Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.Προσπαθώ εδώ και μέρες να εγκαταστήσω μία ROM σε ένα ulefone S7. Κολλάει στον drivers ΜΤΚ preloader...Ενω έχει γίνει κανονικά εγκατάσταση , όταν κουμπώνω το κινητό τον εντοπίζει και τον χάνει...Τον ξαναεντοπίζει και τον ξαναχανει...αυτό κάνει..Έχω τα Windows 10 64b.....Εχω εγκαταστήσει adb drivers και όλους τους MTK drivers κανονικά !!!!!!

δεν βλεπω καπου το νημα της συσκευης μου (ετσι κι αλλιως δεν θα εχει συμμετοχη μιας και ειναι > 2 ετων), οποτε ρωταω εδω:

γενικα μια κιτρινη καθετη λωριδα στην κατω δεξια γωνια εχει κοστος η επισκευη της;

και υπαρχει κινδυνος να εξαπλωθει αν δεν το φτιαξεις;

η συσκευη ειναι redmi note 5a και

προσφατα συμπληρωθηκαν τα 2 χρονια/εγγυηση

Γεια σας.Προσπαθώ εδώ και μέρες να εγκαταστήσω μία ROM σε ένα ulefone S7. Κολλάει στον drivers ΜΤΚ preloader...Ενω έχει γίνει κανονικά εγκατάσταση , όταν κουμπώνω το κινητό τον εντοπίζει και τον χάνει...Τον ξαναεντοπίζει και τον ξαναχανει...αυτό κάνει..Έχω τα Windows 10 64b.....Εχω εγκαταστήσει adb drivers και όλους τους MTK drivers κανονικά !!!!!!

Έχω αρκετά χρόνια ν' ασχοληθώ με αυτές τις διαδικασίες, αλλά και ούτε εξηγείς πως προσπαθείς να εγκαταστήσεις τη ROM και αν αυτή είναι επίσημη ή custom. Πάντως αν πρόκειται για το flashtool, χρειάζεται η συσκευή να είναι σβηστή όταν συνδεθεί με το καλώδιο και να πατηθεί το κουμπι για το φλασάρισμα στην εφαρμογή πριν ανάψει και μπει σε διαδικασία φόρτισης. Αυτό τουλάχιστον χρειαζόταν σε δύο διαφορετικές συσκευές MTK στις οποίες είχα κάνει αυτή τη διαδικασία. Για κάποιες συσκευες ίσως χρειάζεται να συνδεθούν χωρίς μπαταρία.

Για τη συσκευή σου βρήκα αυτό:

https://flashstockrom.com/flash-stock-rom-ulefone-s7/

όπου λέει, ότι πατάς το κουμπί download πρώτα(στο sp flash tools) και μετά συνδέεις τη συσκευή, και αφού τη συνδέσεις πατάς μερικές φορές τα κουμπιά έντασης.

Δε διευκρινίζει βέβαια αν τη συνδέεις σβηστή. Γενικά ανάλογα τη συσκευή αυτά διαφοροποιούνται και πρέπει τα βήματα να γίνουν με συγκεκριμένη σειρά και εντός μερικών δευτερολέπτων, γι' αυτό και μέχρι να την κάνεις σωστά και στο κατάλληλο χρονικό διάστημα θα έχεις αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες.

δεν βλεπω καπου το νημα της συσκευης μου (ετσι κι αλλιως δεν θα εχει συμμετοχη μιας και ειναι > 2 ετων), οποτε ρωταω εδω:

γενικα μια κιτρινη καθετη λωριδα στην κατω δεξια γωνια εχει κοστος η επισκευη της;

και υπαρχει κινδυνος να εξαπλωθει αν δεν το φτιαξεις;

η συσκευη ειναι redmi note 5a και

προσφατα συμπληρωθηκαν τα 2 χρονια/εγγυηση

Εαν δεν είναι κάτι ενοχλητικό πολύ, μην το πειράζεις. Κοστίζει η αλλαγή οθόνης και δεν θα είναι και σαν την αυθεντική.

Τώρα για το εάν θα εξαπλωθεί.... Θέμα τύχης...

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Έθεσα το ερώτημα και στο θέμα με του play store αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση είπα να το βάλω και εδώ μήπως και το δουν περισσότερα ματιά. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για την επανάληψη. Ξέρω πως είναι ενοχλητικό αλλά δε βγάζω άκρη.

Έχω δύο λογαριασμούς ένα ελληνικό και ένα αμερικανικό. Τον αμερικανικό τον έχω ανοίξει από εδώ αλλά με αμερικανική διεύθυνση κανονικά. Γιατί δεν αλλάζει και η χώρα στο store όταν κάνω εναλλαγή λογαριασμών και είμαι συνδεδεμένος με τον αμερικανικό;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πιθανόν διαβάζει τα στοιχεία από τις ρυθμίσεις χώρας της συσκευής. Δοκίμασες να αλλάξεις χώρα/γλώσσα στη συσκευή και να συνδεθείς?

Πιθανόν διαβάζει τα στοιχεία από τις ρυθμίσεις χώρας της συσκευής. Δοκίμασες να αλλάξεις χώρα/γλώσσα στη συσκευή και να συνδεθείς?

Παντα όλες τις συσκευές μου τις έχω English US.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παντα όλες τις συσκευές μου τις έχω English US.

μπορει να λεω χαζομαρα , αλλα μηπως βλεπει τη χωρα που βρισκεσαι ?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Δεν ξέρω αν όντως ισχύει.https://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/mia-ikona-fontou-mpori-na-xalasi-to-smartphone-sas

Tcl 20 5g

Αφού τώρα με το κινητό κάνεις τα πάντα και ξέρει τα πάντα με όλους τους κωδικούς σου, email, PayPal, αγορές, login σε διάφορα sites κ.α. μήπως είναι απαραίτητο εγκατάσταση ενός antivirus?

Δεν έχω root, αλλά έχει τύχει κάποιες φορές να κατεβάσω εφαρμογή εκτός Google , όπως κάποια παιχνίδια ή για block διαφημίσεις. Τι λέτε?

Στο Pc έχω το eset και είμαι πολύ ευχαριστημένος και βγαίνει και για Android αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα και αν είναι τόσο καλό.

Εφόσον είσαι στο ίντερνετ πάντα υπάρχουν κίνδυνοι.

Κατά την γνώμη μου χρειάζεται, ειδικά σε παλιά κινητά με παλιότερες εκδόσεις android που δεν κάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας.

Επίσης αν έχεις κάνει root την συσκευή σίγουρα χρειάζεσαι.

Υπάρχουν λιγότεροι κίνδυνοι από τα windows αλλά νομίζω πάντα υπάρχουν κίνδυνοι, κατά την δική μου γνώμη.

Ξέρει κάποιος γιατί στην κοινή χρήση δε μου προτείνει τα άτομα που επικοινωνώ συχνά και είναι κενό; έψαξα τις άδειες και δε βγάζω άκρη. Στο νοτε 9 που είχα πριν πάνω πάνω είχε τη συχνή επικοινωνία.

Άρχισε σταδιακά η λειτουργία της Google assistant και στην Ελλάδα. Κάνει τα πάντα εκτός που ακόμα δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα αλλά πιστεύω πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη. Δοκιμάστε το και αφήστε τα σχόλια σας και τις εντυπώσεις σας . Εγώ προσωπικά είμαι με Android 10 σε note 10 plus συσκευή αν παίζει κάποιο ρόλο. Edited by theopanatha

Ξέρει κάποιος γιατί στην κοινή χρήση δε μου προτείνει τα άτομα που επικοινωνώ συχνά και είναι κενό; έψαξα τις άδειες και δε βγάζω άκρη. Στο νοτε 9 που είχα πριν πάνω πάνω είχε τη συχνή επικοινωνία.
Κάποιος εδώ;;;

Κάποιος εδώ;;;

Αυτό είναι καθαρά θέμα ΡΟΜ και υλοποίησης της κάθε εταιρείας.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Μα στο νοτε 9 πριν το αλλάξω έβγαζε κανονικά.

Τώρα ποιο κινητό έχεις?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το S20+ φιλε

Έχω το Ultra και δεν έχω τέτοιο θέμα. Θα τσεκάρω τις ρυθμίσεις να σου πω. Κάνε και μια επανεκκίνηση καλού κακού.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και πληκτρολόγησε στην αναζήτηση "άμεσα κοινή χρήση". Τσέκαρε αν είναι ενεργό

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τα έκανα όσα λες. Η άμεση κοινή χρήση βγαίνει απλά δε μου προτείνει όπως παλιά τους συχνούς πάνω στη καρτέλα είναι κενό εκεί.

Σε TV box Android στην εφαρμογή Αlive πηγαίνοντας στις σειρές δεν βγάζει τους παρόχους γυρνώντας πίσω γράφει ελέγξτε τα αρχεία καταγραφής

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned