Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια πολλα τηλεφωνα μου ειναι αποθηκευμενα με το προθεμα +30 μπροστα και οταν πληκτρολογω ενα νουμερο απλως σαν 69... χωρις το + 30 μπροστα δεν το βρισκει!τι ανδροειδο βλακεια ειναι αυτο?στα wm ηταν το ιδιο με η χωρις το +30 μπροστα!

Κατέβασε κάποιον Dialer(one dialer/go contacts kτλπ) από μαρκετ. Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Θα πάρεις όλο τον φάκελο, έτσι όπως είναι στην εσωτερική.

Μια ερώτηση μόνο, τα αρχεία είναι έτσι χύμα; δεν ήταν σε ένα αρχείο .img;

Είναι στο φάκελο clockworkmod στον υποφεκελο backup και καταλήγει σε φάκελο που έχει την ημερομηνία και ώρα (2011-06-24.20.01.48) που έγινε το backup. Να αντιγράψω ΣΤΟ PC το φάκελο clockworkmod, και αν μπορώ να σβήσω τα αρχεία (όχι τον φάκελο ) που είναι στη sd του τηλ. για να μην πιάνει χώρο στη sd. Και όταν τα χρειαστώ να τα αντιγράψω από το PC στη SD??? όλα τα παραπάνω είναι στη εξωτερική SD, ΕΚΕΙ δημιουργήθηκε ο φάκελος clockworkmod

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κατέβασε κάποιον Dialer(one dialer/go contacts kτλπ) από μαρκετ.

δηλαδη ειναι καποιο προβλημα του android?βασικα δεν θα ηθελα αλλον dialer εαν διορθωνεται!

Είναι στο φάκελο clockworkmod στον υποφεκελο backup και καταλήγει σε φάκελο που έχει την ημερομηνία και ώρα (2011-06-24.20.01.48) που έγινε το backup. Να αντιγράψω ΣΤΟ PC το φάκελο clockworkmod, και αν μπορώ να σβήσω τα αρχεία (όχι τον φάκελο ) που είναι στη sd του τηλ. για να μην πιάνει χώρο στη sd. Και όταν τα χρειαστώ να τα αντιγράψω από το PC στη SD??? όλα τα παραπάνω είναι στη εξωτερική SD, ΕΚΕΙ δημιουργήθηκε ο φάκελος clockworkmod

ναι :)

δηλαδη ειναι καποιο προβλημα του android?βασικα δεν θα ηθελα αλλον dialer εαν διορθωνεται!

δεν είναι πρόβλημα του android, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω, αυτή είναι η ποιο απλή λύση

η άλλη θα ήταν να βγάλεις τα +30 από όλα τα νούμερα

Καλημέρα! Μήπως υπάρχει κάποιο widget για το facebook εκτός του widget που έχει η εφαρμογή facebook για android; Δεν μου αρέσει καθόλου το συγκεκριμένο widget, θα ήθελα κάποιο ομορφότερο!!!

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Καλημέρα! Μήπως υπάρχει κάποιο widget για το facebook εκτός του widget που έχει η εφαρμογή facebook για android; Δεν μου αρέσει καθόλου το συγκεκριμένο widget, θα ήθελα κάποιο ομορφότερο!!!

Colorize Widget.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Colorize Widget.

Πάρα πολύ καλό! Ακριβώς ό,τι ήθελα! Ευχαριστώ πολύ!! :)

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Εφαρμογή για να μας δείχνει τις ταινίες στα σινεμά υπάρχει?

είχα βρει κάτι τέτοιο για symbian από χρήστη εδώ του φόρουμ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Οι καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας - πολυμέσων

Ίσως σε βοηθήσει κάποια.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ναι :)

δεν είναι πρόβλημα του android, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω, αυτή είναι η ποιο απλή λύση

η άλλη θα ήταν να βγάλεις τα +30 από όλα τα νούμερα

οκ.υπαρχει περιπτωση να διορθωθει απο την google?εχω την 2.3, ανεκαθεν υπηρχε αυτο το θεμα?

οκ.υπαρχει περιπτωση να διορθωθει απο την google?εχω την 2.3, ανεκαθεν υπηρχε αυτο το θεμα?

Δεν είναι θέμα ούτε της google, ούτε του android, ούτε της 2.3.

Όλο το φταίξιμο το έχει η εφαρμογή του dialer και οι λύσεις είναι αυτές που σου είπα.

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Οι καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας - πολυμέσων

Ίσως σε βοηθήσει κάποια.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι για cinema.

