Jump to content

intheend

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About intheend

  • Ημ. Γέννησης 14/04/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

intheend's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σε άριστη κατάσταση , είναι ακόμη σε εγγύηση από Κωτσόβολο. Μπαταρία 87% . Κουτί , καλώδιο και μαζί και 3 θήκες (2 spigen - 1 otterbox) και 2 προστασίες οθόνης spigen επίσης.

    495 €

  2. Πόσο αλήθεια όμως....
  3. Καλημέρα , Στην νυχτερινή φώτο έχω HDR ,στις άλλες με τις default ρυθμίσεις, δεν πολυπαίζω με τις ρυθμίσεις στην φώτο του κινητού. Την επιλογή του AI την έχω ενεργή απο την1η μέρα, και από τα αποτελέσματα δείχνει ότι έχουν κάνει καλή δουλειά τα παιδιά της meizu στο κομμάτι αυτό
  4. %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/lRPRM4S.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/YMNfZiz.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/kuTPCB6.jpg[/img] Κατάφερα επιτέλους να σηκώσω φωτό. Είναι 3 διαφορετικά σενάρια με βασικές ρυθμίσεις. Στην βραδινή φώτο έχει πάει πολύ καλά (νομίζω) γιατί έχει 2 πηγές φωτός και πολύ σκοτάδι . Γενικότερα ευχαριστημένος από κάμερα.
  5. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Εστελα και μαιλ στους διαχειριστές πριν μια εβδομάδα αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. :ninja: όποιος ξέρει τι παίζει ας βοηθήσει.
  6. Ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> δικαιώματα εφαρμογών -> διεργασίες στο παρασκήνιο
  7. Έχει μια δίκη του λογική η αποτύπωση της μπαταρίας την οποία δεν πολυκαταλαβαίνω...Και για κάποιο λόγο το site δεν με αφήνει να ανεβάσω... Μου λέει οτι " file exceeds forum quota size XXX" το αστείο είναι ότι το μέγεθος της φωτό είναι 100kb και τόσα αναφέρει το είναι η υπέρβαση. Σας έχει τύχει ξανά?
  8. Απο προεπιλογή τις κρατάει στο παρασκήνιο ενεργές, οπότε πηγα και όρισα αυτές που δεν χρειάζονται να τις κλείνει στο παρασκήνιο μετά την χρήση τους. Ήταν αρκετές και κάποιες από αυτές είναι οι προεπιλεγμένες του που δεν χρησιμοποιώ καν . Το dark mode είναι απαραίτητο , οπότε συμφωνώ ότι αν το δώσει ακόμη με με 8,0 σιγά τα λάχανα. Split screen είτε δεν έχει ή δεν τον έχω εντοπίσει , σε κάθε περίπτωση το χρειάστηκα και είναι ένα - στην καθημερινή του χρήση.
  9. Έφτιαξα χθες τις εφαρμογές που μπορούν τρέχουν στο background και η κατανάλωση άλλαξε πολύ προς το καλύτερο, το υπόλοιπο ημέρας πήγε σχεδόν 50% ;οπότε μάλλον το αδίκησα στο προηγούμενο ποστ. Δεν έχω υπάρχει κάτι επίσημα σχετικά με αναβάθμιση σε pie απ όσο έχει πέσει στην αντίληψη μου τουλάχιστον, όσο για το flyme σε μια ερώτηση που έκανα στο telegram σχετικά με dark mode μου είπε ότι είναι σε beta φάση οπότε κάτι ψήνεται...:D
  10. Τώρα που την χρησιμοποιώ και έχω άποψη και εμένα μου κάνει εντύπωση που μια τοσο καλή και όμορφη συσκευή περνάει τόσο αθόρυβα.. Στο κομμάτι της θήκης , θέλει το χρόνο του να έρθουν Ευρώπη, ευτυχώς ταιριάζει πολύ καλά από το 16th ! Για το tempered υπάρχει μια επιφύλαξη αν θα δουλεύει ο αισθητήρα μέσα στην οθόνη αν αλλάξει τόσο το πάχος.
  11. Φίλε μου κράτα μια πισινή, μπορεί η δική σου εμπειρία να είναι αυτή και να συμπεριλαμβάνει τελωνείο αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δεν συμπεριλαμβάνει... Το ότι έγινε σε εσένα δεν σημαίνει ότι γίνεται παντού. Με την ευκαιρία μας περνάς ένα link από το κατάστημα που παρήγγειλες στο ali?
  12. Καλημέρα , είναι νωρίς όντως γιατί το σκαλίζω όλη την ώρα μέχρι να το φέρω εκεί που θέλω . Επίσης δεν παίζω καθόλου παιχνίδια αλλά έχω αρκετό mail, τηλ, viber κλπ . Με την μέχρι τώρα χρήση η μέρα τελειώνει με 30% - 40% , κοινώς δύσκολα θα βγάλεις 2η μέρα με μια φόρτιση. Βεβαία με τον φορτιστή του γεμίζει σφαίρα!
  13. Από ali το πήρα και με τα μεταφορικά έφτασε 330. Διαφορά έχουν ελαχίστη στην θέση της κάμερας και στο άνω μικρόφωνο. Ευτυχώς είναι τόσο μικρές που μπαίνει η θήκη από 16 άνετα. Σε θέμα επίδοσης δεν έχω καταλάβει κάποια υστέρηση ή υπερθέρμανση και λόγο που δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό μάλλον ούτε πρόκειται. Τώρα αν ήταν στα ίδια λεφτά θα έπαιρνα 845 με μόνη επιφύλαξη την υψηλότερη κατανάλωση ( ο 710 δίνει ρέστα σε όλα τα τεστ) και το γυαλί στο πίσω μέρος που πέφτει το κινητό κάτω και σου κόβονται τα πόδια (ερχομαι απο xiaomi mi6 και είχα θέμα) Έχει gorilla αλλά δεν ξέρω ποια γενιά. Θέλει tempered άλλα κάπου διάβασα ότι παρεμβαίνει στο δακτυλικό γιατί αλλάζει το συνολικό πάχος. :( και έτσι δεν πήρα. Το m engine υπάρχει και λειτουργεί εξαιρετικά. Συνολικά έκανε 12 μέρες και απαντούσαν μέσα σε μια ημέρα.
  14. Έφτασε επιτέλους και ευτυχώς μόνο καλά νέα. Τελωνείο γιόκ. :cool: , συσκευασία εξωτερική και εσωτερική πολύ προσεγμένες. Η συσκευή είναι ΠΑ ΝΕ ΜΟ ΡΦΗ, είναι φουλ οθόνη , απόλαυση τα βίντεο και άνετα σε διάβασμα, τα χρώματα και απόδοση τους είναι εξαιρετική, μοιάζει με sammy σε αυτό. Το χρώμα της συσκευής μπορεί να λέει μαύρο αλλά είναι πολύ σκούρο μώβ, ματ και δεν δημιουργεί θέμα με δαχτυλιές το οποίο έμενα μου άρεσε . Η αίσθηση είναι είναι πολύ καλή, δεν είναι πολύ βαρύ (ευτυχώς), το μέταλλο πίσω είναι ωραίο στην αφή και νιώθεις μια σιγουριά οτι δύσκολα θα πάθει ζημία .... Ήχος ακουστικού κλήσης εξαίρετος , ηχείου στο κάτω μέρος πάνω από το μέσο όρο αλλά έχω ακούσει και καλύτερα. Σύνδεση με δίκτυα και σήμα κινητής σούπερ, ευχάριστη έκπληξη το βιβλιαράκι με τις οδηγίες έχει και ελληνικά ( respect meizu)... Το δακτυλικό μέσα στην οθόνη...ηδονή... Σετάρετε άνετα και ξεκλειδώνει ακόμη πιο άνετα!!! :ninja: Ξεκλειδώνει σε λιγότερο από 0,5 sec θέλει ελάχιστη πίεση για να τρέξει . Το βλέπει σε συγκεκριμένη περιοχή (έχει ένδειξη) και 9 στις 10 κάνει την δουλειά. Την 1 στις 10 δεν ξέρω αν κάνω κάτι εγώ (το βάζω έξω από τα όρια) ή π.χ έτυχε να είναι υγρό το χέρι μου και δεν έπαιξε, θα δείξει ... Το μενού είναι huawei / miui style με το πρώτο να το θυμίζει πιο πολύ. Δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάτι που να με δυσκολεύει. Το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι πως αλλάζεις (αν αλλάζει ) το grid των εικονιδίων (π.χ απο 4Χ4 σε 5Χ5). Και ερχόμαστε στην μπαταριά, από πλήρη φόρτιση το στήσιμο (ως νέα συσκευή) , όλες οι app από την αρχή, όλα τα login και μεταφορά μεγάλων αρχείων με clone it έφτασε στο 70% το οποίο είναι πολύ καλά δεδομένου ότι η οθόνη δεν έσβησε καθόλου και ο επεξεργαστής είχε δουλιίσα . Τώρα σε κανονική χρήση θα δείξει τις επόμενες ημέρες αλλά τα πρώτα δείγματα ειναι καλά. Με την κάμερα δεν έχω ασχοληθεί στο ελάχιστο , από 2 -3 φωτό που τράβηξα φαίνεται τούμπανη άλλα μέχρι αυτό θα περιμένει λίγο. Εξαιρετική επιλογή (να ευλογήσω και τα γένια μου) μέχρι στιγμής και τρελό vfm!!!
  15. Υποτίθεται αύριο παραλαμβάνω, θα σας γράψω μόλις το πάρω στα χέρια μου
×
×
  • Create New...