AnDas Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εδώ και λίγες ημέρες, όταν ανεβαίνει ένα βίντεο σε κανάλι του YouTube που παρακολουθώ, δε μου έρχεται ενημερωτικό e-mail όπως πριν. Δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;Το κατήργησε αυτό το notification το YouTube. Σε έρευνα που έκανε βρήκε ότι δεν το χρησιμοποιούσαν πολύ Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 (edited) Εμένα λέει απλός ότι ο άλλος είναι κατειλημμένος και κλείνει η προωθεί την κλήση.Όπως απάντησε και ο προηγούμενος αυτό που λες εσύ είναι όταν αυτός που καλείς δεν έχει ενεργοποιήσει την 2η γραμμή με αποτέλεσμα όταν μιλάει εσύ ακούς ότι είναι κατειλημμένος και κλείνει η κλήση σου. Αυτός που καλεσες μετά θα λάβει sms ότι τον κάλεσε ο χ και αυτό εφόσον το έχει ενεργοποιημένο. Εγώ εννοώ ότι όταν καλώ κάποιον που έχει 2η γραμμή στον 1ο χτύπημα μου έγραφε στην οθόνη μου ότι ο άλλος είναι σε κλήση και η δική μου κλήση είναι σε αναμονή. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 4, 2020 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Το κατήργησε αυτό το notification το YouTube. Σε έρευνα που έκανε βρήκε ότι δεν το χρησιμοποιούσαν πολύ Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα το βράδυ wifi,Bluetooth και data; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα το βράδυ wifi,Bluetooth και data; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες την εφαρμογή macrodroid. Αν και για κάποιες από τις λειτουργίες που αναφέρεις ίσως θέλει root. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Δες την εφαρμογή macrodroid. Αν και για κάποιες από τις λειτουργίες που αναφέρεις ίσως θέλει root. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΕυχαριστώ φίλε μου τα data δεν κλείνουν θέλει root Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Ευχαριστώ φίλε μου τα data δεν κλείνουν θέλει root Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ Βαγγέλη χρησιμοποιώ έναν "αρχαίο" τρόπο!! Έχω αυτή την εφαρμογή, για αλλαγή των προφίλ, όπως τα παλιά Nokia: https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Το βράδυ βάζω προφίλ "Νύχτα", όπου κλείνει Wifi, Data χαμηλώνει ένταση κτλ. Το πρωί, προφίλ "Δουλειά", full ένταση, κλειστό WiFi, ανοιχτά Data, full φωτεινότητα... και ούτο καθεξής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Εγώ Βαγγέλη χρησιμοποιώ έναν "αρχαίο" τρόπο!! Έχω αυτή την εφαρμογή, για αλλαγή των προφίλ, όπως τα παλιά Nokia: https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Το βράδυ βάζω προφίλ "Νύχτα", όπου κλείνει Wifi, Data χαμηλώνει ένταση κτλ. Το πρωί, προφίλ "Δουλειά", full ένταση, κλειστό WiFi, ανοιχτά Data, full φωτεινότητα... και ούτο καθεξής.Ευχαριστώ φίλε μου αλλά πάλι βλέπω τα data δεν μπορεί να τα ανοίξει ούτε να τα κλείσει και αυτή η εφαρμογή, εκτός και αν είναι ρύθμιση που μου ξεφεύγει Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά πάλι βλέπω τα data δεν μπορεί να τα ανοίξει ούτε να τα κλείσει και αυτή η εφαρμογή, εκτός και αν είναι ρύθμιση που μου ξεφεύγει Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τότε πιθανότητα έχεις δίκιο ότι ενδεχομένως να θέλει root. Εγώ είμαι root και τα ανοιγοκλείνει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά πάλι βλέπω τα data δεν μπορεί να τα ανοίξει ούτε να τα κλείσει και αυτή η εφαρμογή, εκτός και αν είναι ρύθμιση που μου ξεφεύγει Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί θες να τα κλείνεις όλα αυτά; Για κοίτα μην και έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που στο φουλ τα σβήνει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Γιατί θες να τα κλείνεις όλα αυτά; Για κοίτα μην και έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που στο φουλ τα σβήνει όλα.Το βράδυ το s10 plus έχει αρκετή κατανάλωση,δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση στην εξοικονόμηση ενέργειας. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Βάλτο να φορτίζει βραδυ Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Το βράδυ το s10 plus έχει αρκετή κατανάλωση,δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση στην εξοικονόμηση ενέργειας. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα Samsung έχουν το Bixby Routines μέσω του οποίου μπορείς να ρυθμίσεις διάφορους τέτοιους αυτοματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Χαίρεται. Έχω ένα tablet όπου μέσω USB tether δίνω Internet σε ένα router. Το πρόβλημα είναι όταν γίνει επανεκκίνηση του router, τότε κλείνει από το laptop το USB tether και χρείαζεται να το ενεργοποιήσω εκ νέου. Το θέμα είναι ότι στο router αυτό δεν υπάρχει πρόσβαση. Μπορώ να κάνω κάτι στο tablet ώστε να μην μου κλείνει το USB tether ή ακόμη να το ενεργοποιεί αυτόματα μόλις υπάρχει καλώδιο πάνω του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knight2000 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχω το εξής μεγαλο για εμένα πρόβλημα, επειδή έχω το σταθερό συνέχεια εκτροπή στο κινητό δεν μου εμφανίζει την ειδοποίηση τις εκτροπής.Υπαρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχω το εξής μεγαλο για εμένα πρόβλημα, επειδή έχω το σταθερό συνέχεια εκτροπή στο κινητό δεν μου εμφανίζει την ειδοποίηση τις εκτροπής.Υπαρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Μήπως να ρωτήσεις εδώ καλύτερα που είναι και το νήμα της συσκευής σου; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=483395 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 εκανα χρηση του σελφομπαστοσηυνου και ειδα οτι υπαρχει μια καθηστερηση με την ληψη της φωτο κατα 2 δευτερολεπτα και στα video δεν υπηρχε ηχος (ισως λογικο λογο του οτι υπηρχε το (mini jack). ξερεις κανεις πως δεν θα υπαρχει αυτη η καθυστέρηση στις φωτο καθως και ο ηχος οταν εχουμε selfo-μπαστουνο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα το βράδυ wifi,Bluetooth και data; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkMacrodroid και θέλει ροοτ Το κάνω με προφίλς εδώ και χρόνια Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μετα την εγκατασταση του νεου android εδω και λιγες μερες, το κινητο ψοφησε. Εκει που σχεδον δουλευε σαν καινουργιο, τωρα κολλαει και σερνεται σαν κινητο δεκαετιας :mad: Xiaomi redmi 4x Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Ρώτα στο θέμα της συσκευής σου. Σεβαστείτε λίγο και αυτούς που παρακολουθούν και μη ποστάρετε ότι να 'ναι όπου να 'ναι:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μετα την εγκατασταση του νεου android εδω και λιγες μερες, το κινητο ψοφησε. Εκει που σχεδον δουλευε σαν καινουργιο, τωρα κολλαει και σερνεται σαν κινητο δεκαετιας :mad: Xiaomi redmi 4x τράβα ένα factory reset για αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου δώσει αναλυτικό οδηγό για να εγκαταστήσω custom rom(pixel experience συγκεκριμένα) στο mi mix 2s μου; Δεν το εχω ξανακάνει οπότε είμαι λίγο άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Κατεβασα το Gsam Battery Monitor, εδωσα προσβαση με ADB κι ολα λειτουργουσαν ομορφα. Έρχεται σε S10 Lite το One UI 2.5 περνάω με ΟΤΑ, κανω clear cache σβηνονται ολα τα στατιστικα του Gsam. Το θέμα ειναι οτι ΚΑΘΕ φορα που το κινητο κανει επανεκκίνηση (1 φορά στις 2 μερες) τα στατιστικά ξαναμηδενιζονται κ παμε παλι απ την αρχη. Δοκιμασα να κανω clear cache στην εφαρμογή, τιποτα. Αν το απ εγκατάστησω κ ξανακανω εγκατάσταση, λειτουργούν ολα ρολοι... Αν ξανακανεις clear cache (που κανω σε καθε μεγαλο update) παλι το ιδιο. Δοκιμασα να βαλω την εφαρμογη στην sd card.... Εκει σε καθε επανεκκίνηση μηδενιζει ΜΟΝΟ το ποσοστο που εχει χασει το κινητο απ την τελευταία φορτιση, σε οθονη σβηστη κτλ (οχι ολα τα στατιστικά δηλ.) Εκανα δοκιμη σε S9+ με One Ui 2.0 και συμβαινει το ίδιο.... Τι μπορεί να γινεται ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Στο xda για τα παντα ... https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-2s/development Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 ποιο dns βάζουμε για να μην έχουμε διαφημίσεις; στις ρυθμίσεις του δικτύου στο κινητό Sent from my Mi A3 using Tapatalk Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts