Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι ότι μάλλον ελέω Samsung πολλές άλλες εταιρείες ακολούθησαν το παράδειγμά της και έβγαλαν την sd slot από τις συσκευές τους.
Galaxy s6 edge+

Έχω ενα κινητό just5 spacer (από την Λετονία ειναι) το οποίο έχει "μπρικάρει" και δεν ανοίγει, υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιος τεχνικός που να μπορεί να κάνει κάτι? Γιατί ο κατασκευαστής δεν έχει κάποιο λογισμικό που να το επαναφέρει...

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Μην είσαι πολύ σίγουρος...ακούγεται ότι στο s7 επιστρέφει... (από τι λέγεται στο s6,note 5 δεν έβαλε γιατι υπήρχε πρόβλημα ασυμβατότητας της μνήμης UFS 2.0 με τις micro sd card.. ασυμβατότητες με τις ταχύτητες, τα διάφορα site γράφουν ότι μάλλον το έλυσε το πρόβλημα..)

Το ίδιο μπορώ να πω και για το S7.. Αν δεν το δούμε δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Τώρα, αυτά για "ασυμβατότητες", μετά το "κράξιμο" που έφαγαν, μόνο σαν αστεία δικαιολογία μου φαίνεται. :) Όπως κάνουν (τις δικαιολογίες τέτοιου τύπου) και άλλες εταιρείες.

Huawei Nova 5T

Και η επιλογή της Έξυπνης Εναλλαγής μπαίνοντας στο μενού του Wi-Fi να φανταστώ ενεργή; Δοκίμασες να την ανοίξεις/κλείσεις μήπως απλά κάτι κόλλησε; Σου το κάνει σε όλα τα δίκτυα ή μόνο στου σπιτιού σου;

Το σχόλιό που έγραψες στις προτάσεις εφαρμογών παρεμπιπτόντως θα διαγραφεί, είναι εκτός θέματος.

Σου απαντάμε εδώ και αν θες μπορείς να ρωτήσεις και στο επίσημο θέμα της συσκευής σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

.

Ναι, όλα τα είχα όπως λες. Τέλος πάντων, έκανα Hard reset και όλα οκ. Όσο για το επίσημο θέμα της συσκευής μου, είναι λίγο δυσκίνητο αφού kolina 100+ πρέπει να έχουμε κάνα δυό :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την βοηθεια σας παρακαλω...

Εχω ενα F&U ΕΤΒ7544 με σπασμενο το τατς. Θελω να το συνδεσω στην τηλεοραση με hdmi . Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να ανοιγει το hdmi αυτοματα με την εναρξη του ταμπλετ και οχι οταν και μονο συνδεω το καλωδιο. (οταν κανω restart δεν ανοιγει το hdmi και πρεπει να βγαλω και να ξαναβαλω το καλωδιο) Υπαρχει τροπος να το ρυθμισω να ανοιγει το hdmi αυτοματα με την εναρξη του ταμπλετ???

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kokteyl.goal

καλησπερα

εβαλα αυτην την εφαρμογη οπου στο ios και ενω ειναι κλειστη η οθονη , σε καθε γκολ αναβει με ιαχες!!!

προσπαθω στο δικο μου xiaomi redmi1s αλλα ενω εχω δωσει οκ σε ολα τα notifications δεν βλεπω φως

ειμαι με 4.4 κιτκατ και μια ρομ ελληνικη της xiaomi hellas

το εβαλα και στο lgg2 mini της γυναικας μου που ειναι με 5.02

αλλα η μονη διαφορα ηταν οτι απλα οταν μπαινει γκολ σκαει σαν να εχει sms

εχει κανεις την εφαρμογη να μου πει καμμια ιδεα?

ευχαριστω εκ των προτερων

κουκουρουκου

Καλημερα σας ,

εχω ενα Grand memo ZTE και τελευταια εχω θεμα με τον αποθηκευτικο του χωρο ολο κανει update το google play και εν τελη εχουν μεινει 202ΜΒ προσπαθησω μεσω Clean Master κλπ να καθαρισω αλλα και παλι τπτ , εχω μεταφερει οτι εφαρμογη μπορω στην SD card απο κει και περα να κανω φορμαρισμα και εκ νεου παλι σεταρισμα ολες τις εφαρμογες ? .

Android 4.1.2 kernel 3.4.0

Ευχαριστω .

Eχω ένα LENOVO A850+ με ανδροιδ 4.2. και τωρα τελευταία ενω το έχω ρυθμίσει να μην ειναι συνδεμενο στο mobile 3g internet αυτο σε άσχετε στιγμές συνδέεται μόνο του και ετσι χρεωνομαι καθε μερα 1 ευρώ. Επισης οταν μπαινει κατεβαζει κατι κινεζικα προγράμματα και παιχνίδια. Τι εχει γινει? εχω ιό? Πως διορθώνεται αυτό?

το ποιο πιθανο ειναι οτι εχεις κολλησει ιο, πιθανων απο καποιο προγραμμα που εγκατεστησες, Πχ snappea.

Ισως παιδευτείς λιγο αλλα θα το βγαλεις.

Σε πρωτη φαση εγκατεστησε αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antispycell.connmonitor

και δες ποιο αρχειο ειναι αυτο που σου κανει την ζημια.

Να εχεις ανοικτο wifi και να εισαι συνδεδεμενος και να μην τρεχεις τιποτα δικο σου που να κανει χρηση

internet πχ chrome κλπ.

Μετα εγκατεστησε και αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security

κανε ενα full scan και βγαλε οτι κακοβουλο σου δειξει.

Καντα αυτα και βλεπουμε :shifty:

Eχω ένα LENOVO A850+ με ανδροιδ 4.2. και τωρα τελευταία ενω το έχω ρυθμίσει να μην ειναι συνδεμενο στο mobile 3g internet αυτο σε άσχετε στιγμές συνδέεται μόνο του και ετσι χρεωνομαι καθε μερα 1 ευρώ. Επισης οταν μπαινει κατεβαζει κατι κινεζικα προγράμματα και παιχνίδια. Τι εχει γινει? εχω ιό? Πως διορθώνεται αυτό?
ΔΕΝ έχεις κολλήσει ιό. Κάποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά. Αν δεν την εντοπίσεις άμεσα, κάνε επαναφορά της συσκευής και ξεκινά βάζοντας πρώτα τις σίγουρες εφαρμογές σου και στη συνέχεια μια μια τις υπόλοιπες τσεκάροντας κάθε φορά μέχρι να βρεις ποιά φταίει.

μερικες φορες στον chrone δεν μου ανοιγει καποιες φωτο και βγαζει μια φατσα λυπημενη στο κεντρο.ΠΕιναι καποιο προβλημα του chrome η μου λειπει καποια επεκταση-εφαρμογη.?

ευχαριστω πολυ.

καλησπερα!

εχω νευριασει! εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο galaxy ace (αρχαιο) της γυναικας μου και ενω βαζω τα σωστα στοιχεια του google λογαριασμου για να περασει τις επαφες, εκεινο μου λεει οτι δεν ειναι σωστα. μπαινω απο το pc στο ιδιο mail με τα ιδια στοιχεια και ανοιγει κανονικα, εκει εχει σαν εισερχομενο mail απο τη google οτι εγινε προσπαθεια να συνδεθιε μια μη ασφαλη εφαρμογη! ενω το κινητο ειναι τελειως μαμα με την παλια βεβαια 2.3.6 android version..

τι μπορω να κανω για να δουλεψει το μπρικι?

Δοκίμασε το two step verification του Google και λογικά θα καταφέρεις να το συγχρονίσεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εάν θες τον συγχρονισμό μόνο για επαφές, μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή από τον υπολογιστή και να τις περάσεις χειροκίνητα στο κινητό.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δοκίμασε το two step verification του Google και λογικά θα καταφέρεις να το συγχρονίσεις..

αυτο πρεπει να γινεται μεσα απο το pc στο gmail απο οτι καταλαβαινω ε?

Εάν θες τον συγχρονισμό μόνο για επαφές, μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή από τον υπολογιστή και να τις περάσεις χειροκίνητα στο κινητό.

ετσι το εκανα για να εχει η γυνααικα μου τις επαφες. το θεμα ειναι οτι αν δεν μπει ο λογαριασμος google, δεν θα μπορω να βαλω εφαρμογες και θα πρεπει να τις κατεαβσω χειροκινητα και να βρω την σωστη εκδοση για το κινητο της...

επισης θα ηθελα και αλλη μια πληροφορια για το δικο μου κινητο. εχω το lg g2 ρουτ με custom rom. τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι η μπαταρια καταναλωνεται γρηγορα χωρις λογο. στο wake lock detector μου δεν βλεπω κατι το πολυ περιεργο σε σχεση με πριν. το μονο περιεργο ειναι στην κατηγορια screen wakelock που μου εχει πρωτο το SuperSU με 1h24s. να δοκιμασω να το κανω greenify? δεν το εχω κανει μη φαει κανενα κολλημα η συσκευη.

τι λετε?μπορω να το δοκιμασω ή υπαρχει περιπτωση να κολλαει η συσκευη?

Για το lg g2 ρώτα εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6322646#post6322646

Θα ξέρουν καλύτερα να σου απαντήσουν...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν μπαίνω σε ένα site είτε από τον browser του κινητού είτε ανοίγω κάποιο λινκ από Facebook να μπορεί να μεταφράζει την σελίδα?

Ο μεταφραστης του γοούγλη

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Πως μπορω να εχω παντα τις επαφες που εχω στο gmail παντα ενημερωμενες με το hotmail μου???

Δηλαδη αποθηκευω κατι στο gmail να ειναι και αυτοματα στο hotmail.

Βαζω καποια επαφη στο hotmail και να μπαινει κατευθιαν στο gmail.

Σε αυτο το θεμα θα γραφουμε τις εντυπωσεις μας και τις προτασεις σχετικα με τις εφαρμογες που εχουν να κανουν τοσο με την ενσυρματη οσο και με την ασυρματη επικοινωνια καθως και με θεματα που αφορουν τις ιστοσελιδες και τους σερβερς :)

Ξεκινωντας λοιπον την συζητηση θα σας δειξω εναν οδηγο για να βρειτε ποιες συσκευες ειναι στο ιδιο δικτυο με εσας χρησιμοποιωντας την εφαρμογη Fing - Network Tools

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν μπαίνω σε ένα site είτε από τον browser του κινητού είτε ανοίγω κάποιο λινκ από Facebook να μπορεί να μεταφράζει την σελίδα?

Ο Chrome το κάνει

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Θελοντας να εκμεταλλευτω την νεα δυνατοτητα της εκδοσης 5, που επιτρεπει στα apps να γινουν 'move to sd card',

αλλα διχως (ακομη) το κινητο μου να ειναι root,

μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καμια εφαρμογη, που μαζικα να μεταφερει στην sd, οτι εφαρμογη μπορει να μεταφερθει?

Θελοντας να εκμεταλλευτω την νεα δυνατοτητα της εκδοσης 5, που επιτρεπει στα apps να γινουν 'move to sd card',

αλλα διχως (ακομη) το κινητο μου να ειναι root,

μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καμια εφαρμογη, που μαζικα να μεταφερει στην sd, οτι εφαρμογη μπορει να μεταφερθει?

All in one toolbox:

https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.toolbox.full&hl=en

Κάνει και πολλά άλλα εκτός από αυτό που ζητάς.

Στα settings έχει και επιλογή κάθε φορά που βάζεις μια εφαρμογή να σου βγάζει αμέσως ειδοποίηση για μεταφορά στην sd (αν φυσικά η εφαρμογή μπορεί να μετακινηθεί στην sd).

Edited by kollatos

ρε παιδιά γιατί μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. στο παλιό android μπορούσα με το πάτημα ενός κουμπιού να πάω σε airplane mode. τώρα με το 5.0 πρέπει να πάω ρυθμίσεις - περισσότερες ρυθμίσεις - on or off airplane mode..

δεν υπάρχει καμιά εφαρμογή να πάει στην αρχική οθόνη αυτό το κουμπί;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned