tsiftsism Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Την τελευταία βδομάδα τα downloads από το Market γίνονται παααααάρα πολύ αργά. Εκείνα τα +20%, +10%, +15% στη μπάρα προόδου έχουν γίνει +2% και +3% !!!! Δεν έχω πρόβλημα στα video από Youtube ή από άλλα που βρίσκονται μέσα σε sites και τα ανοίγω με τον MXPlayer, οπότε δεν είναι θέμα του router μου. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο κι εσείς; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά, έχω ένα θεματάκι. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή onenote για να συγχρονιζω έγραφα από υπολογιστή στο κινητό windows phone και αντίστροφα. Επειδή χρησιμοποιώ και το nexus 7 (kit kat 4.4.2) έχω κατεβάσει την εφαρμογή και σε αυτό, και την χρησιμοποιώ και από το tablet. Θέλω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή και στο smart 2 που έχω, αλλά δεν την βρίσκω στο market. Μήπως παίζει ρόλο το είναι σε έκδοση Gingerbread 2.3; Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά, έχω ένα θεματάκι. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή onenote για να συγχρονιζω έγραφα από υπολογιστή στο κινητό windows phone και αντίστροφα. Επειδή χρησιμοποιώ και το nexus 7 (kit kat 4.4.2) έχω κατεβάσει την εφαρμογή και σε αυτό, και την χρησιμοποιώ και από το tablet. Θέλω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή και στο smart 2 που έχω, αλλά δεν την βρίσκω στο market. Μήπως παίζει ρόλο το είναι σε έκδοση Gingerbread 2.3; Τι μπορώ να κάνω; Προφανώς δεν είναι διαθέσιμη στο smart λόγω επεξεργαστή ή έκδοσης android. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις το apk (Google search) και να το βάλεις μόνος σου να δεις αν δουλεύει και αν τραβάει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα, λέω μήπως άλλαξε τίποτα επειδή πέρασε ένας χρονος, έχω πάρει απο Αμερική το galaxy tablet 3 8" και δεν έχει Ελληνικά... Έχω ακόμα ενα ολόιδιο το οποίο είναι απο εδώ αγορασμενο και έχει ελληνικά, φαντάζομαι οτι αν δεν υπάρχει update, θα μπορεί να γίνει αντιγραφή του αρχείου της γλώσσας απο το ενα στο άλλο εφόσων μιλάμε για ολοιδιες συσκευές με ίδια εκδοση κτλ... Το θέμα είναι οτι δε ξέρω που είναι αποθηκευμένη η γλώσσα... Ευχαριστώ... ;) Φίλε μου βρήκες λύση με την γλώσσα.; Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Και το δικο μου USA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Kαλημέρα σε ολους, Δεν ξερω αν απευθυνομαι στο σωστό Θεμα, ωστόσο αυτο που θέλω να ρωτησω ειναι πως μπορω να βρω ποιες εφαρμογες δουλευουν στο παρασκηνιο και πως μπορω να τις απενεργοποιησω, ωστε να εξοικονομω ενεργεια στη μπαταρια και την RAM... Ειμαι αρχαριος απο Android, προσφατος κατοχος Lenovo A630 με έκδοση ICS 4,0... Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το Android δουλευει ετσι, με εφαρμογες στο παρασκηνιο ωστε να μπορεις και να τις επαναφερεις. Δεν καταναλωνουν μπαταρια οσο δεν απασχολειται ο επεξεργαστης. Κατεβασε και βαλε το autokiller, παρακολουθει μονο του τις εφαρμογες και του βαζεις ενα οριο που θελεις να κραταει ελευθερο. Θελει root Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Kαλημέρα σε ολους, Δεν ξερω αν απευθυνομαι στο σωστό Θεμα, ωστόσο αυτο που θέλω να ρωτησω ειναι πως μπορω να βρω ποιες εφαρμογες δουλευουν στο παρασκηνιο και πως μπορω να τις απενεργοποιησω, ωστε να εξοικονομω ενεργεια στη μπαταρια και την RAM... Ειμαι αρχαριος απο Android, προσφατος κατοχος Lenovo A630 με έκδοση ICS 4,0... Μπορεις να εγκαταστήσεις κάποιον task manager για αν το παρακολουθεις, αλλα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κάποιες θα τρέχουν πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 μπορεις βεβαια να βαλεις εφαρμογη που παγωνει οποιες δεν θες να τρεχουν στο παρασκηνιο η που δεν χρησιμοποιεις αλλα παλι θελει root Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα σας, Κατεβάζω από το google play το utorrent αλλά δυστυχώς με το που πάω να περάσω ένα URL για download μου βγάζει failed... Γνωρίζουμε μήπως για ποιό λόγο? Το ίδιο failed βλέπω και σε μία άλλη εφαρμογή (bitorrent) που κατέβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κατέβασε το torrent που θες και μετά προσπάθησε να το ανοίξεις, θα πρέπει να ανοίξει μόνο του με το utorrent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Roid, Romandtix & rzr, σας ευχριστώ για τις απαντησεις σας.. Το κινητο μου το εστειλαν ρουταρισμενο από minideal..Εγω ειχα εγκαταστησει το Clean Master, δεν ξερω αν ανταποκρινεται για την δουλεια που συζηταμε ή ειναι ασχετη εφαρμογή..Θα προσπαθησω να κατεβασω και την αλλη εφαρμογή που ειπατε... Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το clean master, είναι κυρίως διαχειριστής της μνήμης και του χώρου της κάρτας. Εχει έναν app manager με τον οποιο αν είσαι root, μποριεις να απεγκαταστησεις pre-installed εφαρμογές. Αν κάνεις τη δουλειά σου με αυτό είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα, προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το foursquare σε samsung s3 mini (4.1.2) αλλά με το που πάω να πατήσω σε οποιοδήποτε μαγαζί για λεπτομέρειες κρασάρει.. :( Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μετέτρεψε το με το titanium σε εφαρμογή χρήστη (user app) και στην συνέχεια πέτα το... Θα το κανω οταν παω σπιτι, αν και εχω την εντυπωση οτι δε μπορουσε να το κανει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Θα το κανω οταν παω σπιτι, αν και εχω την εντυπωση οτι δε μπορουσε να το κανει.. Αφου εισαι ρουτ, πετα το οπως ειναι. μην την κανεις εφαρμογη χρηστη. βγαλτην κατευθειαν. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αφου εισαι ρουτ, πετα το οπως ειναι. μην την κανεις εφαρμογη χρηστη. βγαλτην κατευθειαν. Δεν ξεριζωνεται με κανενα φυσιολογικο τροπο. Ή καποια εφαρμογη ή κατι αλλο που δεν ξερω.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δεν ξεριζωνεται με κανενα φυσιολογικο τροπο. Ή καποια εφαρμογη ή κατι αλλο που δεν ξερω.. Αν είσαι ρουτ τότε θα έχεις την Link2sd. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην γίνεται να απεγκαταταστήσεις τα πάντα. Η το Lucky Patcher. To titanium δεν λέει πολλά στην διαχείριση των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 ποτε δεν ειχα προβλημα απεγκαταστασης μιας εφαρμογης με το titanium(ειδικα με το φατσοβιβλιο,ειναι απο τις πρωτες που παιρνουν ποδι). τωρα γιατι δεν μπορει να βγει το facebook,σηκωνω τα χερια ψηλα. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Υπάρχει τρόπος το hangouts να δουλέψει σε 2καρτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Το titanium λεει: "Θα ξεγελασουμε τον κωδικα ανακτησης του τηλεφωνου σας για να διαγραψει αυτη την εφαρμογη του συστηματος. Σε NAND-Κλειδωμενα τηλεφωνα (πχ. το G2) ειναι ο μονος τροπος για διαγραφη εγφαρμογων συστηματος. Το τηλεφωνο σας θα επανεκιννηθει δυο φορες και η εφαρμογη θα διαγραφη ΜΟΝΙΜΑ. Συγχαρητηρια στον Paul O`Brien για την ανακαλυψη αυτου του exploit." Και αμεσως μετα "Αποτυχια εντοπισμου του αρχειου ΑΡΚ' Και το link2sd: " Αποτυχια καταργησης εγκαταστασης" Να σημειωσω οτι η εφαρμογη υπαρχει (την ανοιξα τωρα πρωτη φορα). Και στο καινουριο μου κινητο απεγκατασταθηκε με ευκολια με ενα απλο συρσιμο προς τα πανω.. Edited February 12, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Υπαρχει καποιο τοπικ για το οποιο μπορω να μαθω τα υπερ και τα κατα του art που λογικα θα εχουν πλεον ολες οι εκδοσεις android μετα την kitkat? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Υπαρχει καποιο τοπικ για το οποιο μπορω να μαθω τα υπερ και τα κατα του art που λογικα θα εχουν πλεον ολες οι εκδοσεις android μετα την kitkat? Ευχαριστω πολυ. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που ζητάς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5005727 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αυτο που λετε ρε παιδια με την μετατροπη των εφαρμογων εγκαταστασεως σε εφαρμογες κανονικες με το τιτανιουμ και convert δεν το καταλαβαινω.θελω να στειλω στην sd to tuneIn to hangouts kai to talk τουλαχιστον, αλλα δεν βρισκω την επιλογη convert στο titanium backup. ειμαι ρουτ στο samsung b5512. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτο που λετε ρε παιδια με την μετατροπη των εφαρμογων εγκαταστασεως σε εφαρμογες κανονικες με το τιτανιουμ και convert δεν το καταλαβαινω.θελω να στειλω στην sd to tuneIn to hangouts kai to talk τουλαχιστον, αλλα δεν βρισκω την επιλογη convert στο titanium backup. ειμαι ρουτ στο samsung b5512. Πάτησε παρατεταμένα την εφαρμογή που θες να κάνεις user (ή το αντίθετο) και στο μενού που θα βγάλει δες την προτελευταία επιλογή Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Έχω στη κατοχή μου ένα LEVOVO A660 και η γυναίκα ένα LΕNOVO S720. Μπαίνοντας και στις ρυθμίσεις και των δύο για να δω τη μνήμη RAM που καταλαμβάνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, βλέπω για παράδειγμα χρήση 400ΜΒ και ελεύθερη 75ΜΒ. Εάν αθροίσω τις εφαρμογές που εμφανίζει ως ΥΠ. ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ και ως ΔΙΑΔ. ΠΡΟΣΩΡ. ΜΝΗΜΗΣ δε προκύπτουν τα 400ΜΒ σε χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες που είναι σε λειτουργία και καταλαμβάνουν μέρος της RAM χωρίς να εμφανίζονται σε αυτές τις δύο λίστες. Στο Α660 το πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό, αφού με την εφαρμογή GREENIFY έχω καταφέρει να έχω +120ΜΒ RAM ελεύθερα. Στο S720 όμως οι "κρυφές" αυτές εφαρμογές που καταλαμβάνουν μέρος της RAM είναι προφανώς περισσότερες, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να έχει σε χρήση πάντα +400 RAM και να είναι λίγο αργό στις εντολές. Και μιλάμε για δύο συσκευές οι οποίες έχουν ακριβώς τα ίδια specs (MT6577, Dual-core 1 GHz Cortex-A9, 4 GB ROM, 512 MB RAM, Android OS, v4.0.4). Πως μπορώ να ελέγξω συνολικά ποιες λειτουργίες και υπηρεσίες καταλαμβάνουν μνήμη RAM έτσι ώστε να μπορώ να τις αδρανοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts