Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανείς ποια είναι η εφαρμογή αυτή που ζήτησε χρήση τοποθεσίας; b7c5ef24c2333e217fb0f2a59e029a16.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το είχα δοκιμάσει, αλλά πάλι μου έκανε τα ίδια.
Δοκίμασε σε πρώτη φάση να καθαρίσεις την cache. Μερικές φορές ακόμα και μετά από απεγκατάσταση οι εφαρμογές αφήνουν αρχεία πίσω που τα χρησιμοποιούν σε νέα εγκατάσταση.

Αν δε σου δουλέψει ούτε αυτό, δοκίμασε να διαγράψεις το note που σου δημιουργεί πρόβλημα και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το περιεχόμενό του σε νέο note. Το έχω δοκιμάσει και είδα όντως διαφορά.

Sent from my Galaxy S10

Ξέρει κανείς γιατί όταν παίζω fruit ninja ή όταν είχα το κανονικό Messenger, δημιουργούνται λευκώματα στη συλλογή φωτογραφιών της Google; Αναγκάστηκα να κατεβάσω τη Light έκδοση του Messenger για να το αποφύγω όλο αυτό. Αλλά από το fruit ninja δεν υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις για να αποφύγω την δημιουργία λευκωμάτων! :(

Παλιά δεν γινόταν αυτό. Ξέρει κανείς γιατί γίνετε αυτό;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά γεμίζει και ο αποθηκευτικός χώρος, διότι είναι πάρα πολλά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το Dropbox σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά. Το ανοίγω και πάει να ανοίξει αλλά κλείνει αμέσως. Το έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλα τίποτα... ακριβώς το ίδιο. Υποθέτει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Το Dropbox σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά. Το ανοίγω και πάει να ανοίξει αλλά κλείνει αμέσως. Το έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλα τίποτα... ακριβώς το ίδιο. Υποθέτει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Αν μπορείς να μπεις σε recovery κάνε clear cache από εκεί.

Διαφορετικά μέσα από το λειτουργικό και πριν το εγκαταστήσεις ξανά διέγραψε και τον αντίστοιχο φάκελο.

Μερικές φορές ακόμα και με απεγκατάσταση/εγκατάσταση κρατάει temp αρχεία.

Sent from my Galaxy S10

Αν μπορείς να μπεις σε recovery κάνε clear cache από εκεί.

Διαφορετικά μέσα από το λειτουργικό και πριν το εγκαταστήσεις ξανά διέγραψε και τον αντίστοιχο φάκελο.

Μερικές φορές ακόμα και με απεγκατάσταση/εγκατάσταση κρατάει temp αρχεία.

Sent from my Galaxy S10

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έψαξα να δω εάν υπάρχει κάποιος φάκελος αλλά δεν υπάρχει. Το περίμενα εξάλλου καθώς όταν κάνω απεγκατάσταση κάποια εφαρμογή, έχει προεπιλεγμένη επιλογή "auto clear residual files after uninstallation".

Μέσω recovery δεν μπορώ να μπω. Ακριβέστερα μπορώ αλλά έχει πολύ περιορισμένες επιλογές.

Δοκίμασα να το κάνω ξανά εγκατάσταση αλλά μία από τα ίδια... μόλις πάει να ανοίξει, κλείνει αμέσως.

Τελικά φτιάχτηκε... στο περίπου!

Έβαλα την εφαρμογή μέσω ενός back up που είχα, που σημαίνει ότι έβαλα μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής, και λειτουργεί κανονικά. Δοκίμασα να την κάνω αναβάθμιση και να περάσω την τελευταία έκδοση, και μία από τα ίδια, δεν λειτουργούσε. Έτσι έβαλα ξανά την παλιά εφαρμογή και το έχω έτσι τώρα.

Μήπως σταμάτησε να είναι συμβατή η εφαρμογή με την έκδοση του κινητού μου?

0fac41dd9939e526c98708aa5be6b7db.jpg

στο κινητό ενός ξάδερφου μου βγάζει δίπλα από το σήμα εκείνο το κυκλακι με τις τελίτσες. από τότε που ξεκίνησε να το εμφανίζει, του πετάει συνεχώς διαφημίσεις. έχει τύχει σε κάποιον? δυστυχώς μένουμε σε διαφορετική πόλη και δεν μπορώ να το ελέγξω από κοντά. αν θυμάμαι καλά Huawei κινητό είναι(δεν θυμάμαι μοντέλο συγκεκριμένα).

0fac41dd9939e526c98708aa5be6b7db.jpg

στο κινητό ενός ξάδερφου μου βγάζει δίπλα από το σήμα εκείνο το κυκλακι με τις τελίτσες. από τότε που ξεκίνησε να το εμφανίζει, του πετάει συνεχώς διαφημίσεις. έχει τύχει σε κάποιον? δυστυχώς μένουμε σε διαφορετική πόλη και δεν μπορώ να το ελέγξω από κοντά. αν θυμάμαι καλά Huawei κινητό είναι(δεν θυμάμαι μοντέλο συγκεκριμένα).

Μάλλον πρέπει να είναι απ' την εφαρμογή SHAREit:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps

Μετά την σημερινή ενημέρωση της εφαρμογής Google, το λευκό πλαίσιο στην αρχική οθόνη έγινε μαύρο! Με το G και το μικρόφωνο να φαίνονται λες και είναι δύο ξεχωριστές εφαρμογές!

Μετά την σημερινή ενημέρωση της εφαρμογής Google, το λευκό πλαίσιο στην αρχική οθόνη έγινε μαύρο! Με το G και το μικρόφωνο να φαίνονται λες και είναι δύο ξεχωριστές εφαρμογές!
εμένα έγινε η αναβάθμιση αλλά η ασπριλα έμεινε!

Η εφαρμογή "υπηρεσίες εταιρείας κινητής τηλεφωνίας" (Carrier Services) τι ακριβώς κάνει;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

εμένα έγινε η αναβάθμιση αλλά η ασπριλα έμεινε!

https://drive.google.com/file/d/1Vf1M7xtg7DwQAtfwErOZ-si11GFrTyvw/view?usp=drivesdk

Φαίνεται λίγο το κάτω μέρος. Δεν ήξερα πως να στείλω το screenshot! :(

Edited by evris2013

Καλησπέρα φίλοι μου. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό forum:p, μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Παλιά είχα την εφραμογή του OPAP σε android, δεν την είχα λειτουργήσει για πολλούς μήνες (εκτός από κάτι joker που είχα παίξει κατά καιρούς:lol:). Παρατήρησα ότι δεν μου δίνει επιλογή όπως παλια να φτιάξω κουπόνι αθλητικού στοιχήματος, να το αποθηκεύσω και να παώ σε πρακτωρίο να το ρίξω. Εδινε επιλογές συστήματος, επιλογή ποσού και πιθανό κέρδος. Το κάνει και σε εσάς ή κάτι κάνω λάθος? Μήπως έχει αφαιρεθέι η επιλογή?

Ευχαριστώ

την ειχα κι εγω μεχρι προσφατα, δεν ξερω να σου πω γι αυτο που λες, αλλα ξερω οτι ειναι τραγικη εφαρμογη απλα..

ειναι δυνατον ρε φωστηρες το κουπονι (σας) να εχει 1500 παιχνιδια και να πρεπει να σκρολλαρω για να κολλησει το συμπαν για να βρω αποδοσεις στο παιχνιδι που θελω;

ηθελα να ξερω καποιον να την δοκιμασει δεν υπηρχε;

η δε επιλογη πρωταθληματος επισης τραγικη, καμια σειρα δεν υπηρχε, αλλο χαος εκει,

δεν ξερω τι ηταν πιο δυσκολο να βρεις το ματς ή το πρωταθλημα, τρατζικ :D

χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα search;

την ειχα κι εγω μεχρι προσφατα, δεν ξερω να σου πω γι αυτο που λες, αλλα ξερω οτι ειναι τραγικη εφαρμογη απλα..

ειναι δυνατον ρε φωστηρες το κουπονι (σας) να εχει 1500 παιχνιδια και να πρεπει να σκρολλαρω για να κολλησει το συμπαν για να βρω αποδοσεις στο παιχνιδι που θελω;

ηθελα να ξερω καποιον να την δοκιμασει δεν υπηρχε;

η δε επιλογη πρωταθληματος επισης τραγικη, καμια σειρα δεν υπηρχε, αλλο χαος εκει,

δεν ξερω τι ηταν πιο δυσκολο να βρεις το ματς ή το πρωταθλημα, τρατζικ :D

χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα search;

Μονο search? Εδώ δεν έχουν βάλει καν live πονταρίσματα, ασε που οι αποδόσεις είναι για κλάμματα. Όπως και να έχει εμενα δεν μου λειτουργει το app στο στοιχημα, στο κινο, τζοκερ κλπ μου αφήνει επιλογες να φτιαξω δελτιο και να το σκαναρω. Δεν ξέρω εαν είναι κολλημα της στιγμής ή ειναι καιρό, γιατί έχω πολλους μήνες να παιξω σε ΟΠΑΠ

καλημερα , ηθελα να ρωτησω εαν κλειδωνει η εφαρμογη σε μια συσκευη? Το εχω βαλει σε ενα android tv , μπορω να κανω αποσυνδεση και να συνδεθω απο υπολογιστη χωρις να κλειδωσει στον υπολογιστη? Ευχαριστω

Ο Edge δεν ανοίγει καθόλου κι ας έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής! Αναγκάστηκα και έβαλα ξανά τον Chrome. Είναι λίγο πιο αργός ο τελευταίος αλλά τι να κάνουμε.

Ενεργοποίησα την lite έκδοση να δούμε... Δείχνει να ανοίγει αρκετά γρήγορα!!!

Ο Edge δεν ανοίγει καθόλου κι ας έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής! Αναγκάστηκα και έβαλα ξανά τον Chrome. Είναι λίγο πιο αργός ο τελευταίος αλλά τι να κάνουμε.

Ενεργοποίησα την lite έκδοση να δούμε... Δείχνει να ανοίγει αρκετά γρήγορα!!!

Βάλε τον Samsung internet. Είναι πολύ καλός και έχει και δικό του ad block.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βάζοντας το κινητό σε flight mode δεν δέχεται το κινητό εισερχόμενες κλήσεις; γίνεται να κλείσω τα πάντα δεδομένα, wifi, bt κλπ αλλά να δέχομαι κλήσεις;

Δε γίνεται.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

γινεται, αλλα χωρις flight mode, γιατι θες να ειναι flight mode;

απλα τα κλεινεις ολα και θα δεχεσαι κλησεις (και sms) κανονικα

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned