Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το galaxy S2 και το εχω ροοταρισμενο και εχω κανει backup με το Titanium..επειδη καποια στιγμη θα αλλαξω κινητο αν μετακινησω τον φακελο backup του Τitanium στο νεο κινητο και κανα restore θα μου εγκατασησει/παιζει της εφαρμογες του S2 στο νεο κινητο απροβληματιστα?η πρεπει να τις κατεβαζω παλι 1 -1 απο το Play store?

Μάλλον όχι σωστά, γιατί είναι σπάνιο διαφορετικά κινητά να ταιριάζουν σαν να είναι ίδια.

Εκτός αν είναι το ίδιο τηλέφωνο.

Κατεβαζεις την Apk share από το μαρκετ και μέσω αυτής κάνεις backup όλων των εφαρμογών, χωρίς settings όμως. Και μετά εγκαθιστάς ότι θέλεις.

εχω το galaxy S2 και το εχω ροοταρισμενο και εχω κανει backup με το Titanium..επειδη καποια στιγμη θα αλλαξω κινητο αν μετακινησω τον φακελο backup του Τitanium στο νεο κινητο και κανα restore θα μου εγκατασησει/παιζει της εφαρμογες του S2 στο νεο κινητο απροβληματιστα?η πρεπει να τις κατεβαζω παλι 1 -1 απο το Play store?

Αν κάνεις backup ΜΟΝΟ apps + data και OXI system apps, θα στα επαναφέρει μια χαρά!!!

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ! ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μάλλον όχι σωστά, γιατί είναι σπάνιο διαφορετικά κινητά να ταιριάζουν σαν να είναι ίδια.

Εκτός αν είναι το ίδιο τηλέφωνο.

Κατεβαζεις την Apk share από το μαρκετ και μέσω αυτής κάνεις backup όλων των εφαρμογών, χωρίς settings όμως. Και μετά εγκαθιστάς ότι θέλεις.

Αν μιλάμε ΜΟΝΟ για εφαρμογές με τα data τους που έχεις κατεβάσεις από το Market, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Αρκεί να μην ασχοληθείς με επαναφορά που έχει να κάνει με system files. Εκεί θα έχεις πρόβλημα λόγω της διαφορετικής συσκευής.

Εγώ έχω κάνει restore εφαρμογών που είχα στο Desire, στα Nexus 4, Galaxy S και Νeo V χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχω όλες τις επαφές μου στο νοτε 3 τακτοποιημενες. Πως μπορώ να τις περάσω στο gmail να συντονίσουν κτλπ....

Έχω όλες τις επαφές μου στο νοτε 3 τακτοποιημενες. Πως μπορώ να τις περάσω στο gmail να συντονίσουν κτλπ....

Διάβασε εδω .

Samsung galaxy s21+

Παιδια (σορρυ αν ποσταρω σε λαθος θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο) ξερετε αν γινεται στο skype για κινητα οταν καποιος γραφει να μου το δειχνει οπως γινεται στους υπολογιστες? Μιλαω τωρα τελευταια μεσω skype και δεν καταλαβαινω ποτε σταματαει ο αλλος να γραφει.

Επειδή έμενα παλιά στη Γερμανία ο λογαριασμός μου ήταν Γερμανικός και τώρα έχει ελληνική διεύθυνση. Δήλωσα το κινητό μου στο αμερικάνικο στο οποίο και έκανα login με τα στοιχεία του Γερμανικού λογαριασμού. Το αποτέλεσμα ήταν να μη μου επιτρέπει να κατεβάζω εφαρμογές. Ξεδήλωσα το κινητό από το Αμερικάνικο το μετέφερα στο Γερμανικό και όλα δουλεύουν καλά.

θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνεις ένα samsung s4 clone σε android αν ξερει καποιος :cry:

Tί ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Τhe end of an era...

θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνεις ένα samsung s4 clone σε android αν ξερει καποιος :cry:

Με nandroid backup μεσα απο την CWM

- πρέπει και οι 2 συσκευές να είναι s4

- πρέπει να φοράνε την ίδια CWM

... κάνεις nandroid backup, το αποθηκεύει στην SD βάζεις την SD στην άλλη συσκευή και κάνεις restore

εναλλακτικά θα μπορούσες να το κάνεις μέσω titanium backup (αλλά δεν θα είναι τόσο τέλειο όσο με τον 1ο τρόπο που ανέφερα)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Administrators

Αν ο κλώνος σου δεν είναι Android, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Modpic.gif

Λοιπον εχω την εξης αλλαγη στο κινητο μου.Μεχρι τωρα οταν ηθελα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο,εκανα δεξια-αριστερα το δακτυλο στο space του πληκτρολογιου και αλλαζε.Τωρα κανει το ιδιο απλα εμφανιζει ενα πλαισιο απο κατω (αρα σηκωνεται πιο ψηλα το πληκτρολογιο) οπου υπαρχει το space σε μεγαλυτερο και κανω ετσι την αλλαγη.Ειναι καποια ρυθμιση,καποιο προγραμμα η' ειναι προβλημα???

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Μια βοήθεια παρακαλώ. Πως αλλάζει μια ενέργεια που έχει οριστεί ως προεπιλογή ? Πχ στο keep κάνω κοινή χρήση και πατάω μήνυμα και με ρωτάει πάντα ή μια.φορά? Πάτησα καταλαθος πάντα και θέλω να.γυρίσω πίσω. Πως το κάνω?

Μια βοήθεια παρακαλώ. Πως αλλάζει μια ενέργεια που έχει οριστεί ως προεπιλογή ? Πχ στο keep κάνω κοινή χρήση και πατάω μήνυμα και με ρωτάει πάντα ή μια.φορά? Πάτησα καταλαθος πάντα και θέλω να.γυρίσω πίσω. Πως το κάνω?

Θα πας στα Settings -> Αpps -> βρίσκεις την εφαρμογή που σ' ενδιαφέρει πχ. Keep -> Clear defaults.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

θα πας ρυθμίσεις-εφαρμογές, θα βρεις την εφαρμογή που πάτησες και θα κάνεις εκκαθάριση προεπιλογων. πιστεύω ότι θα είσαι οκ μετά

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Πες μας τι αφορά η ενέργεια που επέλεξες, κάποιον launcher, τον τρόπο εγκατάστασης μιας εφαρμογής ή κάτι άλλο;

Λοιπον εχω την εξης αλλαγη στο κινητο μου.Μεχρι τωρα οταν ηθελα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο,εκανα δεξια-αριστερα το δακτυλο στο space του πληκτρολογιου και αλλαζε.Τωρα κανει το ιδιο απλα εμφανιζει ενα πλαισιο απο κατω (αρα σηκωνεται πιο ψηλα το πληκτρολογιο) οπου υπαρχει το space σε μεγαλυτερο και κανω ετσι την αλλαγη.Ειναι καποια ρυθμιση,καποιο προγραμμα η' ειναι προβλημα???

Εάν χρησιμοποιείς την εφαρμογή Greenify, δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις, κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά. Νομίζω έχει αναφερθεί ξανά στο θέμα της συσκευής σου οπότε πολύ πιθανότερο να βρεις την απάντηση σου εκεί.

@skatzivas μάλλον πρέπει να κάνεις εκκαθάριση προεπιλογών στην εφαρμογή των μηνυμάτων σου.

Edited by Sofos_5

Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι θυμαμαι ομως οτι εχει γραφτει εδω για μια εφαρμογη που βγαζεις φωτο ενα εγγραφο και μπορεις να το επεξεργαστεις μετα

Ξερεις κανεις ποια ειναι η εφαρμογη?

camscanner

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι θυμαμαι ομως οτι εχει γραφτει εδω για μια εφαρμογη που βγαζεις φωτο ενα εγγραφο και μπορεις να το επεξεργαστεις μετα

Ξερεις κανεις ποια ειναι η εφαρμογη?

Να το επεξεργαστείς κανονικά, δεν υπάρχει. Να το μετατρέψεις σε pdf υπάρχουν πολλά και αυτό που είπε ο φίλος από τα καλύτερα.

Να το επεξεργαστείς κανονικά, δεν υπάρχει. Να το μετατρέψεις σε pdf υπάρχουν πολλά και αυτό που είπε ο φίλος από τα καλύτερα.

Κι αν κάνεις και register μέσα από την εφαρμογή σου ξεκλειδώνει και τα features της paid έκδοσης.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Κι αν κάνεις και register μέσα από την εφαρμογή σου ξεκλειδώνει και τα features της paid έκδοσης.

Αυτό ισχύει γενικώς;; Γιατί αναφέρει πως ισχύει για @edu mails, φοιτητές και τέτοια δηλαδή...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned