alex222800 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να βρω ένα all in one ρουτ πρόγραμμα που να κάνει ρουτ οποιοδήποτε κινητό. tablet. phablet κ.τ.λ. όσο γίνεται ποιο αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να περνάω εγώ αρχεία στην microsd card κ.τ.λ. Απ' ότι διαβάζω ένα από αυτά τα προγράμματα είναι αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει αλλά αν στηριχτώ σε αυτά που διαφημίζει λέει ότι ροουταρει/ξερουταρει όλες τις συσκευές μέχρι android 5.1. Αν εσείς ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει root/unroot περισσότερες συσκευές android θα σας παρακαλούσα να μας πείτε εδώ τις εντυπώσεις σας, και τις εμπειρίες σας. Δεν υπάρχει το όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω !! Παίζει ρόλο ο επεξεργαστης και η έκδοση του Android !! Δεν μας λες και τι συσκευή έχεις για να σε βοηθήσουμε .... Το ποιο σωστό είναι να ψάξεις για Root με βάση το όνομα της συσκευης (εάν δεν βρεις τότε ψαξε με βάση το επεξεργαστή) Οι universal μέθοδοι root (kingroot ,vroot κτλ) είναι κυρίως για κινεζικές συσκευές (δεν είναι κανονας ) Edited July 4, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αν οχι ολα σε αρκετε android συσκευες. Εγω τωρα θελω για το "turbo-x m10901 android 4.2.2" Δηλαδη αν δοκιμασω το kingroot στο παραπανω tablet θα εχω καποιο προβλημα ή απλα θα γινει ή οχι το ρουτ τοσο απλα χωρις να εχω καποιο προβλημα με το tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markkos85 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπερα σας.. Πριν μερικες μερες μερες ελαβα ειδοποιηση για αναβαθμιση του android απο το 5.0 στο 6.0... Μαυρη ωρα που πατησα αποδοχη και εγκατασταση...:mad: απο τοτε η μπαταρια απο 2 μερες που διαρκούσε τωρα με το ζορι κραταει 15 ωρες... η μνημη δουλευει στο full... αρα η συσκευη τρωει κολληματα... υπαρχει καποιος τροπος επαναφορας του android?? Δυσκολο ετσι? η συσκευη μου ειναι το LG Zero! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 factory reset εκανες; Καλό έιναι να γίνεται μετά απο μια τόσο μεγάλη αναβάθμιση,επίσης είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ήδη θέμα με την συσκευή σου που θα ξέρουν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markkos85 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δυστυχως δε βρηκα καποιο θεμα για το συγκεκριμενο μοντελο γι αυτο ανοιξα ενα νεο... Λες δλδ να δοκιμασω μια επαναφορα ρυθμισεων? οσο κι αν εψαξα παντως δεν υπαρχει κατι για επαναφορα android... Μονο παραπονα ειδα απο πολλους χρηστες που εκαναν κι αυτοι το ιδιο "λαθος"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δοκίμασε φίλε και το irplus: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.binarymode.android.irpluswave Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το καλύτερο πρόγραμμα είναι το Galaxy Universal Remote της Moletag. Έχει OTETV και Nova μέχρι και λειτουργία scanning. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 θα μεινεις με το καινουργιο 6.0 αλλα θα μπουν μερικα πραγματα σε ταξη, μετα το reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmguru Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Oppo Find 7 αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ σε βάθος με τα android. Το μόνο που κάνω είναι να διαμορφώσω το κινητό μου, και να κάνω update που και που το ColorOs. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή, αλλά θα ήθελα να την ανακατέψω λιγάκι. Έχω όμως απορίες. 1. Τι είναι η ROM μου βλέπω και ξαναβλέπω; Είναι το OS (λειτουργικό σύστημα); Μπορώ να το αλλάξω; Αξίζει τον κόπο; Και αν ναι, τι να προτιμήσω; 2. Το "Root" τι παραπάνω προσφέρει σε έναν κοινό χρήστη; Αξίζει το ρίσκο; Αν είχα ένα φίλο να με βοηθήσει θα τον κέρναγα πίτσες, αλλά εδώ έχω μόνο ένα ευχαριστώ (προκαταβολικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αυτό νομίζω θα σου λύσει τις απορίες σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmguru Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Δεν με αφήνει να γράψω στην sd card. Πιθανώς κάποιο πρόγραμμα το κόλλησε αλλά πως επανέρχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Όπως είπε και ο φίλος λίγο πιο πάνω το kingroot κάνει για τις περισσότερες κινεζικές συσκευές οπότε κατά 99% κάνει και το turbo x που είναι ένα no name κινέζικο re-branded σε πλαίσιο.... Sent from my V967s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Παρακαλώ τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα: Σε κινητό με android 6 (rooted) και ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές, φωτογραφίες κλπ, μόλις έβαλα κάρτα sd μου δόθηκαν 2 επιλογές: α. αυτή να είναι χώρος αποθήκευσης που θα διαβάζεται από άλλες συσκευές. β. να φορματιστεί ως χώρος αποθήκευσης του τηλεφώνου που όμως δεν θα διαβάζεται από άλλες συσκευές. Βλακωδώς επέλεξα το β. και ζήτησα μεταφορά υλικού από τον εσωτερικό χώρο στην sd. Τώρα θέλω να επαναφέρω τα μεταφερθέντα και να ακολουθήσω την επιλογή α. Όμως, συνδέοντας το τηλ. στο πισί, δεν βλέπω παρά μόνο το χώρο της sd και όχι του τηλ. Υπάρχει κάποιος αυτοματισμός ώστε να επαναφέρω τα αρχεία από την sd στην εσωτερική μνήμη του τηλ. και οι εφαρμογές να λειτουργούν όπως πριν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited July 7, 2016 by momozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπέρα είμαι νέος σ....... μία σελίδα η οποία με ενημερώνει ότι έχω κολλήσει 4 ιούς και θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο λογισμικό για να λύσω το πρόβλημα. ό!! Ο "ιός" είναι στο σάιτ. Μπες σε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Για να γράψω κριτική για ένα app, στο play store, πρέπει να έχω και google+; Αλήθεια; :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Έχω το S5 Neo με LTE αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να δώ ένδειξη LTE στην Αθήνα με Cosmote. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Έχω το S5 Neo με LTE αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να δώ ένδειξη LTE στην Αθήνα με Cosmote. Γιατί; Το έχεις ενεργοποιήσει, στην κάρτα sim; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Thanks, δεν το ήξερα ότι ήθελε ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Δεν ξερω γιατι αλλα απο χτες οταν παω στις ρυθμισεις -> λογαριασμοι - > google μου βγαζει παντα το μυνημα ρυθμισεις διακοπηκε και δεν ξερω γιατι συμβαινει κατι τετοιο ετσι ξαφνικα ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα. Εχω το samsung galaxy s4 i9505 android 5.0.1 Ακομα και σε "ασφαλης λειτουργια" που μπηκα κανει ακριβως το ιδιο. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 13, 2016 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ακομα και σε "ασφαλης λειτουργια" που μπηκα κανει ακριβως το ιδιο. Εάν δύνασαι η λύση είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Αν ειναι να κανω επαναφορα εργοστασισκων ρυθμισεων με το παραμικρο δεν λεει. Και αν ητανε αυτη η λυση τοτε συγνωμη αλλα ετσι ξερω να το φτιαχνω κι εγω. Το θεμα ειναι να αποφυγουμε την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δεν ξερω γιατι αλλα απο χτες οταν παω στις ρυθμισεις -> λογαριασμοι - > google μου βγαζει παντα το μυνημα ρυθμισεις διακοπηκε και δεν ξερω γιατι συμβαινει κατι τετοιο ετσι ξαφνικα ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα. Εχω το samsung galaxy s4 i9505 android 5.0.1 Κάνε ένα καθαρισμό cache και μετά ένα reboot αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Σε άλλο λογαριασμό, πχ Facebook, μπαίνει χωρίς πρόβλημα; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Κάνε ένα καθαρισμό cache και μετά ένα reboot αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πως γινεται αυτο ακριβως? Αν εννοεις αυτο ή απο το recovery menu -> wipe cache partition, τα δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν αλλαξε κατι. Απο το recovery menu? Αν ναι ποια επιλογη διαλεγω ακριβως? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άλλο λογαριασμό, πχ Facebook, μπαίνει χωρίς πρόβλημα; Ναι κανονικα μπαινει σε ολους τους αλλους λογαριασμους οπως viber, messenger κ.τ.λ. Edited July 10, 2016 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts