Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το να ειναι 'ανοικτο' το 3g, τρωει μπαταρια;

Υπαρχει καποιο προγραμμα να το ανοιγοκλεινω οταν θελω; Θελω κατι απλο, γιατι κατι widget που δοκιμασα, ειχαν χιλιες μυριες ρυθμισεις, δεν θυμαμαι να ειμαι κι ευχαριστημενος απο τη χρηση τους.

Υπαρχει καποιο προγραμμα να το ανοιγοκλεινω οταν θελω; Θελω κατι απλο, γιατι κατι widget που δοκιμασα, ειχαν χιλιες μυριες ρυθμισεις, δεν θυμαμαι να ειμαι κι ευχαριστημενος απο τη χρηση τους.

apn, quick settings

ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμός-δεδομένα φόντου (οι εφαρμογες μπορούν να συγχρονίσουν, να στείλουν και να λάβουν δεδομενα ανά πάσα στιγμή)

είναι τικαρισμένο.

αν το ξετικάρω εμφανίζει το εξης

τι εννοεί ο ποιητής;

To background data. Δηλαδη ελεγχει το κατα ποσο οι εφαρμογες επιτρεπεται να χρησιμοποιουν το νετ για να ενημερωνουν τα στοιχεια τους (λ.χ καιρος κλπ) χωρις εσυ να τις πειραξεις.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

apn, quick settings

Πηγα στο μενου μεσα στο apn, αλλα δεν βρηκα καμια ρυθμιση 'quick settings'.

Πως μπορω να απενεργοποιω-ενεργοποιω ευκολα το 3g?

Άλλο το apn (π.χ. apn switch) και άλλο το quick settings...Υπάρχουν πολλες εφαρμογές για απενεργοποίηση του 3g κατά βούληση...

Αλλιώς πας ασύρματη επικοινωνία>δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και απενεργοποιείς τα δυο πρώτα κουτάκια

Facebook black αν δεν κάνω λάθος.

Εδώ πάρτε μια γεύση

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

το βρηκα φιλε μου εδω και μερικες μερες!το αστειο ειναι οτι εχει και αλλα θεματα!οπως μαυρο-μπλε και μαυρο-ροζ το οποιο τα σπαει!!:lol:

κακογραμμενη ομως εφαρμογη.δεν δειχνει καλα τις εικονες των φιλων στο τσατ και στις ειδοποιησεις.αλλα σου βγαζει με τη μια οταν εχεις μια ειδοποιηση στο fb.οχι σαν την επισημη εφαρμογη που αργει πολυ ή δεν την βγαζει και ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

το βρηκα φιλε μου εδω και μερικες μερες!το αστειο ειναι οτι εχει και αλλα θεματα!οπως μαυρο-μπλε και μαυρο-ροζ το οποιο τα σπαει!!:lol:

κακογραμμενη ομως εφαρμογη.δεν δειχνει καλα τις εικονες των φιλων στο τσατ και στις ειδοποιησεις.αλλα σου βγαζει με τη μια οταν εχεις μια ειδοποιηση στο fb.οχι σαν την επισημη εφαρμογη που αργει πολυ ή δεν την βγαζει και ποτε

βασικα και μενα αυτο μου εκανε εντυπωση!:)

εμφανιζει ολες τις ειδοποιήσεις στον γαλαξια μου που με το οφισιαλ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ facebook δεν ερχονται ποτε(εχουμε ξεχασει τι θα πει αυτο το πραγμα!)

την κραταω μονο και μονο για να δω τι εξελιξη θα εχει στο μελλον!

για chat εχω το go chat οποτε δεν ασχολούμαι..

εμφανιζει ολες τις ειδοποιήσεις στον γαλαξια μου που με το οφισιαλ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ facebook δεν ερχονται ποτε(εχουμε ξεχασει τι θα πει αυτο το πραγμα!)

θελει δουλιτσα ακομα αλλα μπορει ανετα να γινει καλυτερο απο το οφισιαλ.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το εξής προβλημα και θέλω την βοήθειά σας !

Έχω αγοράσει από Αμερική το G-Tablet της Viewsonic όπου διαπίστωσα ότι δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο, επικοινώνησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι πρέπει να βάλω το Greek Input Method και μετά θα μπορώ να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο και αυτό μπορώ να το κατεβάσω από το market android !

Πήγα στο Android Market αλλά δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω και να το κάνω εγκατάσταση ! Έψαξα παντού στο ίντερνετ και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το *.apk αρχείο μόνο αυτό θέλω να το κάνω εγκατάσταση απευθείας σαν αρχείο

Ευχαριστώ πολύ !

Για chat κι εγω χρησιμοποιω το go chat, το καλυτερο, και πιο αξιοπιστο πιστευω. Οταν αποσυνδεεσαι, ξερεις οτι αποσυνδεεται και δεν σ αφηνει μεσα να σου μιλανε και να τους γειωνεις.. :lol:

Αλλα αναγκαστικα πρεπει να τρεχει και η επισημη εφαρμογη facebook, για να παιρνει τα δικαιωματα και να μπαινει στο caht. Για μενα αυτος ειναι ο μονος λογος που τη κραταω,αλλιως θα την απεγκαθιστουσα και θα εβαζα καποια αλλη. Αλλα απο το να τρεχουν και οι δυο μαζι, μενω με την official..

Αν καταλαβα καλα θες κατι τετοιο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360 στο πρωτο ποστ

Sent from my u8800 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έχω το εξής προβλημα και θέλω την βοήθειά σας !

Έχω αγοράσει από Αμερική το G-Tablet της Viewsonic όπου διαπίστωσα ότι δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο, επικοινώνησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι πρέπει να βάλω το Greek Input Method και μετά θα μπορώ να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο και αυτό μπορώ να το κατεβάσω από το market android !

Πήγα στο Android Market αλλά δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω και να το κάνω εγκατάσταση ! Έψαξα παντού στο ίντερνετ και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το *.apk αρχείο μόνο αυτό θέλω να το κάνω εγκατάσταση απευθείας σαν αρχείο

Ευχαριστώ πολύ !

Δοκίμασε και το more locale 2 από το market.

Λεωνίδας

σχετικα με την εφαρμογη foursquare μου λεει οτι πρεπει να εχω ενεργο gps και αυτο ενδεχετε καποια χρεωση και ενω εχω μπει με wfi. χρεονομαστε χρησιμοποιοντας την εφαρμογη αυτη;επισης η εφαρμογη McAfee την ειχε το κινητο να την ενεργοποιησω χρεωνομα για αυτο; Edited by Maria8746

σχετικα με την εφαρμογη foursquare μου λεει οτι πρεπει να εχω ενεργο gps και αυτο ενδεχετε καποια χρεωση και ενω εχω μπει με wfi. χρεονομαστε χρησιμοποιοντας την εφαρμογη αυτη;επισης η εφαρμογη McAfee την ειχε το κινητο να την ενεργοποιησω χρεωνομα για αυτο;

οταν εχεις κλειστη την κινηση δεδομενων,δεν σε χρεωνει ο,τι μηνυμα και αν σου βγαζει.απλα ειναι ρυθμισμενο να σε ειδοποιει.

ουτε με το μακαφι χρεωνεσαι.θα σου λεγα οτι δεν το χρειαζεσαι καν.ειναι antivirus κ καταναλωνει μπαταρια γιατι τρεχει συνεχει στο backround

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορω να κανω rename μια συντομευση που εχω πανω στην επιφανεια εργασιας; Πως;

Εξαρτάται από τον launcher που έχεις. Τι κινητό έχεις, τι ρομ και τι launcher;

Εξαρτάται από τον launcher που έχεις. Τι κινητό έχεις, τι ρομ και τι launcher;

Τον launcher που εχει το 2.3.5

Δεν εχω βαλει κατι εγω για launcher. (δεν ηξερα καν την εννοια του launcher-τι ειναι?)

Τον launcher που εχει το 2.3.5

Δεν εχω βαλει κατι εγω για launcher. (δεν ηξερα καν την εννοια του launcher-τι ειναι?)

Καλύτερα να ρίξεις μια ματιά σε εικόνες διαφόρων Launcher όπως πχ. ο ADW ή MIUI ή Regina για να καταλάβεις αμέσως τις διαφορές, αλλά γενικά μπορώ να στους περιγράψω ως διαφορετικά περιβάλλοντα των αρχικών οθονών της συσκευής με ότι συνεπάγεται αυτό σε οπτικές αλλάγες στην εμφάνιση του app drawer, widget κλπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με τον default launcher του android (2.3.5) δεν υπαρχει δυνατοτητα για rename σε συντομευση στην επιφανεια εργασιας;

2G-3G OnOff

https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Με τον default launcher του android (2.3.5) δεν υπαρχει δυνατοτητα για rename σε συντομευση στην επιφανεια εργασιας;

Δεν μας είπες και τι κινητό έχεις για να καταλάβουμε τι launcher έχεις. Μισές δουλειές κάνεις.

Κάνε install LauncherPro, AdwLauncher, Go Launcher. Όταν δοκιμάσεις και τους 3 και καταλάβεις τι κάνουν και δεις αν κάποιος μπορεί να μετονομάσει κάποιο shortcut, τότε επιστρέφεις με απορίες!

Καλησπέρα, είχα το htc desire και πριν λίγες ημέρες απόκτησα το incredible s. Σώθηκα από άποψη μνήμης. Στο desire δεν μπορούσα να έχω έστω και κάποιες βασικές εφαρμογές, δεν μιλάμε για παιχνίδια. Θα μου πει κάποιος υπάρχει και η λύση του root και custom ROMs αλλά επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο δεν ασχολήθηκα με το root. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι η αναβάθμιση του market. Στο desire την είχα κάνει έπειτα από καθοδήγηση από κάποιο thread. Επειδή όμως δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για το ψάξω πάλι μπορεί κάποιος να με παραπέμψει ή να μου πει πως θα κάνω την αναβάθμιση του market στο incredible;

Καλησπέρα, είχα το htc desire και πριν λίγες ημέρες απόκτησα το incredible s. Σώθηκα από άποψη μνήμης. Στο desire δεν μπορούσα να έχω έστω και κάποιες βασικές εφαρμογές, δεν μιλάμε για παιχνίδια. Θα μου πει κάποιος υπάρχει και η λύση του root και custom ROMs αλλά επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο δεν ασχολήθηκα με το root. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι η αναβάθμιση του market. Στο desire την είχα κάνει έπειτα από καθοδήγηση από κάποιο thread. Επειδή όμως δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για το ψάξω πάλι μπορεί κάποιος να με παραπέμψει ή να μου πει πως θα κάνω την αναβάθμιση του market στο incredible;

Kαλησπέρα :happy:

Μπορείς να βρείς το .apk του market στο ίντερνετ και να το εγκαταστήσεις. Αλλά η αναβάθμιση θα γίνει ούτως ή άλλως μόνη της ;)

Τhe end of an era...

Δεν μας είπες και τι κινητό έχεις για να καταλάβουμε τι launcher έχεις. Μισές δουλειές κάνεις.

Κάνε install LauncherPro, AdwLauncher, Go Launcher. Όταν δοκιμάσεις και τους 3 και καταλάβεις τι κάνουν και δεις αν κάποιος μπορεί να μετονομάσει κάποιο shortcut, τότε επιστρέφεις με απορίες!

zte skate.

Διχως προσθετο launcher δεν προκειται να κανω rename σε shortcut?

Το εβαλα αλλα δεν καταλαβα πως ακριβως σε βοηθα να απενεργοποιησεις το 3g.

Το πατω και με βαζει μεσα στο wireless settings. Η λεξη '3g' δεν υπαρχει καπου μεσα στα μενου του android?

Τι υποτιθεται οτι απενεργοποιω εγω? το 'data enabled'?

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν να παω μεσα σε μενου, αλλα οτι θα δουλευε οπως αλλα παρομοια(gps, apn), που κανουν τη δουλεια πατωντας απλα το εικονιδιο.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μια ερωτιση και εγω

εχω το note εβαλα τα στοιχεια.της καρτας visa προπλυρομενη στο market για αγορα εφαρμογων και μου γραφει

παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την διμηουργια της.παραγκελια σασ. δεν βρισκω καν menu για να αλαξω την καρτα ξερει κανεισ κατι;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned