karib Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εναλλαγη γλωσσων σε bluetooth πληκτρολογιο Αγορασα ενα μικρο εξωτερικο bt πληκτρολογιο, και παιζει μια χαρα μεν... Αλλα το προβλημα που εχω ειναι στην εναλλαγη γλωσσας. Δεν βρηκα αλλο τροπο, περαν του να αλλαζω μεσα απο το android πληκτρολογιο, οντας σε pairing+χρηση με το bt keyboard, αλλα ολη η αλλαγη γινεται μεσα απο μενου... Θα βολευε η εναλλαγη να γινεται με καποιο ευκολο/αμεσο τροπο, οπως γινεται στα windows με συνδυασμο δυο πληκτρων. Δυστυχως δεν υπαρχουν οδηγιες για το πληκτρολογιο, και για να ειμαι ειλικρινεις και τι οδηγιες θα μπορουσε να εχει ενα πληκτρολογιο... Υπαρχει τροπος ευκολης-απλης εναλλαγης γλωσσων οταν χρησιμοποιω το bluetooth πληκτρολογιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εσύ για πιο λόγο νοιάζεσαι δηλαδή? Τί σε ενοχλεί αν το YouTube θέλει να διαβάσει τις επαφές σου? Θέλω να πω, πως το σκέφτεσαι στο μυαλό σου ότι αυτό είναι απειλή για σένα? Πέραν του "γιατί έτσι μου αρέσει" έχεις κάποιον άλλον απτό λόγο που θες να μοιραστείς μαζί μας? Ναι με ενοχλει μια οποιαδηποτε εφαρμογη να διαβαζει οτιδηποτε δεν εχει λογο να διαβαζει. Με ενοχλει το instagram να διαβαζει τα μηνυματα μου, με ενοχλει το facebook να διαβαζει το ιστορικο των κλησεων μου, με ενοχλει το youtube να διαβαζει τις σελιδες που επισκεφτηκα και με ενοχλει το angry birds να "διαβαζει" την τοποθεσια μου. Ο λογος ειναι οτι δεν εχουν κανενα λογο να το κανουν, οπως και καθε αγνωστος μου δεν εχει κανενα λογο να ξερει οτιδηποτε απο τα παραπανω. Και εδω τελειωνει η ιστορια γιατι ειναι καθαρα προσωπικες επιλογες αυτα. Εσυ μπορεις να τα δινεις ολα αερα στη φορα και πολυ καλα κανεις αμα σ'αρεσει, enjoy it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δοκίμασε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δοκίμασε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To δοκιμασα, οντως παιζει μια χαρα! Να εισαι καλα, ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εντάξει κατάλαβα. Δεν έχεις κανέναν πραγματικό λόγο πέραν των προσωπικών σου κολλημάτων. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εντάξει κατάλαβα. Δεν έχεις κανέναν πραγματικό λόγο πέραν των προσωπικών σου κολλημάτων. Ενταξει καταλαβα, ορισμενοι εχουν ακριβως αυτο που τους αξιζει. Χαιρομαι για σενα, αν και -μεταξυ μας- γελαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να διαβάζω όλα τα μυνήματα που μου στέλνει κάποιος στο messenger από πάνω από την οθόνη του κινητού χωρίς να ανοίξω το messenger. Τώρα στη μπάρα ειδοποιήσεων πάνω όταν την κατεβάζω μου δείχνει μόνο το τελευταίο μήνυμα. Αν π.χ. μου στείλει κάποιος 3 μηνύματα μαζί μου δείχνει μόνο το τελευταίο. Πως γίνεται να φαίνονται όλα από πάνω? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 ετσι παιζουν τα μηνυματα του facebook νομιζω, δεν ειναι σαν το viber, αμα θες να τα διαβασεις ολα πρεπει να ανοιξεις την εφαρμογη αναγκαστικα, ετσι ειναι σχεδιασμενο θεωρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 ετσι παιζουν τα μηνυματα του facebook νομιζω, δεν ειναι σαν το viber, αμα θες να τα διαβασεις ολα πρεπει να ανοιξεις την εφαρμογη αναγκαστικα, ετσι ειναι σχεδιασμενο θεωρω Ένας φίλος που έχει ένα LG κινητό το κάνει αυτό το είδα. Φαίνονται όλα τα μηνύματα από πάνω χωρίς νέα μπει στην εφαρμογή. Σε μένα μόνο το τελευταίο. Λογικά κάποια ρύθμιση θα είναι. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 υπάρχουν πουθενά προπληρωμένες κάρτες play store? Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Έχω δει στα lidl, στα ταμεία. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 ευχαριστώ! Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 υπάρχουν πουθενά προπληρωμένες κάρτες play store? Στα lidl στο ταμείο έχουν. Στα περισσότερα αν όχι σε όλα. (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorasgr Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 --- Πως εχω μόνιμη ενεργοποίηση του hdmi out κατα την εκκίνηση, και poweroff απο ποντικι? --- Καλησπέρα σε όλους Κατ αρχας ελπιζω να μην ειμαι offtopic, εδω θεωρησα οτι ειναι οτι πιο σχετικο... Εχω ενα ταμπλετ με σπασμενο touchscreen και επειδή δεν βρισκω (καθοτι κινεζιά), αποφασισα να το δουλεψω σαν tvbox. Toυ έβαλα 1 ασυρματο ποντίκι και απο το HDMI out, εδωσα στην tv των παιδιών. Ενεργοποίησα το hdmi out απο τα μενου και όλα μια χαρα... Το θέμα είναι όμως ότι δεν το κραταει μονιμα, και κάθε φορά που ανοίγει το τάμπλετ θέλει να γινεται ενεργοποιηση του hdmi. Πρεπει να το παιρνουν τα πιτσιρικια στα χέρια τους για να βλεπουν στην οθονη (με κινδυνο να σπασουν καποιο βισμα, απο τα λυγισματα), και πρεπει να μπαινουν στις ρυθμισεις, πραγμα που δεν ειναι οτι πιο εύκολο, αλλά και επικινδυνο για να ξερυθμισουν κατι. Πως μπορει να μεινει μόνιμα ενεργοποιημενο το hdmi? Επίσης, η απενεργοποιηση (poweroff) όλου του tablet που γίνεται απο το πλήκτρο του power, πως μπορει να γινεται με το ποντίκι? Δεν ειναι rootαρισμενο, σκεφτομαι τη λύση καποιας ρύθμισης ή καποιο επιτρεπτο edit αρχειου, αλλα γιατι όχι και καποια μικρη σχετικη εφαρμογη. Το android που έχει είναι 4.4.2 Σας ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 --- Πως εχω μόνιμη ενεργοποίηση του hdmi out κατα την εκκίνηση, και poweroff απο ποντικι? --- Καλησπέρα σε όλους Κατ αρχας ελπιζω να μην ειμαι offtopic, εδω θεωρησα οτι ειναι οτι πιο σχετικο... Εχω ενα ταμπλετ με σπασμενο touchscreen και επειδή δεν βρισκω (καθοτι κινεζιά), αποφασισα να το δουλεψω σαν tvbox. Toυ έβαλα 1 ασυρματο ποντίκι και απο το HDMI out, εδωσα στην tv των παιδιών. Ενεργοποίησα το hdmi out απο τα μενου και όλα μια χαρα... Το θέμα είναι όμως ότι δεν το κραταει μονιμα, και κάθε φορά που ανοίγει το τάμπλετ θέλει να γινεται ενεργοποιηση του hdmi. Πρεπει να το παιρνουν τα πιτσιρικια στα χέρια τους για να βλεπουν στην οθονη (με κινδυνο να σπασουν καποιο βισμα, απο τα λυγισματα), και πρεπει να μπαινουν στις ρυθμισεις, πραγμα που δεν ειναι οτι πιο εύκολο, αλλά και επικινδυνο για να ξερυθμισουν κατι. Πως μπορει να μεινει μόνιμα ενεργοποιημενο το hdmi? Επίσης, η απενεργοποιηση (poweroff) όλου του tablet που γίνεται απο το πλήκτρο του power, πως μπορει να γινεται με το ποντίκι? Δεν ειναι rootαρισμενο, σκεφτομαι τη λύση καποιας ρύθμισης ή καποιο επιτρεπτο edit αρχειου, αλλα γιατι όχι και καποια μικρη σχετικη εφαρμογη. Το android που έχει είναι 4.4.2 Σας ευχαριστω προκαταβολικά Δοκίμασε να το δουλέψεις με bluetooth ποντίκι ώστε να απελευθερωθεί η usb θύρα. Αν δεν φορτίζει από τη usb αλλά έχει ξεχωριστή θέση, παρέλειψε το παραπάνω. Στη συνέχεια... άστο μόνιμα στο φορτιστή και μην το απενεργοποιείς. ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να διαβάζω όλα τα μυνήματα που μου στέλνει κάποιος στο messenger από πάνω από την οθόνη του κινητού χωρίς να ανοίξω το messenger. Τώρα στη μπάρα ειδοποιήσεων πάνω όταν την κατεβάζω μου δείχνει μόνο το τελευταίο μήνυμα. Αν π.χ. μου στείλει κάποιος 3 μηνύματα μαζί μου δείχνει μόνο το τελευταίο. Πως γίνεται να φαίνονται όλα από πάνω? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να πατήσεις με τα δύο δάχτυλα πάνω στην ειδοποίηση και να σύρεις προς τα κάτω. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorasgr Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Δοκίμασε να το δουλέψεις με bluetooth ποντίκι ώστε να απελευθερωθεί η usb θύρα. Αν δεν φορτίζει από τη usb αλλά έχει ξεχωριστή θέση, παρέλειψε το παραπάνω. Στη συνέχεια... άστο μόνιμα στο φορτιστή και μην το απενεργοποιείς. ;) χμμμ... Thanks για τη απαντηση, αλλά δεν νομιζω οτι ειναι κι η καλυτερη λυση να το έχω συνέχεια ανοιχτο... Ισως να μην διαβασες ολο το μηνυμα, ειναι 2 ξεχωριστα ζητηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Αν παρατηρήσεις, οι μισές εφαρμογές ζητάνε άσχετα δικαιώματα όπως επαφές, SMS, κάμερα. Γιατί σε απασχολούν τόσο αυτά? Είναι εντελώς τυπικά. Δεν είναι καθόλου τυπικά φίλε μου.Προσωπικά πλέον έχω σβήσει την εφαρμογή του FB , χρησιμοποιώ το Mood sms για να στέλνω μηνύματα , το οποίο δεν απαιτεί κανένα δικαίωμα , και γενικά εφαρμογές που δεν θέλουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή έστω ελάχιστα.Ένας μήνας πέρασε εξάλλου από τότε που βγήκε στη φόρα το σκάνδαλο με την Uber, που μέσω της εφαρμογής της, παρακολουθούσε τις κινήσεις των χρηστών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και που βρίσκονται ,όπως και τις κινήσεις στις πιστωτικές τους κάρτες.Αν νομίζεις ότι οι άλλες εταιρίες δεν κάνουν παρόμοια πράγματα , είσαι γελασμένος.Φιλικά πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Ένα λεπτό ρε παιδιά. Καταρχάς μόλις κοίταξα τί δικαιώματα ζητάει το YouTube. Ορίστε αυτά που ζητάει : Οπότε ας μας διευκρινίσει ο φίλος που ξεκίνησε το ποστ, τί από αυτά είναι ενεργοποιημένα by default, γιατί εγώ δε βλέπω κάτι το μεμπτό. Όπως κι αν έχει, ας απενεργοποιήσει τα δικαιώματα (αν έχει) να δει πως θα συμπεριφερθεί η εφαρμογή. Δεύτερον, όσον αφορά την εφαρμογή της UBER. Δεν υπάρχει "δικαίωμα" στο να σε παρακολουθεί μια εφαρμογή ή να παρακολουθεί τις κάρτες σου. Αυτό θα μπορεί να το κάνει η ίδια η εφαρμογή (ο κώδικας της) και όχι επειδή σου ζητάει δικαίωμα πχ για το GPS (που είναι απαραίτητο) ή για την πραγματοποίηση κλήσεων (αν θες να καλέσεις μέσω της εφαρμογής) ή για την αποστολή sms (αν έχει επιλογή αποστολής SMS στον οδηγό, ξέρω γω...) Μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο και δαιμονοποιούμε τα δικαιώματα. Και πλέον επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, ας αφήσουμε τις δεισιδαιμονίες και ας προχωρήσουμε σε αποδείξεις. Έχει συμβεί κάτι σε κάποιον? Χρεώθηκε κάποιος κάτι στην κάρτα του από κάποιον και φταίει η τάδε εφαρμογή λόγω δικαιωμάτων? Ή οι απειλές είναι φανταστικές και υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας? Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 7, 2017 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν είναι καθόλου τυπικά φίλε μου.Προσωπικά πλέον έχω σβήσει την εφαρμογή του FB , χρησιμοποιώ το Mood sms για να στέλνω μηνύματα , το οποίο δεν απαιτεί κανένα δικαίωμα... Τι ακριβώς δεν απαιτεί το Mood SMS ? Κανένα δικαίωμα? Ρε, πιομένοι είστε? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν την εχω κανει και στη θεση του εχω τα MinTube και NewPipe :) Απο κει και περα, καποια δικαιωματα μπαινουν για ηλιθιους λογους: Οι επαφες στην 6.0 (και κατα συνεπεια σε ολες) γιατι μονο ετσι μπορει να διαβασει λογαριασμους μια εφαρμογη λογω ηλιθιοτητας της Google, μηνυματα μονο για να διαβασει αμεσως το μηνυμα επιβεβαιωσης, αρχειο κλησεων δεν υπαρχει λογος απο οσο ξερω, τοποθεσια εχει διαφορα αν μιλαμε για ΑΚΡΙΒΗ τοποθεσια οποτε και ειναι ενα μεγαλο NOPE σε ασχετες εφαρμογες, ή γενικη οποτε και ειναι για καλυτερες διαφημισεις Μικροφωνο ειναι για χρηση μονο και στο utube δε μπορω να καταλαβω που χρησιμοποιειται Εσύ για πιο λόγο νοιάζεσαι δηλαδή? Τί σε ενοχλεί αν το YouTube θέλει να διαβάσει τις επαφές σου? Θέλω να πω, πως το σκέφτεσαι στο μυαλό σου ότι αυτό είναι απειλή για σένα? Πέραν του "γιατί έτσι μου αρέσει" έχεις κάποιον άλλον απτό λόγο που θες να μοιραστείς μαζί μας? Οταν η X ακυρη εφαρμογη εχει προσβαση στις επαφες σου, μπορει να κανει το παααααρα πολυ εξης απλο: τραβαει ολα τα mail και τους αριθμους, τα στελνει σε μια online βαση και τα πουλαει σε διαφημιστες Οχι, το utube δε θα το κανει αυτο. Αλλα υπαρχει θεμα φιλε οταν δε σε νοιαζουν καθολου τα προσωπικα ΣΟΥ δεδομενα.... Οι επαφες σου, τα μηνυματα σου, οι φωτογραφιες σου ανηκουν σε αυτα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Οταν η X ακυρη εφαρμογη εχει προσβαση στις επαφες σου, μπορει να κανει το παααααρα πολυ εξης απλο: τραβαει ολα τα mail και τους αριθμους, τα στελνει σε μια online βαση και τα πουλαει σε διαφημιστες Οχι, το utube δε θα το κανει αυτο. Αλλα υπαρχει θεμα φιλε οταν δε σε νοιαζουν καθολου τα προσωπικα ΣΟΥ δεδομενα.... Οι επαφες σου, τα μηνυματα σου, οι φωτογραφιες σου ανηκουν σε αυτα Πετσόπουλε κάνεις κάποιο λάθος. Προσωπικά δεδομένα δεν είναι ούτε το τηλέφωνο σου ούτε το email σου. Από την αρχή προστασίας δεδομένων... 1. Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ή αλλιώς προσωπικά δεδομένα); Προσωπικά δεδομένα είναι*κάθε*πληροφορία που αναφέρεται σε και περιγράφει ένα άτομο, όπως: στοιχεία αναγνώρισης (ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση κλπ.), φυσικά χαρακτηριστικά, εκπαίδευση, εργασία (προϋπηρεσία, εργασιακή συμπεριφορά κλπ), οικονομική κατάσταση (έσοδα, περιουσιακά στοιχεία, οικονομική συμπεριφορά), ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, συνήθειες.*Το άτομο (φυσικό πρόσωπο) στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα ονομάζεται*υποκείμενο των δεδομένων. 2. Ποια είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Ευαίσθητα χαρακτηρίζονται τα προσωπικά δεδομένα ενός ατόμου που αναφέρονται στη φυλετική ή εθνική του προέλευση, στα πολιτικά του φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές του πεποιθήσεις, στη συμμετοχή του σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία του, στην κοινωνική του πρόνοια, στην ερωτική του ζωή, τις ποινικές διώξεις και καταδίκες του, καθώς και στη συμμετοχή του σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων. Τα ευαίσθητα δεδομένα προστατεύονται από τον Νόμο με αυστηρότερες ρυθμίσεις από ότι τα απλά προσωπικά δεδομένα. Ως εκ τούτου, αν το πρόβλημα σου είναι ότι θα γίνεις διαφημιστικός στόχος (μέσω SMS ή email) κάνεις ένα ωραιότατο block στη διεύθυνση ή τον αποστολέα, και τελειώνει το παραμύθι. Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 7, 2017 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Πώς μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση ταινίες που στριμαρω στο κινητό; Δεν έχω smart TV. Δοκίμασα μέσω WiFi αλλά δεν γίνεται. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Το Chromecast θα σε σώσει. Έχω ένα και θέλω δεύτερο. Ταινίες, φωτογραφίες, streaming (μπάλα και γενικά αθλήματα από εφαρμογές στο τηλέφωνο, MotoGP επίσημα αυτό) και YouTube. Μια θύρα HDMI και τέλος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited May 7, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Συνδέεις απλά και παίζει, κατεβάζεις κάτι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts