Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του


Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, περιμένω το κινητό http://dealsprime.com/hyundai-q6-quad-core-phone-6-0-1280-720-android-4-2-1-3g-gps-mtk6589-1-2ghz-13-0mp.html

που απο ότι φαίνεται είναι το ίδιο με του φίλου smile2u http://www.aliexpress.com/snapshot/239601665.html

άρα θα έχει το ίδιο πρόβλημα!

Edited by volos4
Link to comment
Share on other sites

Γράφω ξανά πάνω στο ίδιο θέμα για να διαφωτίσω και να βοηθήσω όσους εξακολουθούν να έχουν προβλήματα στην εύρεση δορυφόρων. :w00t:

 

Οι παραπάνω κινήσεις που σας έγραψα στο προηγούμενο pdf πλέον δεν αποτελούν την πρώτη μου κίνηση αν και από ό,τι θυμάμαι είχαν βοηθήσει. Και δεν αποτελούν πλέον την πρώτη μου κίνηση επειδή έχω την εντύπωση πως βρήκα ακόμη καλύτερη λύση και το κυριότερο χωρίς εγκατάσταση προγραμμάτων μη άμεσα εμπλεκόμενων με δορυφόρους.

 

Σε όλο το μεσοδιάστημα που πόσταρα μέχρι τώρα, ασχολούμαι συνεχώς με το θέμα των δορυφόρων. Οι ώρες που έχω σπαταλήσει για να βρω κάποια λύση στο θέμα αυτό είναι απίστευτες. Το καλοκαίρι μόνο πρέπει να σπατάλησα 21 μέρες, επί 10 ώρες καθημερινής ενασχόλησης με το πρόβλημα. :food:Το έχω πάρει προσωπικά το θέμα με τον άχρηστο δέκτη που έβαλαν οι κινέζοι. Μ’ αυτά και μ’ αυτά έχω την εντύπωση πως αυτά που θα σας γράψω θα τα εκτιμήσετε εκτός αν ο δέκτης που έχετε είναι ακόμα χειρότερος από τον οικτρό δικό μου.

 

Νομίζω πως το «κλειδί» στην εύρεση είναι τα port. Τα προγράμματα που θα πρέπει να κατεβάσετε και που θα τα κατεβάζετε ίσως έτσι κι αλλιώς και μόνο άχρηστα δε θα σας φανούν, απεναντίας θα τα δουλεύετε συνέχεια είναι τα παρακάτω:

GPS Status

 

Faster GPS

 

Copilot

Και τα 3 αυτά προγράμματα θα τα βρείτε δωρεάν στο market του android. Αφού τα κατεβάσετε, κινηθείτε ως εξής:

 

Στο κινητό σας ακολουθήστε την παρακάτω διαδρομή αφού πρώτα ενεργοποιήσετε το GPS, την Υποβοήθηση ΕΡΟ GPS και το A-GPS. Όλα αυτά θα βρείτε στο κινητό σας στην παρακάτω διαδρομή:

 

Ρυθμίσεις συστήματος – Account – Πρόσβαση τοποθεσίας –

Δορυφόροι GPS. Ενεργοποιείτε αυτά που σας έγραψα και στις Ρυθμίσεις A-GPS θα βρείτε τη θύρα SLP. Θα γράφει έναν 4ψήφιο αριθμό. Σημειώστε τον, θα σας χρειαστεί στην πορεία. Βγείτε από εδώ και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

 

Ανοίξτε το Faster GPS και ακολουθήστε τη διαδρομή Go to

advanced settings – SUPL_PORT και καθώς θα μπείτε μέσα, στο πεδίο που θα συναντήσετε βάλτε τον 4ψήφιο αριθμό που σημειώσατε προηγουμένως. Πατήστε οκ για αποθήκευση και βγείτε.

 

 

Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση ή όχι. Καλού κακού κάντε μία.

 

 

Σύμφωνα πάντα με το δικό μου phablet, δεν υπάρχει

καμία περίπτωση να έχω ενεργοποιήσει το wi-fi και με ενεργή την σύνδεση στο internet και φυσικά του GPS, να μην έχω καταφέρει να βρω δορυφόρους σε χρόνο μηδέν μετά από όλα αυτά που μόλις κάνατε. Η ταχύτητα που βρίσκει τους δορυφόρους έχοντας πάντα ενεργό το internet είναι αξιομνημόνευτη. Το θέμα όμως δεν είναι να έχω ενεργό το internet, αλλά να μπορώ να πλοηγούμε χωρίς αυτό. Προς το παρόν και αφού έχετε συγχρονίσει τα port σας, έχοντας ανοιχτό το internet ανοίξτε τον πλοηγό σας Copilot και βρείτε τους δορυφόρους, το πρόγραμμα αυτό είναι το μοναδικό που οι μπάρες των δορυφόρων που θα πρέπει να βρείτε, είναι ευδιάκριτοι σαν ουρανοξύστες. Τεράστιες πράσινες μπάρες που θα τις λατρέψετε. :spider:

 

Στην αρχή οι τεράστιες μπάρες που θα βρείτε θα είναι συγκεντρωμένοι στα αριστερά σας.

 

 

Αυτό είναι ένδειξη πως ναι μεν έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα και βρήκατε επιτέλους δορυφόρους, αλλά δεν είναι σε θέση να σας πλοηγήσουν ακόμα. Αυτό θα συμβεί όταν θα τους δείτε όχι όλους μαζί συγκεντρωμένους αλλά με κενά ενδιάμεσα. Όταν θα γίνει και αυτό, θα είστε πλέον σε θέση να απολαύσετε το νέο σας απόκτημα! :tease:

 

Λογικά μετά τα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα και την επανεκκίνηση και με ενεργό πάντα το internet, θα πρέπει να βρείτε τα πρώτα σας αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα.

 

 

Αν παρόλα αυτά και με τη σύνδεση ανοιχτή στο internet δυσκολεύεστε να βρείτε, ανεβείτε πάνω στην ταράτσα της πολυκατοικίας σας που το πιο πιθανό να μην καλύπτεται από τίποτα και θα είναι το ψηλότερο μέρος που θα μπορούσατε να ανεβείτε, πάρτε κι ένα σκαμπό να καθίσετε και περιμένετε μέχρι να βρείτε τουλάχιστον την πρώτη πράσινη μπάρα. :frog: Φροντίστε μόνο στην ταράτσα που θα είστε να έχετε πρόσβαση στο internet όπως είπαμε. Θεωρώ πως είναι αδύνατον έχοντας κάνει όσα σας έγραψα να μη δείτε αποτελέσματα. Το πρόβλημα όμως είναι τι γίνεται όταν δεν έχουμε internet… Είτε λειτουργήσει πάντως, είτε δε λειτουργήσει, αυτό που πρέπει να έχετε πάντα κατά νου είναι τα παρακάτω:

 

 

Στρέψτε το κινητό σας προς όλες τις δυνατές

διευθύνσεις. Στη δική μου περίπτωση οι πράσινες μπάρες είναι πιο δυνατές όταν το έχω γυρισμένο ανάποδα. Έχω την εντύπωση πως ο δέκτης βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού, δεν εξηγείται αλλιώς. Βρείτε λοιπόν σε ποιο σημείο οι μπάρες σας είναι πιο δυνατές, και κρατήστε το κινητό σε αυτή τη θέση μέχρι να εμφανιστούν και οι υπόλοιπες.

 

 

Αν νομίζετε πως επειδή βρίσκεστε σε ένα στενό ή

επειδή σηκώσατε την τέντα σας και βλέπετε ουρανό θα πιάσετε δορυφόρους, είστε γελασμένοι. Αυτό θα συμβεί σε ένα κινητό που δεν έχει τα χάλια τα δικά μας. Στη δική μας περίπτωση, θα βρείτε μόνο στην ταράτσα, ή στο κέντρο μιας λεωφόρου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ταλαιπωρηθείτε. :kill: Όσο περισσότερο απέχετε από διπλανά κτίρια, τόσο το καλύτερο. Τα αποτελέσματα που δείτε, είναι συγκλονιστικά και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Ο ουρανός πάνω από κεφάλι σας δεν είναι προαπαιτούμενο για την εύρεση, χρειάζεται αρκετός «αέρας» τριγύρω.

 

 

Οι δορυφόροι τουλάχιστον στην περίπτωσή μου παραμένουν κλειδωμένοι

από τη στιγμή που τους βρήκα μέχρι και την ώρα που θα φορτίσω το κινητό μου. Άπαξ και βρήκα δηλαδή δορυφόρους, αυτοί βρίσκονται σε χρόνο μηδέν ακόμα και μέσα από το σπίτι μέχρι να φορτίσω ξανά το κινητό μου. Για κάποιο λόγο η ταλαιπωρία στην έυρεσή των είναι μόνο στην αρχή και μετά από κάθε φόρτιση. Αν κάνω δηλαδή 1 εβδομάδα να το φορτίσω, για 1 εβδομάδα θα έχω δορυφόρους αβίαστα. Αν το φορτίσω όμως, η ευκολία που είχα μέχρι πριν, παύει να υπάρχει και ξεκινάμε από την αρχή. Χαρακτηριστικό στην υπόθεση αυτή είναι το πρόγραμμα GPS Status, όπου κάθε φορά που θα ανοίξετε το GPS και στη συνέχεια το GPS Status, θα δείτε στο πρόγραμμα αυτό αν υπάρχουν μικρές γκρι παυλίτσες, ένδειξη πως όλα πάνε περίφημα και υπάρχουν διαθέσιμοι προς εύρεση δορυφόροι.

:rtfm:

 

Κάθε φορά που βλέπετε τις μικρές αυτές γκρι παύλες, να ξέρετε πως η ταλαιπωρία σας θα είναι κατά πολύ λιγότερη. Αν δεν τις βρείτε όμως, εκεί θα πρέπει να βρεθείτε σε ταράτσα, γήπεδο, λεωφόρο και το πιο πιθανό είναι να δυσκολευτείτε. Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, αυτές οι παύλες κατά καιρούς χάνονται και πρέπει να τις αποκτήσετε ξανά στην ταράτσα κ.λπ.

 

 

Θα ήταν πολύ όμορφο αν τελικά κάνοντας όλα σας έγραψα, ποστάρετε για να γράψατε αν τα καταφέρατε ή όχι. Στην δική μου τουλάχιστον περίπτωση, μετά τα όσα σας έγραψα, επί 40 ημέρες (όπως βλέπετε και στο GPS Status),

 

μπαίνω στον πλοηγό τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα και στη συντριπτική πλειοψηφία πλοηγούμε σχεδόν αβίαστα. Δεν πιάνω με τη μία πάντα, αρκετές φορές θέλω αρκετά λεπτά να πιάσω γυρίζοντας το κινητό μου σε όλες τις δυνατές διευθύνσεις, αλλά δεν έχει υπάρξει ούτε μία μέρα σε αυτές τις 40 που να μην έχω πιάσει δορυφόρους και να μην έχω πλοηγηθεί. Επίσης έχω την εντύπωση πως κάθε μέρα που περνάει, όλο πιο γρήγορα βρίσκω τους δορυφόρους. Και μην ξεχνάτε, αν δυσκολευτείτε, βρεθείτε σε αλάνα, στο ψηλότερο σημείο που μπορείτε να βρείτε και περιστρέψτε το κινητό σας. Όσο πιο δυνατή μπάρα έχετε βρει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρ:dance: είτε και τις επόμενες μπάρες – δορυφόρους. Αν καταφέρετε και περάσετε την οριζόντια γραμμή που είναι το 50 τοις εκατό του σήματος του δορυφόρου, τόσο πιο γρήγορα θα βρεθούν και οι υπόλοιποι δορυφόροι.

Edited by smile2u
Link to comment
Share on other sites

Το phablet που θα παραλάβεις είναι πραγματικά καταπληκτικό. Σε όλο το χρονικό διάστημα που το έχω, το έχω πραγματικά λατρέψει. Και μια και θα έχουμε το ίδιο, θα μπορέσω να σε καλύψω στα πάντα μια και του έχω "πετάξει τα μάτια" έξω. Δεν υπάρχει το παραμικρό που να μη γνωρίζω σε αυτό το μηχάνημα.

 

Όταν θα το λάβεις υποθέτω με απλό ταχυδρομείο εκτός και αν έχεις επιλέξει να πληρώσεις κοντά στα 90 ευρώ για να το εκτελωνίσεις μόνος σου, θέλω να μου γράψεις αν καταφέρεις σε λιγότερο από 1 ώρα να πιάσεις σήμα κινητής τηλεφωνίας. Πρέπει να έκανα τουλάχιστον 3 ώρες να βρω σήμα. Αυτό εγκυκλοπαιδικά θα με ενδιέφερε να το μάθω.

 

Κατά τα άλλα, αν εξαιρέσουμε το gps που πλέον έστω και με ταλαιπωρία το έχω λύσει, να γνωρίζεις πως το wi-fi είναι πιο δυνατό ακόμα και από τα πανάκριβα της apple. Πιάνεις σήμα εκεί που τα apple δεν βρίσκουν καν.

 

Την 6αρα οθόνη θα την λατρέψεις. Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμη αλλά δεν έχω προσπαθήσει ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, είναι κατά καιρούς να μην κλείνει το τηλέφωνο όταν το ακουμπάς στο μάγουλό σου. Πατιούνται με την αφή κουμπιά διάφορα. Αλλά το έχω είτε σε απόσταση, είτε σε ανοιχτή ακρόαση οπότε δεν κάθισα να ασχοληθώ.

 

Θα είναι χαρά μου να βοηθήσω σε ένα κινητό που το γνωρίζω απ’ έξω και ανακατωτά. Τουλάχιστον άλλος να μην ταλαιπωρηθεί τόσο όσο εγώ…

Link to comment
Share on other sites

καλημερα!δουλευει κανεις το anti theft του avg antivirus apk?ολα καλα μεχρι που θελω να βρω την τοποθεσια του κινητου μια δουλευει μια μου λεει οτι ειμαι καμια 10αρια χλμ απο εκει πο υ ειμαι!!το θελω για να μπορω να βρω το κινητο αν μου το φανε:shoot: εχει τη φαση του check it http://www10.zippyshare.com/v/22548930/file.html
Link to comment
Share on other sites

καλημερα!δουλευει κανεις το anti theft του avg antivirus apk?ολα καλα μεχρι που θελω να βρω την τοποθεσια του κινητου μια δουλευει μια μου λεει οτι ειμαι καμια 10αρια χλμ απο εκει πο υ ειμαι!!το θελω για να μπορω να βρω το κινητο αν μου το φανε:shoot: εχει τη φαση του check it http://www10.zippyshare.com/v/22548930/file.html
Link to comment
Share on other sites

καλημερα!δουλευει κανεις το anti theft του avg antivirus apk?ολα καλα μεχρι που θελω να βρω την τοποθεσια του κινητου μια δουλευει μια μου λεει οτι ειμαι καμια 10αρια χλμ απο εκει πο υ ειμαι!!το θελω για να μπορω να βρω το κινητο αν μου το φανε:shoot: εχει τη φαση του check it http://www10.zippyshare.com/v/22548930/file.html

 

Κανείς δε το βρήκε ποτέ με τέτοια προγράμματα. Χάνεις την ώρα σου και την ηρεμία σου.

Μόνο έναν κραδασμικό συνεγερμό βάλε αν το αφήνεις σε καμμιά μπριζα και πολύ είναι.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα ξέρει κανένας μία καλή εφαρμογή για καταγραφή της διαδρομής ποδηλάτου αλλά να είναι αποθηκευμένοι οι χαρτες

 

Χρησιμοποιώ το endomondo. Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και για το strava.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.. Είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εφαρμογή του YouTube..; Κάθε φορά που πάω να συνδεθώ μου λέει στην δεξιά μπάρα "an error occurred ".. Τι έχει συμβεί ;
Link to comment
Share on other sites

καλημερα!δουλευει κανεις το anti theft του avg antivirus apk?ολα καλα μεχρι που θελω να βρω την τοποθεσια του κινητου μια δουλευει μια μου λεει οτι ειμαι καμια 10αρια χλμ απο εκει πο υ ειμαι!!το θελω για να μπορω να βρω το κινητο αν μου το φανε:shoot: εχει τη φαση του check it http://www10.zippyshare.com/v/22548930/file.html

 

Επίσης αυτό το δίνει και η ίδια η Google πια.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.. Είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εφαρμογή του YouTube..; Κάθε φορά που πάω να συνδεθώ μου λέει στην δεξιά μπάρα "an error occurred ".. Τι έχει συμβεί ;

 

κανε εκκαθαριση cache της εφαρμογης απο τις ρυθμισεις

μετα επανεκκινηση και δες αν το κανει ακομα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Link to comment
Share on other sites

Κανείς δε το βρήκε ποτέ με τέτοια προγράμματα. Χάνεις την ώρα σου και την ηρεμία σου.

Μόνο έναν κραδασμικό συνεγερμό βάλε αν το αφήνεις σε καμμιά μπριζα και πολύ είναι.

 

και ομως φιλε μου δουλευει και ειναι λιγο τρομακτιοκο μπορω να παρω φοτο να δω τι εκανε ακριβως το κινητο τα τελευταια 20 λεπτα να βρω που ειναι ακριβως να το κλειδωσω να το blockaro και ολα αυτα απο το pc μου!!!!!!κατεβαστε το ολοι τα σπαει

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&hl=el

Link to comment
Share on other sites

και ομως φιλε μου δουλευει και ειναι λιγο τρομακτιοκο μπορω να παρω φοτο να δω τι εκανε ακριβως το κινητο τα τελευταια 20 λεπτα να βρω που ειναι ακριβως να το κλειδωσω να το blockaro και ολα αυτα απο το pc μου!!!!!!κατεβαστε το ολοι τα σπαει

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&hl=el

 

Δοκιμασε να δεις αν δουλευει μετα απο 3 μερες που δε θαχεις ανοιξει καθολου την εφαρμογη ή δε θαχεις κανει log in στο androidlost.com.

Τοχα για 2 μηνες.καθε μερα για μια εβδομαδα εμπαινα το χαζευα βαραγα τους συναγερμους :lol: μετα απο καιρο μπαινω να κανω πως το βρισκω ΤΙΠΟΤΑ.και ηταν και στο ιντερνετ...

Ευχομαι εσενα να σου δουλευει.

Εγω τοσβησα...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε να δεις αν δουλευει μετα απο 3 μερες που δε θαχεις ανοιξει καθολου την εφαρμογη ή δε θαχεις κανει log in στο androidlost.com.

Τοχα για 2 μηνες.καθε μερα για μια εβδομαδα εμπαινα το χαζευα βαραγα τους συναγερμους :lol: μετα απο καιρο μπαινω να κανω πως το βρισκω ΤΙΠΟΤΑ.και ηταν και στο ιντερνετ...

Ευχομαι εσενα να σου δουλευει.

Εγω τοσβησα...

 

Μακάρι να μη χρειαστεί...αλλά αν λέω ο κλεφτης δεν το κλείσει, κάνει ρισέτ κλο κλπ και δείς ότι είναι σε ένα τεράγωνο στην κυψέλη...λεω τώρα...τι θα κανει το θύμα? Θα χτυπάει τα κουδούνια και θα λεει μήπως έχετε το κινητό μου?

Και πως θα αποδείξεις ότι δεν το πούλησες και τώρα ζητάς και τα ρέστα.

Γιατί εμένα μουχαν κλέψει το ποδήλατο και όταν είδα τον κλέφτη και φώναξα την αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι το βρήκε παρατημένο.

Και μπορεί να έλεγε αλήθεια και ήθελε να του πληρώσω και εύρετρα.

Τέλος αναγκάστηκα να του δώσω 20€ γιατί δεν μου το έδινε. Στο Αστ. τμήμα όλα αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Έχω εκνευριστει. Δεν θέλω να κάνω login και τα Μίσα ουτε σε αφήνουν να κανεις κάτι χωρίς login. Σε ενα εκανα την διαδρομή και μετα δεν μπορουσα να την δω.

Έλεος!!!

 

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο. Όμως το καλό της υπόθεσης, με το endomondo που χρησιμοποιώ, είναι πως μετά από το pc σου μπαίνοντας στην σελίδα του προγράμματος (και κάνοντας login) μπορείς να δεις συνολικά τα στατιστικά σου. Είναι κάτι σαν ημερολόγιο με αναλυτικά στοιχεία.

Νταξ, είναι και λίγο φακέλωμα...:lol:

Link to comment
Share on other sites

Το facebook πειραματίζεται με την εφαρμογή τώρα τελευταία..
Link to comment
Share on other sites

Επίσης πως μπορώ να δω ανά πάσα στιγμή, χωρίς το data traffic, σε τι mode έχει συνδεθεί το sim? Μεταξύ 2g/3g ?

 

Αν κατάλαβα καλά.. θες να δεις σε τι ταχύτητα είσαι συνδεμένος ε; Αυτό το λέει το ικονίδιο στο κινητό σου. Αν λέει, G, E, 3G, H, H+, LTE/4G ... στα έβαλα με σειρά.

Link to comment
Share on other sites

Ναι άλλα αυτό το λέει αν και αν μονο αν εχεις το data ανοιχτό. Απο όσο ξέρω το sim είναι συνδεδεμένο σε κάποιο από τα παραπανω ανεξαρτήτως αν καταναλώνει data.

Στα windows phone ο τύπος ηταν παντα φανερός και μάλιστα άλλαζε δυναμικά με βαση το σημα και την διαθεσιμοτητα

 

Παλιά νομίζω το έβγαζε... τώρα όντως δεν το δείχνει. Έχω καιρό που δεν είχα data στο κινητό να δω πως φαίνεται :Ρ

 

Για notification, δεν ξέρω, πάντως αν θες να το δεις μπορείς στον dialer να γράψεις *#*#info#*#* Και στο phone σου λέει σε τι δίκτυο είσαι.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια SOS εχω το xperia x10 mini και οταν παω να δω βιντεο στο ιντερνετ youtube η σε καποιο site μου βγαζει *σφαλμα κατα την εκκινηση* ελεξτε την ωρα συστηματος η τις συνδεσεις δικτυου* !! Το βγαζει και οταν ειμαι με wifi και οταν ειμαι με 3g! Παλια δεν το εκανε! :-( καποια βοηθεια?
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά εδω και καιρό έχω ενα θέμα με το facebook. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του app, του gmail ή του κινητού. Λοιπόν τι έχω κάνει.

 

Εχω κάνει filter στο gmail με τίτλο facebook notifications ώστε όλα τα μηνύματα που έχουν σχέση με το fb να πηγαίνουν εκεί και να μην είναι γεμάτο το inbox ούτε και το social (γιατί χρησιμοποιώ κυρίως google+). Έχω βάλει στο gmail app να ειδοποιεί για κάθε νεο mail. Εχω βάλει στο fb app να χτυπάει. Αντιμετωπίζω λοιπόν τα εξής 2 προβλήματα.

 

1. Στο fb messenger όταν κάποιος μου στέλνει δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις. Αντίθετα μετά απο 5-10 λεπτά έρχονται μαζεμένες ολες οι ειδοποιήσεις για τα μηνύματα μαζί.

 

2. Στο fb app οταν κάποιος κάνει post/share/comment κτλ δεν λαμβάνω notification καν (ή τις λίγες φορές το λαμβάνω μετά απο 10-20 λεπτά). Ούτε απο το fb ούτε και απο το gmail το οποίο gmail όμως έχει λάβει το email κανονικά.

 

Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ή πως μπορεί να διορθωθεί; Κινητό είναι SIII με εργοστασιακή ROM.

 

κατι παρομοια ηθελα και εγω να ρωτησω,γιατι μου εχει σπασει τα νευρα,και το messenger και η κανονικη εφαρμογη.

για το 2ο που ρωτας πηγαινε στις ρυθμισεις εφαρμογων.και τικαρε/ξετικαρε τους λογους που θες να σε ειδοποιει.

 

Επισης για να λειτουργησουν οι ειδοποιησεις θελει να ειναι ανοικτος ο συγχρονισμος??

οταν τον κλεινω δεν μου ερχονται ειδοποιησεις.(αλλα δεν ξερω και σιγουρα αν εχει οντως σχεση ή απλα τυχαινει)

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχάς, έλεγξες την ώρα όπως λέει και το μήνυμα; Επίσης δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση τη συσκευή και μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων στο youtube ή/και τον flash player;
Τhe end of an era...
Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχάς, έλεγξες την ώρα όπως λέει και το μήνυμα; Επίσης δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση τη συσκευή και μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων στο youtube ή/και τον flash player;

 

Πως κανω εκαθαριση στο χ10? Αυτο προσπαθησα να κανω αλλα δεν βρηκα πως! Ενω σε αλλα κινητα ξερω

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...