Οπότε να κάτι που χρειάζεται να φτιαξει κάποιος.

Sent from my NookColor using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

στον dialer one που εβαλα τελικα οταν με καλει καποιος και κλεισει οταν παω να ανοιξω να δω ποιος πηρε πεταγεται για ελαχιστα το ΜΑΜΙΣΙΟ ιστορικο κλησεων και καπακι ανοιγει αυτο του dialer one!ειναι bug η καποια ρυθμιση ισως? Edited by ilka71

Υπάρχει πάντως και η εφαρμογή vodafone cinema, η οποία λέει τι/που παίζει (και αφορά την Ελλάδα βέβαια)...
Τhe end of an era...

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι για cinema.

Οπότε να κάτι που χρειάζεται να φτιαξει κάποιος.

Sent from my NookColor using Tapatalk

θες να βλεπεις τι ταινιες παιζει στο σινεμα ή γενικα να βλεπεις πληροφοριες για τις ταινιες(πχ καλλιτεχνικου περιεχομενου). για το δευτερο υπαρχει το imdb, ειναι ωραια εφαρμογη, ευχρηστη, με ολα τα info για τις ταινιες και trailer :p

To opera mini, το οποίο περνάει τα δεδομένα μέσα από servers του, όπου τα συμπιέζει...

Σε συγκριση με βάση την ταχυτητα πλοήγησης έχει διαφορά απο το προγραμμα πλοήγησης τον εργοστασιακό ?

Λαμπρά... ΤΑ έκανα ό,τι έλεγε το άρθρο και ως αποτέλεσμα είχα ΑΥΤΟ:

http://img829.imageshack.us/img829/7577/nowwhat.jpg

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έχω ελληνικούς (κανονικότατα) χαρακτήρες και στις επαφές του ΟΜΝΙΑ απ' το οποίο πέρασα τις επαφές στο Outlook... και φυσικά και στο Outlook μια χαρά ελληνικά φαίνονται τα ονόματα.

ΓΙΑΤΙ βγήκαν... σε κυριλλικό αλφάβητο;;;

θα βάλεις στο export αντι για dos windows

3. Click Comma Separated Value (DOS), and then click Next.

Υπαρχει καποιος τροπος να εγκαταστησω εφαρμογες στην καρτα μνημης ωστε να μην επιβαρυνεται η μνημη του τηλαφωνου?

Παιδιά έχω το Χ10 mini και είμαι ακόμη στην 1.6. Δε το είχα πολυψάξει μέχρι τώρα το κινητό και τώρα που το πήρα απόφαση λέω να το αναβαθμίσω για αρχή. Τις επαφές μου τις είχα περάσει χειροκίνητα. Μια φορά που πήγα να κάνω τον συγχρονισμό με το gmail πέρασε μόνο 3 από το κινητό στο gmail επειδή διακόπηκε ο συγχρονισμός λόγω απώλειας σύνδεσης. Για να μεταφέρω και τις υπόλοιπες πρέπει απλά να ξανακάνω συγχρονισμό; Με τις προτεραιότητες τι παίζει; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση στον επόμενο συγχρονισμό αντί να περάσει και τις υπόλοιπες να κρατήσει μόνο τις 3 στο κινητό και να σβήσει τις άλλες (σύμφωνα με τα δεδομένα του gmail);

Επίσης όταν το είχα πρωτοπάρει και το σύνδεσα με το λογαριασμό gmail (πριν αποθηκεύσω καν επαφές στο κινητό) μου συγχρόνισε και τα email που αποθηκεύονται στην κατηγορία "άλλες επαφές" στο gmail κάθε φορά που κάποιος σου στέλνει email. Πώς γίνεται να μη τις συγχρονίζει αυτές και να μένουν μόνο στο gmail;

Ευχαριστώ!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

• Administrators
Κάνε συγχρονισμό και θα σου περάσει και τις υπόλοιπες. Μην το φοβάσαι γιατί και στη χειρότερη να τις χάσεις από το gmail έχει δυνατότητα επαναφοράς.

Modpic.gif

για να ξαναγυρίσω την κουβέντα στους ΙΜ clients, προσωπικά χρησιμοποιώ τον IM+ Pro και είναι απροβλημάτιστος, αλλά για όσους θέλουν μια δωρεάν επιλογή, το Trillian είναι πλέον free και ακούω πολύ θετικά σχόλια

https://market.android.com/details?id=com.ceruleanstudios.trillian.android

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned