konvon Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Lenovo Vibe P1 (3gb/16) με την ευρωπαϊκή ρομ android 6.0.1 Παιδιά χαιρετω.Εγκατεστησα ότι εφαρμογή κατέβασα στην εσωτερική μνήμη κ τώρα που κουμπωσα κ μια εξωτερική δε μπορώ να τις μεταφέρω εκεί γιατί δεν υπάρχει σχετικό κουμπακι στις ρυθμίσεις / εφαρμογές κτλ. Κάποια συμβουλή ή κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Καλημερα φιλε μου.! Εκανα αυτο που ειπες, αλλα το αρχειο βγηκε σε .vcf στο drive, κι ετσι οταν εκανα επαναφορα δεν ζητησε να επιλεξω ουτε επαφες ουτε θεση αποθηκευσης με αποτελεσμα να τα κανω διπλοτυπα στο gmail... Δεν καταφερα να το κανω και κατι εχω κανει εντελως λαθος.. Αν μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες για την διαδικασια :) . Ευχαριστω.!!! Το αρχείο είναι vcf (αυτή την κατάληξη έχουν τα αρχεία επαφών). Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή του Google Drive, πας στην επαφή που σ' ενδιαφέρει και πατάς το μενού επιλογών (οι τρεις τελίτσες). Από εκεί επιλέγεις «Λήψη». Η επαφή θα κατέβει στον φάκελο Downloads. Πατάς πάνω της κι αν στο ζητήσει επιλέγεις προβολή με «Επαφές» (την ενσωματωμένη εφαρμογή του Android). Από το μενού που θα βγάλει, επιλέγεις «Τοπικά». Τώρα η επαφή θα εμφανίζεται σε δυο καρτέλες. Η μία αντιστοιχεί στην μνήμη του τηλεφώνου και η άλλη στις επαφές της Google. Αν έχεις εφαρμογή όπως το Pixel Phone, μπορείς να επιλέγεις ποιες επαφές θες να εμφανίζονται στον τηλεφωνικό σου κατάλογο (τοπικές, επαφές Google, Skype κ.ά.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Lenovo Vibe P1 (3gb/16) με την ευρωπαϊκή ρομ android 6.0.1 Παιδιά χαιρετω.Εγκατεστησα ότι εφαρμογή κατέβασα στην εσωτερική μνήμη κ τώρα που κουμπωσα κ μια εξωτερική δε μπορώ να τις μεταφέρω εκεί γιατί δεν υπάρχει σχετικό κουμπακι στις ρυθμίσεις / εφαρμογές κτλ. Κάποια συμβουλή ή κάποια εφαρμογή; Δεν υπάρχει εσωτερική - εξωτερική μνήμη (για τις εφαρμογές) στο android 6. Όταν κούμπωσες την κάρτα πρέπει να σου εμφάνισε δύο επιλογές. 1)να την χρησιμοποιήσεις ώς εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο 2)να την ενοποιήσεις με τον εσωτερικό σου χώρο , το οποίο σημαίνει ότι θα μεγαλώσει η εσωτερική μνήμη αλλά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα εκτός τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Καλησπερα.!! Δυστυχως φιλε μου @MobileX δεν καταφερα να κανω αυτο που προτεινεις, δεν υπαρχει τετοια διαδρομη ουτε παραπλησιος τροπος για να το υλοποιησω... Σ ευχαριστω για την προσπαθεια σου να βοηθησεις.!! Εν παση περιπτωση, θα παραμεινω ετσι. Τωρα, υπαρχει καποιος τροπος απο τις επαφες του viber (και messenger του fb, οσες εχουν δηλωμενο αριθμο) να συγχρονιστουν οι φωτογραφιες των χρηστων-επαφων (φωτο προφιλ αντιστοιχα) στο gmail και συγχρονισμος με τις επαφες, ουτως ωστε να εμφανιζονται ομορφα στις επαφες οταν γινετε εισερχομενη-εξερχομενη κληση οπως στο viber.? Ευχαριστω :):):) .!! Edited October 17, 2016 by christos_99 Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Δεν υπάρχει εσωτερική - εξωτερική μνήμη (για τις εφαρμογές) στο android 6. Όταν κούμπωσες την κάρτα πρέπει να σου εμφάνισε δύο επιλογές. 1)να την χρησιμοποιήσεις ώς εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο 2)να την ενοποιήσεις με τον εσωτερικό σου χώρο , το οποίο σημαίνει ότι θα μεγαλώσει η εσωτερική μνήμη αλλά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα εκτός τηλεφώνου. Αυτο το εχω δει..Δηλαδη αυτο ειναι βελτιωση του λειτουργικου;;Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Αυτο το εχω δει..Δηλαδη αυτο ειναι βελτιωση του λειτουργικου;;Σε ευχαριστω! Για μένα ναι... είναι βελτίωση και μάλιστα μεγάλη. Παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Δεν υπάρχει εσωτερική - εξωτερική μνήμη (για τις εφαρμογές) στο android 6. Όταν κούμπωσες την κάρτα πρέπει να σου εμφάνισε δύο επιλογές. 1)να την χρησιμοποιήσεις ώς εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο 2)να την ενοποιήσεις με τον εσωτερικό σου χώρο , το οποίο σημαίνει ότι θα μεγαλώσει η εσωτερική μνήμη αλλά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα εκτός τηλεφώνου. Καλησπέρα επειδή θα πάρω αυτές τις μέρες και εγώ μια κάρτα τι προτείνεις ότι είναι καλύτερο να την κάνω να την βλέπει σαν μια η σαν 2? και αν την κάνω σαν μια να είναι όταν θα αλλάξω τηλέφωνο και θα θέλω να βάλω την κάρτα στο καινούριο θα μπορέσω να την κάνω format μέσω υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Dεν το έχω κάνει ποτέ να την βλέπει σαν μία. Σε όλες τις συσκευές που είχα MM είχα πολύ internal και έτσι δεν το χρειαζόμουν. Γι΄αυτό δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει , μη σε πάρω και στο λαιμό μου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Για μένα ναι... είναι βελτίωση και μάλιστα μεγάλη. Παρακαλώ. Προφανως εννοεις τη δυνατοτητα να την κανεις επεκταση της εσωτερικης μνημης κ ειδικα αν υπαρχει μικρη εσωτερικη μνημη.Κατα τα αλλα προσωπικα δε θα το εκανα πχ για το φοβο ενως κομπλαρισματος του λειτουργικου να χασω τις φωτο μου κ αλλα δεδομενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Προφανως εννοεις τη δυνατοτητα να την κανεις επεκταση της εσωτερικης μνημης κ ειδικα αν υπαρχει μικρη εσωτερικη μνημη.Κατα τα αλλα προσωπικα δε θα το εκανα πχ για το φοβο ενως κομπλαρισματος του λειτουργικου να χασω τις φωτο μου κ αλλα δεδομενα! Ναι ακριβώς αυτό εννοώ. Ούτε και εγώ το έχω κάνει ποτέ , δεν χρειάστηκε όπως αναφέρω παραπάνω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ναι ακριβώς αυτό εννοώ. Ούτε και εγώ το έχω κάνει ποτέ , δεν χρειάστηκε όπως αναφέρω παραπάνω. :) μπορείς να σπάσεις σε 2 κομμάτια την sd και να δώσεις ένα κομμάτι στην επέκταση του κινητού και το υπόλοιπο σε αποθηκευτικό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εδω και μια εβδομαδα δεν μου δινει αποτελεσματα το scan στο zANTI. Το ιδιο θεμα εχουν και αλλα ατομα οπως θα δειτε και στο νημα στο xda. Υπαρχει καποιος που να του λειτουργει η εφαρμογη δειχως προβληματα και αν ναι, πια εκδοση εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 μπορείς να σπάσεις σε 2 κομμάτια την sd και να δώσεις ένα κομμάτι στην επέκταση του κινητού και το υπόλοιπο σε αποθηκευτικό ... Ασε φιλε,το εκανα και αυτο καποια στιγμη και το κινητο σερνοταν. Και μιλαμε για καρτα μνημης αυθεντικη της samsung και class 10. Απο 4 gb μνημη συσκευης το πηγα 36 και επαθε κοκομπλοκο :) Λειτουργουσε μεν,αργουσε δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ασε φιλε,το εκανα και αυτο καποια στιγμη και το κινητο σερνοταν. Και μιλαμε για καρτα μνημης αυθεντικη της samsung και class 10. Απο 4 gb μνημη συσκευης το πηγα 36 και επαθε κοκομπλοκο :) Λειτουργουσε μεν,αργουσε δε. Ποιό είναι το τηλέφωνο που με 4 gb έχει Marshmallow?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Το ειχα κανει στο g3 s με cm 13 και δουλευε μια χαρα.... Ειχε 16g sd ειχα δωση τα 6 στο κινιτο και τα 10 σε αποθηκευτικό χωρο.... lg g5 απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ποιό είναι το τηλέφωνο που με 4 gb έχει Marshmallow?:confused: Galaxy s2 plus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Galaxy s2 plus :) Για Cyanogen μιλάς μάλλον... Έχω δοκιμάσει και εγώ στο S1 που πουλάω αλλά παραήταν βαρύ για την ηλικία του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ρώτησα και στο νήμα της συσκευή μου αλλά δεν μου απάντησαν και καίγομαι... Έχω το Samsung A5 2016 και μου έβγαλε μπροστά ενημέρωση λογισμικού και το μόνο που έχει να πατήσω σαν επιλογή είναι εγκατάσταση. Δεν έχει άκυρο και δεν μπορώ να το βγάλω από,προστα. Έχει πιάσει όλη την οθόνη. Τι,πάρω να κάνω.?? Έκανα επανεκκίνηση και πάλι το έβγαλε,προστα. Δεν με αφήνει να χρησιμοποιηθησω το τηλέφωνο. Πιάνει όλη την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Το δικαιωμα "προσβαση στη λιστα εγκατεστημενων εφαρμογων" που ζητανε σχεδον ολες οι εφαρμογες στο κινητο μου , γνωριζει κανεις γιατι το ζητανε? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161014/5e790ee02f538311280c7790f4cd10f1.jpg Προς το παρων τις εβαλα ολες στο "ειδοποιηση" , δηλαδη να με ρωταει το κινητο οταν ανοιγω για πρωτη φορα την καθε εφαρμογη τι θελω να κανω. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι το ζητανε αυτο το πραγμα. Επαναφερω το παραπανω μηπως και γνωριζει καποιος να μου πει, και με την ευκαιρια θελω να ρωτησω πως γινεται να μην μου ξαναβγαλει την παρακατω ειδοποιηση στο google maps καθως και σε παρομοιες εφαρμογες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161018/5c6786f2a408f3b8e3c1c7f36af02d92.jpg Κατανταει εκνευριστικο να με ρωταει καθε τρεις και λιγο αν θελω να αλλαξει τις ρυθμισεις. Παταω συνεχεια οχι και μετα απο λιγο με ξαναρωταει το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Ρώτησα και στο νήμα της συσκευή μου αλλά δεν μου απάντησαν και καίγομαι... Έχω το Samsung A5 2016 και μου έβγαλε μπροστά ενημέρωση λογισμικού και το μόνο που έχει να πατήσω σαν επιλογή είναι εγκατάσταση. Δεν έχει άκυρο και δεν μπορώ να το βγάλω από,προστα. Έχει πιάσει όλη την οθόνη. Τι,πάρω να κάνω.?? Έκανα επανεκκίνηση και πάλι το έβγαλε,προστα. Δεν με αφήνει να χρησιμοποιηθησω το τηλέφωνο. Πιάνει όλη την οθονη Πάτα να κάνεις αναβάθμιση , γι' αυτό δεν σου απαντάνε και στο άλλο νήμα. Τι να σου πουν δηλαδή το αυτονόητο? :lol: θελω να ρωτησω πως γινεται να μην μου ξαναβγαλει την παρακατω ειδοποιηση στο google maps καθως και σε παρομοιες εφαρμογες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161018/5c6786f2a408f3b8e3c1c7f36af02d92.jpg Κατανταει εκνευριστικο να με ρωταει καθε τρεις και λιγο αν θελω να αλλαξει τις ρυθμισεις. Παταω συνεχεια οχι και μετα απο λιγο με ξαναρωταει το ιδιο. Μέχρι να πατήσεις "ναι" αυτό θα σε ρωτάει , αυτή είναι η δουλειά του. Δεν μπορεί να ξέρει το τηλέφωνο αν εσύ είσαι αραχτός στον καναπέ και θέλεις απλώς να πλογηθείς για να δεις κάτι ή εισαι στο δρόμο οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσει όλους τους δέκτες για να σε πάει εκεί που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δεν ήθελα να την κάνω. Εκεί είναι το θέμα. Αλλά την έκανα αναγκαστικά τελικά αφού δεν είχε πουθενά παράκαμψη. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Γιατί να μην την κάνεις? Που είναι το πρόβλημα αφού είναι official αναβάθμιση? P.S Που πήγε το LG?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Γιατί να μην την κάνεις? Που είναι το πρόβλημα αφού είναι official αναβάθμιση? P.S Που πήγε το LG?:confused: Επειδή έχει μόνο 2gb ram δεν ήθελα να το βαρυνω με την νέα αναβάθμιση. Επίσης επειδή μόλις το έστησα το κινητό ήθελα να αποφύγω τις εργοστασιακες μετά την αναβάθμιση για να "κατσει" καλά σε καθαρή συσκευή. Τελικά την έκανα χωρίς να γυρίσω εργοστασιακες. Έπαθε bootloop Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Mιά χαρά είναι τα 2gb ram. Δεν χρειάζεται επαναφορά , αν δεις κάποιο πρόβλημα τότε κάνε. Καλά έκανε και και έπαθε bootloop το άλλο για να πάρεις επιτέλους μιά σοβαρή οθόνη και να δεις το φως το αληθινό... ;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Mιά χαρά είναι τα 2gb ram. Δεν χρειάζεται επαναφορά , αν δεις κάποιο πρόβλημα τότε κάνε. Καλά έκανε και και έπαθε bootloop το άλλο για να πάρεις επιτέλους μιά σοβαρή οθόνη και να δεις το φως το αληθινό... ;):D Καλα αυτό σηκώνει συζήτηση και τα βγω οφ τοπικ χαχαχα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts