Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

RootCloak module και xposed framework .Με αυτά τα δυο μπορείς να κάνεις οποία εφαρμογή θέλεις να δείχνει οτι δεν έχεις root acces .

Δοκίμασα για αρχή αυτό που πρότεινε Ο φιλος πιο πάνω αλλά τίποτα. Κατέβασα και το rootcloak έκανα add Και την εφαρμογή του ote tv go αλλά και πάλι δεν παίζει streaming.

Υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να δοκιμάσω; γιατί να το κάνω unroot Δεν παίζει.

Ευχαριστώ!

Δοκίμασα για αρχή αυτό που πρότεινε Ο φιλος πιο πάνω αλλά τίποτα. Κατέβασα και το rootcloak έκανα add Και την εφαρμογή του ote tv go αλλά και πάλι δεν παίζει streaming.

Επιβεβαιώνω κι εγώ σε συσκευή root με KitKat 4.4.4 δεν λειτούργησε η εφαρμογή με καμία από τις 2 πιθανές μεθόδους που προτάθηκαν. Σε αναμονή για λύση.

Για nova go κάνε εγκατάσταση αυτήν την έκδοση NovaGO 1.0.0.3.apk, δουλεύει μια χαρά με root σε όλες τις συσκευές Android, αρκεί να μην κάνετε update!!!

https://userscloud.com/pvud5vq9i482

Ευχαριστώ για την πληροφορία με το nova go αλλά εγώ έχω οτεtv! Γι'αυτό και ρωτάω για τη δικιά του εφαρμογή. Ελπίζω να βρεθεί λύση...

καλησπερα παιδια.Απεκτησα ενα samsung galaxy ace απο ενα γνωστο μου.Το θεμα μου ειναι οτι το κινητο συνεχως κολλαει και μου λεει οτι η ταδε εφαρμογη σταματησε να λειτουργει και οτι η εσωτερικη μνημη ειναι γεματη(εχω εγκαταστησει μονο facebook και messenger στην καρτα sd).Μπορω να κανω κατι ωστε να σταματησει αυτη η κατασταση?(εκτος απο το να αλλαξω κινητο :lol: )

καλησπερα παιδια.Απεκτησα ενα samsung galaxy ace απο ενα γνωστο μου.Το θεμα μου ειναι οτι το κινητο συνεχως κολλαει και μου λεει οτι η ταδε εφαρμογη σταματησε να λειτουργει και οτι η εσωτερικη μνημη ειναι γεματη(εχω εγκαταστησει μονο facebook και messenger στην καρτα sd).Μπορω να κανω κατι ωστε να σταματησει αυτη η κατασταση?(εκτος απο το να αλλαξω κινητο :lol: )

Έχει πολύ μικρή μνήμη το ace.... Δεν θα δεις προκοπή ούτε από θεμα μνήμης ούτε από θεμα κολληματων. Δεν σηκώνει πολλά πολλά.

Όπως λες ο εσύ και εντελως αδειο να το έχεις από εφαρμογές, μόνο το facebook και το messenger να βάλεις φουκαρά η μνήμη και δεν παίρνει τίποτα άλλο.

Δεν σώζεται η κατάσταση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το έχεις σαν δεύτερο κινητό μόνο για κλήσεις και μυνήματα.

Βέβαια αυτή η συζήτηση είναι για άλλο τοπικ κ όχι για εδώ.. Θα μας κραξουν! :)

Για οτιδήποτε άλλο θες σχετικά με το κινητό αυτό υπάρχει αρμόδιο τοπίο στο φορουμ ιδικα για το ace!!!!

Edited by lek88

Απορία ...

Εχω ένα κινέζικο android με 4.4.2 το οποίο δούλευε μιά χαρά .

Ξαφνικά χωρίς κανένα λόγο , σκάλισμα ή κάποια νέα εφαρμογή μου πετάει ένα "Δυστυχώς η διαδικασία com.google.process.gapps έχει σταματήσει" .

Το πρόβλημα είναι ότι πατώντας ΟΚ γιά να φύγει η ειδοποίηση , δεν με αφήνει να κανω τίποτα γιατί ξαναεμφανίζεται σε κλάσμα δευτερολέπτου .

Καμιά ιδέα , τι μπορώ να κάνω .

Εχω εγκαταστησει το Helium και ενω εχω ακολουθησει κανονικα τις οδηγιες (εγκατασταση του Helium Desktop στο λαπτοπ, enable debugging κτλ) εχει αρκετη ωρα που δειχνει να εχει κολλησει σε ενα σημειο που λεει "Waiting for the Helium Desktop app to enable app backup on your android...". Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση απο την αρχη την εφαρμογη σε κινητο και λαπτοπ, αλλα γινεται το ιδιο. Ειναι λογικο να φορτωνει τοση ωρα;

Εβαλες το helium στο pc και στο κινητο????

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Για να ενεργοποιηθει ελεγε οτι αφου κατεβασεις την εφαρμογη στο κινητο, πρεπει να εγκαταστησεις και στο pc το αναλογο προγραμμα.

Παιδια καλημερα.Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βρω, πια εφαρμογη μου κατεβαζει και εγκαθιστα αλλες εφαρμογες και πολλες φορες χωρις να ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ.Μου εχει σπασει τα νευρα εγκαθιστωντας συνεχεια, τις διαγραφω και ξανα παλι τα ιδια.

Ευχαριστω.

Letv Le1Pro X800_US

Καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση να κάνω όσο αφορά το Chompsms , δεν μου φαίνεται ο αριθμός των χαρακτήρων και των μηνυμάτων όταν δημιουργώ ένα νέο ???Υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Σήμερα μπήκα στο google play και είδα ότι βγήκε update για μια εφαρμογή που δεν έχω κατεβάσει εγώ και δεν μπορώ και να της κάνω απεγκατάσταση κιόλας! Έψαξα και στο κινητό μου και δεν βλέπω τέτοιο app. Ξέρει κανείς τι είναι ? [ATTACH]60271[/ATTACH]

Εφαρμογή της Google είναι...

Πρέπει να είσαι root για να μπορείς να τα σβήσεις αυτά...

Μέχρι σήμερα δεν υπαρχε!!! Τώρα το απόγευμα εμφανίστηκε! Και τι κάνει αυτή η εφαρμογή?

Περιγραφή

Το Android WebView είναι ένα συστατικό συστήματος με την υποστήριξη του Chrome που επιτρέπει στις εφαρμογές Android να εμφανίζουν το περιεχόμενο ιστού. Αυτό το συστατικό είναι προ-εγκατεστημένο στη συσκευή σας και θα πρέπει να διατηρείται ενημερωμένο για να εξασφαλίσει ότι διαθέτετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας και άλλες επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview&hl=el

lek88 να σε ενημερώσω προς βοήθειά σου ότι εγώ που είμαι με κιτκατ μου λέει ότι ''δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου''...

Οπότε είναι κάποιο update που κάνει η Google στη lollipop?

Ψαχνω μια εφαρμογη για να συνδεομαι μεσω wifi στον υπολογιστη, ωστε να τον κλεινω, να αυξομειωνω την ενταση και αλλες τετοιες λειτουργιες. Το PC Remote (Beta), επειτα απο μερικες φορες δεν μπορει να συνδεθει.

Επισης, ψαχνω για αλλη μια που μου ειχε πει ενας φιλος οπου οταν τον καλουσε αγνωστος αριθμος, του εμφανιζε το ονομα (δεν ξερω πως δουλευει)

Edit το ονομα του κατοχου του αριθμου, εννοω.

Επισης, ψαχνω για αλλη μια που μου ειχε πει ενας φιλος οπου οταν τον καλουσε αγνωστος αριθμος, του εμφανιζε το ονομα (δεν ξερω πως δουλευει)

Το 11888 μου έχει αναγνωρίσει αρκετούς αριθμούς...

Και κινητά και σταθερά.

Δοκίμασέ το...

Ψαχνω μια εφαρμογη για να συνδεομαι μεσω wifi στον υπολογιστη, ωστε να τον κλεινω, να αυξομειωνω την ενταση και αλλες τετοιες λειτουργιες. Το PC Remote (Beta), επειτα απο μερικες φορες δεν μπορει να συνδεθει.

Teamviewer για το PC.

Truecaller για άγνωστους αριθμούς.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Teamviewer για το PC.

Truecaller για άγνωστους αριθμούς.

Δοκιμασα μολις το truecaller αλλα δεν εμφανισε αυτον που καλει. Θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned