deltaplus Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Τελειος Σ'ευχαριστω παρα πολυ.ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GetGankNow Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπερα παιδια,μηπως υπαρχει τροπος να εντωπισω το κινητο οταν εχει κλαπει :ninja: και το εχει κανει wipe data/reset. Δεν μου εχει κλαπει αλλα αμα γινει :D . Εχω βαλει ολα τα σχετικα remote control(Samsung,Google,Android Lost,Prey,Lockwatch) Το κινητο μου ειναι το Samsung Galaxy J3 (2016) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Καλησπερα παιδια,μηπως υπαρχει τροπος να εντωπισω το κινητο οταν εχει κλαπει :ninja: και το εχει κανει wipe data/reset. Δεν μου εχει κλαπει αλλα αμα γινει :D . Εχω βαλει ολα τα σχετικα remote control(Samsung,Google,Android Lost,Prey,Lockwatch) Το κινητο μου ειναι το Samsung Galaxy J3 (2016) O μόνος τρόπος είναι να έχεις περάσει τον κέρβερο (η κάποιο τέτοιο αντικλεπτικό) σαν εφαρμογή συστήματος (θέλει ρουτ) και φυσικά απαραίτητη η προϋπόθεση να ΜΗΝ ξέρει ο κλέφτης να φλασάρει άλλη ρομ... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Το link δεν δουλευει Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Το link δεν δουλευει https://play.google.com/store/apps/details?id=net.computer.desktop.launcher.file.explorer&hl=el θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις ... αλλά αφού το ψάχνεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GetGankNow Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Ωραια,αυτον τον "κερβερο" που τον βρισκω; Edited June 6, 2017 by GetGankNow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Ωραια,αυτον τον "κερβερο" που τον βρισκω; Στο play, cerberus η στο site τους. Ο κέρβερος από πολλούς θεωρείται το καλύτερο, αλλά κάποιοι θεωρούν το prey. Αν έχεις αγοράσει κάποιο από αυτά που προανέφερες, ίσως και να μη τον χρειάζεσαι. Δοκιμάζεις και αποφασίζεις. :) Edited June 6, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.computer.desktop.launcher.file.explorer&hl=el θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις ... αλλά αφού το ψάχνεις Για ποιον λόγο να μη το δοκιμάσω? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Για ποιον λόγο να μη το δοκιμάσω? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος? κίνδυνο δεν νομίζω ! δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις κάτι και πες μας εντυπώσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Κανένα λινκ δε δουλεύει και δεν το βρίσκω ούτε με αναζήτηση. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για ποιον λόγο να μη το δοκιμάσω? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος? υπαρχει κινδυνος εκτοξευσης του PC σου προς το κινητο σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AggTheGamer Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 εχω ενα κινητο lenovo s660 και επειδη αλλαζω συσκευη, θελω να μεταφερω τους αριθμους που ειναι στο τηλεφωνο, στην sim. δυστυχως στα contacts δεν υπαρχει καποια επιλογη απο phone σε sim. επισης καποια apps που δοκιμασα (phone to sim) δεν δουλευουν επιτυχως. Πως γινεται ρε παιδια η μεταφορα? Ενα τοσο απλο πραγμα, και λυση δεν βλεπω. Επισης, δεν μπορω να βρω ρυθμιση, ωστε οι νεες μου καταχωρησεις αριθμων, να αποθηκευονται στην sim και οχι στο τηλεφωνο. Υπαρχει κατι? Android έχεις... θα μεταφέρεις τις επαφές στο google account σου και μετά θα τις έχεις σε όσες συσκευές αλλάξεις. H sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες δεν χρησιμοποιείται για αυτές τις δουλειές πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την προγραμματισμένη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κινητού? Έχω το LG Optimus 4X (p880) με custom rom και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στις ρυθμίσεις της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εχω ενα θεμα με τον χωρο αποθηκευσεις. Προσπαθω να κανω αντιγραφα ασφαλειας με το titanium και μου λεει "Ανεπαρκης χωρος αποθηκευσεις". Εχω 11,4GB απο 13,8 εσωτερικης μνημης και 28,9 απο 31,9 στην SD που ειναι προεπιλεγμενος δισκος εγγραφης. Εσβησα και δεδωμενα εφαρμογων απ'αυτες που ειχαν αρκετα, αλλα ξανα τα ιδια :( Υπαρχει καμια προταση επιλυσης ? Το τηλεφωνο ειναι με 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μου βγάζει το playstore τις δύο εφαρμογές για ενημέρωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην εμφανίζονται; Τη μια δεν την έχω κάνει καν εγκατάσταση. Μπορεί κάποια φορά από λάθος να πατήσω ενημέρωση όλων και να ενημερωθούν κι αυτές... Οι εφαρμογές είναι της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κάτι έχει γίνει και δεν μπορώ να ανεβάσω με κανέναν τρόπο screenshot γιατί μου λέει πως το μέγεθος του αρχείου υπερβαίνει το επιτρεπτό, πράγμα που δεν συμβαίνει. Αυτό γίνεται από όπου και αν έχω μπει είτε σταθερό είτε κινητό. Καμία ιδέα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κάτι έχει γίνει και δεν μπορώ να ανεβάσω με κανέναν τρόπο screenshot γιατί μου λέει πως το μέγεθος του αρχείου υπερβαίνει το επιτρεπτό, πράγμα που δεν συμβαίνει. Αυτό γίνεται από όπου και αν έχω μπει είτε σταθερό είτε κινητό. Καμία ιδέα; Να ανεβάσεις screenshot που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μου βγάζει το playstore τις δύο εφαρμογές για ενημέρωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην εμφανίζονται; Τη μια δεν την έχω κάνει καν εγκατάσταση. Μπορεί κάποια φορά από λάθος να πατήσω ενημέρωση όλων και να ενημερωθούν κι αυτές... Οι εφαρμογές είναι της Samsung. Αν οι εφαρμογές αυτές που ζητούν ενημέρωση είναι προεγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής λίγο δύσκολο να μπορέσεις να κάνεις κάτι χωρίς root...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Να ανεβάσεις screenshot που? Ναι σωστά... Εδώ εννοώ, στο site. Screenshot από το κινητό ή ακόμα κάποιο αρχείο. Μου βγάζει μύνημα πως υπερβαίνει το επιτρεπτό μέγεθος ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μήνες τώρα και δεν βγάζω άκρη. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ναι σωστά... Εδώ εννοώ, στο site. Screenshot από το κινητό ή ακόμα κάποιο αρχείο. Μου βγάζει μύνημα πως υπερβαίνει το επιτρεπτό μέγεθος ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μήνες τώρα και δεν βγάζω άκρη. Για να στο λέει έτσι θα είναι. Και δεν είναι αυτό το καταλληλο θέμα για τέτοια συζήτηση, διότι δεν είναι θέμα του ανδρόιδ αυτό αλλά θέμα λειτουργίας του φόρουμ. Ψάξε λίγο στο φόρουμ για τη σωστή ενότητα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κάτι έχει γίνει και δεν μπορώ να ανεβάσω με κανέναν τρόπο screenshot γιατί μου λέει πως το μέγεθος του αρχείου υπερβαίνει το επιτρεπτό, πράγμα που δεν συμβαίνει. Αυτό γίνεται από όπου και αν έχω μπει είτε σταθερό είτε κινητό. Καμία ιδέα; Same here, man. Και δεν το διορθώνουν εδώ και πολύ καιρό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να σου επιτρέπει να ανοίξεις δύο ή και περισσότερες εφαρμογές (π.χ. browser, video player, text note, κλπ) και να τις έχεις σε παράθυρα να τρέχουν ταυτόχρονα στην οθόνη, έτσι ώστε να μπορείς να μεταβείς σπό την μία στην άλλη χωρίς να χρειάζεται να τις ξαναφορτώσει από την αρχή; Κάτι σαν multi tasking δηλαδή. Στο playstore υπάρχουν σχετικές εφαρμογές που το κάνουν, και μάλιστα κάποιες αρκετά καλά, με την διαφορά όμως ότι τρέχουν δικά τους προγράμματα, δηλαδή δικό τους browser, δικό τους player κ.ο.κ. Μιλάω για non rooted κινητό, με λειτουργικό 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να σου επιτρέπει να ανοίξεις δύο ή και περισσότερες εφαρμογές (π.χ. browser, video player, text note, κλπ) και να τις έχεις σε παράθυρα να τρέχουν ταυτόχρονα στην οθόνη, έτσι ώστε να μπορείς να μεταβείς σπό την μία στην άλλη χωρίς να χρειάζεται να τις ξαναφορτώσει από την αρχή; Κάτι σαν multi tasking δηλαδή. Στο playstore υπάρχουν σχετικές εφαρμογές που το κάνουν, και μάλιστα κάποιες αρκετά καλά, με την διαφορά όμως ότι τρέχουν δικά τους προγράμματα, δηλαδή δικό τους browser, δικό τους player κ.ο.κ. Μιλάω για non rooted κινητό, με λειτουργικό 5.1.Μόνο με τις εφαρμογές που έχει στο playstore δεν γίνεται αλλιώς. Η Google το έβαλε στη Nougat για πρώτη φορά και αρκετά samsung κινητα το έχουν από το 2012. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Thanx για την γρήγορη απάντηση :) Ώστε γίνεται στη Nougat; Καλό αυτό! Από τις εφαρμογές του playstore έχεις να προτείνεις καμία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts