Jump to content

davel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About davel

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

davel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ευχαριστω πολυ!
  2. Καλησπερα να ρωτησω θελω να βγαλω την καρτα της κοσμοτε. ειναι δωρεαν η πρεπει να δωσεις καποιο ποσο ?
  3. davel

    Poco F1

    τι ειναι το καρουζελ ?
  4. davel

    Poco F1

    εχει κανεις αλλος θεμα με την εικονα κλειδωματος ? ολο επιλεγω να βαλω δικια μου και το αλλαζει στου κινητου το αρχικο
  5. Αυτή μπορεί να μπει μέσα να τα πετάξει η πρέπει να πάει με εισαγγελική εντολή ?
  6. Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι . ένας φίλος μου θέλει να νοικιάσει ένα σπίτι σε μια πολυκατοικία τις γειτονίας. Η ιδιοκτήτρια όμως του σπιτιού του λέει ότι ο προηγούμενος νοικάρης τις έχει αφήσει φέσια και έχει αφήσει τα πράγματα του μέσα και έχει φύγει. Τώρα εκείνη δεν κάνει κάτι γιαυτο τα έχει αφήσει μέσα τα πράγματα. είναι λογικό αυτό ? τι μπορείς να κάνει σε αυτή την περίπτωση? Τον δουλεύει η όντως είναι δύσκολη περίπτωση ?
  7. Οχι ετσι και αλλιως Δεν ηταν ουτε στο δικο μου ονομα πριν ουτε στον δικο του. Καποιου αλλου ενοικιαστη.. Αλλα και παλι δικο μου εξοδο ειναι...
  8. Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το εξής Στο σπίτι που μένω οπού είναι σε νοίκι άλλαξα παροχο στο ρεύμα από ΔΕΗ σε ηρών και μου έστειλε ένα γράμμα η δεδδηε ότι έχει παρέλθει η υπεύθυνη δήλωση εγκατάστασης το πιστοποιητικό ρεύματος δηλαδή και να γίνει επανέλεγχος από αδειούχο εγκαταστάτη κλπ. και ρωτώ αυτό το έξοδο αφορά εμάς ? η τον ιδιοκτήτη ?
  9. Καλησπέρα αναμεσά στο pocophone και στο mi 8 τι θα λέγατε ? Θέλω καλη κάμερα θα την βρω στο mi 8 η έχουν μικρές διάφορες. επίσης με τις ειδοποιήσεις τι παίζει πως μπορούν να φαίνονται ?
  10. huawei p 20 pro πολυ καλη καμερα και με 4000 μπαταρια. εχω και ενα ρολοι το gear 2 οπου θελει μονο samsung για να συνδεθει οποτε θα ειναι το bluetooth συνεχεια ανοιχτο σχεδον. με φοβιζει η μπαταρια και δεν θελω να κολαει η να ζεσταθει.
  11. Καλησπέρα θέλω τα φωτά σας. Σκέφτομαι να αλλάξω το παλιό galaxy s5 που έχω και λέω να πάω στο s9plus τώρα που πέφτει η τιμή του. αλλά διαβάζω διαφορά για τη μπαταριά. Η χρήση που κάνω είναι κύριος social media YouTube δεν παίζω παιχνίδια . θα με βγάζει τη μέρα ? Αξίζει γενικά η αγορά του ?
  12. Ήθελες να σου πληρώσει τις 5 μέρες παραπάνω να κρατήσεις και τη εγγύηση και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. να είσαι ευχαριστημένος που δεν σου είπε κρατά την εγγύηση εγώ φεύγω τον άλλο μηνά και αντί για μηνιάτικο θα έχεις την εγγύηση.
×
×
  • Create New...