talos_2002 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Σύνοψη: Εάν η ανέπαφη λειτουργία της κάρτας σας δεν λειτουργεί, κάντε επικαιροποίηση των στοιχείων σας στην τράπεζα. Ανάλυση: :) Είχα αναφέρει το καλοκαίρι ότι η κάρτα μου έπαυσε να έχει ανέπαφη λειτουργία και σύμφωνα με την τράπεζα φαινόταν ότι είχε πρόβλημα. Επίσης, ούτε η νέα κάρτα που αγόρασα τότε προς αντικατάστασή της είχε ανέπαφη λειτουργία. Δεν λειτούργησε ποτέ. Διαβάζοντας εδώ ότι και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιοι πρόβλημα, πίστευα ότι μου έτυχαν ελαττωματικές, οπότε προσπάθησα τότε να πάρω άλλη μία από διαφορετικό κατάστημα. Εκεί μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να μου δώσουν, επειδή στον υπολογιστή εμφανιζόταν μήνυμα ότι πρέπει να επισκεφθώ κατάστημα της τράπεζας. Από τότε πίστευα ότι μάλλον πρέπει να κάνω επικαιροποίηση στοιχείων, παρότι είχα κάνει λιγότερο από 1,5 έτος πριν. Πριν 2,5 εβδομάδες πήγα στην τράπεζα για επικαιροποίηση, όπου δεν γνώριζαν κάτι για το μήνυμα και μου είπαν ότι δεν χρειάζονται επικαιροποίηση των στοιχείων μου. Όμως, δέχθηκε να την κάνει και από τότε η ανέπαφη λειτουργία της κάρτας λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Πολύ καλά νέα φίλε talos_2002!Να είσαι καλά! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Σε μένα χάλαγε τι τσιπ, Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Σας πιστώνονται τα mb κανονικά?Παρατήρησα ή μάλλον έχω υποψίες,ότι μετά την πληρωμή του Netflix μου,10,99€,δεν μου πιστώθηκαν τα mb.Πριν μία εβδομάδα αυτό.Χθες έβαλα μία δεκάρα κάρτα Cosmote μέσω της εφαρμογής του whats up σε έναν φίλο μου,και 24 ώρες μετά ακόμα να μπούν τα mb.Αν δεν πιστωθούν επικοινωνώ με το 13888 να δηλώσω το πρόβλημα? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Λοιπόν,είχα δίκιο εν μέρει αλλά όλα εντάξει.Όπως προείπα,έβαλα μία 10άρα κάρτα σε έναν φίλο μου και περίμενα να δω +100 mb.Μπήκαν,πριν από λίγο,300+ mb,που σημαίνει ότι στα αλήθεια δεν λάμβανα τα mb από τις αγορές μου,αλλά "ξεκόλλησε" και μπήκαν όλα μαζί σήμερα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davel Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Καλησπερα να ρωτησω θελω να βγαλω την καρτα της κοσμοτε. ειναι δωρεαν η πρεπει να δωσεις καποιο ποσο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Δωρεάν αν προσθέσεις και χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davel Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Δωρεάν αν προσθέσεις και χρήματα. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Δεν ξερω εαν εχει αναφερθεί αλλά η κάρτα γεμίζει χωρίς προμήθεια μέσω iBank Pay Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Δεν ξερω εαν εχει αναφερθεί αλλά η κάρτα γεμίζει χωρίς προμήθεια μέσω iBank Pay Καλημέρα κ συγγνωμη για την ενοχληση/Επειδή γραφεις για το I bank pay μπορω να ρωτησω κατι διοτι εμενα δεν μου δουλευει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Καλημέρα κ συγγνωμη για την ενοχληση/Επειδή γραφεις για το I bank pay μπορω να ρωτησω κατι διοτι εμενα δεν μου δουλευει:( Τι εννοείς δεν σου δουλέυει? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Τι εννοείς δεν σου δουλέυει? ειχα την εφαρμογή πριν πολύ καιρο σε κινητο αντροιντ κ δουλευε κανονικα.Αλλαζω κινητο κ παω σε μηλο.Ξανακατεβαζω την εφαρμογή κ παω να συνδεθω με τους κωδικούς του e-banking που εχω.Φορτωνει κανονικα κ με παει στο επομενο βημα οπου μου ζητα να βαλω τον αριθμο του κινητου μου.Το κανω κ μετα φορτωνει λιγο αλλα μου βγαζει το μηνυμα να επικοινησω με την εξ.πελατων την Εθνικης.Τους εχω παρει τηλεφωνα κ εχω στειλει κ μαιλ με prnt screen αλλα δεν...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 δυστυχώς οταν για κάποιο λογο κολλά η διαδικασία , δύσκολα θα βρεις λύση. Έχω κ εγώ ένα κόλλημα με την εφαρμογή cosmote prepaid. Άλλαξα νούμερο, ζήτησα απο την cosmote να μου συνδέσει το νέο νούμερο στην cosmote prepaid, όπου κι έγινε γιατί πριν δεν μου εμφάνιζε την κάρτα ΑΛΛΑ η τράπεζα εξακολουθεί να στέλνει τα OTP στο παλιό νούμερο που έχει διαγραφεί. Κανείς δεν μπορεί να βρεί λύση, με παραπέμπει ο ενας στον αλλον. Τέσπα, απλά δεν θα μπορώ να βλέπω το υπόλοιπο της κάρτας μέσα απο την εφαρμογή cosmote prepaid, παρα μονον μέσα ibank και ibank pay. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καλησπέρα, προσπαθώ να φορτίσω την κάρτα μου και μου βγάζει μνμ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ FLY". Ξέρει κανείς μήπως τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Φορτισες την κάρτα σου μήπως και έφτασες το όριο για αυτό τον μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Φορτισες την κάρτα σου μήπως και έφτασες το όριο για αυτό τον μηνα;Υπάρχει μηνιαίο όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Από το nbg.gr Μπορείτε να φορτίζετε την κάρτα σας οποτεδήποτε και όσες φορές επιθυμείτε στο πλαίσιο των παρακάτω ορίων: •το ελάχιστο ποσό φόρτισης ανά συναλλαγή είναι 1€ •το μέγιστο όριο φόρτισης ανά συναλλαγή είναι 250€ •το μέγιστο όριο φόρτισης ανά ημέρα είναι 500€ •το μέγιστο όριο φόρτισης ανά έτος είναι 2.500€ •το μέγιστο ετήσιο όριο εκφορτίσεων είναι 2.500€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Έχω βάλει πολλαπλάσια των 500€ σε μία φόρτιση. Πιθανότατα έχω ξεπεράσει και το όριο των 2.500€/έτος. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στις τράπεζες. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Πωπω αυτή η εφαρμογή της prepaid τον τελευταίο καιρό μας έχει σπάσει τα νέυρα σε εμένα και την γυναίκα μου που την έχουμε!Κάνει όλο loading στο ποσό σε εμένα και στην γυναίκα μου τα ίδια συν ότι την αποσυνδέει η εφαρμογή και μετά δεν μπορεί να συνδεθεί κι όλας... Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Τι γίνεται πάει προς κατάργηση η prepaid; Στο Γερμανό δε δίνουν πλέον. Ένας μου είπε ότι καταργήθηκε, άλλος ότι θα πρέπει να απευθυνθώ στην εθνική κατευθείαν γιατί δεν τους τις ενεργοποιούν πλέον, ότι κάτι πρόβλημα υπάρχει στα συστήματα τους. Ξέρουμε τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Προφανώς μεταβαίνουμε στην νέα εποχή του Cosmote Wallet. Είναι θέμα χρόνου σύμφωνα με δημοσιεύματα η έναρξη της εμπορικής λειτουργίας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Θα δίνει ΜΒ ή να ψάχνουμε κάρτες με λήξη μετά το 2022; Βασικά, έχει κανείς κάρτα που λήγει πιο μετά; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Έχασα τη προπληρωμένη μου την 4η, δε μπορώ να βγάλω πλέον την 5η; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δίνει ΜΒ ή να ψάχνουμε κάρτες με λήξη μετά το 2022; Βασικά, έχει κανείς κάρτα που λήγει πιο μετά;Εμένα λήγει το 23 δε θυμάμαι πότε την έβγαλα όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Έβγαλα κανονικά Cosmote Prepaid στον Γερμανό στο Γκύζη. Το μόνο κακό είναι ότι λόγω lockdown πας τους δίνεις τα χαρτιά και όταν εγκριθεί η κάρτα ξαναπάς και την παίρνεις σε στυλ click away. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Έβγαλα κανονικά Cosmote Prepaid στον Γερμανό στο Γκύζη. Το μόνο κακό είναι ότι λόγω lockdown πας τους δίνεις τα χαρτιά και όταν εγκριθεί η κάρτα ξαναπάς και την παίρνεις σε στυλ click away.Πότε λήγει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts