Jump to content

kastorasgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kastorasgr

  1. Μετα απο 2 redmi note4 που πλέον παρέδωσαν σώμα και ψυχή, εδω και 2 μερες ειμαι πλέον κατοχος του Redmi note 9T... Σαν συσκευή δείχνει καλή... Το λειτουργικό της όμως, ANDROID 10QP1A, (με MIUI 12.0.2), Μ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ... Λογω της δουλειάς και του αγχους, μου ηταν πολυ βολικές οι άμμεσες κλήσεις, όπως επίσης και η ηχογράφηση, γιατι δεν επρεπε να σημειώσω, αλλα το άκουγα μετα (καμια σχεση με προσωπικα δεδομενα κτλ...) ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η GOOGLE ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 2... ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ, ΧΙΛΙΕΣΔΥΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ LOUNCHER, AΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! Η δουλεια μου τις 2 μερες παει πισω, και γιατι εφαγα ωρες προσπαθωντας να τα λυσω, αλλά και γιατι πλεον, ολα ειναι πιο δυσκολα... Sorry που "φωναζω, αλλα έχω καταταλαιπωρηθει, και ειμαι και αυπνος... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ... (Kαποιος mode ας διορθωσει το αρθρο στον τιτλο που θελει: ..."οι" αμεσες... )
  2. χμμμ... Thanks για τη απαντηση, αλλά δεν νομιζω οτι ειναι κι η καλυτερη λυση να το έχω συνέχεια ανοιχτο... Ισως να μην διαβασες ολο το μηνυμα, ειναι 2 ξεχωριστα ζητηματα...
  3. --- Πως εχω μόνιμη ενεργοποίηση του hdmi out κατα την εκκίνηση, και poweroff απο ποντικι? --- Καλησπέρα σε όλους Κατ αρχας ελπιζω να μην ειμαι offtopic, εδω θεωρησα οτι ειναι οτι πιο σχετικο... Εχω ενα ταμπλετ με σπασμενο touchscreen και επειδή δεν βρισκω (καθοτι κινεζιά), αποφασισα να το δουλεψω σαν tvbox. Toυ έβαλα 1 ασυρματο ποντίκι και απο το HDMI out, εδωσα στην tv των παιδιών. Ενεργοποίησα το hdmi out απο τα μενου και όλα μια χαρα... Το θέμα είναι όμως ότι δεν το κραταει μονιμα, και κάθε φορά που ανοίγει το τάμπλετ θέλει να γινεται ενεργοποιηση του hdmi. Πρεπει να το παιρνουν τα πιτσιρικια στα χέρια τους για να βλεπουν στην οθονη (με κινδυνο να σπασουν καποιο βισμα, απο τα λυγισματα), και πρεπει να μπαινουν στις ρυθμισεις, πραγμα που δεν ειναι οτι πιο εύκολο, αλλά και επικινδυνο για να ξερυθμισουν κατι. Πως μπορει να μεινει μόνιμα ενεργοποιημενο το hdmi? Επίσης, η απενεργοποιηση (poweroff) όλου του tablet που γίνεται απο το πλήκτρο του power, πως μπορει να γινεται με το ποντίκι? Δεν ειναι rootαρισμενο, σκεφτομαι τη λύση καποιας ρύθμισης ή καποιο επιτρεπτο edit αρχειου, αλλα γιατι όχι και καποια μικρη σχετικη εφαρμογη. Το android που έχει είναι 4.4.2 Σας ευχαριστω προκαταβολικά
  4. Thanks Δύσκολα τα πράγματα ομως... Πρέπει και να βρω, αλλά και να παίζουν όλα... Επισης αν κατι δεν πάει καλά, πάει κι η εγγύηση... Οπότε..., ή παω σε επαναφορά εργοστασιακών με κάποιο τροπο (ποιον όμως?), ή το στέλνω πίσω... Αν κάποιος πάλι απο σας ξερει κάτι, ...περιμένω.
  5. Καλησπέρα Πιστεύω να μην είμαι offtopic, αν και κανοντας πρωτα ενα search, δεν βρήκα κάτι ποιο κοντινό. (Παντως το topic εχει μεγαλώσει και επεκταθει σε θεματα, που πλεον είναι δυσχρηστο σε καποιον που ψαχνει. Αν νομιζουν καποιοι Mods ισως πρεπει να επιμεληθουν...) Στο θέμα μας λοιπον. Έλαβα σήμερα το Jesurun A19, http://www.dx.com/p/jesurun-a19-android-4-2-2-dual-core-tv-box-media-player-w-hdmi-av-vga-usb-host-black-215514#.VRbxJOFPnbS και άρχισα τις δοκιμές. Ενω είχα πάρει παλιότερα 1-2 tvboxes απο Κινα μεριά, μπορώ να πώ ότι σε σχέση με τ άλλα έμεινα, αρκετά εως πολύ πιο, ικανοποιημένος. Κυρίως για το πολύ καλό και εύχρηστο τηλεχειρηστήριο, σε συνδιασμό με το μενού tvlauncher για τον σκοπό αυτό, το προεγκατεστημένο xbmc, αλλά και για την μεγάλη συνδεσιμότητά του, όπως πχ ότι είναι και 2,5'' hard disk stand, κτλ... Δυστυχώς όμως η χαρά αυτή μου κόπηκε σύντομα. Σετάροντας τα μενού, στην επόμενη επανεκκίνηση το tvbox αφού έβγάλε αρχικά το logo με φωτο του android, στην συνεχεια έμεινε στο logo με την λέξη "ANDROID" η οποία δείχνει να φορτώνει συνεχώς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Reset μπουτον δεν έχει, και κάποιες μεθόδους με το tvout που μιλάνε στο διαδίκτυο για άλλες συσκευές, δεν έκαναν τίποτα. Δοκίμασα (σαν τεχνικός που έιμαι) να το ανοίξω (και ενοείται χωρις καμιά τάση) να γεφυρώσω το τυπωμένο σε διάφορα σημεία με αλουμινόχαρτο. Πάλι τίποτε, τα ίδια... Η εύκολη λύση είναι να το στείλω πίσω, αλλά άντε να πρειμενω πάλι 1,5 μήνα και βάλε... -- Δεν ξέρω αν γίνεται factory reset μπαίνοντας σε κάποιο recovery menu όπως στα κινητά με τα πλήκτρα Power και + vol. Στο tvbox όμως τι να βρω να πατήσω?... -- Γινεται βάζοντας πληκτρολόγιο? -- Υπάρχoυν κάποια universal αρχεία για boot με sd κάρτα, που θα εμφανίσει recovery μενού?. Απο android ξέρω μόνο κάποια βασικά... Δώστε μου τα φώτα σας ρε παιδιά, για να μην μπλέξω... Σας ευχαριστώ
  6. Καλησπερα Εδω και μιαμιση ωρα ψαχνω εδω μεσα, πριν ποσταρω, να δω πως γινεται να ενεργοποιησω τα καναλια 12 Και 13 στο xperia mini μου, αλλα παρα τα καποια συμπερασματα που βρηκα, δεν κατεληξα καπου. Δυστυχως το ασυρματο δικτυο που με ενδιαφέρει ειναι δημοτικο και εκπέμπει στο 13. Το τηλ. το εχω αγορασει απο Ελληνικο net shop, και σε οτι αφορα το firmware, αφου εκανε στις αρχες καποιες αναβαθμισεις, πριν καιρο, μου ειπε οτι πλεον πρεπει να γινει με pc. Δεν εχω χρονο να ασχοληθω, και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Με Root επισης κτλ δεν προλαβαινω να ασχοληθω προς το παρον. Υπαρχει καποιος συντομος τροπος για να το φιξαρω για τα καναλια 12 και 13? Ευχαριστω.
  7. Να σαι καλά. Θα δοκιμάσω πρώτα hardreset και μετά εγχείρηση. Μόλις επιστρέψω απο τις διακοπές. Αν και δυστυχώς κανενας δεν αναφέρει να έγινε με hard... οπότε δεν την γλιτώνει μάλλον. Με το που θα το κανω τα λέμε.
  8. Καλησπέρα κι απο μένα. Το τελευταίο εξάμηνο είμαι κι εγώ κάτοχος του Ν82 και αρκετά ευχαριστημένος. Πριν κανα μήνα όμως μου εμφάνισε κατα την ενεργοποίηση του bluetooth το μήνυμα "αδυναμία εκτέλεσης ενέργειας bluetooth", και δεν γινεται τιποτε. Δοκιμασα αναβαθμιση firmware με το pcsuite, αλλά είχα το τελευταίο . Είπα να το ξαναπεράσει, το κανε (γιατί όμως δεν έχασα τιποτε απο proggramms ??????? ), αλλά τίποτε. Το πήγα στο service του Γερμανού, εντός εγγυήσεως, και μετά απο 4!!!!!!! εβδομάδες, και αφού μετά την δεύτερη βδομάδα τους έκανα αμέτρητα τηλεφωνήματα για να μάθω τι γίνεται, μετά τα τρία τηεφωνήματα την ίδια μέρα, μου είπαν ότι έχει πάρει υγρασία και δεν επισκευάζεται λόγω κόστους. Αμφιβάλω αν το άνοιξαν...! απ ότι μου είπε ο τοπικός πωλητής τους βλέπουν δίπλα στην μπαταρία το "σφουγγάρι αν άλλαξε χρώμα και έγινε κόκκινο, και σου λένε "πήρε υγρασία" Αυτό όμως ως γνωστό μπορεί να γίνει και με 1 σταγονα ψιχάλας... Τέλος πάντων.... Είμαι ηλεκτρονικός, αλλά στο τηλέφωνο αυτό όπου είναι φουλ στα smd και πιθανόν έχει κάποια "κόλπα" στο άνοιγμα-λύσιμο, διστάζω να το ανοίξω για να διαπιστώσω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Και φυσικά αν πρόκειται για διαβρωμένους διαδρόμους απο άλατα υγρασίας, θα φανεί και ίσως μπορώ να επέμβω. Μήπως όμως, είναι θέμα software...? Σχετικό post βρήκα εδώ, χωρίς όμως να βγάλω κάποιο τελικό συμπέρασμα. Συγνώμμη αν σας κούρασα, αλλά ήθελα να εκθέσω πλήρως το θέμα μια και σαν mod σε άλλο τεχνικό forum ξέρω πόσο σημαντικό είναι, ώστε να μπορέσετε και σεις να μου προτείνετε κάτι. Τι προτείνετε λοιπόν? Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.
  9. Παιδιά, σας καλησπερίζω. Χθές πήρα το 750i και παρότι χρόνια φανατικός της nokia, έχω ενθουσιαστεί απο τις δυνατότητες του, ( σε σχέση και με την τιμή του). Γράφω το πρώτο μου post για να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που ήδη πήρα στις πρώτες μου απορίες. ( Σαν moderator σε άλλου είδους τεχνικό forum, γνωρίζω πόσο κουράγιο σου δίνει ένα ευχαριστώ.) Να στε καλά, συνεχίστε με το ίδιο κέφι.
×
×
  • Create New...