Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και πολλούς μήνες το χρησιμοποιώ γιατί βλέπω τηλεόραση απο το κινητό Και μια εφαρμογή που έχω με υποχρεώνει να την βάλω για να παίξει. Απο τότε ο browser μου έκανε πολλά νούμερα με διαφημίσεις και όχι μόνο... Δοκιμάζοντας να δω ποιά εφαρμογή μου κάνει τη ζημιά μέσω του zimperium, έβγαλε αυτήν σαν adaware. Fake alert αποκλείεται να είναι,γιατί διορθώθηκε το πρόβλημα που μου πετούσε αβέρτα σελίδες ο browser.

Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter

Συχνά στον Chrome μου πετούσε διαφημίσεις τύπου έχετε κολλήσει ιούς.

Και στο δικό μου s7 edge και στο v10 της συζύγου.

Συχνά για μερικές μέρες συνεχόμενα και μετά σταματούσε.

Διάβασα το μηνυμα σου, τον ξυλωσα, αλλά σήμερα πρόσεξα ότι στο v10 που είχαμε το ίδιο πρόβλημα δεν ήταν εγκατεστημενος ο mx player.

Μήπως δεν είναι αυτός το πρόβλημα τελικά?

kountouraN

Συχνά στον Chrome μου πετούσε διαφημίσεις τύπου έχετε κολλήσει ιούς.

Και στο δικό μου s7 edge και στο v10 της συζύγου.

Συχνά για μερικές μέρες συνεχόμενα και μετά σταματούσε.

Διάβασα το μηνυμα σου, τον ξυλωσα, αλλά σήμερα πρόσεξα ότι στο v10 που είχαμε το ίδιο πρόβλημα δεν ήταν εγκατεστημενος ο mx player.

Μήπως δεν είναι αυτός το πρόβλημα τελικά?

Και σε μένα το ξανάκανε χτες παρόλο που το έβγαλα άλλα αυτο με τον mx είναι αλήθεια γιατί το σκάναρα

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Σωτήριο το Sd maid, έχω το Pro και κάνει πολύ καλή δουλειά!

Το βλέπω τώρα..

Ναι αλλά η συσκευή έχει 8 απο τα οποία εχω διαθέσιμα τα 4,04 οπότε κάτι παίζει..

Επειδή το Android χρησιμοποιεί τα περίπου 4 αυτά gb.

Huawei Nova 5T

Επειδή το Android χρησιμοποιεί τα περίπου 4 αυτά gb.

Αυτο εξηγω ρε αρχοντα, εχει συνολικα 8 απο τα οποια τα 4 ειναι διαθεσιμα για οτι θελω εγω. παρολα αυτα φαινετε οτι εχουν εξαφανιστει τα 800 mb χωρις να ξερω που.

Αυτο εξηγω ρε αρχοντα, εχει συνολικα 8 απο τα οποια τα 4 ειναι διαθεσιμα για οτι θελω εγω. παρολα αυτα φαινετε οτι εχουν εξαφανιστει τα 800 mb χωρις να ξερω που.

Χρησιμοποιείς γενικά τη συσκευή, σωστά;

Huawei Nova 5T

Βγαλτον αμεσως αυτος φταιει. Σημερα το διαπιστωσα και εγω.

Εδώ και 2 μέρες που τον έβγαλα - να χτυπήσω ξύλο - δεν έχω προβλημα. Θα περιμενω λιγο ακομα για σιγουρια Ευχαριστώ πάντως γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα

Καλημέρα

Εχω ενα LG Magna και σήμερα μου έβγαλε μια ειδοποίηση οτι η καρτα SD ειναι κατεστραμμένη και οτι πρεπει να την μορφοποιησω

Δεν ειχα κάνει κατι περίεργο πριν μου το βγάλει εκτος απο ενα ρισταρτ,ουτε εχω καποια περίεργη εφαρμογή

Η ερωτηση είναι,λύνεται αυτο κάπως?

Ειτε να γλιτωσει η καρτα χωρις φορματ ειτε να γλιτωσουν τα αρχεία

Εντιτ:

Μολις γυρισα σπιτι,την εβαλα με ενα card reader στο πισι που την διαβαζε κανονικοτατα

Ειχα δει καπου αλλου στο ιντερνετ ενα παλικαρι που ειχε προτεινει να κανουμε ενα chkdsk στην καρτα απο το command prompt των windows

το εκανα και δουλεψε!

Edited by Ventouza
Βρεθηκε Λυση

γιατι δεν μου εμφανιζει το google now καρτες για το euro εχω κανει αναζητηση euro 2016 αλλα τιποτα τι πρεπει να κανω
υπογραφή εκτός ορίων

γιατι δεν μου εμφανιζει το google now καρτες για το euro εχω κανει αναζητηση euro 2016 αλλα τιποτα τι πρεπει να κανω

Την αναζήτηση την έκανες στο Google now ;

Aν έχεις εγκατεστημένες εφαρμογές (ιδίως αγορασμένες) που τις κατέβασες από τον εν λόγω λογαριασμό, θα πρέπει πρώτα να τις αφαιρέσεις.....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ναι αλλά δεν βγάζει καρτέλες

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπογραφή εκτός ορίων

γεια σας εχω ενα θεμα με το κινητο αν μπορειτε να βοηθησετε. εχω το xiaomi redmi note 3 του περασα με το sp flash tool μια rom μαλλον εκανα λαθος και δεν ξανανοιξε (brickαρε) κανει ηχο οταν το συνδεω στ πι σι δεν ανοιγει καθολου και ουτε το ανοιγει ο υπολογιστης και καποιες φορες αναβει το λαμπακι της φορτισης οταν το συνδεω στο πισι αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνωμων ευχαριστωψ προκαταβολικα.

Γεια σε ολους!

Μια newbie ερωτηση παιδια!

Θελω να αγορασω το Samsung A3 από skroutz και καποια καταστήματα εχουν VF στο τελος του μοντελου και αλλα εχουν EU.

Ειχα την εντυπωση ότι το δευτερο είναι unbranded αλλα μου ειπε μια υπάλληλος στο τηλεφωνο ότι δεν μπορουν να δεσμευτουνε τι είναι, μιας και ισως ανηκει σε καποιο provider.

Δωστε τα φωτα σας παρακαλω! Ποιο να παρω και τι μπορει να αντιμετωπισω? Φανταζομαι όλα εχουν ελληνικα, σωστα? Θα κανει ετσι και αλλιως για Cosmote sim?

Ευχαριστω!

Ναι αλλά δεν βγάζει καρτέλες

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτά φίλε δεν τα βγάζει αμέσως, πρέπει να περιμένεις

Προσπαθώ εδώ και μερικές ώρες, να πάω στη σελίδα του msn και να κάνω login, στο λογαριασμό μου. Αλλά, όταν επιλέξω το εικονίδιο με το φάκελο, για να με ανακατευθύνει, έτσι ώστε να βάλω τα στοιχεία μου, αυτό δε γίνεται ποτέ. Με UC browser, τόσο σε "official" 5.1.1, όσο και σε 5.1 aosp.

Έχει κανείς κάτι παρόμοιο;

Huawei Nova 5T

Κάνει δουλειά και χωρίς root το pro, αξίζει;

Ναι, μια χαρά δουλεύει.

Κι εγώ δεν έχω root στο τηλέφωνο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Γεια σε ολους!

Μια newbie ερωτηση παιδια!

Θελω να αγορασω το Samsung A3 από skroutz και καποια καταστήματα εχουν VF στο τελος του μοντελου και αλλα εχουν EU.

Ειχα την εντυπωση ότι το δευτερο είναι unbranded αλλα μου ειπε μια υπάλληλος στο τηλεφωνο ότι δεν μπορουν να δεσμευτουνε τι είναι, μιας και ισως ανηκει σε καποιο provider.

Δωστε τα φωτα σας παρακαλω! Ποιο να παρω και τι μπορει να αντιμετωπισω? Φανταζομαι όλα εχουν ελληνικα, σωστα? Θα κανει ετσι και αλλιως για Cosmote sim?

Ευχαριστω!

Καλησπέρα.

Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% το πρώτο νομίζω ότι πρέπει να είναι εισαγωγής από χώρα που το έχει βγάλει σε πώληση κάποια Vodafone και το δεύτερο σημαίνει ότι είναι Ευρωπαϊκής Ένωσης.Κοίτα να δεις αν είναι από εταιρεία Vodafone θα έχει προ εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές της,και δεν ξέρω αν θα μπορείς να τις κάνεις απεγκατάσταση.Κοίτα να δεις παλιά δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις άλλης εταιρείας sim αυτό δεν ισχύει σήμερα.Ελληνικά έχουν όλα που έρχονται για την Ευρωπαϊκή Ένωση.Για μένα αγόρασε από κάποιο γνωστό skroutzομάγασο και κοίτα να είναι Ευρωπαϊκής Ένωσης για να σε καλύπτει και η εγγύηση.

Αν σε κάτι κάνω λάθος διορθώστε για να βοηθήσουμε τον φίλο.

Xiaomi Redmi Note 7

Ευχαριστω παιδια.

Δηλαδη το ελληνικο μενου το εχουμε σιγουρο από ότι καταλαβα. Επίσης καταλαβαινω ότι στο VF θα υπαρχουν καποια προγράμματα εγκατεστημένα που δεν μπορεις να βγαλεις. Δεν εχει άλλο πρόβλημα το VF, σωστα?

Για το EU, δεν εχω καταλαβαβει τελικα τι σημαινει. Θα εχει frimware καποιου ευρωπαικου provider?

Επισης γενικα, πωλουνται καπου επισημα συσκευες που δεν είναι καποιο Brand, αλλα σκετο android?

Ορίστε και η απόδειξη για τον mx player

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/51276522be90dda4ab65074be3cddbc5.jpg

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned