jastonas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 καλημερα στην κοινοτητα.εχθες εγινα register στο oneclickroot ,επειδη ηταν το μονο που δεν με δυσκολευε, αλλα στο κρισιμο σημειο ζητουσε register.Και ενω εγινα register αρχισαν τα προβληματα και δεν μπορω να κανω root το tablet μου ενω οταν ηταν unregister δεν παρουσιαζε τιποτα και ελεγε οτι θα το κανει root.Μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω χειροκινητα στο tablet τα adb drivers,καμια βοηθεια λιγο αναλυτικα?και αν θελω ν ανεβασω εικονες εδω πως το κανω?σε ποιο σαιτ τις ανεβαζω και παιρνω τα λινκ?ευχαριστω Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα της συσκευής σου. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 να κανω μια ερωτηση εχω το xperia ion ο φακελος με τις αρχικες ταπετσαριες που βρισκεται? (διαδρομη) ? και απο που μπορω να κατεβασω καινουργια θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Είναι η ένδειξη ότι έχεις ενεργοποιημένη την «έξυπνη διαμονή οθόνης ". Και καλά ότι η οθόνη δεν σβήνει αν ο αισθητήρας αντιληφθεί ότι κοιτάς την οθόνη. (Samsung ) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα μια μικρή βοήθεια από πού θα κατεβάσω την μαμίσια ρομ 4,2 για desire s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα μια μικρή βοήθεια από πού θα κατεβάσω την μαμίσια ρομ 4,2 για desire s Θα ρωτήσεις εδώ καλύτερα Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Το συγκεκριμένο εικονίδιο που φαίνεται σαν ματάκι, τι είναι !!! https://db.tt/jMo2VOYF Επίσης είναι οιωνός ότι θα σου τελειώσει γρήγορα η μπαταρία... :p Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 εχω εδω και ενα μηνα περιπου το alcatel one touch star και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο. Το προβλημα που εχω τις τελευταιες μερες ειναι στο περασμα εφαρμογων απο το τηλεφωνο στην SD. οσες περναω την επομενη μερα δεν τις αναγνωριζει το τηλεφωνο και καποιες που προσπαθω να περασω μου γραφει μηνυμα οτι δεν εχω επαρκη χωρο στην καρτα μνημης... φταιει η 4.1.1 ή το τηλεφωνο ; Εχω γραψει και το ιδιο προβλημα στο επισημο ποστ του τηλεφωνου αλλα πιστευω οτι δεν εχει τοση επισκεψιμοτητα για αυτο το γραφω και εδω. Αν θεωρειτε οτι πρεπει να σβηστει απο εδω ή να μεταφερθει αλλου παρακαλω καποιον υπευθηνο να το κανει ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 να κανω μια ερωτηση εχω το xperia ion ο φακελος με τις αρχικες ταπετσαριες που βρισκεται? (διαδρομη) ? και απο που μπορω να κατεβασω καινουργια θεματα? καποια βοηθεια σε αυτο που ρωτησα? ειδικα στην πρωτη ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 καποια βοηθεια σε αυτο που ρωτησα? ειδικα στην πρωτη ερωτηση 1. Μάλλον είναι στον system folder 2. Απο εδώ: http://www.zedge.net (κατέβασε την εφαρμογή για ευκολία) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ναι ξερω οτι ειναι εκει. την ακριβή διαδρομη δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ναι ξερω οτι ειναι εκει. την ακριβή διαδρομη δεν ξερω. Σε άλλα xperia είναι εδώ, ίσως και στο δικό σου: /system/etc/customization/content/com/sonyericsson/wallpaperpicker/wallpapers Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Σε άλλα xperia είναι εδώ, ίσως και στο δικό σου: /system/etc/customization/content/com/sonyericsson/wallpaperpicker/wallpapers Σε ευχαριστω πολυ εκει ειναι!! βεβαια τωρα προεκυψε αλλο θεμα. εφτιαξα φωτο σε png αλλα δεν τις βλεπει. απ'οτι ειδα οτι ειχε μεσα το ειχε σε κανονικο και σε μια μικρη φωτο. εγω πηγα να βαλω μονο κανονικες και δεν εμπαιναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Σε ευχαριστω πολυ εκει ειναι!! βεβαια τωρα προεκυψε αλλο θεμα. εφτιαξα φωτο σε png αλλα δεν τις βλεπει. απ'οτι ειδα οτι ειχε μεσα το ειχε σε κανονικο και σε μια μικρη φωτο. εγω πηγα να βαλω μονο κανονικες και δεν εμπαιναν φτιάξε το wallpaper σου στις διαστάσεις 720 x 1280 βάλτο σε ένα φάκελο στην internal memory και μετά απο κάποιον picture viewer ή απο το το settings όρισε το σαν wallpaper Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπερα . Πως μπορω να εχω ενεργοποιημενα ταυτοχρονα στο κινητο 2 gmail ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα, υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή που επιτρέπει να ρυθμίσουμε τα κουμπιά του κινητού (hardware ή capacitive) ώστε να ξεκινάνε διάφορες εφαρμογές ή λειτουργίες; Όπως γινόταν παλιά με τα Symbian κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπερα . Πως μπορω να εχω ενεργοποιημενα ταυτοχρονα στο κινητο 2 gmail ; Στην εφαρμογή gmail θα προσθέσεις δύο λογαριασμούς. Τόσο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Στην εφαρμογή gmail θα προσθέσεις δύο λογαριασμούς. Τόσο απλά. Προσπαθησα δεν τα καταφερα-κολλησα. Αν θες μου γραφεις οδηγιες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Προσθήκη λογαριασμού - Google νέος (ή υπάρχων) λογαριασμός κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Προσθήκη λογαριασμού - Google νέος (ή υπάρχων) λογαριασμός κλπ κλπ... Το εκανα και στις επιλογες δεν μου βγαζει το Gmail ...αυτο ειναι το προβλημα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το εκανα και στις επιλογες δεν μου βγαζει το Gmail ...αυτο ειναι το προβλημα ! Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως δεν μπορείς να προσθέσεις 2ο account από κάποια version του Android και κάτω (δεν ξέρω ποια έχεις εσύ), αλλά είδα videos στο YouTube να το κάνουν και με Gingerbread, οπότε δεν τίθεται θέμα. Από τη στιγμή που δεν τα έχεις καταφέρει, μήπως να δοκίμαζες μέσα από το Play; http://www.droid-life.com/2012/09/13/how-to-add-multiple-google-accounts-to-your-android-device-beginners-guide/ Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως δεν μπορείς να προσθέσεις 2ο account από κάποια version του Android και κάτω (δεν ξέρω ποια έχεις εσύ), αλλά είδα videos στο YouTube να το κάνουν και με Gingerbread, οπότε δεν τίθεται θέμα. Από τη στιγμή που δεν τα έχεις καταφέρει, μήπως να δοκίμαζες μέσα από το Play; http://www.droid-life.com/2012/09/13/how-to-add-multiple-google-accounts-to-your-android-device-beginners-guide/ Galaxy s 3....4.1.2 νομιζω..θα το δοκιμασω ! Σε ευχαριστω πολυ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Σε custom rom 2.3.2 πως αλλάζουμε-καταργούμε λογαριασμό χρήστη - email account - επαφές - μηνύματα, ώστε να περάσει η συσκευή σε νέο ιδιοκτήτη; Edited October 19, 2013 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν στο σβήνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν στο σβήνει? Απο απροσεξια δεν ανεφερα αρχικα πως φοραει custom rom...:O Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Θες να βάλεις ξανά την επίσημη rom της συσκευής, ή μόνο να σβήσεις τα δεδομένα σου; Γιατί αν θες μόνο να σβήσεις τα δεδομένα σου, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που είπε κι ο φίλος παραπάνω είναι η ενδεδειγμένη λύση! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts