Jump to content

Xiaomi Mi 6

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To είχε προσφορά το gearbest τωρα το χει στα $430 το μαύρο. Δες εδω μπορεί να το ξαναβάλουν https://www.kimovil.com/el/special/dailydeals

380€ το εχει το μαυρο το gearbest αλλα υπολογιστε +25ευρω εξοδα αποστολης για πιο safe (3γωνικη)

προσωπικα μ'αρεσει πιο πολυ το μαυρο απο το μπλε απλα το μπλε ειναι διαφορετικο

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_609495.html?wid=21

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι ακολουθησα αυτον τον οδηγό :http://en.miui.com/thread-638356-1-1.html

Μόλις παρέλαβα είδα ότι ειχα την miui 8.2.0.2 ειχε ελληνικά παντού αλλά είχα διαβάσει ότι είναι fake rom.Εβαλα το κινητό σε recovery mode με τα πλήκτρα power+volume up και εκανα wipe data μετα reboot to system ώστε να κάνει την αναβάθμιση και να μην βγαλει σφάλμα,μολις ανοιξε εκανα είσοδο λογαριασμού στο mi account κινητο και υπολογιστή τον ίδιο(ίδιος λογαριασμός mail) συν τον εντοπισμό τίς συσκευής περασε αυτόματα ο υπολογιστής τους drivers του mi6,ανοιγω το mi pcsuite και απο το κινητό σε recovery mode επιλέγουμε:CONNECT WITH MI ASSISTANT μετά συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και απο το mi pcsuite πηγαίνουμε στο κουμπί Update παταμε και επιλέγουμε το R.Flash θα κανει έλεγχο τρέχουσας ρομ και θα εμφανίσει την αναβάθμιση επιλέγουμε Update και περιμένουμε (εμενα δεν εμφάνισε την επιλογή R.Flash έβγαλα ξανά έβαλα το καλώδιο και εμφανίστηκε μαζί με την αναβάθμιση).

Επίσης μετά το 47% είχα φύγει δεν ξέρω εαν έβγαλε σφάλματα όταν επέστρεψα απλά άνοιξα το κινητό εκανα τις ρυθμίσεις εισαγωγής και είδα ότι ήμουν στη miui8 7.6.8 global beta για καλό και για κακό έκανα άλλο ενα wipe data απο recovery και reboot to system.Στο ξεκλείδωμα του bootloader με έστειλε για 72 ώρες ίσως επειδή το είχα χρησιμοποιήσει πέρυσι τον Ιούνιο και ισως δεν ενεργοποιησα την επιλογη "ξεκλειδωμα ΟΕΜ" απο τις επιλογες για προγαμματιστες, αύριο ξανά δοκιμάζω.Αυτα από μένα.

Καλοριζικο φιλε μου, να κανω μια ερωτηση, με ολο αυτο που εκανες εχεις google play και ελληνικα;

Γιατι ενας φιλος δεν ειχε google play και οταν εκανε ρουτ του εβγαζε συνεχως οτι η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται.

Καλοριζικο φιλε μου, να κανω μια ερωτηση, με ολο αυτο που εκανες εχεις google play και ελληνικα;

Γιατι ενας φιλος δεν ειχε google play και οταν εκανε ρουτ του εβγαζε συνεχως οτι η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται.

Όταν παρέλαβα το κινητό είχε Google play store και ελληνικά όλα κανονικά.Ειχανε αναφέρει ότι η ρομ miui global stable 8.2.0.2 ειναι ανεπίσημη απο κινεζομαγαζο επειδή δεν υπηρχε στο επίσημο φόρουμ en.miui Αλλά τελικά αποδείχθηκε οτι είναι επίσημη και με OTA update. Τώρα είμαι με miui8 7.6.8 global beta Google play store και ελληνικά όλα κανονικά.

Poco F2 Pro 8/256

Καλησπέρα. Αυτό το μαγαζί το CAFAGO που μαζί με κουπόνι έχει το mi6 στα 354 € είναι αξιόπιστο η τρώει μπανάνες..?? :lol: Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλησπέρα. Αυτό το μαγαζί το CAFAGO που μαζί με κουπόνι έχει το mi6 στα 354 € είναι αξιόπιστο η τρώει μπανάνες..?? :lol:

Καλή ερώτηση. κανείς εδώ που να έχει φωνίσει ή να ξέρει το μαγαζί αυτό?

Παιδιά γεια σας και από μένα βρήκα το κινητό στα 350 από το μαγαζί TOM TON αξίζει τα λεφτά του να το πάρω. αλλά δεν διευκρινίζει τη ROM φοράει κινέζικη η παγκόσμια κάποια βοήθεια. ευχαριστώ

H ρομ που φοράει είναι το λιγότερο που πρέπει να σε ανησυχεί, αν ποτέ παραλάβεις δε θα είναι πριν το Σεπτέμβρη

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

H ρομ που φοράει είναι το λιγότερο που πρέπει να σε ανησυχεί, αν ποτέ παραλάβεις δε θα είναι πριν το Σεπτέμβρη

σε ευχαριστώ για την απαντήση πες μου όμως το κινητό αξίζει τα λεφτά του η να πάω στο one plus 5

Δεν το έχω πιάσει, είναι σίγουρο ότι αξιζει

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ευχαριστώ για την απάντηση είμαι ανάμεσα στα δύο άλλα δεν ξέρω πιο από τα δύο. Xiao m6 one plus 5

Εξαρτάται αν θες μεγάλο η μικρό κινητό και αν θες pure Android η miui. Εγώ ανάμεσα στα δύο θα έπαιρνα και εγώ τι mi6. Η τελική απόφαση είναι δικιά σου!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Εξαρτάται αν θες μεγάλο η μικρό κινητό και αν θες pure Android η miui. Εγώ ανάμεσα στα δύο θα έπαιρνα και εγώ τι mi6. Η τελική απόφαση είναι δικιά σου!! ;);)

Να συμπληρώσω σε αυτό, εξαρτάται και πόσα θες να δώσεις. Άλλο 350 κι άλλο 500.

Όσο για την μπαταρία αλλάζει κανονικά αρκεί να υπάρχει ανταλλακτικό. ( αν θες το αγοράζεις και μόνος σου )

εγω εχω να πω οτι οποιος εχει mi τηλεφωνο (δεν λεω για τα redmi) αλλα για τη σειρα mi ... τοτε πολυ δυσκολα πας σε αλλη μαρκα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Παίδες υπάρχει κάποια προσφορά αυτήν την περίοδο για αγορά χώρο τελωνείο? Αξίζει η μετάβαση από zte axon 7?

Ευχαριστώ για την απάντηση είμαι ανάμεσα στα δύο άλλα δεν ξέρω πιο από τα δύο. Xiao m6 one plus 5

Καλημέρα. Από ότι είδα σε πολλά reviews, το Mi 6 είναι πολύ περισσότερο value for money άπο το υπερεκτιμημενο one plus 5...Εγώ χρησιμοποιώ το παλιό mi note με τον Snapdragon 801 να φανταστείς και δυσκολεύομαι να βρω ανάλογο κινητό για αλλαγή με τόσα λίγα λεφτά που έδωσα (165€ πριν 7 μήνες).. Την σειρά mi δύσκολα την αλλάζεις πάντως, πριν είχα το mi4.. Mi6 για μένα να σου μείνουν και λεφτά.. ☺️

Καλησπέρα στην παρέα,

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς την global stable να πει εντυπώσεις; Είναι αρκετά σταθερή;

Καλησπέρα σας !!

Τώρα τελευταία από mi5 και μετά παρακολουθώ την xiaomi.

Το mi6 είναι εκπληκτικό κινητό το έχω δει από κοντά αλλά μικρή οθόνη.

Ξέρετε αν μελλοντικα θα βγει με οθονη 5.5 η 5.7 και ελαφρός αναβαθμισμένο;

Και μια τελευταία ερώτηση.

Αν πάρω xiaomi θα πρέπει να μπαίνω στο τριπ ν κοιτάω rom ν αλλάζω rom κτλπ?

Λέει έρχεται άλλη Ρομ global άλλη κινεζικη με αγγλικά μόνο κτλπ;

Εν ολίγοις μπορώ να πάρω ένα xiaomi και να μην ασχολούμαι με Ρομ και τα updates να τα παίρνει ota?

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Καλησπέρα σας !!

Τώρα τελευταία από mi5 και μετά παρακολουθώ την xiaomi.

Το mi6 είναι εκπληκτικό κινητό το έχω δει από κοντά αλλά μικρή οθόνη.

Ξέρετε αν μελλοντικα θα βγει με οθονη 5.5 η 5.7 και ελαφρός αναβαθμισμένο;

Και μια τελευταία ερώτηση.

Αν πάρω xiaomi θα πρέπει να μπαίνω στο τριπ ν κοιτάω rom ν αλλάζω rom κτλπ?

Λέει έρχεται άλλη Ρομ global άλλη κινεζικη με αγγλικά μόνο κτλπ;

Εν ολίγοις μπορώ να πάρω ένα xiaomi και να μην ασχολούμαι με Ρομ και τα updates να τα παίρνει ota?

Φυσικα, αν φοραει η συσκευη Global Rom, τα updates θα τα παιρνεις κανονικα OTAβ:)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Καλησπέρα. Το έχω βρει από ΕΔΩl αλλά δεν ξέρω ποια αποστολή να επιλέξω. Υπάρχει περίπτωση αν βάλω τη γρήγορη να περάσει από τελωνείο;;;

Καλησπέρα. Το έχω βρει από ΕΔΩl αλλά δεν ξέρω ποια αποστολή να επιλέξω. Υπάρχει περίπτωση αν βάλω τη γρήγορη να περάσει από τελωνείο;;;

Καλημέρα. Αν θες οπωσδήποτε αυτο το μαγαζι καντο με απλο ταχυδρομειο για να εχεις ποιο πολλες πιθανοτητες να μην σταματησει τελωνειο. Το exprees σχεδον σιγουρα θα περασει εκτος αν βρεις μαγαζι με priority direct που το στελνει απο κινα μεσο ευρωπης και θα εισαι μια χαρα !! Προσωπικά θα το επερνα απο εδω http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi6-Mi-6-5_15-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1144103.html?rmmds=cart που εχει !! ;) ;)

Το έψαξα λίγο καλύτερα σήμερα και το στέλνουν από Ισπανία τελικά και δεν περνάει τελωνείο. (ή έτσι λένε) Φίλος μου που πήρε από το ίδιο site κινητό μου είπε πως δεν πέρασε και το είχε σε 4 μέρες με DHL. Ευχαριστώ πάντως.

Το έψαξα λίγο καλύτερα σήμερα και το στέλνουν από Ισπανία τελικά και δεν περνάει τελωνείο. (ή έτσι λένε) Φίλος μου που πήρε από το ίδιο site κινητό μου είπε πως δεν πέρασε και το είχε σε 4 μέρες με DHL. Ευχαριστώ πάντως.

Μακάρι να μην σου το κρατήσουν εννοείται.. Αλλά διάβασε και λίγο στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας τι παίζει με τα τελωνεία και την DHL.. Γενικώς και όχι μόνο.. ;);)

Για εμάς που δεν μας καλύπτουν κάτω 5.5 το Mi6 plus πότε θα είναι διαθέσιμο; Από Σεπτέμβρη ή μπορεί και νωρίτερα;