Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

Εχω ενα nokia 630 με wp 8.1

Θελω να μεταφερω τις επαφες μου, που ειναι πολλες, σε κινητo xiaomi.

Για αρχη δοκιμασα να τα παω στο outlook αλλα απο απο οτι καταλαβα δεν εχει συμβατοτητα (?) και δεν συγχρονιζεται. Αλλη λυση ειναι με bluetooth αλλα δεν ξερω πως δουλευει.

Εχω ενα ipad με το οποιο εκανα ζευξη αλλα απο κει και μετα τι?

Υπαρχει καποια εφαρμογη κατιτις που να παρει τις επαφες στη καταλληλη μορφη?

Κατι αλλο?

θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Γεια σας

Εχω ενα nokia 630 με wp 8.1

Θελω να μεταφερω τις επαφες μου, που ειναι πολλες, σε κινητo xiaomi.

Για αρχη δοκιμασα να τα παω στο outlook αλλα απο απο οτι καταλαβα δεν εχει συμβατοτητα (?) και δεν συγχρονιζεται. Αλλη λυση ειναι με bluetooth αλλα δεν ξερω πως δουλευει.

Εχω ενα ipad με το οποιο εκανα ζευξη αλλα απο κει και μετα τι?

Υπαρχει καποια εφαρμογη κατιτις που να παρει τις επαφες στη καταλληλη μορφη?

Κατι αλλο?

Γενικά υπάρχουν πολλά video,τρόποι για το πως ...YouTube...

Καλησπέρα φίλε μου. Ήμουν και εγώ στην ίδια θέση με ένα 530. Αυτό που έκανα ήταν να κατεβάσω ένα app το contacts backup από το store του 530 που μετέτρεψε τις επαφές σε ένα αρχείο Excel νομίζω , το οποίο πέρασα στο αντροιντ κινητό μου το έτρεξα και τις πέρασε.

Σε υπολογιστη θα ανοιξεις τον λογαριασμο σου στην microsoft και θα κανεις export τις επαφες σου. Θα δημιουργηθει ενα αρχειο .vcf. στην συνεχεια αυτο το αρχειο θα το κανεις import στο gmail σου και τελειωσες.

Η ιδια μεθοδος δουλευει και για ios και itunes σε android.

Γενικά υπάρχουν πολλά video,τρόποι για το πως ...YouTube...

Θα το κοιταξω

Καλησπέρα φίλε μου. Ήμουν και εγώ στην ίδια θέση με ένα 530. Αυτό που έκανα ήταν να κατεβάσω ένα app το contacts backup από το store του 530 που μετέτρεψε τις επαφές σε ένα αρχείο Excel νομίζω , το οποίο πέρασα στο αντροιντ κινητό μου το έτρεξα και τις πέρασε.

Δε μας λες πια εφαρμογη ομως...

Σε υπολογιστη θα ανοιξεις τον λογαριασμο σου στην microsoft και θα κανεις export τις επαφες σου. Θα δημιουργηθει ενα αρχειο .vcf. στην συνεχεια αυτο το αρχειο θα το κανεις import στο gmail σου και τελειωσες.

Η ιδια μεθοδος δουλευει και για ios και itunes σε android.

Ευχαριστω...αλλα δεν δουλευει αυτο οπως το εγραψα στο αρχικο μου κειμενο.

Θα το κοιταξω

Δε μας λες πια εφαρμογη ομως...

Ευχαριστω...αλλα δεν δουλευει αυτο οπως το εγραψα στο αρχικο μου κειμενο.

Στην πρόταση του nininiko ..Εφόσον καταφέρεις να φτιάξεις αρχειο .vcf (οι επαφές στο Android έχουν καταλήξει .vcf).. απλά μετέφερε το αρχείο vcf στο κινητό και μετά άνοιξε το App των επαφών του κινητού .Στις ρυθμίσεις του app των επαφών υπάρχει καπου να κανεις εισαγωγή ...ψάξε το αρχείο .vcf που μετέφερες και κάνε εισαγωγή .....έτοιμος !

Στο γράφω contacts backup λέγεται η εφαρμογή

:D

Ναι ενταξει το καταφερα, νομιζω. Με αρχειο xls νομιζω την εχω κανει τωρα!

Στην πρόταση του nininiko ..Εφόσον καταφέρεις να φτιάξεις αρχειο .vcf (οι επαφές στο Android έχουν καταλήξει .vcf).. απλά μετέφερε το αρχείο vcf στο κινητό και μετά άνοιξε το App των επαφών του κινητού .Στις ρυθμίσεις του app των επαφών υπάρχει καπου να κανεις εισαγωγή ...ψάξε το αρχείο .vcf που μετέφερες και κάνε εισαγωγή .....έτοιμος !

Τωρα μενει να παρω το κινητο της αρεσκειας μου...:lol:

Edited by corsakias5146

:D

Ναι ενταξει το καταφερα, νομιζω. Με αρχειο xls νομιζω την εχω κανει τωρα!

Τωρα μενει να παρω το κινητο της αρεσκειας μου...:lol:

import σε xiaomi εφόσον έχεις αρχειο .vcf

α) υπάρχει κάποιο module για το magisck ώστε το youtube να παίζει στο παρασκήνιο?

β) ποιο είναι module για το magisck ώστε με το redwolf όταν παίρνω οτα να μην διαγραφεται το ροοτ ?

α) υπάρχει κάποιο module για το magisck ώστε το youtube να παίζει στο παρασκήνιο?

β) ποιο είναι module για το magisck ώστε με το redwolf όταν παίρνω οτα να μην διαγραφεται το ροοτ ?

Κανε αναζήτηση YouTube background και θα το βρεις.

καλησπερα παιδια εχω προβλημα θελω τα φωτα σας, προερχομαι απο huawei p8 και πηγα σε htc 10 αλλα εχω θεμα ενω εχω βαλει καρτα μνημης δεν μπορω να μεεταφερω εφαρμογες στη καρτα, στην καρτα απο το πισι εβαλα οτι ηθελα αλλα παλι τα εμφανιζει στο κινητο, εχει μονο επιλογη να κανω την καρτα κοινη με τη μνημη αλλα δε θελω. ειδα και βιντεο πχ απο την καμερα ρυθμισεις για να αποθηκευονται στη καρτα αλλα δεν βγαζει επιλογες, δε με χει ζορισει αλλο κινητο ετσι. ευχαριστω.

Σε leagoo m5 είχα το ίδιο θέμα με το chromes, πάνω που ήμουν έτοιμος για custom rom είδα ότι έχει update, το έκανα και φαίνεται να έχει διορθωθεί
Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black)

καλησπερα παιδια, εχω το lenovo κ3 note και εδώ περίπου μια εβδομάδα εχω παρατηρήσει το εξης... ενω βαζω να ακουσω καποιο κομματι mp3 που εχω μέσα ξεκινάει και παίζει αλλο τραγουδι... παρόλο που το ονομα του τραγουδιού και ο καλλιτέχνης ειναι αυτος που εχω διαλεξει και δείχνει στην οθονη οτι αυτο παίζει, στην πραγματικοτητα παιζει αλλο κομματι... τι έχει παιχτεί ξερει κανενας?

Εγω μπαινω απο chrome youtube επιλέγω να με εμφανίσει την σελιδα για υπολογιστη και μπορω να παιζει και στο background

Σε leagoo m5 είχα το ίδιο θέμα με το chromes, πάνω που ήμουν έτοιμος για custom rom είδα ότι έχει update, το έκανα και φαίνεται να έχει διορθωθεί

το προβλημα δεν λυνεται με update,μαλλον θελεις μια τελειως custom ρομ,οχι επισημη,διαβασε εδω και θα καταλαβεις:https://wccftech.com/42-android-banking-trojan/

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Παίδες εχω πρόβλημα με μια συσκευή..η εταιρία εχει βγάλει μια ενημέρωση που οταν την δεχετε κολλάει.

πως μπορω να αποτρέψω τις αυτόματες ενημερωσεις? εννοείται οτι μεσα απο τις ρυθμίσεις εχω κλείσει τις αυτοματες ενημερωσεις.

τι αλλο να κανω καθε 2 ήμερες γινετε τούβλο και του βαζω την προηγούμενη.(ασε που καθε φορά θελει και στήσιμο):(

αααα android 7.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Παίδες εχω πρόβλημα με μια συσκευή..η εταιρία εχει βγάλει μια ενημέρωση που οταν την δεχετε κολλάει.

πως μπορω να αποτρέψω τις αυτόματες ενημερωσεις? εννοείται οτι μεσα απο τις ρυθμίσεις εχω κλείσει τις αυτοματες ενημερωσεις.

τι αλλο να κανω καθε 2 ήμερες γινετε τούβλο και του βαζω την προηγούμενη.(ασε που καθε φορά θελει και στήσιμο):(

αααα android 7.

Ποια συσκευή; Σε καμία συσκευή δεν μου έκανε ενημερώσεις χωρίς να με ρωτήσει.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρώτα στο νήμα της συσκευής.

Δεν είναι γενική απορία του Android αυτό που ρωτάς

Για κάποιο λόγο, όταν ακούω μουσική, διακόπτεται στιγμιαία τυχάια με οποιονδήποτε player. Συμβαίνει τυχαία, γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει; Είμαι στην έκδοση 7 Nougat.

Σε ένα κινητό με android, εάν κατεβάσω εφαρμογή για τα gmails, και συγκεκριμένα το blue mail,

απ' ό,τι έχω δοκιμάσει παλαιότερα, εάν κάνω sync το account, το οποίο είναι ρυθμισμένο IMAP, δεν

θα κάνει sync καί τα mails στο sent folder.

Κάνω κάτι εγώ λάθος; Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα φέρει όλα;

Ευχαριστώ

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned