karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Όχι δεν είμαι ρουτ.αυτό το carbon τι είναι?? Το Carbon (helium λέγεται τώρα) δυστυχώς δε δουλεύει σε gingerbread. Η μόνη σου λύση είναι να κάνεις root και να κάνει backup μέσω titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Κατάλαβα.μάλλον δεν γλυτωνω το ρουτ.Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meliounis Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπερα,ειχα ενα κινητο android,και το ειχα ξεχασει πανω στο τραπεζι μου.Ο μικρος μου ξαδερφος ηθελε να παιξει με τον pou,οποτε παταγε οτι ηθελε...Ετσι μου μπλοκαρε το κινητο.Τωρα μου ζηταει gmail και κωδικο,βαζω το gmail που ειχα βαλει και τιποτα,μου λεει οτι ειναι λανθασμενο.Βοηθεια!Τι μπορω να κανω τωρα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπερα,ειχα ενα κινητο android,και το ειχα ξεχασει πανω στο τραπεζι μου.Ο μικρος μου ξαδερφος ηθελε να παιξει με τον pou,οποτε παταγε οτι ηθελε...Ετσι μου μπλοκαρε το κινητο.Τωρα μου ζηταει gmail και κωδικο,βαζω το gmail που ειχα βαλει και τιποτα,μου λεει οτι ειναι λανθασμενο.Βοηθεια!Τι μπορω να κανω τωρα?:worry: Είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Κάνω quote ένα post μου από το thread του Galaxy S3 mini επειδή δεν μου έχει απαντήσει κάποιος, μήπως βρω κάποια άκρη εδώ όπου διαβάζουν και χρήστες άλλων συσκευών. Χρονια πολλα σε ολους. Δημιουργεις ενα φακελο στην internal η external card και τον ονομαζεις Media. Μεσα στον φακελο media δημιουργεις παλι ενα φακελο και τον ονομαζεις Audio. Μεσα στον φακελο Audio δημιουργεις 2 φακελους που τον εναν τον ονομαζεις Notifications και βαζεις μεσα ηχους για μηνυματα και ειδοποιησεις και τον αλλον Ringtones και βαζεις μεσα ηχους για κλησεις και για τις επαφες σου. Το ξερω οτι μοιαζει σαν ανεκδοτο αλλα μονο ετσι θα στους αναγνωριζει το τηλεφωνο σου απο τι ρυθμισεις - ηχος - ηχος κλησης συσκευης κ.λ.π Κάπως παλιό το post που κάνω quote, και ενώ όσα γράφονται μού είναι γνωστά και φυσικά τα έκανα στο S3 mini που μόλις αγόρασε η ξαδέλφη μου, η συσκευή δεν αναγνωρίζει τα .mp3 του φακέλου ως ήχους κλήσης, αλλά ούτε μπορεί να τους δει και να τους παίξει με τους media players που υπήρχαν μέσα (Google Music και Αναπαραγωγή αν θυμάμαι καλά (λογικά η 2η είναι εφαρμογή της Samsung), αλλά ούτε και με το Winamp που πέρασα από το Market. Είπα, ότι παίζοντας σε κάποιον Player, θα έχει επιλογή για Set As -> Ringtone. Τζίφος. Ps. Έχω δημιουργήσει τον φάκελο Media μαζί με τα subfolders και στον εσωτερικό χώρο, αλλά και στην sdcard. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπέρα, καινούρια στο android. Κάθε φορά που συνδέομαι στο wifi,μου ερχονται κατευθειαν μαζεμενες ολες οι ειδοποιησεις facebook, ακομα κι αν τις εχω δει στον υπολογιστη. Πώς γινεται να το απνεργοποιησω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπέρα, καινούρια στο android. Κάθε φορά που συνδέομαι στο wifi,μου ερχονται κατευθειαν μαζεμενες ολες οι ειδοποιησεις facebook, ακομα κι αν τις εχω δει στον υπολογιστη. Πώς γινεται να το απνεργοποιησω αυτο? Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής που σε ειδοποιεί ξεχωριστά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν ξέρω αν λύσατε το πρόβλημά σας,απλά επειδή πέτυχα το θέμα αυτό και θυμήθηκα να το συζητάω με φίλο που έχει S4 και cosmote και αντιμετώπισε πρόβλημα με τα mms.Μία από τις φορές που πήρε στην εξυπηρέτηση πελατών,πέτυχε μια σχετική κοπέλα η οποία του σύστησε να απενεργοποιήσει το 4G στη συσκευή.Από τότε, τα mms λειτουργούν.Δοκιμάστε το,ίσως δουλέψει. :) Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής που σε ειδοποιεί ξεχωριστά.. :) Για απενεργοποιηση εντελως βρηκα..μαλλον αυτο εννοεις ! ειπα μηπως γινεται για να μην ερχονται ολες,οχι καμια,αλλα δεν πειραζει! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Να ρωτήσω κάτι? Εκτός από τα tablet που υποστηρίζουν multi-Window, πως αλλιώς γίνεται να ακούς μουσική από το YouTube app και να κάνεις και κάτι άλλο π. χ. Να διαβάζεις pdf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Να ρωτήσω κάτι? Εκτός από τα tablet που υποστηρίζουν multi-Window, πως αλλιώς γίνεται να ακούς μουσική από το YouTube app και να κάνεις και κάτι άλλο π. χ. Να διαβάζεις pdf? Αυτή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar Και αν θες και floating window τότε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 guyz τα φώτα σας. Χρησιμοποιούσα google ears (ή sound search αν θέλετε) για να ανιχνεύω ότι ακούω. Έκανα 2 φορές την μέρα συγχρονισμό. άλλαξα ρομ, τρέχω μια custom, τώρα μπορώ να βρω τα τραγούδια που είχε ανιχνεύσει το google ears??? thanks in advance Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπερα,ειχα ενα κινητο android,και το ειχα ξεχασει πανω στο τραπεζι μου.Ο μικρος μου ξαδερφος ηθελε να παιξει με τον pou,οποτε παταγε οτι ηθελε...Ετσι μου μπλοκαρε το κινητο.Τωρα μου ζηταει gmail και κωδικο,βαζω το gmail που ειχα βαλει και τιποτα,μου λεει οτι ειναι λανθασμενο.Βοηθεια!Τι μπορω να κανω τωρα?:worry: Αν δεν έχεις το wifi on πάντα και δεν σου παίρνει το gmail username/password, τότε η μόνη λύση είναι factory reset Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Αν δεν έχεις το wifi on πάντα και δεν σου παίρνει το gmail username/password, τότε η μόνη λύση είναι factory reset Το οποίο σημειωτέον θα πρέπει να μπορείς να κάνεις και από το recovery, δε χρειάζεται να το πας κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Καλημερα. Ειχα ρωτησει πριν καμια 10 ημερες ... πως αλλαζουμε τον ηχο ειδοποιησεις στο Skype ; Ειναι πολυ χαμηλος και δεν ακους τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pktsou Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Καλησπέρα σας όλους. Έχω ένα κινητό android clone Note 2 και έκανα root Και πέρασα νέα rom. Ολα καλά μέχρι εδώ. Λειτουργούν τα πάντα αλλά δεν κάνει εγκατάσταση το googlw maps Και 2 ακόμα προγραμμάτα. Τα κατεβάζει αλλά στην εγκατάσταση βγάζει error. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάτι πρέπει να κάνεις αλλά δεν το βρίσκω. Έχω κάνει rr και recovery αλλά δεν έγινε κάτι άλλο. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι συνέχεια τα κατεβάζει και μου τρώει το ιντερνετ. Μου λέει να εγκαταστήσω το google play services αλλά όταν το κατεβάζω μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση στην προεπιλεγμένη θέση . Edited September 7, 2013 by Pktsou επιπλέον πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 παιδια ψαχνω ενα καλο Τ9 ελληνικο λεξικο.ξερετε κανα καλο?εχω το handcent sms αλλα δεν ειναι καθολου καλο και ετσι λεω να βαλω καποιο αλλο.τι προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 παιδια ψαχνω ενα καλο Τ9 ελληνικο λεξικο.ξερετε κανα καλο?εχω το handcent sms αλλα δεν ειναι καθολου καλο και ετσι λεω να βαλω καποιο αλλο.τι προτινετε? Handcent είναι εφαρμογή μηνυμάτων όχι πληκτρολόγιο.τ9 Καλό έχει το smart keyboard αλλά και τα Swype, swiftkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Καλησπέρα. Βλέπω στο GSAM Battery την εφαρμογή "συγχρονισμός σελιδοδεικτών google" που μου κρατάει awake το κινητό πολλή ώρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό γιατί πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε? Εχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Καλησπέρα. Βλέπω στο GSAM Battery την εφαρμογή "συγχρονισμός σελιδοδεικτών google" που μου κρατάει awake το κινητό πολλή ώρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό γιατί πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε? Εχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Προσπάθησε να το απενεργοποιήσεις για λίγο. Μετά ξανά κάνε sync και δες αν στο κάνει. Μερικές φορές τρώει ένα κόλλημα. Εμένα το κάνει ο συγχρονισμός με το gmail τις τελευταίες μέρες που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Προσπάθησε να το απενεργοποιήσεις για λίγο. Μετά ξανά κάνε sync και δες αν στο κάνει. Μερικές φορές τρώει ένα κόλλημα. Εμένα το κάνει ο συγχρονισμός με το gmail τις τελευταίες μέρες που και που. Ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Σε slim bean rom πως βλέπω τη ram? Μέχρι τώρα κρατούσα πατημένο το home αλλά τώρα μόνο κλείνει τις ανοικτές εφαρμογές. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskotzias Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλημερα , Εχω ένα τεραστιο προβλημα... εχω ένα ταμπλετ βιργο μιντ 9120 και εχω τον κωδικο ξεκλειδωματος στα αγγλικα. όμως χθες έπρεπε να στειλω ένα εμειλ στα ρωσσικα έτσι έωαλα το ρώσσικο πληκτρολογιο στη οθώνη. έκλεισα το ταμπλετ και όταν το άνοιξα για να το ξεκλειδώσω το πληκτρολογιο ήταν ρωσσικο άρα δεν μπορώ να πληκτρολογίσω το αγγλικό μου κωδικό. Προσπάθησα να αλλάξω πληκτρολόγιο (ενώ είναι κλειδωμένο) μα μου βγάζει διαθέσιμο μόνο το ρωσσικο. Πρωσπάθησα με όλους τους συνδυασμουσ να το κάνω χαρντ εργοστασιακο ρεσετ αλλά κανένας δεν λειτουργει.... πρέπει να κάνω κάτι άμεσα γιατί το ταμπλετ είναι της δουλειάς μου... παρακαλώ βοηθήστε με..(το ταμπλετ τρέχει ανδροιντ ισε κρεαμ 4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλημερα , Εχω ένα τεραστιο προβλημα... εχω ένα ταμπλετ βιργο μιντ 9120 και εχω τον κωδικο ξεκλειδωματος στα αγγλικα. όμως χθες έπρεπε να στειλω ένα εμειλ στα ρωσσικα έτσι έωαλα το ρώσσικο πληκτρολογιο στη οθώνη. έκλεισα το ταμπλετ και όταν το άνοιξα για να το ξεκλειδώσω το πληκτρολογιο ήταν ρωσσικο άρα δεν μπορώ να πληκτρολογίσω το αγγλικό μου κωδικό. Προσπάθησα να αλλάξω πληκτρολόγιο (ενώ είναι κλειδωμένο) μα μου βγάζει διαθέσιμο μόνο το ρωσσικο. Πρωσπάθησα με όλους τους συνδυασμουσ να το κάνω χαρντ εργοστασιακο ρεσετ αλλά κανένας δεν λειτουργει.... πρέπει να κάνω κάτι άμεσα γιατί το ταμπλετ είναι της δουλειάς μου... παρακαλώ βοηθήστε με..(το ταμπλετ τρέχει ανδροιντ ισε κρεαμ 4) Λογικά το πληκτρολόγιο θα έχει πλήκτρο που θα σε οδηγεί απευθείας στις ρυθμίσεις του (κάτω αριστερά βρίσκεται συνήθως), άνοιξε το ταμπλετ και μόλις ανοίξει βρες το πλήκτρο αυτό και πρόσθεσε τα αγγλικά μέσα στο μενού που θα σου βγάλει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλησπέρα σας όλους. Έχω ένα κινητό android clone Note 2 και έκανα root Και πέρασα νέα rom. Ολα καλά μέχρι εδώ. Λειτουργούν τα πάντα αλλά δεν κάνει εγκατάσταση το googlw maps Και 2 ακόμα προγραμμάτα. Τα κατεβάζει αλλά στην εγκατάσταση βγάζει error. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάτι πρέπει να κάνεις αλλά δεν το βρίσκω. Έχω κάνει rr και recovery αλλά δεν έγινε κάτι άλλο. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι συνέχεια τα κατεβάζει και μου τρώει το ιντερνετ. Μου λέει να εγκαταστήσω το google play services αλλά όταν το κατεβάζω μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση στην προεπιλεγμένη θέση . Έχεις επιβεβαιώσει ότι έχεις αρκετό χώρο ελεύθερο? Έχεις αυθεντικό google play και γενικά google apps ή είναι από τις συσκευές που δεν έχουν? Λογικά πάντως αν βρεις τα .apk τους θα πρέπει να εγκατασταθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts