taliban Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 έχω αποθηκευμένη μία διαδρομή με ποδήλατο στην εφαρμογή ΄΄τα ίχνη΄΄ μου, σε ποιο φάκελο μπορώ να την βρω ώστε να την αντιγράψω σε μία άλλη συσκευή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλημέρα, Για εφαρμογή fm radio (όχι internet) τι έχετε να προτείνετε? Το one plus radio που έχει προεγκατεστημένο το κινητό είναι της πλάκας, δεν έχει ούτε καν αγαπημένους σταθμούς. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μου έχει πετάξει δυο φορές παράθυρο οτι το κινητό εχει ιο, πατήστε εδω. Αυτό έγινε μετά απο απο εισοδο σε δυο μπολγκ ελληνικά. Και τις δυο φορές έκλεισα το ίντερνετ και πάτησα πίσω και βγήκε απο εκεί. Να ανησυχησω μήπως έχει κανέναν ιο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μου έχει πετάξει δυο φορές παράθυρο οτι το κινητό εχει ιο, πατήστε εδω. Αυτό έγινε μετά απο απο εισοδο σε δυο μπολγκ ελληνικά. Και τις δυο φορές έκλεισα το ίντερνετ και πάτησα πίσω και βγήκε απο εκεί. Να ανησυχησω μήπως έχει κανέναν ιο το κινητο? Όχι, να βάλεις το adguard αν δεν είσαι ροοτ. Αλλιώς αν είσαι ροοτ, βάλε το adaway. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Καλησπέρα, Πριν μερικές βδομάδες έκανα την αλλαγή από Windows σε Android. Έχω σχεδόν τα πάντα στο οικοσύστημα Windows και δεν ήθελα να μεταφέρω κάτι στη Google. Επομένως ξεκίνησα την οδύσσεια του να σετάρω τους λογαριασμούς μου. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να βάλω το microsoft account σαν exchange account, μου τον αναγνώριζε σαν imap. Τελικά το πρόβλημα ήταν (μάλλον) ότι το mail μου είναι @live.com και όχι @outlook.com Τα παρακάτω τα γράφω μπας και κάποια ψυχή με το ίδιο πρόβλημα γλυτώσει μερικές ώρες από την ζωή του και μερικές τρίχες από την κεφαλή του. Για Microsoft Accounts (@outlook.com, @hotmail.com, @msn.com, or @live.com, and includes international domains, such as @outlook.co.uk, or any custom domains hosted on Outlook.com.) Στο Android η Microsoft έχει την εφαρμογή outlook που είναι καταπληκτική και μπορείς να βάλεις πολλαπλούς λογαριασμούς και να σου κάνει sync τις επαφές σου στο τηλέφωνο. Ωστόσο, οι επαφές είναι one way sync! Κοινώς ότι αλλάζετε στο web θα έρχεται στο κινητό σας, αλλά αλλαγές στις επαφές από το κινητό δεν μπορείτε να κάνετε. Επομένως μην μπείτε καν στην διαδικασία να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Απλά αγνοείστε την. Εμένα με παραπλάνησε γιατί μου πρόσθεσε και outlook account επιλογή στο settings > accounts και έψαχνα γιατί δεν δουλεύει το άτιμο. Από τις ρυθμίσεις πηγαίνετε στα Accounts > Add Account > Exchange Αν το account σας είναι @outlook.com μάλλον δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απλά ακολουθείστε τον wizard. Αν το ο λογαριασμός σας είναι οτιδήποτε άλλο (@hotmail.com, @msn.com, or @live.com) βάλτε το mail σας και πατήστε manual setup. Επιλέξτε Exchange για τύπο λογαριασμού. Θα σας ζητηθεί ο κωδικός. Αν έχετε σετάρει 2 way authentication στο λογαριασμό σας θα χρειαστείτε να φτιάξετε ένα app password από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του microsoft account σας! Δε θα μπορέσετε να κάνετε login με τον κλασσικό κωδικό. Αν δεν έχετε 2-way δεν έχετε κανένα θέμα. Προχωρήστε στον wizard μέχρι να φτάσετε στις ρυθμίσεις. Εκεί για server name βάλτε s.outlook.com. Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι θεωρητικά οκ. Απολαύστε το syncing επαφών, email μέσω του gmail app και calendar μέσω του google calendar app. Όμορφα και συγκεντρωμένα. Για Office 365 for business Accounts Ακριβώς η ίδια διαδικασία με παραπάνω με την διαφορά ότι στο βήμα 5 για server name δοκιμάστε outlook.office365.com Τις πληροφορίες για τα παραπάνω κατάφερα και τις βρήκα από το support του office Add an outlook.com account using the built-in Android mail app. Hopefully εσείς θα κάνετε πρώτα αναζήτηση στο myphone και θα γλυτώσετε την ταλαιπωρία. Edited June 6, 2016 by Rey_619 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μου έχει πετάξει δυο φορές παράθυρο οτι το κινητό εχει ιο, πατήστε εδω. Αυτό έγινε μετά απο απο εισοδο σε δυο μπολγκ ελληνικά. Και τις δυο φορές έκλεισα το ίντερνετ και πάτησα πίσω και βγήκε απο εκεί. Να ανησυχησω μήπως έχει κανέναν ιο το κινητο? Εχεις μηπως τον MXplayer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ναι εχω τον mxplayer. Δεν είμαι root. Lg g4 απείραχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ναι εχω τον mxplayer. Δεν είμαι root. Lg g4 απείραχτο. Βγαλτον αμεσως αυτος φταιει. Σημερα το διαπιστωσα και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Τον έβγαλα να δούμε. Θα βάλω τον vlc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου..... Και κάτι ακόμα αν και σχεδόν έχεις απαντήσει.... υπάρχει πρόβλημα αν κατά τη διάρκεια της φόρτισης χρησιμοποιείται κανονικά το κινητό?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουν απαντήσει εδώ, στα σχόλια που ακολουθούν. Επίσης στις οδηγίες γράφουν: Turn off the device or disconnect the load on charge to allow the current to drop unhindered during saturation. A parasitic load confuses the charger. Πηγή: Βattery university Καλημέρες :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) http://cdn.thedroidguy.com/wp-content/uploads/2014/01/android-malware.jpeg Η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς. Παρακαλώ αν βρείτε καμια ύποπτη εφαρμογή, αφήστε ένα σχόλιο από κάτω να την ελέγξω. Premium Wallpapers HD <-- Opt-Out Widget MX Player <-- AdAware µTorrent®- Torrent Downloader <-- AdAware Edited June 15, 2016 by Sofos_5 Κατά απαίτηση του χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να ξαναγράψεις το κείμενο με κανονικού μεγέθους γραμματοσειρά διότι η αδικαιολόγητη μορφοποίηση του απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ . Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 παιδια εχω μια παλια συσκευη Samsung GT-S5830 με android 2.3.5 (ω ναι ! ) λοιπον ειχα συνδεσει ενα λογαριασμο google που ειχα και τωρα πια συνεδεσα εναν αλλο λογαριασμο ελα ομως που δεν με αφηνει με τιποτα να αφαιρεσω τον παλιο (ρυθμισεις/λογαριασμοι/κλπ...), παρα μονο αν κανω επαναφορα του τηλεφωνου (κατι που φυσικα δε θελω) :mad: εχω παει σε ολες τις εφαρμογες της συσκευης (googl-οειδεις και μη) και απο τις ρυθμισεις τους επελεξα τον νεο λογαριασμο ωστε να μην υπαρχει καπου συνδεδεμενος ο παλιος . ομως και παλι δεν με αφηνει να τον διαγραψω βγαζει αυτο το μηνυμα συγκεκριμενα http://s33.postimg.org/i0jkk4uaz/image.jpg καμια βοηθεια ; κατι θα υπαρχει δεν μπορει :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με τo mxplayer τι έχει παιχτεί; To free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με τo mxplayer τι έχει παιχτεί; To free; Εδώ και πολλούς μήνες το χρησιμοποιώ γιατί βλέπω τηλεόραση απο το κινητό Και μια εφαρμογή που έχω με υποχρεώνει να την βάλω για να παίξει. Απο τότε ο browser μου έκανε πολλά νούμερα με διαφημίσεις και όχι μόνο... Δοκιμάζοντας να δω ποιά εφαρμογή μου κάνει τη ζημιά μέσω του zimperium, έβγαλε αυτήν σαν adaware. Fake alert αποκλείεται να είναι,γιατί διορθώθηκε το πρόβλημα που μου πετούσε αβέρτα σελίδες ο browser. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160610/2d479a42f9ddb963b20b265a78d7062e.jpg Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό; νομίζω ότι το κινητό θα έπρεπε να έχει αλλο 1 gb ελεύθερη μνήμη. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Στο υπόλοιπο είναι το λειτουργικό και ο χώρος που χρειάζεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160610/2d479a42f9ddb963b20b265a78d7062e.jpg Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό; νομίζω ότι το κινητό θα έπρεπε να έχει αλλο 1 gb ελεύθερη μνήμη. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Το Android, σαν λειτουργικό, "πιάνει" 4gb, από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα. Προσπαθώ να περάσω τις επαφές σε νέα συσκευή και έχω διάφορα προβλήματα. Καταρχήν σήμερα δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό καθόλου μόνο με τις επαφές "Ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα είναι διαθέσιμος ξανά σύντομα". Τις προηγούμενες μέρες που κάποια στιγμή το πέτυχα και έγινε διαπίστωσα ότι δεν έχουν περαστεί όλες οι επαφές του τηλεφώνου στο google. Σήμερα που το έψαξα λίγο είδα ότι οι επαφές μου είναι σε δυο κατηγορίες: 1. Επαφές τηλεφώνου και 2. Επαφές google Τι μπορώ να κάνω για να περάσω τις επαφές στο νέο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Κάτοχος LG G4c. Aναβαθμισμένο σε ΜΜ. Πώς βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν, όπως μπορούσα να ελέγξω στην Lolipop; Νομίζω πως πρέπει να ανοίξεις ένα ας πούμε "κρυφό' μενού... EDIT : Το βρήκα, από τις Επιλογές για προγραμματιστές Edited June 10, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το Android, σαν λειτουργικό, "πιάνει" 4gb, από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Ναι αλλά η συσκευή έχει 8 απο τα οποία εχω διαθέσιμα τα 4,04 οπότε κάτι παίζει.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Τα 4 που έχεις ελεύθερα τι είναι όμως? Χώρος για αποθήκευση δεδομένων ή ελεύθερος χώρος διαθέσιμος για εγκατάσταση εφαρμογών? Στο android υπάρχουν τρεις βασικοί χώροι συνήθως: 1. Ο χώρος που καταλαμβάνει το Λειτουργικό σύστημα( /system) 2. Χώρος που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές που εγκαθίστανται απ' το χρήστη(/data) 3. Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης(χώρος που χρησιμοποιείται ως εσωτερική κάρτα sd για αποθήκευση φωτογραφιών/βίντεο/εγγράφων καθώς και δεδομένων διαφόρων εφαρμογών που εγκαθίστανται) Αρχικά πόσο χώρο είχε η συσκευή ελεύθερο για αποθήκευση δεδομένων(το 3)? Οι χώροι 2-3 συνήθως μοιράζονται τη διαθέσιμη μνήμη που διαφημίζεται ως εσωτερική μνήμη. Αν λοιπόν δεν ξεκαθαρίσεις αρχικά αυτά τα 4,04G ελεύθερος χώρος τι είναι δε βγάζουμε άκρη. Πάντως είναι πιθανόν τα 4 να χρησιμοποιούνται ως χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών και τα άλλα 4 να είναι ο χώρος αποθήκευσης δεδομένων χρήστη στον οποίο δεν έχει αποθηκευθεί τίποτα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Τίποτα δεν παίζει, η συσκευή σου ναι μεν έχει 8 αλλά αφαίρεσε αυτά που πάνε σε system, boot, recovery, cache κλπ και θα καταλάβεις γιατί σου μένουν τα 4... Send from my HTC One A9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μα... δεν ψάχνει τα 4 , το 1 ψάχνει όπως ρωτάει... Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό; νομίζω ότι το κινητό θα έπρεπε να έχει αλλο 1 gb ελεύθερη μνήμη. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Και εγώ του απάντησα προφανώς λάθος αφού νόμιζα πως το κινητό του έχει 4 gb σύνολο. Λοιπόν... το 1 gb που λείπει απ' το λογαριασμό :lol: πρέπει να είναι cache εφαρμογών. Βάλε sdmaid και θα ανακτήσεις αρκετό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Βάλε sdmaid και θα ανακτήσεις αρκετό...;) Σωτήριο το Sd maid, έχω το Pro και κάνει πολύ καλή δουλειά! Edited June 11, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts