Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

38 minutes ago, Nikos_s3 said:

τις έχεις και σε άλλη συσκευή τις κάρτες?

Οχι, δεν υπαρχουν σε αλλες συσκευες. 

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μπες από τα αντίστοιχα ebanking των τραπεζών, και στο μενού της αντίστοιχης κάρτας επέλεξε να προστεθεί στο google pay. Εννοείται ότι η συσκευή θα πρέπει να έχει γίνει authorized πριν , μέσα από το ebanking. 

Ευχαριστω, οπως ειπα και πριν το εχω κανει και αυτο μεσα απο τις εφαρμογες. Δεν γινονται add με τιποτα.

9 ώρες πριν, manolog3 said:

Ευχαριστω, οπως ειπα και πριν το εχω κανει και αυτο μεσα απο τις εφαρμογες. Δεν γινονται add με τιποτα.

Μου είχε συμβεί και σε εμένα μετά από μια βλακεία που έκανα και έπρεπε να τις ξαναπεράσω. Αν δοκιμάσεις πολλές φορές μπλοκάρει. Άσε να περάσουν 48 ώρες χωρίς να κάνεις καμιά απολύτως δοκιμή και ξαναδοκίμασε. Αυτό μου το είχαν πει από την υποστήριξη της google. Αν πάλι δεν μπει μιλά με την τράπεζα μήπως πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες από αυτούς. Φαντάζομαι πως δεν έχεις αλλάξει χώρα στη συσκευή και πως το έχεις ξανακάνει, μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά. Το περίεργο είναι που στο κάνει σε δύο διαφορετικές τράπεζες. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μετρημενα κουκια ειναι να βαλεις μια καρτα στο gpay, ειτε μεσω της ιδιας της εφαρμογης ειτε μεσω των bank apps.

Ολα ενεργοποιημενα ειναι, δοκιμασα ολες τις λυσεις που εδιναν στο internet και απο σχολια ακομα και στην εφαρμογη του gpay καταλαβαινω οτι εχουν πολλοι το ιδιο προβλημα.

• 1 month later...

Γεια σας,

εδω και αρκετα χρονια, χρησιμοποιω σαν dialer, την εφαρμογη dialer one, που επισημα εχει αντικατασταθει απο αλλη, που ομως δεν μου αρεσει-βολευει. Μεχρι και το S22 την εβρισκα στο Playstore. Τωρα πηρα ενα S24+ και δυστυχως δεν μπορω να την κατεβασω γτ δεν υπαρχει στο PS.

Ο κυριος λογος που την χρησιμοποιω, περα παο τη συνηθεια, ειναι οτι μπορω να βλεπω στο αριθμητικο πληκτρολογιο του dialer, διπλα απο καθε ψηφιο, ποια ελληνικη τριαδα γραμματων αντιστοιχει και να ψαχνω ευκολα την επαφη που θελω. Παλιοτερα μου εδειχνε και την αγγλικη τριαδα, αλλα απο το Android 14 νομιζω, το σταματησε.

Screenshot_20241028_184744_Dialer One1.jpg

15 ώρες πριν, nfot said:

Γεια σας,

εδω και αρκετα χρονια, χρησιμοποιω σαν dialer, την εφαρμογη dialer one, που επισημα εχει αντικατασταθει απο αλλη, που ομως δεν μου αρεσει-βολευει. Μεχρι και το S22 την εβρισκα στο Playstore. Τωρα πηρα ενα S24+ και δυστυχως δεν μπορω να την κατεβασω γτ δεν υπαρχει στο PS.

Ο κυριος λογος που την χρησιμοποιω, περα παο τη συνηθεια, ειναι οτι μπορω να βλεπω στο αριθμητικο πληκτρολογιο του dialer, διπλα απο καθε ψηφιο, ποια ελληνικη τριαδα γραμματων αντιστοιχει και να ψαχνω ευκολα την επαφη που θελω. Παλιοτερα μου εδειχνε και την αγγλικη τριαδα, αλλα απο το Android 14 νομιζω, το σταματησε.

Screenshot_20241028_184744_Dialer One1.jpg

true phone μόνο

Screenshot_20241029_100907_True Phone.jpg

Σας ευχαριστω. Το δοκιμαζω ηδη και πρπει να βρω πως επιλεγω να φαινονται και οι δυο γλωσσες στο πληκτρολογιο και αν γινεται να αλλαξω τα χρωματα σε πιο εντονα.

1 ώρα πριν, nfot said:

Σας ευχαριστω. Το δοκιμαζω ηδη και πρπει να βρω πως επιλεγω να φαινονται και οι δυο γλωσσες στο πληκτρολογιο και αν γινεται να αλλαξω τα χρωματα σε πιο εντονα.

Ρυθμίσεις >πληκτρολόγιο >πρωτεύουσα γλώσσα Τ9 & δευτερεύουσα γλώσσα Τ9 ελληνικά & αγγλικά αντίστοιχα. Για το 2ο ρυθμίσεις >θέμα έχει άπειρες επιλογές, κάτι θα βρεις να σου αρέσει. Ψάξε το έχει πολλά... Αν το φέρεις στα μέτρα σου δεν υπάρχει τίποτα άλλο κοντά! 

Edited by geotzia

Καλημέρα, σε motorola g60 με android 12 ξαφνικά δεν μπορώ να κοινοποιήσω επαφή όπως έκανα παλιά με μύνημα mms. Επισυνάπτω εικόνα ...

Τι εννοεί η υπηρεσία δεν ενεργοποιήθηκε;

Screenshot_20241106-104747-102.png

16 minutes ago, iron_dk said:

Καλημέρα, σε motorola g60 με android 12 ξαφνικά δεν μπορώ να κοινοποιήσω επαφή όπως έκανα παλιά με μύνημα mms. Επισυνάπτω εικόνα ...

Τι εννοεί η υπηρεσία δεν ενεργοποιήθηκε;

Screenshot_20241106-104747-102.png

ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ RCS; 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

7 ώρες πριν, vastegial_74 said:

ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ RCS; 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Δεν έχω κάνει κάτι εγώ. Ξαφνικά εδώ και λίγες μέρες συμβαίνει αυτό που περιγράφω ....

Τι είναι το RCS; (συγνώμη για την άγνοια μου...)