pavlitakis1 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εχω το galaxy S2 και το εχω ροοταρισμενο και εχω κανει backup με το Titanium..επειδη καποια στιγμη θα αλλαξω κινητο αν μετακινησω τον φακελο backup του Τitanium στο νεο κινητο και κανα restore θα μου εγκατασησει/παιζει της εφαρμογες του S2 στο νεο κινητο απροβληματιστα?η πρεπει να τις κατεβαζω παλι 1 -1 απο το Play store? Μάλλον όχι σωστά, γιατί είναι σπάνιο διαφορετικά κινητά να ταιριάζουν σαν να είναι ίδια. Εκτός αν είναι το ίδιο τηλέφωνο. Κατεβαζεις την Apk share από το μαρκετ και μέσω αυτής κάνεις backup όλων των εφαρμογών, χωρίς settings όμως. Και μετά εγκαθιστάς ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εχω το galaxy S2 και το εχω ροοταρισμενο και εχω κανει backup με το Titanium..επειδη καποια στιγμη θα αλλαξω κινητο αν μετακινησω τον φακελο backup του Τitanium στο νεο κινητο και κανα restore θα μου εγκατασησει/παιζει της εφαρμογες του S2 στο νεο κινητο απροβληματιστα?η πρεπει να τις κατεβαζω παλι 1 -1 απο το Play store? Αν κάνεις backup ΜΟΝΟ apps + data και OXI system apps, θα στα επαναφέρει μια χαρά!!! ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εχω το galaxy S2 και το εχω ροοταρισμενο και εχω κανει backup με το Titanium..επειδη καποια στιγμη θα αλλαξω κινητο αν μετακινησω τον φακελο backup του Τitanium στο νεο κινητο και κανα restore θα μου εγκατασησει/παιζει της εφαρμογες του S2 στο νεο κινητο απροβληματιστα?η πρεπει να τις κατεβαζω παλι 1 -1 απο το Play store? Μάλλον όχι σωστά, γιατί είναι σπάνιο διαφορετικά κινητά να ταιριάζουν σαν να είναι ίδια. Εκτός αν είναι το ίδιο τηλέφωνο. Κατεβαζεις την Apk share από το μαρκετ και μέσω αυτής κάνεις backup όλων των εφαρμογών, χωρίς settings όμως. Και μετά εγκαθιστάς ότι θέλεις. Αν μιλάμε ΜΟΝΟ για εφαρμογές με τα data τους που έχεις κατεβάσεις από το Market, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Αρκεί να μην ασχοληθείς με επαναφορά που έχει να κάνει με system files. Εκεί θα έχεις πρόβλημα λόγω της διαφορετικής συσκευής. Εγώ έχω κάνει restore εφαρμογών που είχα στο Desire, στα Nexus 4, Galaxy S και Νeo V χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω όλες τις επαφές μου στο νοτε 3 τακτοποιημενες. Πως μπορώ να τις περάσω στο gmail να συντονίσουν κτλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω όλες τις επαφές μου στο νοτε 3 τακτοποιημενες. Πως μπορώ να τις περάσω στο gmail να συντονίσουν κτλπ.... Διάβασε εδω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftericc Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνεις ένα samsung s4 clone σε android αν ξερει καποιος :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παιδια (σορρυ αν ποσταρω σε λαθος θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο) ξερετε αν γινεται στο skype για κινητα οταν καποιος γραφει να μου το δειχνει οπως γινεται στους υπολογιστες? Μιλαω τωρα τελευταια μεσω skype και δεν καταλαβαινω ποτε σταματαει ο αλλος να γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Επειδή έμενα παλιά στη Γερμανία ο λογαριασμός μου ήταν Γερμανικός και τώρα έχει ελληνική διεύθυνση. Δήλωσα το κινητό μου στο αμερικάνικο στο οποίο και έκανα login με τα στοιχεία του Γερμανικού λογαριασμού. Το αποτέλεσμα ήταν να μη μου επιτρέπει να κατεβάζω εφαρμογές. Ξεδήλωσα το κινητό από το Αμερικάνικο το μετέφερα στο Γερμανικό και όλα δουλεύουν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνεις ένα samsung s4 clone σε android αν ξερει καποιος :cry: Tί ακριβώς θέλεις να κάνεις; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνεις ένα samsung s4 clone σε android αν ξερει καποιος :cry: Με nandroid backup μεσα απο την CWM - πρέπει και οι 2 συσκευές να είναι s4 - πρέπει να φοράνε την ίδια CWM ... κάνεις nandroid backup, το αποθηκεύει στην SD βάζεις την SD στην άλλη συσκευή και κάνεις restore εναλλακτικά θα μπορούσες να το κάνεις μέσω titanium backup (αλλά δεν θα είναι τόσο τέλειο όσο με τον 1ο τρόπο που ανέφερα) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να κάνεις ένα samsung s4 clone σε android αν ξερει καποιος :cry: Αν ο κλώνος σου δεν είναι Android, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Λοιπον εχω την εξης αλλαγη στο κινητο μου.Μεχρι τωρα οταν ηθελα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο,εκανα δεξια-αριστερα το δακτυλο στο space του πληκτρολογιου και αλλαζε.Τωρα κανει το ιδιο απλα εμφανιζει ενα πλαισιο απο κατω (αρα σηκωνεται πιο ψηλα το πληκτρολογιο) οπου υπαρχει το space σε μεγαλυτερο και κανω ετσι την αλλαγη.Ειναι καποια ρυθμιση,καποιο προγραμμα η' ειναι προβλημα??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μια βοήθεια παρακαλώ. Πως αλλάζει μια ενέργεια που έχει οριστεί ως προεπιλογή ? Πχ στο keep κάνω κοινή χρήση και πατάω μήνυμα και με ρωτάει πάντα ή μια.φορά? Πάτησα καταλαθος πάντα και θέλω να.γυρίσω πίσω. Πως το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μια βοήθεια παρακαλώ. Πως αλλάζει μια ενέργεια που έχει οριστεί ως προεπιλογή ? Πχ στο keep κάνω κοινή χρήση και πατάω μήνυμα και με ρωτάει πάντα ή μια.φορά? Πάτησα καταλαθος πάντα και θέλω να.γυρίσω πίσω. Πως το κάνω? Θα πας στα Settings -> Αpps -> βρίσκεις την εφαρμογή που σ' ενδιαφέρει πχ. Keep -> Clear defaults. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 θα πας ρυθμίσεις-εφαρμογές, θα βρεις την εφαρμογή που πάτησες και θα κάνεις εκκαθάριση προεπιλογων. πιστεύω ότι θα είσαι οκ μετά Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Το έκανα ρε παιδιά αλλά δεν βοήθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μια βοήθεια παρακαλώ. Πως αλλάζει μια ενέργεια που έχει οριστεί ως προεπιλογή ? Πχ στο keep κάνω κοινή χρήση και πατάω μήνυμα και με ρωτάει πάντα ή μια.φορά? Πάτησα καταλαθος πάντα και θέλω να.γυρίσω πίσω. Πως το κάνω? Πες μας τι αφορά η ενέργεια που επέλεξες, κάποιον launcher, τον τρόπο εγκατάστασης μιας εφαρμογής ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Google keep. Κοινή χρήση με μήνυμα. Πάτησα πάντα. Launcher stock του xperia Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Λοιπον εχω την εξης αλλαγη στο κινητο μου.Μεχρι τωρα οταν ηθελα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο,εκανα δεξια-αριστερα το δακτυλο στο space του πληκτρολογιου και αλλαζε.Τωρα κανει το ιδιο απλα εμφανιζει ενα πλαισιο απο κατω (αρα σηκωνεται πιο ψηλα το πληκτρολογιο) οπου υπαρχει το space σε μεγαλυτερο και κανω ετσι την αλλαγη.Ειναι καποια ρυθμιση,καποιο προγραμμα η' ειναι προβλημα??? Εάν χρησιμοποιείς την εφαρμογή Greenify, δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις, κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά. Νομίζω έχει αναφερθεί ξανά στο θέμα της συσκευής σου οπότε πολύ πιθανότερο να βρεις την απάντηση σου εκεί. @skatzivas μάλλον πρέπει να κάνεις εκκαθάριση προεπιλογών στην εφαρμογή των μηνυμάτων σου. Edited April 1, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 σοφός τα σέβη μου και τις ευχαριστίες μου!!!! Άψογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι θυμαμαι ομως οτι εχει γραφτει εδω για μια εφαρμογη που βγαζεις φωτο ενα εγγραφο και μπορεις να το επεξεργαστεις μετα Ξερεις κανεις ποια ειναι η εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 camscanner Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι θυμαμαι ομως οτι εχει γραφτει εδω για μια εφαρμογη που βγαζεις φωτο ενα εγγραφο και μπορεις να το επεξεργαστεις μετα Ξερεις κανεις ποια ειναι η εφαρμογη? Να το επεξεργαστείς κανονικά, δεν υπάρχει. Να το μετατρέψεις σε pdf υπάρχουν πολλά και αυτό που είπε ο φίλος από τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Να το επεξεργαστείς κανονικά, δεν υπάρχει. Να το μετατρέψεις σε pdf υπάρχουν πολλά και αυτό που είπε ο φίλος από τα καλύτερα. Κι αν κάνεις και register μέσα από την εφαρμογή σου ξεκλειδώνει και τα features της paid έκδοσης. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κι αν κάνεις και register μέσα από την εφαρμογή σου ξεκλειδώνει και τα features της paid έκδοσης. Αυτό ισχύει γενικώς;; Γιατί αναφέρει πως ισχύει για @edu mails, φοιτητές και τέτοια δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts