Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την εγκατάσταση θα σε παραπέμψει και στο κατέβασμα του χάρτη!

Σε ευχαριστώ πολύ.

Ψάχνοντας για ndrive στο market σου βγάζει 2 εφαρμογές. Η μια με ξένη αγγλική περιγραφή και που έχουν κατεβάσει οι περισσότεροι, και η άλλοι με Ελληνική περιγραφή φωτός με ελληνικούς δρόμους και που έχουν κατεβάσει ελάχιστοι.

Τι παίζει? Ποιά πρέπει να κατεβάσω? :confused:

Σε ευχαριστώ πολύ.

Ψάχνοντας για ndrive στο market σου βγάζει 2 εφαρμογές. Η μια με ξένη αγγλική περιγραφή και που έχουν κατεβάσει οι περισσότεροι, και η άλλοι με Ελληνική περιγραφή φωτός με ελληνικούς δρόμους και που έχουν κατεβάσει ελάχιστοι.

Τι παίζει? Ποιά πρέπει να κατεβάσω? :confused:

Για το NDrive θα πρεπει να αγορασεις τους χαρτες αν το κανεις μεσα απο το προγραμμα και ασε που ειναι και trial .

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Για το NDrive θα πρεπει να αγορασεις τους χαρτες αν το κανεις μεσα απο το προγραμμα και ασε που ειναι και trial .

Προτείνετέ μου τότε ένα gps από το μάρκετ που είναι free αυτό και οι χάρτες του. Αν υπάρχει

Δεν το ξερω αυτο. Αλλα δεν πιστευω να υπαρχει.

ΟΚ δεν μαλώνουμε αλλά δεν είναι ωραίο να πρέπει να λέω συνέχεια τα ίδια πράγματα...

Το screenshot είναι από το Desire HD με stock ROM αλλά και στο HD2 που έχει Android build του DHD πάλι το ίδιο εμφανίζεται. Αν δεν ήταν γενικό χαρακτηριστικό του froyo, ο φίλος που το ρώτησε θα μας έλεγε ότι δεν του εμφανίζει τέτοια επιλογή για να του προτείνουμε άλλες λύσεις. Εφόσον του εμφανίζει η λειτουργία του είναι αυτή που λέω.

Συμφωνω οτι δεν πρεπει να μαλωνουμε...Παντως στο δικο μου (legend με 2.2 froyo) δε μου την εμφανιζει τη λειτουργια αυτη...

:(:(:(

bodo

Παιδιά στο handcent sms μου μετατρέπει όλα τα μηνύματα σε κεφαλαία, δλδ γράφω κανονικά το μήνυμα όπως θέλω αλλά μόλις πατήσω αποστολή όλα γίνονται κεφαλαία... έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι...

Αν θες μικρά, θα στέλνεις με 70 χαρακτήρες. Κανένα κινητό δε στέλνει μικρά με 160 χαρακτήρες...
Τhe end of an era...

Και αυτό από που το ρυθμίζω; Οι μόνες ρυθμίσεις που είδα περί χαρακτήρων είναι η διαίρεση του μηνύματος άμα ξεπεράσει τους 160 χαρακτήρες και το "Μέθοδος Ελληνικών sms" που λέει ειδική υποστήριξη 160 χαρακτήρων αλλά ότι και να το βάλω πάλι τα ίδια κάνει...:wacko:

Φαντάζομαι απλά αν απενεργοποιήσεις το Greek sms mode (settings->send message settings->greek sms mode->disable) θα είσαι οκ! :)
Τhe end of an era...

Να σας πω εγω το προβλημα μ π ειναι αρκετα σοβαρο νομιζω.μετα την αναβαθμιση σε 2.1 αποφασισα να μην ξαναχρησιμοποιησω task killer.ετσι λοιπον το αφηνα να κανει μονο του τη δουλεια του!απο κει και περα ομως μηνυματα μεγαλυτερα απο 160 χαρακτηρεσ δεν μου ερχονταν!αυτο δεν ηταν προβλημα δικτυου.μετα την απεγκατασταση αρκετων εφαρμογων και τη χρηση εκ νεου task killer το προβλημα λυθηκε.εβγαλα το συμπερασμα οτι εφταιγε η χαμηλη μνημη.βεβαια και τωρα εχω 68 μνημη που παλι με ανησυχει ειναι αρκετα λιγη.εχω το x10 mini pro.αν μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το προβλημα που ειχα, γιατι πλεον φοβαμαι να βαλω νεες εφαρμογες μηπως ξαναεχω το ιδιο προβλημα...

Κατεβασε την εφαρμογη App2Sd και μετεφερε της εφαρμογες σου την καρτα μνημης.

Κατεβασε την εφαρμογη App2Sd και μετεφερε της εφαρμογες σου την καρτα μνημης.

Φίλε μου DTse με αυτή την εφαρμογή μπορούμε να μεταφέρουμε στη κάρτα μνήμης όσες εφαρμογές δεν μεταφέρονται απευθείας από την συσκευή?

Π.χ το πρόγραμμα πλοήγησης που έχω δεν μεταφέρεται στην κάρτα....:mad:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Οχι ειναι καποιες εφαρμογες που δεν μεταφερονται.

app2sd δεν υπαρχει για 2.1....και για να την βαλω με εμμεσο τροπο πρεπει να το κανω root κατι που δεν θελω..αλλος τροπος για να λυθει το προβλημα μ?καμια ιδεα παρακαλω?

app2sd δεν υπαρχει για 2.1....και για να την βαλω με εμμεσο τροπο πρεπει να το κανω root κατι που δεν θελω..αλλος τροπος για να λυθει το προβλημα μ?καμια ιδεα παρακαλω?

Να σου πω επειδη πολλοι απο εδω εχουμε διαφορετικα κινητα γιατι δεν ποσταρεις στο τοπικ του X10mini pro ????? Εδω !

Επισης κοιτα και αυτο : [Οδηγός] Εγκατάσταση App2SD για X10 mini/mini pro με 2.1

Edited by DTse

DTse το έχουμε γράψει άπειρες φόρές...η γραφή τύπου sms (γτ,π,κ,δλδ) απαγορεύεται και τα ποστ αυτά διαγράφονται...!σε παρακαλώ γράφε απλά ελληνικά, γιατί είναι κρίμα να σβήνονται τα ποστ έτσι...

ευχαριστώ.

Ενα γιατι μου ξέφυγε μετα απο τοσο καιρο θα το κανουμε και θεμα ?!?!? Edited by DTse

αν και πολλά σου έχουν ξεφύγει το τελευταίο καιρό (και μόλις σήμερα σου έκανα την παρατήρηση) το θέμα μας δεν είναι ένα ή δύο...απλά απαγορεύεται, οπότε μιλάμε για κανένα, όπως κάνουν σχεδόν όλοι πλέον.

Άρα η σωστή αντιμετώπιση είναι ''οκ, σόρρυ δε θα ξαναγίνει'' (ή κάτι τέτοιο) και όχι όπως στο σχολείο ''μόνο εγώ μιλάω?'' , '' μια φορά το έκανα'' κτλ κτλ...

συνεχίζουμε ontopic please!

thanks

καλησπέρα παιδιά έχω και εγώ μια απορία.

πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές απο τη μνήμη του κινητού (galaxy s) στην εξωτερική?

κ αξίζει να το κανώ ή θα τρέχουν πιο αργά?

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

καλησπέρα παιδιά έχω και εγώ μια απορία.

πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές απο τη μνήμη του κινητού (galaxy s) στην εξωτερική?

κ αξίζει να το κανώ ή θα τρέχουν πιο αργά?

Καλό θα ήταν να δεις στο thread για το κινητό σου

[ΕΠΙΣΗΜΟ] Samsung Galaxy S Μέρος ΙΙΙ

Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Εγώ προσωπικά μεταφέρω μεγάλες εφαρμογές που τυχαίνει να είναι παιχνίδια. Δεν θα μεταφέρω βασικές εφαρμογές και widgets (ειδικά τα widgets μην τα βάζεις στην sd γιατί μπορεί να μην δουλεύουν).

Αυτές τις μέρες ανέβηκε στο Android market εφαρμογή για κινητά και tablet PC από ελληνικό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο στην οποία μπορούν να ενσωματώσουμε και τα δικά μας ηλεκτρονικά βιβλία (περισσότερα).

Από τα dead-tree copies στην ηλεκτρονική ανάγνωση

http://elektronikosanagnostis.blogspot.com/

Εγώ έχω το "Laputa", αλλά δεν έχει Ελληνικά βιβλία. Είναι όμως ωραίο πρόγραμμα. Έχει ωραία εφέ στην αλλαγή σελίδας.;)

Καινούργιος στο android και προσπαθώ να το συνηθίσω. Υπάρχει κάπου που να έχει σε λίστα τουλάχιστον τις πιο κατάλληλες εφαρμογές που πρέπει να έχει ένα android κινητό για να τις κατεβάσω από το market?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned