είχε backed κάποιο software τύπου keylogger και εφριξε όταν είδε συναλλαγές προς Ινδία στην τράπεζα του, που ευτυχώς έκανε dispute άμεσα. Ένας cooker ή developer που βγάζει χαρτζιλίκι ή χρήμα (κάποτε) από αυτή την δουλειά, δεν θα διακινδυνευε το όνομα του για κάτι το οποίο είναι μια αρπαχτή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε custom rom κατεβάσουμε από κάπου, είναι και από κάποιον που ασχολείται με το θέμα επαγγελματικά ή ότι δεν είναι απατεώνας. Και όχι απαραίτητα μόνο για custom roms. Το kingoroot που rootαρε χιλιάδες συσκευές κάποτε όταν δεν υπήρχε εναλλακτική, ήταν απλά "μια εφαρμογή" για χιλιάδες άτομα. Αυτή η αθώα εφαρμογή βέβαια έστελνε σε κινέζικους σέρβερ g account credentials, imei, αριθμό τηλεφώνου και κάποια άλλα στοιχεία που δεν θυμάμαι πλέον. Επίσης εφαρμογές που ζητούν accessibility permissions στη συσκευή, μπορούν να δουν κυριολεκτικά τα πάντα στη συσκευή σου, ακόμα και το τι κάνεις εκείνη τη στιγμή. Γενικότερα στο θέμα ασφάλεια πάντως, η άγνοια είναι ευτυχία για τους περισσότερους. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Edited October 15, 2019 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Μεχρι να αδειάσουν οι λογαριασμοί τους είναι, πρώτα χαμογελάνε και λένε δεν με νοιάζει και μετά κλαίνε, διότι έχουν άγνοια των κινδύνων, άστους, είναι η νέα γενιά των ανθρώπων που δεν ξέρουν τι σημαίνει χάκερ. Κάποια στιγμή θα το μάθουν. Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts