bbbb Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 H μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή όπως το taskxp και να το βάλεις από τις ρυθμίσεις της cyanogenmod να ανοίγει με κρατημένο το κουμπί μενού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 H μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή όπως το taskxp και να το βάλεις από τις ρυθμίσεις της cyanogenmod να ανοίγει με κρατημένο το κουμπί μενού αυτό έκανα τελικά, καλή λύση. μια ακόμη απορία. το android δεν έχει δικό του διαχειριστή συνδέσεων, που να δείχνει τις ενεργές συυνδέσεις wifi και gsm/3g και τις πληροφορίες τους?? αν όχι (δεν βρήκα τίποτα), ποια είναι η καλύτερη κι ελαφριά εφαρμογή γι αυτό..? κι επίσης, κάπου λέει για να αλλάξω τον προεπιλεγμένο launcher πάω ρυθμίσεις αρχικής σελίδας->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών..πού είναι αυτές οι ρυθμίσεις? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 κι επίσης, κάπου λέει για να αλλάξω τον προεπιλεγμένο launcher πάω ρυθμίσεις αρχικής σελίδας->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών..πού είναι αυτές οι ρυθμίσεις? Βαλε αυτό για εναλλαγή..!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=ymst.android.homeswitcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInltc3QuYW5kcm9pZC5ob21lc3dpdGNoZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Δες ρυθμίσεις--->ασύρματο και δίκτυα για τις συνδέσεις.Η μπορείς απευθείας απο την status bar να πατάς και να κρατάς πάνω στο εικονίδιο π.χ. του wifi και σε πάει απευθείας στις ρυθμίσεις του wifi. κι επίσης, κάπου λέει για να αλλάξω τον προεπιλεγμένο launcher πάω ρυθμίσεις αρχικής σελίδας->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών..πού είναι αυτές οι ρυθμίσεις? Eκτος από αυτό που λέει ο mariodj μπορείς να πας εκεί που λες και βρίσκεις απο την λίστα τον launcher που έχεις επιλεγμένο.Πατάς πάνω του και απο το νέο μενού που βγαίνει πατάς το εκκαθάριση προεπιλογών.Την επόμενη φορά που θα πατήσεις home θα σου ζητήσει να επιλέξεις launcher Edited June 2, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Δες ρυθμίσεις--->ασύρματο και δίκτυα για τις συνδέσεις.Η μπορείς απευθείας απο την status bar να πατάς και να κρατάς πάνω στο εικονίδιο π.χ. του wifi και σε πάει απευθείας στις ρυθμίσεις του wifi. θέλω κάτι που να μου λέει τις ενεργές συνδέσεις wifi και data, με πληροφορίες οπως σήμα, δεδομένα που χουν μεταφερθεί, διάρκεια σύνδεσης κλπ, όπως στο symbian..έστω με εφαρμογή τρίτου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μόλις πήρα ένα Sony Ericsson Live with Walkman. Πως μπορώ να δω ποια έκδοση Android φοράει πάνω (νομίζω την 2.3) καθώς και πως μπορώ να την αναβαθμίσω στην νεότερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο. Θα τη βρεις εκεί. Αναβάθμιση μέσω PC Companion αν έχει πάρει 4αρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο. Θα τη βρεις εκεί. Αναβάθμιση μέσω PC Companion αν έχει πάρει 4αρα.. Android version 2.3.4 , και λέει ότι είναι η τελευταία και δεν χρειάζεται update. Η συσκευασία γράφει όμως ότι είναι upgradeable σε 4. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 θέλω κάτι που να μου λέει τις ενεργές συνδέσεις wifi και data, με πληροφορίες οπως σήμα, δεδομένα που χουν μεταφερθεί, διάρκεια σύνδεσης κλπ, όπως στο symbian..έστω με εφαρμογή τρίτου Ψάχνεις κάτι σαν το 3g watchdog Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Android version 2.3.4 , και λέει ότι είναι η τελευταία και δεν χρειάζεται update. Η συσκευασία γράφει όμως ότι είναι upgradeable σε 4. Τι πρέπει να κάνω; Περνάς στο PC το PC Companion και κάνεις update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Android version 2.3.4 , και λέει ότι είναι η τελευταία και δεν χρειάζεται update. Η συσκευασία γράφει όμως ότι είναι upgradeable σε 4. Τι πρέπει να κάνω; Μπορείς να απευθυνθείς εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ψάχνεις κάτι σαν το 3g watchdog καλούτσικο αλλά δεν κάνει αυτά που ζητάω.. θέλω όπως στο screenshot, να δείχνει τις συνδέσεις μαζεμμένες,τις πληροφορίες τους, ταχύτητα δεδομένα και εφαρμογές που χρησιμοποιούν τη σύνδεση κλπ.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ψάξτο λίγο στο play store.Eχει και άλλες εφαρμογές σαν το 3g watchdog π.χ. mobile counter Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ψάξτο λίγο στο play store.Eχει και άλλες εφαρμογές σαν το 3g watchdog π.χ. mobile counter μα δεν θέλω μετρητή δεδομένων, θέλω διαχειριστή συνδέσεων.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παιδιά είναι λογικό εφαρμογές που χρησιμοποιώ σπάνια αφού τις κλείνω (με task manager) και χωρίς να τις ξανατρέξω να ανοίγουν μόνες τους και να τρέχουν στο παρασκήνιο και η ram να είναι συνέχεια στα κόκκινα ; Γιατί συμβαίνει αυτό ; Η συσκευή μου είναι sony xperia s . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Παιδιά είναι λογικό εφαρμογές που χρησιμοποιώ σπάνια αφού τις κλείνω (με task manager) και χωρίς να τις ξανατρέξω να ανοίγουν μόνες τους και να τρέχουν στο παρασκήνιο και η ram να είναι συνέχεια στα κόκκινα ; Γιατί συμβαίνει αυτό ; Η συσκευή μου είναι sony xperia s . Στη συσκευή σου δε νομίζω να υπάρχει λόγος για χρήση task killer. Μόνο προβλήματα πιστεύω σου δημιουργεί. Αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που χρειάζεται το σύστημα να τρέχει, τότε θα σου την ανοίγει ξανά. Edited June 4, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Στη συσκευή σου δε νομίζω να υπάρχει λόγος για χρήση task killer. Μόνο προβλήματα πιστεύω σου δημιουργεί. Αν ειρμό κάποια εφαρμογή που χρειάζεται το σύστημα να τρέχει, τότε θα σου ρώτημα ανοίγει ξανά. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι πραγματικά τρελό σε τέτοια συσκευή να χρησιμοποιείται task manager. Πραγματικά άχρηστος ακόμα και σε αδύναμες συσκευές και δε κάνει και τη δουλειά που λέει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Στη συσκευή σου δε νομίζω να υπάρχει λόγος για χρήση task killer. Μόνο προβλήματα πιστεύω σου δημιουργεί. Αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που χρειάζεται το σύστημα να τρέχει, τότε θα σου την ανοίγει ξανά. Μα δεν μιλάω για εφαρμογές συστήματος . Άσχετες εφαρμογές . ημερολόγιο ας πούμε . Είναι δηλαδή λογικό η ram να είναι συνέχεια στο 70+ % ? εντάξει για να το λέτε θα ξέρετε απλός μου κάνει εντύπωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Μα δεν μιλάω για εφαρμογές συστήματος . Άσχετες εφαρμογές . ημερολόγιο ας πούμε . Είναι δηλαδή λογικό η ram να είναι συνέχεια στο 70+ % ? εντάξει για να το λέτε θα ξέρετε απλός μου κάνει εντύπωση . Αυτές τις κλείνει από μόνο του το κινητό όταν πρέπει. Αλλά για τέτοιο κινητό, σίγουρα έχεις πολύ λίγη ελεύθερη ram.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Αυτές τις κλείνει από μόνο του το κινητό όταν πρέπει. Αλλά για τέτοιο κινητό, σίγουρα έχεις πολύ λίγη ελεύθερη ram.. Δεν είναι λίγη η ελεύθερη ram. Το ICS είναι πολύ πιο απαιτητικό σε Ram από τις προηγούμενες εκδόσεις. Κι εγώ στο galaxy Nexus έχω περίπου 250 :mb ελεύθερα. Γενικά μην τρελαίνεστε με την ελεύθερη ram. Αν το κινητό τρέχει ομαλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Για αυτό την πληρώνουμε ούτως ή άλλως, όχι για να την έχουμε να κάθεται ελεύθερη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Δεν είναι λίγη η ελεύθερη ram. Το ICS είναι πολύ πιο απαιτητικό σε Ram από τις προηγούμενες εκδόσεις. Κι εγώ στο galaxy Nexus έχω περίπου 250 :mb ελεύθερα. Γενικά μην τρελαίνεστε με την ελεύθερη ram. Αν το κινητό τρέχει ομαλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Για αυτό την πληρώνουμε ούτως ή άλλως, όχι για να την έχουμε να κάθεται ελεύθερη. Ξέρω τις απαιτήσεις της ICS σε ένα κινητό αλλά με 1GB RAM και ελεύθερα τα 70, είναι λίγα φίλε μου. Εδώ το X8 μου από τα 185 συνολικά έχει 55-60MB ελεύθερη μόνιμα.. Αν δεν την έχεις να κάθεται ελεύθερη όταν πρέπει, όταν θα τη χρειαστείς, δε θα υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ξέρω τις απαιτήσεις της ICS σε ένα κινητό αλλά με 1GB RAM και ελεύθερα τα 70, είναι λίγα φίλε μου. Εδώ το X8 μου από τα 185 συνολικά έχει 55-60MB ελεύθερη μόνιμα.. Αν δεν την έχεις να κάθεται ελεύθερη όταν πρέπει, όταν θα τη χρειαστείς, δε θα υπάρχει.. Έχεις προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής; Αργεί να σου ανοίξει εφαρμογές ή έχει καθυστέρηση στην απόκριση; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχεις προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής; Αργεί να σου ανοίξει εφαρμογές ή έχει καθυστέρηση στην απόκριση; Το πρόβλημα δε το έχω εγώ. Εγώ απλά λέω ότι σε μια συσκευή με 1GB RAM, είναι περίεργο να είναι τα ελεύθερα μόνο τα 70MB, γι αυτό και έκανα μια άτυπη σύγκριση με το X8 μου που από τα 185 έχει και αυτό 70MB ελεύθερα! Μια χαρά τις ανοίγει τις εφαρμογές! Ferrari είναι..:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το πρόβλημα δε το έχω εγώ. Εγώ απλά λέω ότι σε μια συσκευή με 1GB RAM, είναι περίεργο να είναι τα ελεύθερα μόνο τα 70MB, γι αυτό και έκανα μια άτυπη σύγκριση με το X8 μου που από τα 185 έχει και αυτό 70MB ελεύθερα! Μια χαρά τις ανοίγει τις εφαρμογές! Ferrari είναι..:p:p 70mb?????????????????? πως γενειν αυτο? στο s2 μου κατω απο 150-200mb δεν εχω δει και το εχω τουμπανιασμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 70mb?????????????????? πως γενειν αυτο? στο s2 μου κατω απο 150-200mb δεν εχω δει και το εχω τουμπανιασμενο Ακριβώς. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από 150-200. Μπορεί ο φίλος να έχει πολλά widgets στην οθόνη ή εφαρμογές που να τρέχουν συνέχεια από πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts