Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή υπάρχει στο play store?

Όχι, αυτή που είναι εκεί την έχει βάλει ένας τυχαίος, κατέβασε την από το χδα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Yngwiedis μήπως είχες i-phone?

Αν ναι σε καταλαβαίνω διότι αυτό που ζητάς είναι στάνταρ σε ios από τότε που βγήκε το 2007... :D:cool:

Άρε steve...:(

Όχι δεν είχα ποτέ iPhone...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Εχω απο χθες το cubot x9 απο Κίνα...έχει το android 4.4 ! Θα μπορω να κάνω αναβάθμιση;

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Εχω απο χθες το cubot x9 απο Κίνα...έχει το android 4.4 ! Θα μπορω να κάνω αναβάθμιση;

Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405958

Ανέβασα δύο ταινίες στο drive παίζουν κανονικά αλλά χωρίς υυπότιτλους και έχω κολλήσει

Πως θα το κάνω;

Ανέβασα δύο ταινίες στο drive παίζουν κανονικά αλλά χωρίς υυπότιτλους και έχω κολλήσει

Πως θα το κάνω;

Ποιον player χρησιμοποιείς;

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ενας αναλυτικος (αν και επικινδυνος για οποιους δεν εχουν ασχοληθει εστω και λιγο με τα ενδοτερα του Android) οδηγος που εξηγει βημα βημα το πως θα αυξησουμε (θυσιαζοντας χωρο της εσωτερικης SD) τον χωρο που αποθηκευονται οι εφαρμογες στο Android.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2596030

Πιστευω το δυσκολοτερο κομματι ειναι η "μεταφραση"-υπολογισμος των τιμων που εχουν μεσα τα EBR 1 κ EBR2 ωστε να βαλουμε τις σωστες τιμες, αλλα μεσω του πινακα ειναι σχετικα ευκολο.

Τα εργαλεια που χρειαζονται παρεχονται μεσω links, αν κ υπαρχουν ελευθερα στο νετ, αν καποιο link δεν λειτουργει.

Προσωπικα το πετυχα, αλλα εχοντας αφησει πολλες εφαρμογες στην εξωτερικη SD, αυτες σβηστικαν (δν εξαφανιστικαν τα shortcuts απο την αρχικη οθονη, και στις εφαρμογες φαινοταν με γκρι και μηδεν data).

Για καθε μοντελο τα νουμερα ειναι διαφορετικα οποτε δν υπαρχει ευκολος τροπος, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ BACKUP, ειδικα τα αρχικα EBR1 EBR2.

Δοκίμασα και με mx Και με mv video Αλλά τιποτα

Έχει επιλογή στον mx να βάλεις υπότιτλους από το κινητό σου τηλέφωνο.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Πως θα το κάνω;

Γιατί δεν δοκιμάζεις τοπικά (τοπικό δίκτυο ) κατευθείαν streaming απο το pc σου ..ποιο εύκολο είναι !!... το ανέβασμα στο cloud είναι χρονοβόρο ...(ποιο εύκολος τρόπος ..να κανεις streaming ότι θέλεις από kodi,xbmc)

Κατέβασα ένα αρχείο επαφών vcf μέσω Bluetooth. Πως το περνάω στην εφαρμογή των επαφών?

Κατέβασα ένα αρχείο επαφών vcf μέσω Bluetooth. Πως το περνάω στην εφαρμογή των επαφών?

Απλά το ανοίγεις! Θα σε ρωτήσει πιθανόν που θέλεις να αποθηκευτούν οι επαφές και μόλις επιλέξεις σε λίγα δεύτερα είσαι ετοιμος...

Επειδή την πάτησα άλλη μια φορά χτες με το ξυπνητήρι είπα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς. Για άλλη μια φορά έβαλα την ώρα και ξέχασα να αν μαύρη νύχτα να προσέξω την μέρα, με αποτέλεσμα να μην χτυπήσει το πρωί, γιατί μπήκε για 5 ή 6 μέρες μετά. Δεν υπάρχει τρόπος να βάζω απλά και εύκολα ξυπνητήρι για την επόμενη φορά που θα έρθει η ώρα που ορίζω;

μπορεις και μεσα στο gmail να τις περασεις , πας gmail , επαφες , εισαγωγη επαφων , επιλεγεις το αρχειο και τις περνα, μετα τις περνα αυτοματα στο κινητο

Απλά το ανοίγεις! Θα σε ρωτήσει πιθανόν που θέλεις να αποθηκευτούν οι επαφές και μόλις επιλέξεις σε λίγα δεύτερα είσαι ετοιμος...

Αν μπορείς βοήθα λίγο. Απ'το Bluetooth το βλέπω το ανοίγω πατάω αποθήκευση μου λέει "το αρχείο αποθηκεύτηκε με επιτυχία" αλλά στις επαφές δεν υπάρχει τίποτα.

Αν μπορείς βοήθα λίγο. Απ'το Bluetooth το βλέπω το ανοίγω πατάω αποθήκευση μου λέει "το αρχείο αποθηκεύτηκε με επιτυχία" αλλά στις επαφές δεν υπάρχει τίποτα.

Το μόλις το (ξανά) δοκίμασα στη δεύτερη συσκευή. Βρίσκεις το .vcf με έναν file manager και με το που πατάς πάνω σε ρωτάει που να βάλει τις επαφές π.χ. Τηλεφωνο, gmail κτλ. Έκανε ακριβώς 10 δευτερόλεπτα (περίπου 300 επαφές). Κατεβάζοντας τη notification bar φαινόταν μία-μία όλες οι επαφές που περνούσε.

Το μόλις το (ξανά) δοκίμασα στη δεύτερη συσκευή. Βρίσκεις το .vcf με έναν file manager και με το που πατάς πάνω σε ρωτάει που να βάλει τις επαφές π.χ. Τηλεφωνο, gmail κτλ. Έκανε ακριβώς 10 δευτερόλεπτα (περίπου 300 επαφές). Κατεβάζοντας τη notification bar φαινόταν μία-μία όλες οι επαφές που περνούσε.

Πάτησα πάνω στις λεπτομέρειες του αρχείου και λέει "Με δυνατότητα εκτέλεσης :Οχι"

Τι γίνεται ρε ****το?

Πάτησα πάνω στις λεπτομέρειες του αρχείου και λέει "Με δυνατότητα εκτέλεσης :Οχι"

Τι γίνεται ρε ****το?

Μήπως δεν είναι "σωστό" το αρχείο; Τι όγκο εχει; Εγώ με σχεδόν 300 επαφές το αρχείο vcf είναι σχεδόν 500ΚΒ.

Μήπως δεν είναι "σωστό" το αρχείο; Τι όγκο εχει; Εγώ με σχεδόν 300 επαφές το αρχείο vcf είναι σχεδόν 500ΚΒ.

Είναι πολύ μικρότερο 3.79, αλλα και οι επαφές είναι πολύ λιγότερες, πρέπει να είναι γύρω στις 60

Edited by johnsot-1

Είναι πολύ μικρότερο 3.79, αλλα και οι επαφές είναι πολύ λιγότερες, πρέπει να είναι γύρω στις 60

Πιστεύω έπρεπε να είναι μεγαλύτερο, αναλογικά για παράδειγμα με το δικό μου, νομίζω γύρω στα 90KB θα έπρεπε να είναι. Σίγουρα στον ογκο θα παίζουν ρόλο και οι πληροφορίες που εχεις μέσα στις επαφές σου, αλλά και πάλι τα 3.79 μου φαίνονται λίγα!

Υπάρχει κάποιος τρόπος στην stock εφαρμογή επαφών της KitKat να προσθέσεις ή να μετονομάσεις τα πεδία που επιλέγεις δίπλα από κάθε τηλεφωνικό αριθμό;

Αυτά που γράφουν Κινητό, Οικία, Εργασία κλπ κλπ.

Υπάρχει ένα πεδίο που λέει Προσαρμοσμένο και γράφεις οτι θέλεις.

Εγώ όμως θέλω να φτιάξω 4-5 πεδία που θα είναι μόνιμα.

Να μην χρειάζεται να τα γράφω σε κάθε επαφή.

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.

Τελικά γι' αυτό υπάρχει κάποιος τρόπος (έστω και δύσκολος) να γίνει, ή να το ξεχάσω;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Επειδή την πάτησα άλλη μια φορά χτες με το ξυπνητήρι είπα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς. Για άλλη μια φορά έβαλα την ώρα και ξέχασα να αν μαύρη νύχτα να προσέξω την μέρα, με αποτέλεσμα να μην χτυπήσει το πρωί, γιατί μπήκε για 5 ή 6 μέρες μετά. Δεν υπάρχει τρόπος να βάζω απλά και εύκολα ξυπνητήρι για την επόμενη φορά που θα έρθει η ώρα που ορίζω;
Γίνεται ακόμα και με τη στοκ εφαρμογή του ξυπνητηριού. Εκεί που ορίζεις την ώρα κάπου πρέπει να σου έχει τις ημέρες της εβδομάδας για να επιλέξεις ποιες μέρες να χτυπάει την ώρα που όρισες. Τώρα ανάλογα και με τη συσκευή και την έκδοση αντρόιντ που έχεις μπορεί να διαφέρει ελαφρώς. Πχ. δες αν λέει κάπου repeat. Πάντως σε ό,τι κινητό είχα από gingerbread μέχρι τώρα σε όλα υπήρχε η δυνατότητα.

Κοίτα στην παρακάτω εικόνα στο κόκκινο πλαίσιο:

http://i.stack.imgur.com/GbDVV.jpg

Γειά σε ολους λύστε μου μιά απορία γιατί δεν εχω βγάλει ακρη ψάχνωντας.

Εχουμε δύο συσκευές android οι οποίες εχουν και οι δύο ας πούμε 16GB μνήμη.

Η μία οπως πχ το S3 i9300 εχει τα 12GB σαν εσωτερική μνήμη internal memory ( data partition ) οπότε βάζω ολες τίς εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη καί δεν με απασχολεί ο χώρος και βάζω και μία microsd και βάζω ολά τα αλλα video photo και ολα καλά.

Η αλλη ας πούμε Galaxy Tab P1000 και οχι μόνο εχει 1,8GB internal memory ( data partition ) και εχει και τα υπόλοιπα 12GB σαν εσωτερική SD ( emulated SD partition ) με αποτέλεσμα να εχουμε πρόβλημα χώρου μετά απο κάποιες εφαρμογές.( internal memory full )

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό και δεν εχουν ολο τον χώρο που λένε σαν εσωτερική μνήμη να ξεμπερδεύουμε.??

Θέλω να πάρω ενα Pipo P9 10ρι και εχω κολήσει εκεί, ειναι 16GB και εχει εσωτερική 1,7GB ενω εχω και ενα MLS IQ1010 3G που εχει 16GB και τα 13GB σαν internal memory.

Το πιο βολικό για αυτό είναι να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές του τύπου link2SD. Η τάση σε πολλές νέες συσκευές είναι να έχουν ενιαίο partition που προσωπικά με βολεύει περισσότερο.

Στον google chrome, πάτησα να μου ανοίγει τα video από το youtube σε νέα καρτέλα μέσα στον google chrome,και όχι κατευθείαν στην εφαρμογή YouTube,πως το αλλάζω αυτό;

Μπορείς να πας από τις ρυθμίσεις εφαρμογών στον chrome και να διαγράψεις τις προεπιλογές (clear defaults).

Τι γίνεται ρε ****το?

Από τις επαφές σου, πρέπει να έχεις επιλογή εισαγωγής/import. Επιλέγεις αυτό και μετά το αρχείο vcf.

Καλησπέρα έχω το εξής θέμα, έχω ένα λογαριασμό google σε κινητό και σε ενα tablet, σε μερικές εφαρμογές όπως gmail ενώ λειτουργεί κανονικά δεν εμφανίζει την εικόνα του Google account, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει, ευχαριστώ

Παίξτε με το gain παιδιά για ένταση στον ήχο. Για ποιοτικό ήχο έχω το clarity στο xhifi.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned