amanitis Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Καλησπερα φιλε μου.. Αυτη την περιοδο στο MSc ετυχε να ασχολουμαι με arduino για προγραμματισμο σε διαφορους controllers που πρεπει να κανουμε για ενα ηλεκτροκινητο αμαξι. Το μονο εργαλειο που χρειαζεσαι ειναι συνδεση με το λαπτοπ μεσω καλωδιου, το software απο το site και με τις οδηγιες που εχει η κοινοτητα κανεις οτι θελεις.. σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. είχα άγχος μην χρειάζεται τίποτα εργαλεία. Είναι συμβατό με Linux? ξέρεις από που μπορώ να προμηθευτώ ένα; ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το rooting του τηλεφωνου, μπορει να κανει καποιες λειτουργιες του να μην λειτουργουν σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το rooting του τηλεφωνου, μπορει να κανει καποιες λειτουργιες του να μην λειτουργουν σωστα; Από μόνο του όχι, εκτός και αν πειράξεις πράγματα που δεν ξέρεις (πχ. να σβήσεις μια απαραίτητη εφαρμογή) μιας και με το root έχεις πρόσβαση παντού στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ναι είναι συμβατό με linux..μπες στο site να δεις πληροφορίες.. για αγορά απο ελλάδα, http://www.internetnow.gr/agora/ και http://mindstormsnxt.gr/category/id/8 αλλιώς κοιτάς σε ebay, βρίσκεις και εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Υπαρχει καποια λυση γι' αυτο το προβλημα: http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231140094 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (Νέος κάτοχος Xperia Neo V με 2.3.4 kai root) Πώς στο καλό απενεργοποιείται η ρημαδα η φωνητική κλήση μέσω bluetooth? Έχω πάρει 2-3 επαφές μου στο άσχετο με το να πατάω κατά λάθος το κουμπάκι του bluetooth προσπαθώντας να φορέσω το ακουστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Υπαρχει καποια λυση γι' αυτο το προβλημα: http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231140094 ??? Εγώ πάντως το έψαξα και δεν έχω ούτε HTC IQ Services, ούτε IQRD στα running services ή στα apps μου. Προφανώς τα καλά παιδιά που έφτιαξαν την custom rom που φοράω (DeSense) τα αφαίρεσαν. :) (Νέος κάτοχος Xperia Neo V με 2.3.4 kai root) Πώς στο καλό απενεργοποιείται η ρημαδα η φωνητική κλήση μέσω bluetooth? Έχω πάρει 2-3 επαφές μου στο άσχετο με το να πατάω κατά λάθος το κουμπάκι του bluetooth προσπαθώντας να φορέσω το ακουστικό... Απ'όσο ξέρω δεν απενεργοποιείται. Είναι θέμα bluetooth. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (Νέος κάτοχος Xperia Neo V με 2.3.4 kai root) Πώς στο καλό απενεργοποιείται η ρημαδα η φωνητική κλήση μέσω bluetooth? Έχω πάρει 2-3 επαφές μου στο άσχετο με το να πατάω κατά λάθος το κουμπάκι του bluetooth προσπαθώντας να φορέσω το ακουστικό... Αν είσαι root μπορείς με κάποια εφαρμογή πχ. anttek app manager να κάνεις freeze τη φωνητική κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Γιατι οταν στελνω μηνυμα στο 1314 να μου πει η cosmote το υπολοιπο μου, ποτε δεν λαμβανω ειδοποιηση για το sms της απαντησης, ενω το μηνυμα η cosmote το στελνει κανονικα; Εχει καποιο ιδιαιτερο τροπο χειρισμο το 'απαντητικο μηνυμα'; Εχω βαλει να χειριζεται τις ειδοποιησεις το missed call, και στα αλλα μηνυματα 'κουδουνιζει'/ειδοποιει κανονικα και οπως πρεπει. Στο απαντητικο της cosmote ομως δεν το κανει. Μπορει καποιος να φανταστει καποια εξηγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Samsung Galaxy S II : υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται το ρολόι μόνιμα στην οθόνη, όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και σε αναμονή; Είναι κάτι που γίνεται σε άλλα λειτουργικά και πραγματικά εξυπηρετεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Samsung Galaxy S II : υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται το ρολόι μόνιμα στην οθόνη, όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και σε αναμονή; Είναι κάτι που γίνεται σε άλλα λειτουργικά και πραγματικά εξυπηρετεί.... Δεν ξέρω να σου πω αν γίνεται αλλά ακόμα και να γίνεται είσαι σίγουρος ότι θέλεις κάτι τέτοιο;;; Η μπαταρία πιστεύω θα φεύγει σαν νερό μετά! Άλλωστε με ένα απλό πάτημα ενός κουπμιού μπορείς να βλέπεις την lockscreen και να βλέπεις τι ώρα είναι όποτε εσύ θέλεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Αν είσαι root μπορείς με κάποια εφαρμογή πχ. anttek app manager να κάνεις freeze τη φωνητική κλήση. Σε ευχαριστώ. Για να μην εγκαθιστώ επιπλέον εφαρμογές, με το titanium backup γινεται αραγε; Ποιά εφαρμογή "παγώνω"; Χμμ, νομίζω ότι το βρήκα αλλά θέλει να κάνω donation στο Titanium Backup, για να μπορεί να το διακόψει.... Edited December 2, 2011 by nikosdoc Ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 μπορ'ω σε μια συσκεύη να έχω 2 λογαριασμους google; και πως κανω την εναλλαγη; ενδιαφέρομαι στο μαρκετ να επιλεγω εναν απο τους 2 για να κατεβαζω εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Γιατι οταν στελνω μηνυμα στο 1314 να μου πει η cosmote το υπολοιπο μου, ποτε δεν λαμβανω ειδοποιηση για το sms της απαντησης, ενω το μηνυμα η cosmote το στελνει κανονικα; Εχει καποιο ιδιαιτερο τροπο χειρισμο το 'απαντητικο μηνυμα'; Εχω βαλει να χειριζεται τις ειδοποιησεις το missed call, και στα αλλα μηνυματα 'κουδουνιζει'/ειδοποιει κανονικα και οπως πρεπει. Στο απαντητικο της cosmote ομως δεν το κανει. Μπορει καποιος να φανταστει καποια εξηγηση; Μηπως δε λειτουργει οταν η οθονη ειναι ανοιχτη? Γιατι λογικα η απαντηση ερχεται γρηγορα και να μην προλαβαινει να σβησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 μπορ'ω σε μια συσκεύη να έχω 2 λογαριασμους google; και πως κανω την εναλλαγη; ενδιαφέρομαι στο μαρκετ να επιλεγω εναν απο τους 2 για να κατεβαζω εφαρμογες Με το νέο μάρκετ γίνεται να έχεις δύο λογαριασμούς. περνάς και το δεύτερο λογαριασμό σου και από το μάρκετ επιλέγεις ποιόν θέλεις κάθε φορά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 τον google λογαριασμο πως τον περναω στη συσκευή; στο λογαριασμοι και συγχρονισμος δε μου δινει τη δυνατοτητα να βαλω και 2ο google λογαριασμο (για ενα φιλο μου ρωτάω που έχει το desire και εχει ξεχασει τον κωδικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως ενεργοποιώ-απενεργοποιώ το rotation της αρχικής -κεντρικής οθόνης?? ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 τον google λογαριασμο πως τον περναω στη συσκευή; στο λογαριασμοι και συγχρονισμος δε μου δινει τη δυνατοτητα να βαλω και 2ο google λογαριασμο (για ενα φιλο μου ρωτάω που έχει το desire και εχει ξεχασει τον κωδικο) Πας settings > accounts and sync > add account και επιλέγεις google account. καλημέρα μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως ενεργοποιώ-απενεργοποιώ το rotation της αρχικής -κεντρικής οθόνης?? ευχαριστώ Λογικά μέσα από τις ρυθμίσεις του launcher που χρησιμοποιείς. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πας settings > accounts and sync > add account και επιλέγεις google account. αυτη η διαδρομή ισχύει και για froyo 2.2? γιατι σε 2.3 (στο δικό μου) μου δ'ινει επιλογή να προσθέσω λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως ενεργοποιώ-απενεργοποιώ το rotation της αρχικής -κεντρικής οθόνης?? ευχαριστώ Settings > display > auto rotate screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 αυτη η διαδρομή ισχύει και για froyo 2.2? γιατι σε 2.3 (στο δικό μου) μου δ'ινει επιλογή να προσθέσω λογαριασμό. Δεν ξέρω αν σε froyo μπορεί να κάνει δεύτερο account. Αν μπορεί η επιλογή είναι εκεί. Γιατί δεν το δοκιμάζει? Settings > display > auto rotate screen Νόμιζα πως ο φίλος ήθελε να απενεργοποιήσει μόνο το rotation της αρχικής -κεντρικής οθόνης (homescreen). Με αυτό που του λες θα απενεργοποιήσει το rotation γενικώς. Εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά τι ζητάει... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 το προσπάθηα ο ίδιος στη συσκευή του και δε γινόταν. έκανα κλικ εκεί που γράφει Google και έχει το πρασινο τικ στα δεξια και δεν άνοιγε νέα οθόνη:worry: ενω στο δικό μου προχωράει η διαδικασια άρα υποθέτω ότι σε froyo ΔΕ μπορεί να προσθεθει με αυτον τον τρόπο 2ος λογαριασμός. άλλος τρόπος υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) τελικά ξέρει κάποιος? αν βοηθά έχω ADWLauncher Νόμιζα πως ο φίλος ήθελε να απενεργοποιήσει μόνο το rotation της αρχικής -κεντρικής οθόνης (homescreen). Με αυτό που του λες θα απενεργοποιήσει το rotation γενικώς. Εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά τι ζητάει... καλά κατάλαβες ενδιαφέρομαι μόνο για την αρχική -κεντρική οθόνης (homescreen) Edited December 4, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Θελω να τηρω αποθηκευμενες ολες τις επαφες μου, μονο στη sim. Υπαρχει καποιο application να 'αναγκαζει' το android να χρησιμοποιει μονο τις επαφες της sim, και να μην απαιτει να γινουν import στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) τελικά ξέρει κάποιος? αν βοηθά έχω ADWLauncher καλά κατάλαβες ενδιαφέρομαι μόνο για την αρχική -κεντρική οθόνης (homescreen) Ρυθμίσεις--->adw launcher--->system preferences--->αισθητήρας προσανατολισμού το προσπάθηα ο ίδιος στη συσκευή του και δε γινόταν. έκανα κλικ εκεί που γράφει Google και έχει το πρασινο τικ στα δεξια και δεν άνοιγε νέα οθόνη:worry: ενω στο δικό μου προχωράει η διαδικασια άρα υποθέτω ότι σε froyo ΔΕ μπορεί να προσθεθει με αυτον τον τρόπο 2ος λογαριασμός. άλλος τρόπος υπάρχει; Ειχα διαβάσει ότι γίνεται μέσω youtube.Μπαίνεις στην εφαρμογή του youtube,πατας σε μια λειτουργία που θέλει gmail π.χ. like και σου βγάζει να συνδεθείς με τον υπάρχον λογαριασμό ή να προσθέσεις νέο Edited December 5, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts