tsiv Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Στο υπόλοιπο είναι το λειτουργικό και ο χώρος που χρειάζεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160610/2d479a42f9ddb963b20b265a78d7062e.jpg Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό; νομίζω ότι το κινητό θα έπρεπε να έχει αλλο 1 gb ελεύθερη μνήμη. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Το Android, σαν λειτουργικό, "πιάνει" 4gb, από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα. Προσπαθώ να περάσω τις επαφές σε νέα συσκευή και έχω διάφορα προβλήματα. Καταρχήν σήμερα δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό καθόλου μόνο με τις επαφές "Ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα είναι διαθέσιμος ξανά σύντομα". Τις προηγούμενες μέρες που κάποια στιγμή το πέτυχα και έγινε διαπίστωσα ότι δεν έχουν περαστεί όλες οι επαφές του τηλεφώνου στο google. Σήμερα που το έψαξα λίγο είδα ότι οι επαφές μου είναι σε δυο κατηγορίες: 1. Επαφές τηλεφώνου και 2. Επαφές google Τι μπορώ να κάνω για να περάσω τις επαφές στο νέο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Κάτοχος LG G4c. Aναβαθμισμένο σε ΜΜ. Πώς βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν, όπως μπορούσα να ελέγξω στην Lolipop; Νομίζω πως πρέπει να ανοίξεις ένα ας πούμε "κρυφό' μενού... EDIT : Το βρήκα, από τις Επιλογές για προγραμματιστές Edited June 10, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το Android, σαν λειτουργικό, "πιάνει" 4gb, από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Ναι αλλά η συσκευή έχει 8 απο τα οποία εχω διαθέσιμα τα 4,04 οπότε κάτι παίζει.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Τα 4 που έχεις ελεύθερα τι είναι όμως? Χώρος για αποθήκευση δεδομένων ή ελεύθερος χώρος διαθέσιμος για εγκατάσταση εφαρμογών? Στο android υπάρχουν τρεις βασικοί χώροι συνήθως: 1. Ο χώρος που καταλαμβάνει το Λειτουργικό σύστημα( /system) 2. Χώρος που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές που εγκαθίστανται απ' το χρήστη(/data) 3. Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης(χώρος που χρησιμοποιείται ως εσωτερική κάρτα sd για αποθήκευση φωτογραφιών/βίντεο/εγγράφων καθώς και δεδομένων διαφόρων εφαρμογών που εγκαθίστανται) Αρχικά πόσο χώρο είχε η συσκευή ελεύθερο για αποθήκευση δεδομένων(το 3)? Οι χώροι 2-3 συνήθως μοιράζονται τη διαθέσιμη μνήμη που διαφημίζεται ως εσωτερική μνήμη. Αν λοιπόν δεν ξεκαθαρίσεις αρχικά αυτά τα 4,04G ελεύθερος χώρος τι είναι δε βγάζουμε άκρη. Πάντως είναι πιθανόν τα 4 να χρησιμοποιούνται ως χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών και τα άλλα 4 να είναι ο χώρος αποθήκευσης δεδομένων χρήστη στον οποίο δεν έχει αποθηκευθεί τίποτα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Τίποτα δεν παίζει, η συσκευή σου ναι μεν έχει 8 αλλά αφαίρεσε αυτά που πάνε σε system, boot, recovery, cache κλπ και θα καταλάβεις γιατί σου μένουν τα 4... Send from my HTC One A9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μα... δεν ψάχνει τα 4 , το 1 ψάχνει όπως ρωτάει... Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό; νομίζω ότι το κινητό θα έπρεπε να έχει αλλο 1 gb ελεύθερη μνήμη. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Και εγώ του απάντησα προφανώς λάθος αφού νόμιζα πως το κινητό του έχει 4 gb σύνολο. Λοιπόν... το 1 gb που λείπει απ' το λογαριασμό :lol: πρέπει να είναι cache εφαρμογών. Βάλε sdmaid και θα ανακτήσεις αρκετό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Βάλε sdmaid και θα ανακτήσεις αρκετό...;) Σωτήριο το Sd maid, έχω το Pro και κάνει πολύ καλή δουλειά! Edited June 11, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εδώ και πολλούς μήνες το χρησιμοποιώ γιατί βλέπω τηλεόραση απο το κινητό Και μια εφαρμογή που έχω με υποχρεώνει να την βάλω για να παίξει. Απο τότε ο browser μου έκανε πολλά νούμερα με διαφημίσεις και όχι μόνο... Δοκιμάζοντας να δω ποιά εφαρμογή μου κάνει τη ζημιά μέσω του zimperium, έβγαλε αυτήν σαν adaware. Fake alert αποκλείεται να είναι,γιατί διορθώθηκε το πρόβλημα που μου πετούσε αβέρτα σελίδες ο browser. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Συχνά στον Chrome μου πετούσε διαφημίσεις τύπου έχετε κολλήσει ιούς. Και στο δικό μου s7 edge και στο v10 της συζύγου. Συχνά για μερικές μέρες συνεχόμενα και μετά σταματούσε. Διάβασα το μηνυμα σου, τον ξυλωσα, αλλά σήμερα πρόσεξα ότι στο v10 που είχαμε το ίδιο πρόβλημα δεν ήταν εγκατεστημενος ο mx player. Μήπως δεν είναι αυτός το πρόβλημα τελικά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Συχνά στον Chrome μου πετούσε διαφημίσεις τύπου έχετε κολλήσει ιούς. Και στο δικό μου s7 edge και στο v10 της συζύγου. Συχνά για μερικές μέρες συνεχόμενα και μετά σταματούσε. Διάβασα το μηνυμα σου, τον ξυλωσα, αλλά σήμερα πρόσεξα ότι στο v10 που είχαμε το ίδιο πρόβλημα δεν ήταν εγκατεστημενος ο mx player. Μήπως δεν είναι αυτός το πρόβλημα τελικά? Και σε μένα το ξανάκανε χτες παρόλο που το έβγαλα άλλα αυτο με τον mx είναι αλήθεια γιατί το σκάναρα Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Σωτήριο το Sd maid, έχω το Pro και κάνει πολύ καλή δουλειά! Το βλέπω τώρα.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ναι αλλά η συσκευή έχει 8 απο τα οποία εχω διαθέσιμα τα 4,04 οπότε κάτι παίζει.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Επειδή το Android χρησιμοποιεί τα περίπου 4 αυτά gb. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Επειδή το Android χρησιμοποιεί τα περίπου 4 αυτά gb. Αυτο εξηγω ρε αρχοντα, εχει συνολικα 8 απο τα οποια τα 4 ειναι διαθεσιμα για οτι θελω εγω. παρολα αυτα φαινετε οτι εχουν εξαφανιστει τα 800 mb χωρις να ξερω που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αυτο εξηγω ρε αρχοντα, εχει συνολικα 8 απο τα οποια τα 4 ειναι διαθεσιμα για οτι θελω εγω. παρολα αυτα φαινετε οτι εχουν εξαφανιστει τα 800 mb χωρις να ξερω που. Χρησιμοποιείς γενικά τη συσκευή, σωστά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Βγαλτον αμεσως αυτος φταιει. Σημερα το διαπιστωσα και εγω. Εδώ και 2 μέρες που τον έβγαλα - να χτυπήσω ξύλο - δεν έχω προβλημα. Θα περιμενω λιγο ακομα για σιγουρια Ευχαριστώ πάντως γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό πρώτα και μετά να τον διαγράψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ventouza Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Καλημέρα Εχω ενα LG Magna και σήμερα μου έβγαλε μια ειδοποίηση οτι η καρτα SD ειναι κατεστραμμένη και οτι πρεπει να την μορφοποιησω Δεν ειχα κάνει κατι περίεργο πριν μου το βγάλει εκτος απο ενα ρισταρτ,ουτε εχω καποια περίεργη εφαρμογή Η ερωτηση είναι,λύνεται αυτο κάπως? Ειτε να γλιτωσει η καρτα χωρις φορματ ειτε να γλιτωσουν τα αρχεία Εντιτ: Μολις γυρισα σπιτι,την εβαλα με ενα card reader στο πισι που την διαβαζε κανονικοτατα Ειχα δει καπου αλλου στο ιντερνετ ενα παλικαρι που ειχε προτεινει να κανουμε ενα chkdsk στην καρτα απο το command prompt των windows το εκανα και δουλεψε! Edited June 12, 2016 by Ventouza Βρεθηκε Λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μπράβο που ρωτάς και δίνεις και τη λύση. Χωρίς ειρωνεία. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σωτήριο το Sd maid, έχω το Pro και κάνει πολύ καλή δουλειά! Κάνει δουλειά και χωρίς root το pro, αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 γιατι δεν μου εμφανιζει το google now καρτες για το euro εχω κανει αναζητηση euro 2016 αλλα τιποτα τι πρεπει να κανω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 γιατι δεν μου εμφανιζει το google now καρτες για το euro εχω κανει αναζητηση euro 2016 αλλα τιποτα τι πρεπει να κανω Την αναζήτηση την έκανες στο Google now ; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Aν έχεις εγκατεστημένες εφαρμογές (ιδίως αγορασμένες) που τις κατέβασες από τον εν λόγω λογαριασμό, θα πρέπει πρώτα να τις αφαιρέσεις..... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ναι αλλά δεν βγάζει καρτέλες Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARISGIA Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 γεια σας εχω ενα θεμα με το κινητο αν μπορειτε να βοηθησετε. εχω το xiaomi redmi note 3 του περασα με το sp flash tool μια rom μαλλον εκανα λαθος και δεν ξανανοιξε (brickαρε) κανει ηχο οταν το συνδεω στ πι σι δεν ανοιγει καθολου και ουτε το ανοιγει ο υπολογιστης και καποιες φορες αναβει το λαμπακι της φορτισης οταν το συνδεω στο πισι αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνωμων ευχαριστωψ προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts