makap Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μετά την αφαίρεση των 2 sim, για δικούς μου λόγους, το κινητό όταν συνδεθεί με το pc δεν εμφανίζει πλέον το φάκελο με τις φωτο στον explorer και φυσικά εκείνες που τράβηξα σήμερα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μπορώ να δω το φάκελο; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μια ερωτηση κρισεως...πρεπει οπωσδηποτε να ειναι gmail οταν κανουμε εγγραφη πρωτη φορα στο κινητο η μπορουμε να βαλουμε και ενα yahoo (ειναι το εταιρικο μου και θα με βολευε, να μην φτιαχνω ενα νεο μονο και μονο για την εγγραφη) Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Κανε μια διαγραφή της μνήμης cache κ τον δεδομένων κ κατέβασε και το adguard να μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Μπλοκάρει τις διαφημίσεις από όλους τους browsers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μπλοκάρει τις διαφημίσεις από όλους τους browsers; https://adguard.com/en/adguard-android/install.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μια ερωτηση κρισεως...πρεπει οπωσδηποτε να ειναι gmail οταν κανουμε εγγραφη πρωτη φορα στο κινητο η μπορουμε να βαλουμε και ενα yahoo (ειναι το εταιρικο μου και θα με βολευε, να μην φτιαχνω ενα νεο μονο και μονο για την εγγραφη) Σου απάντησα στο άλλο θέμα Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Μετά την αφαίρεση των 2 sim, για δικούς μου λόγους, το κινητό όταν συνδεθεί με το pc δεν εμφανίζει πλέον το φάκελο με τις φωτο στον explorer και φυσικά εκείνες που τράβηξα σήμερα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μπορώ να δω το φάκελο; Επαναφέρω το ερώτημα μιας και το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε με εναλλακτικό Fille Manager (εγκατέστησα τον XYplorer στο desktop). Όταν συνδέω το κινητό στο pc, δεν εμφανίζεται στο DCIM ο φάκελλος με τις φωτο, ενώ αυτές φαίνονται στον μαμίσιο Fille Manager. Μπορεί αυτό να οφείλεται στο ότι έχω αφαιρέσει τις sim (έχει εμφανιστεί σχετικό εικονίδιο στη μπάρα); Μην μου πeίτε να βάλω μια sim γιατί πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και τότε θα αρχίσουν τα αλλεπάλληλα reboots, όπως έχω αναφέρει στο νήμα του κινητού μου. Edited July 17, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Επαναφέρω το ερώτημα μιας και το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε με εναλλακτικό Fille Manager (εγκατέστησα τον XYplorer στο desktop). Όταν συνδέω το κινητό στο pc, δεν εμφανίζεται στο DCIM ο φάκελλος με τις φωτο, ενώ αυτές φαίνονται στον μαμίσιο Fille Manager. Μπορεί αυτό να οφείλεται στο ότι έχω αφαιρέσει τις sim (έχει εμφανιστεί σχετικό εικονίδιο στη μπάρα); Μην μου πeίτε να βάλω μια sim γιατί πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και τότε θα αρχίσουν τα αλλεπάλληλα reboots, όπως έχω αναφέρει στο νήμα του κινητού μου. Φίλε μου κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση η Sim με το κινητό σαν απλή συσκευή. Δοκίμασε να το βάλεις σε Aeroplane mode μήπως και στρώσει. Εάν όχι τότε πρόκειται περί προβληματικού software (το πιο πιθανό) ή προβληματικής συσκευής. Επίσης να ξέρεις ότι προβλήματα λύνονται με μια επανεκκίνηση, πράγμα βέβαια που εσύ δεν μπορείς να κάνεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στον προβληματισμό μου. Το έβαλα και στην πτήση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τόλμησα και έκανα επανεκκίνηση αλλά και πάλι τζίφος (μετά την επανεκκίνηση δεν έκανε reboots όπως τους τελευταίους μήνες και αυτό είναι μεν ευχάριστο αλλά δεν ξέρω που οφείλεται). Το περίεργο, πάντως, είναι ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε από τότε που έβγαλα τις sim, προκειμένου να το φλασάρω, και χθες που τράβηξα μερικές φωτο και θέλησα να τις μεταφέρω στο pc, διαπίστωσα το πρόβλημα. Τελικά, έστειλα τις φωτο στο mail μου και στο google drive και ο στόχος επιτεύχθηκε αλλά η απορία παραμένει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στον προβληματισμό μου. Το έβαλα και στην πτήση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τόλμησα και έκανα επανεκκίνηση αλλά και πάλι τζίφος (μετά την επανεκκίνηση δεν έκανε reboots όπως τους τελευταίους μήνες και αυτό είναι μεν ευχάριστο αλλά δεν ξέρω που οφείλεται). Το περίεργο, πάντως, είναι ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε από τότε που έβγαλα τις sim, προκειμένου να το φλασάρω, και χθες που τράβηξα μερικές φωτο και θέλησα να τις μεταφέρω στο pc, διαπίστωσα το πρόβλημα. Τελικά, έστειλα τις φωτο στο mail μου και στο google drive και ο στόχος επιτεύχθηκε αλλά η απορία παραμένει. Το πιο πιθανό κάποιο κόλλημα ή λάθος υλοποίηση της ΡΟΜ από την εταιρία. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Το πιο πιθανό κάποιο κόλλημα ή λάθος υλοποίηση της ΡΟΜ από την εταιρία. Αυτό είναι σίγουρο. Η μαμίσια rom αναβαθμίστηκε λίγες μέρες αφού το αγόρασα (τέλη ΙΑΝ 2016) και από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα με τα ατέλειωτα reboots κάθε φορά που είτε βγάζω τη μπαταρία είτε κάνω επανεκκίνηση (με λίγη καθυστέρηση, έκανε πάλι ένα reboot αφού έγραψα το προηγούμενο post). Όμως, το πρόβλημα με τον File Manager ή μάλλον με τη μη εμφάνιση στον Explorer του pc του φακέλου με τις φωτο, εμφανίστηκε τώρα. Από τότε τόσο στο xda όσο και σε άλλους προγραμματιστές ανέβηκαν νέες rom αλλά δεν είχα αποφασίσει μέχρι τώρα να το φλασάρω (καθυστερώ ακόμη επειδή oi drivers που έχω κατεβάσει είναι χωρίς περιεχόμενο) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αυτό είναι σίγουρο. Η μαμίσια rom αναβαθμίστηκε λίγες μέρες αφού το αγόρασα (τέλη ΙΑΝ 2016) και από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα με τα ατέλειωτα reboots κάθε φορά που είτε βγάζω τη μπαταρία είτε κάνω επανεκκίνηση (με λίγη καθυστέρηση, έκανε πάλι ένα reboot αφού έγραψα το προηγούμενο post). Όμως, το πρόβλημα με τον File Manager ή μάλλον με τη μη εμφάνιση στον Explorer του pc του φακέλου με τις φωτο, εμφανίστηκε τώρα. Από τότε τόσο στο xda όσο και σε άλλους προγραμματιστές ανέβηκαν νέες rom αλλά δεν είχα αποφασίσει μέχρι τώρα να το φλασάρω (καθυστερώ ακόμη επειδή oi drivers που έχω κατεβάσει είναι χωρίς περιεχόμενο) Για μεταφορά στο pc μπορείς και με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop ( στο pc μόνο ενεργοποιείς το homegroup ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλημέρα.... Όταν ανοίγω το κινητό μου εμφανίζει το μήνυμα "η εφαρμογή system δεν ανταποκρίνεται ".... Βοήθεια παρακαλώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλημέρα.... Όταν ανοίγω το κινητό μου εμφανίζει το μήνυμα "η εφαρμογή system δεν ανταποκρίνεται ".... Βοήθεια παρακαλώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβάμαι ότι το factory reset δεν το γλιτώνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Δλδ.... Επιστροφή στις εργοστασιακές?? Θα πρέπει να το ξανακάνω root?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 17, 2016 by mormer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaPiLaS Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλησπέρα παίδες,ξύπνησα σήμερα και βρήκα το κινητό μου να έχει αδειάσει απο μπαταρία λόγω αυτού του slim_ap_daemon,πως γίνεται να το αφαιρέσω?Έψαξα λίγο και αρκετοί λένε το κάνουν απο το system/vendor/bin αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στο κινητό μου.Έχω το zte blade a460. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δλδ.... Επιστροφή στις εργοστασιακές?? Θα πρέπει να το ξανακάνω root?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανονικά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δε χάνεται το root! Χάνεις όμως εφαρμογές και προσωπικά δεδομένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 https://adguard.com/en/adguard-android/install.html Αυτή είναι άλλη εφαρμογή ή είναι ίδια με αυτή που έχει το Play Store; Επειδή είχα κατεβάσει την εφαρμογή από το Play και ήταν μόνο για τους Yandex Browser and Samsung Internet browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γιατι μερικες φορες οι ειδοποιησεις που λαμβανω στη μπαρα ειδοποιήσεων δεν ανανεώνονται αυτοματα. Π.χ. οταν εχω αναφορα ενος μυνηματος παρολο που εχω ανοιξει και διαγραψει αυτο το μυνημα η ειδοποιησει δεν διαγραφετε αν δεν την διαγραψω χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γιατι μερικες φορες οι ειδοποιησεις που λαμβανω στη μπαρα ειδοποιήσεων δεν ανανεώνονται αυτοματα. Π.χ. οταν εχω αναφορα ενος μυνηματος παρολο που εχω ανοιξει και διαγραψει αυτο το μυνημα η ειδοποιησει δεν διαγραφετε αν δεν την διαγραψω χειροκινητα. Αυτό μου το έκανε σε εμένα ένα xiaomi που είχα, επειδή όταν διάβαζα το μήνυμα έβγαινα με το κουμπί του μενού και όχι με το back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αν γνωριζει καποιος σας παρακαλω πολυ ας με βοηθησει. Γιατί ενώ μιλάω στο κινητό αν το βάλω σε ανοιχτή ακρόαση και πατήσω να δημιουργήσω μια επαφή μπαινει η σίγαση μικροφώνου; Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αν γνωριζει καποιος σας παρακαλω πολυ ας με βοηθησει. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικά. Μήπως για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων (στην περίπτωσή σου της φωνής) του συνομιλητή σου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ποιου συνομιλητη μου? Μα για να του μιλαω εγω δεν παει να πει οτι ξερω ηδη το τηλεφωνο του? Ποιος ο λογος με το που παω να προσθεσω μια επαφη να κανει αυτοματη σιγαση μικροφωνου? Δεν υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο? Το κανουν ολα τα android κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ποιου συνομιλητη μου? Μα για να του μιλαω εγω δεν παει να πει οτι ξερω ηδη το τηλεφωνο του? Ποιος ο λογος με το που παω να προσθεσω μια επαφη να κανει αυτοματη σιγαση μικροφωνου? Δεν υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο? Το κανουν ολα τα android κινητα? Οι εταιρείες έχουν "περίεργο" τρόπο, που "προστατεύουν" τα δεδομένα μας. Άλλη ιδέα. Μήπως έχεις και τη φωνητική πληκτρολόγηση ενεργοποιημένη; Και καταλήγει σε bug; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπέρα πηρα σήμερα ενα uhans s1 και εχω το εξής προβλημα..Βαζω τον λογαριασμό gmail μου αλλα στον συγχρονισμό δεν εχει επαφες αλλα μονο δεδομενα google fit,δεδομενα εφαρμογων και στοιχεία ατόμων..επαφες πουθενά με αποτελεσμα να μην εχω τις επαφες μου που βρίσκονται στον λογαριασμό google.Καμια γνωμη κανενας;ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Οι εταιρείες έχουν "περίεργο" τρόπο, που "προστατεύουν" τα δεδομένα μας. Άλλη ιδέα. Μήπως έχεις και τη φωνητική πληκτρολόγηση ενεργοποιημένη; Και καταλήγει σε bug; Νομιζω πως δεν την εχω αλλα για πες μου πως θα σιγουρευτω οτι δεν την εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts