al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Αφού η σελίδα λέει ότι δεν είναι απαραίτητο για να δει απλώς to pc το κινητό. Την ώρα που κάνεις σύνδεση, μήπως πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα και να δεις τις επιλογές usb; Κατά την ταπεινή μου γνώμη όμως, καλό θα ήταν να δοκίμαζες και το kies. Edited February 15, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Την ώρα που κάνεις σύνδεση, μήπως πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα και να δεις τις επιλογές usb; Κατά την ταπεινή μου γνώμη όμως, καλό θα ήταν να δοκίμαζες και το kies. Ούτε με το Kies το βλέπει. Μήπως φταίει το καλώδιο, που είναι από άλλο samsung κινητό; Με αυτό το καλώδιο φορτίζει πολύ αργά. Πάντως, όταν το συνδέω στο pc δείχνει ότι φορτίζει, το κινητό κάνει ήχο, αλλά το pc δεν το βλέπει. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το κινητό για να του επιτραπεί η είσοδος στον υπολογιστή; Edit: Τώρα, μόλις έβγαλα το καλώδιο usb, μου έβγαλε "Device driver software was not successfully installed"! Ο Driver και το Kies είναι εγκατεστημένα, πάντως. Edited February 15, 2016 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ούτε με το Kies το βλέπει. Μήπως φταίει το καλώδιο, που είναι από άλλο samsung κινητό; Με αυτό το καλώδιο φορτίζει πολύ αργά. Πάντως, όταν το συνδέω στο pc δείχνει ότι φορτίζει, το κινητό κάνει ήχο, αλλά το pc δεν το βλέπει. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το κινητό για να του επιτραπεί η είσοδος στον υπολογιστή; Edit: Τώρα, μόλις έβγαλα το καλώδιο usb, μου έβγαλε "Device driver software was not successfully installed"! Ο Driver και το Kies είναι εγκατεστημένα, πάντως. Σε άλλο υπολογιστή μπορείς να κάνεις μια δοκιμή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Δοκίμασε κι άλλο usb καλώδιο. Πάντως σε μια παρόμοια περίπτωση που μου είχε τύχει μόνο όταν φλασαρα stock firmware από την αρχή, είδε το κινητό ο υπολογιστής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπέρα κόσμε, Ξαφνικά χθες εξαφανίστηκαν τα εικονίδια από το homescreen και πάτησα το power button να το κάνω restart. Ε δεν έκανε restart alla απλά έκλεισε.. Όταν πάτησα για restart είχε πάνω από 40% μπαταρία και τώρα ότι και να πατήσω/δοκιμάσω δεν ανοίγει. Το pc δεν το αναγνωρίζει, στην πρίζα το συνδέω να φορτίσει δεν ανάβει, και οποιονδήποτε συνδιασμό και αν πατήσω δεν ανοίγει.. Κάποιος κάποια ιδέα ? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Για αρχή δοκίμασες να το φορτίσεις και να δοκιμάσεις να το ανοίξεις κανα δεκάλεπτο αφότου το έβαλες για φόρτιση; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 ναι και παραπάνω το άφησα να φορτίσει... Θα το αφήσω και τώρα στην φόρτιση πριν βγω έξω και θα δω αν ανοίξει μόλις επιστρέψω... Τι να έφταιξε άραγε? Μήπως όταν είδα οτι έφαγε αυτό το bug με τα εικονίδια έπρεπε να το κάνω απλό Shut down αντί για restart? Μήπως κάηκε καμιά μητρική? Ε ****το έτσι ξαφνικά... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Η ώρα σας απορυθμίζεται αν κλείνεται τα δεδομένα κινητής; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Δε μου έρχεται το μνμ ενεργοποίησης στο Viber ενώ το τηλ που γράφω είναι το σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γεια σας φιλοι. Εχω καποια προβληματακια με το κινητο μου , ενα Lenovo A319 και επειδη ειμαι και αρχαριος δεν ξερω αν τα προβληματα μου οφειλονται σε βλαβη του τηλεφωνου (το καλυπτει η εγγυηση) ή ειναι φυσιολογικα. Εχω εγκατστημενο το here με ελληνικη φωνη και δουλευει μια χαρα. Ξαφνικα αρνειται να τρεξει. Επανεγκατασταση και τρεχει αλλα, χωρις φωνητικη καθοδηγηση , δεν ακουγεται τιποτα. Το απεγκαθιστω και ξανα εγκατασταση τιποτα (χωρις φωνη, κατα τα αλλα τρεχει κανονικα). Επαναγορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι τιποτα ( εννοω χωρις φωνητικη καθοδηγηση) Το αστειο ειναι οτι σημερα δοκιμασα για πρωτη φορα πλοηγηση με google maps ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ η φωνητικη καθοδηγηση. Κατα τα λοιπα ο ηχος του τηλεφωνου ειναι φυσιολογικος , στις αλλες εφαρμογες. Μετα απο καμια 20αρια μερες παλι το here δεν τρεχει. Εκκαθαριση δεδομενων και τρεχει , αλλα τοτε πρεπει να ξανακατεβασω τους χαρτες. Και καμια 20αρια μερες μετα παλι τα ιδια... Επιπλεον , αυτο μου το εχει ξανακανει σε μια δυο εφαρμογες , καποια μερα μια εφαρμογη που ετρεχε κανονικα να μην τρεχει με τιποτα και να θελει επανεγκατασση Αλλα αυτο ειναι δευτερευον , πες. Το κυριοτερο ειναι αυτο με το here γιατι , φαντασου να εισαι καπου χαμενος , να θελεις καθοδηγηση και να ανακαλυπτεις οτι δεν τρεχει... Κατα τη γνωμη σας , τα παραπανω ειναι θεμα service ή απλα ζηταω πολλα απο ενα μετριο τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Dual Core με 512 MB ram είναι ότι πιό χαμηλό σε επιδόσεις υπάρχει σήμερα Δεν χάνεις και τίποτα να πας και στο service αφού έχεις εγγύηση αλλά η δική μου γνώμη είναι να μη βασίζεσαι σε αυτό το τηλέφωνο για τις καταστάσεις που περιγράφεις... Το κυριοτερο ειναι αυτο με το here γιατι , φαντασου να εισαι καπου χαμενος , να θελεις καθοδηγηση και να ανακαλυπτεις οτι δεν τρεχει... Κατα τη γνωμη σας , τα παραπανω ειναι θεμα service ή απλα ζηταω πολλα απο ενα μετριο τηλεφωνο ? Επίσης αν δεις την υπογραφή μου... το Lenovo A1000 είναι ένα άνω του μετρίου αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο , τετραπύρηνο με 1 GB ram... Τρέχουν όλα κανονικά χωρίς θέματα και είναι και πολύ οικονομικό...:) Edited February 16, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γεια σας φιλοι. Εχω καποια προβληματακια με το κινητο μου , ενα Lenovo A319 και επειδη ειμαι και αρχαριος δεν ξερω αν τα προβληματα μου οφειλονται σε βλαβη του τηλεφωνου (το καλυπτει η εγγυηση) ή ειναι φυσιολογικα. Εχω εγκατστημενο το here με ελληνικη φωνη και δουλευει μια χαρα. Ξαφνικα αρνειται να τρεξει. Επανεγκατασταση και τρεχει αλλα, χωρις φωνητικη καθοδηγηση , δεν ακουγεται τιποτα. Το απεγκαθιστω και ξανα εγκατασταση τιποτα (χωρις φωνη, κατα τα αλλα τρεχει κανονικα). Επαναγορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι τιποτα ( εννοω χωρις φωνητικη καθοδηγηση) Το αστειο ειναι οτι σημερα δοκιμασα για πρωτη φορα πλοηγηση με google maps ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ η φωνητικη καθοδηγηση. Κατα τα λοιπα ο ηχος του τηλεφωνου ειναι φυσιολογικος , στις αλλες εφαρμογες. Μετα απο καμια 20αρια μερες παλι το here δεν τρεχει. Εκκαθαριση δεδομενων και τρεχει , αλλα τοτε πρεπει να ξανακατεβασω τους χαρτες. Και καμια 20αρια μερες μετα παλι τα ιδια... Επιπλεον , αυτο μου το εχει ξανακανει σε μια δυο εφαρμογες , καποια μερα μια εφαρμογη που ετρεχε κανονικα να μην τρεχει με τιποτα και να θελει επανεγκατασση Αλλα αυτο ειναι δευτερευον , πες. Το κυριοτερο ειναι αυτο με το here γιατι , φαντασου να εισαι καπου χαμενος , να θελεις καθοδηγηση και να ανακαλυπτεις οτι δεν τρεχει... Κατα τη γνωμη σας , τα παραπανω ειναι θεμα service ή απλα ζηταω πολλα απο ενα μετριο τηλεφωνο ? Εαν το κανεις απεγκατασταση το Here πρεπει να ξαναπερασεις χαρτη και φωνη..το κανεις? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Επειδη δεν ξερω αν αρχικα το ποσταρα στο σωστο τοπικ παραθετω εδω που πιστευω ειναι ποιο σωστο τοπικ την ερωτηση μου. Εκανα την βλακεια και επελεξα "allow"στην ερωτηση που μου εκανε να συγχρονιζει αυτοματα τις φωτογραφιες στο μειλ μου και θελω να το αναιρεσω. Ειχα παει ρυθμισεις -> google -> το μειλ μου -> συγχρωνισμος λευκωματα ιστου. Μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πολυ πως θα το κανω καθε φορα που θελω να κανει συγχρονισμο να με ρωταει αν θελω(allow) ή οχι(deny)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Έχω μια απορία σχετικά με την έκδοση 5.1 σε 2 διαφορετικά κινητά. Στο Doogee X5 έχει στη μπάρα το γνωστό κουμπί Sync ενώ στο Jiayu S3 Plus, που παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα, δεν φαίνεται πουθενά το κουμπί αλλά ο συγχρονισμός των επαφών, του ημερολογίου κλπ της Google γίνεται κανονικά κάθε φορά που το συνδέω είτε με Wifi είτε με data. Έχω επισημάνει, βέβαια, και άλλες διαφορές στις ενότητες του λογισμικού αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι οφείλεται η μη εμφάνιση του συγχρονισμού. Μπορεί κάποιος να δώσει εξήγηση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εαν το κανεις απεγκατασταση το Here πρεπει να ξαναπερασεις χαρτη και φωνη..το κανεις? Τα κανω ολα αυτα και φωνη δεν ακουγεται. Σημερα το πρωι εκανα κατι αλλο . Ανοιξα τα δεδομενα (μεχρι τωρα δουλευα με χαρτες εκτος συνδεσης) και οταν ξεκινησα οι πρωτες 3 οδηγιες ακουστηκαν απο τη φωνη. Αμεσως μετα ομως σταματησε. Και οχι μονο αυτο , λιγο μετα ξανασταματησε το here κρασαρε και το απεγκατεστησα. Ομολογω οτι δεν ξερω τι να κανω . Τελικα κατα τη γνωμη σας ειναι θεμα συσκευης ή ειναι κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες, βρίσκω την ώρα του τηλεφώνου μια ώρα πίσω. Ξέρεις κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν κατεβάζω εφαρμογές στο Google play σταματάει η εγκατάσταση στο 89, 92, 94...% και μετά από πολύ ώρα ολοκληρώνεται. Τί πρέπει να κάνω ώστε να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν κατεβάζω εφαρμογές στο Google play σταματάει η εγκατάσταση στο 89, 92, 94...% και μετά από πολύ ώρα ολοκληρώνεται. Τί πρέπει να κάνω ώστε να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Και σε μένα το κάνει πολύ συχνά. Το σταματάω κ το ξεκινάω ξανά από την αρχή Όταν κολλησει. Συνήθως με την 2 φορα το κατεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Στο google messenger πώς γίνεται να βλέπεις πόσους χαρακτήρες έχεις για το μήνυμα που στέλνεις; Αυτή η επιλογή υπάρχει στο Textra αλλά εκεί δεν μπόρεσα να βρω πώς γίνεται να βλέπω τα emoticons που μου στέλνουν. Έχω android 4.4.4 αν αυτό βοηθάει κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Στο google messenger πώς γίνεται να βλέπεις πόσους χαρακτήρες έχεις για το μήνυμα που στέλνεις; Αυτή η επιλογή υπάρχει στο Textra αλλά εκεί δεν μπόρεσα να βρω πώς γίνεται να βλέπω τα emoticons που μου στέλνουν. Έχω android 4.4.4 αν αυτό βοηθάει κάπου... Στους πρώτους 70 ή 160 χαρακτήρες όταν ξεκινάς την πληκτρολόγηση δηλαδή, δε βλέπεις κάτι παρά μόνο ότι μένουν άλλοι δέκα χαρακτήρες για να μπει σε 2ο sms.. Βλέπεις δηλαδή όσο πληκτρολογείς κάποια στιγμή ότι σου μένουν άλλοι δέκα. Με το που θα μπει στο 2ο sms γράφει κάτω 63/2 για το δεύτερο sms. Εμένα στους 70 μπαίνει σε δεύτερο που τους μέτρησα. Edited February 17, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν κατεβάζω εφαρμογές στο Google play σταματάει η εγκατάσταση στο 89, 92, 94...% και μετά από πολύ ώρα ολοκληρώνεται. Τί πρέπει να κάνω ώστε να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Σου έχει απαντήσει κάποιος πιο πάνω. Σε όλους γίνεται αυτό κατά καιρούς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αφού σου απαντάμε! Γιατί στέλνεις πάλι το ίδιο μήνυμα ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες, βρίσκω την ώρα του τηλεφώνου μια ώρα πίσω. Ξέρεις κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Λάθος ζώνη ώρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Στους πρώτους 70 ή 160 χαρακτήρες όταν ξεκινάς την πληκτρολόγηση δηλαδή, δε βλέπεις κάτι παρά μόνο ότι μένουν άλλοι δέκα χαρακτήρες για να μπει σε 2ο sms.. Βλέπεις δηλαδή όσο πληκτρολογείς κάποια στιγμή ότι σου μένουν άλλοι δέκα. Με το που θα μπει στο 2ο sms γράφει κάτω 63/2 για το δεύτερο sms. Εμένα στους 70 μπαίνει σε δεύτερο που τους μέτρησα. Οκ, το κατάλαβα. Μιλάς για το google messenger, σωστά; Πώς μπορώ να έχω πάντα 160 χαρακτήρες για το πρώτο μήνυμα και όχι 70; Από που το ρυθμίζω αυτό; Και τα emoticons πώς μπορώ να τα βλέπω; Πρέπει να το επιλέξω κι αυτό από κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Για τους 160 χαρακτήρες, πας ρυθμίσεις /συνθέτες ρυθμίσεις /μόνο απλοί χαρακτήρες. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts