faji Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 υπαρχει δοκιμασμενη εφαρμογη που να μπορω να χειριζομαι το ταμπλετ απο το κινητο; Καλημέρα, το VNC αλλα προϋποθέτει root. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getimiskon Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ισχύει για όλες τις συσκευές με android 4.4 ή μόνο για τα nexus? Παράθεση Motorola Moto E 2015 (XT1524) Android 7.1.2 (Resurrection Remix OS 5.8.5) SoC: Snapdragon 410 @ 1,2 GHz, RAM: 1 GB Το ηχείο βαράει μόνο (παλιό) καλό ελληνικό hip-hop... :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ισχύει για όλες τις συσκευές με android 4.4 ή μόνο για τα nexus? Για ολες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γεια σας παιδιά, ένας φίλος μου δημιούργησε ένα προβληματισμό και θέλω τις γνώσεις σας. Για να αγοράσω νέο τηλέφωνο σχεδόν πάντα πουλάω το παλιό και συνήθως σε μαγαζιά που τα αγοράζουν πχ ομόνοια. Πάντα του κάνω καθαρισμό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά φτάνει αυτό για να μην εκμεταλλευτεί κάποιος αρχεία που είχα πριν στο κινητό? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γεια σας παιδιά, ένας φίλος μου δημιούργησε ένα προβληματισμό και θέλω τις γνώσεις σας. Για να αγοράσω νέο τηλέφωνο σχεδόν πάντα πουλάω το παλιό και συνήθως σε μαγαζιά που τα αγοράζουν πχ ομόνοια. Πάντα του κάνω καθαρισμό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά φτάνει αυτό για να μην εκμεταλλευτεί κάποιος αρχεία που είχα πριν στο κινητό? Ναι..wipe data factory reset ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ναι..wipe data factory reset ... Να σαι καλά, είμαι κάπως πιο ήρεμος τώρα. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Γεια σας παιδιά, ένας φίλος μου δημιούργησε ένα προβληματισμό και θέλω τις γνώσεις σας. Για να αγοράσω νέο τηλέφωνο σχεδόν πάντα πουλάω το παλιό και συνήθως σε μαγαζιά που τα αγοράζουν πχ ομόνοια. Πάντα του κάνω καθαρισμό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά φτάνει αυτό για να μην εκμεταλλευτεί κάποιος αρχεία που είχα πριν στο κινητό? Αυτό Φτάνει! Αφού δεν αφήνει απολύτως τίποτα μέσα. Edited February 13, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδιά κατέβαζα από dolphin broswear κάποια συγκεκριμένα αρχεία και μου τα κατεβαζε σε mp3, κατι που με βόλευε και τωρα με τον ίδιο τρόπο υα ίδια αρχεία μου τα κατεβάζει σε αρχείο html. Ξέρετε πως γίνεται να μου τα κατεβάζει όπως πριν σε mp3? Ευχαριστώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδιά κατέβαζα από dolphin broswear κάποια συγκεκριμένα αρχεία και μου τα κατεβαζε σε mp3, κατι που με βόλευε και τωρα με τον ίδιο τρόπο υα ίδια αρχεία μου τα κατεβάζει σε αρχείο html. Ξέρετε πως γίνεται να μου τα κατεβάζει όπως πριν σε mp3? Ευχαριστώ. κάνε μετονομασία από .html σε .mp3 και είσαι έτοιμος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εχω ενα προβλημα εδω και μερικες μερες!τα stickers του facebook καθως και εικονες απο το top eleven αποθηκευονται στις φωτογραφιες της συλλογης μου σαν κανονικες φωτογραφιες!μονο σε αυτα τα 2 το κανει!μπορει να βοηθησει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Γεια σας παιδιά, ένας φίλος μου δημιούργησε ένα προβληματισμό και θέλω τις γνώσεις σας. Για να αγοράσω νέο τηλέφωνο σχεδόν πάντα πουλάω το παλιό και συνήθως σε μαγαζιά που τα αγοράζουν πχ ομόνοια. Πάντα του κάνω καθαρισμό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά φτάνει αυτό για να μην εκμεταλλευτεί κάποιος αρχεία που είχα πριν στο κινητό? Εξαρτάται πόσο αφοσιωμένος είναι κάποιος να αποσπάσει δεδομένα. Υπάρχουν μηχανισμοί που επιτρέπουν την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, τους οποίους άλλωστε μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να ανακτήσει δικά του αρχεία που σβήστηκαν κατά λάθος. Ειδικά σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείται TRIM (δηλαδή από 4.3 και μετά), τα δεδομένα δεν διαγράφονται από τη flash. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι τα ευαίσθητα δεδομένα σου να τα έχεις κρυπτογραφημένα, ακόμα και στην ίδια σου τη συσκευή. Υπάρχουν εξωτερικά προγράμματα που σου επιτρέπουν να γράψεις τυχαία δεδομένα σε όλο τον αποθηκευτικό χώρο για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα ανάκτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εξαρτάται πόσο αφοσιωμένος είναι κάποιος να αποσπάσει δεδομένα. Υπάρχουν μηχανισμοί που επιτρέπουν την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, τους οποίους άλλωστε μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να ανακτήσει δικά του αρχεία που σβήστηκαν κατά λάθος. Ειδικά σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείται TRIM (δηλαδή από 4.3 και μετά), τα δεδομένα δεν διαγράφονται από τη flash. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι τα ευαίσθητα δεδομένα σου να τα έχεις κρυπτογραφημένα, ακόμα και στην ίδια σου τη συσκευή. Υπάρχουν εξωτερικά προγράμματα που σου επιτρέπουν να γράψεις τυχαία δεδομένα σε όλο τον αποθηκευτικό χώρο για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα ανάκτησης. νομίζω γίνεσαι λίγο υπερβολικός(αυτο γίνεται ναι )...να πουλήσει το κινητό του θέλει...δεν έχει μυστικά του FBI .. ένα wipe data factory reset είναι αρκετό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_92 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα σας,έχω ένα ταμπλετ SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8,4''...μου το έφεραν από Αμερική και δεν έχει ελληνικό μενού.ξερει κάποιος πως γίνεται να αλλαξει??? (Δεν έχει επιλογή για ελληνικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα σας,έχω ένα ταμπλετ SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8,4''...μου το έφεραν από Αμερική και δεν έχει ελληνικό μενού.ξερει κάποιος πως γίνεται να αλλαξει??? (Δεν έχει επιλογή για ελληνικ) Δοκίμασε μήπως σε βοηθήσει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα σας,έχω ένα ταμπλετ SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8,4''...μου το έφεραν από Αμερική και δεν έχει ελληνικό μενού.ξερει κάποιος πως γίνεται να αλλαξει??? (Δεν έχει επιλογή για ελληνικ) Λοιπόν... σήμερα γράφτηκες και πόσταρες 2 μηνύματα όπου βρήκες... Ψάξε το νήμα της συσκευής σου και πόσταρε το ερώτημά σου εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα σας,έχω ένα ταμπλετ SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8,4''...μου το έφεραν από Αμερική και δεν έχει ελληνικό μενού.ξερει κάποιος πως γίνεται να αλλαξει??? (Δεν έχει επιλογή για ελληνικ) δεν ξερω ποιο μοντέλο εχεις ... πέρασε με odin μια ευρωπαϊκή rom...(που έχουν ελληνικά..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSSER Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) geia sas paidia. exw ena provlhma. to kinito mou m vgazei mh egkyro imei. ti na kanw?? pisw stn siskeyei grafei to imei pws mporw na to perasw?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορεύεται αυστηρά η μεταγραφή των ελληνικών με την χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish). Τα επόμενα μηνύματα που θα διατυπωθούν σε αυτήν τη μορφή δύναται να αφαιρεθούν από την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr χωρίς προειδοποίηση. Edited February 15, 2015 by Sofos_5 Greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 geia sas paidia. exw ena provlhma. to kinito mou m vgazei mh egkyro imei. ti na kanw?? pisw stn siskeyei grafei to imei pws mporw na to perasw?? πρώτον ΓΡΑΨΕ τι κινητό έχεις !!!....για να σε βοηθήσουμε εάν μπορούμε ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSSER Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) SAMSUNG GALAXY ALPHA από Κίνα Edited February 15, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 SAMSUNG GALAXY ALPHA apo kina δηλαδή ιμιτασιόν ...δύσκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSSER Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) δηλαδή ιμιτασιόν ...δύσκολα... Ναι φίλε. Δούλευε κανονικά. Αλλά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και από τότε δεν αναγνωρίζει το IMEI. Edited February 15, 2015 by Sofos_5 Μετατροπή σε Ελληνικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εξαρτάται πόσο αφοσιωμένος είναι κάποιος να αποσπάσει δεδομένα. Υπάρχουν μηχανισμοί που επιτρέπουν την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, τους οποίους άλλωστε μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να ανακτήσει δικά του αρχεία που σβήστηκαν κατά λάθος. Ειδικά σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείται TRIM (δηλαδή από 4.3 και μετά), τα δεδομένα δεν διαγράφονται από τη flash. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι τα ευαίσθητα δεδομένα σου να τα έχεις κρυπτογραφημένα, ακόμα και στην ίδια σου τη συσκευή. Υπάρχουν εξωτερικά προγράμματα που σου επιτρέπουν να γράψεις τυχαία δεδομένα σε όλο τον αποθηκευτικό χώρο για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα ανάκτησης. Αν θα πούλαγες μια συσκευή σου τι θα έκανες? Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν θα πούλαγες μια συσκευή σου τι θα έκανες? Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.... χαλάρωσε..κάνε factory reset και θα είσαι εντάξει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ναι φίλε. Δούλευε κανονικά. Αλλά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και από τότε δεν αναγνωρίζει το IMEI. Αν η συσκευη ειναι με Mediatek επεξεργαστή δες εδω: http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html?m=1 Edited February 15, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Για ολες :) οχι για ολες με 4.4 και ειδικα οχι για σαμσουγκ που εχει κλειδωμενη αυτη την επιλογη.εκτος και αν εχεις custom rom Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts