Nagata Δημοσιεύτηκε March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2017 To επίσημο thread για να κουβεντιάζετε για το νέο Tab S3! H Samsung προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Tab S3 στο MWC 2017, το οποίο παρακολουθήσαμε στενά την περίοδο που πραγματοποιήθηκε και όπως μπορούμε να πούμε από την πρώτη του ματιά φαίνεται εντυπωσιακό σε πολλά του σημεία. Επιπλέον, ένα ωραίο χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη ψηφιακής γραφίδας, το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια θέση πάνω στην συσκευή για να αποθηκεύεται το πενάκι, αλλά μικρό το κακό. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Το Galaxy Tab S3 διαθέτει 9.7’’ Super AMOLED οθόνη, κύρια κάμερα 13MP με auto focus και μία εμπρόσθια κάμερα 5MP για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Παρέχει αυτονομία έως 12 ώρες για video playback. Επίσης υποστηρίζει πληκτρολόγια Pogo, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή φόρτιση ή συγχρονισμός. "Φοράει" τον Qualcomm® Snapdragon™ 820, 4GB RAM/32GB ROM, GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO, USB 3.1(Type-C), υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD έως 256GB. Ενσωματώνει μπαταρία 6000mAh (με λειτουργία ταχείας φόρτισης) και Android 7.0 Nougat. Δείτε τα υπόλοιπα εδώ Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 ποιό χρώμα από τα 2 σας άρεσε πιο πολύ ? Εμένα μου φαίνεται κάπως, να είναι από πίσω ασημί και μπροστά μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Κλασικό μαύρο για μένα. Το περιμένω με αγωνία να έρθει Ευρώπη. Εχουμε κάποιο roadmap ; Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Σήμερα έπαιξα μαζί του για κανά 10-λέπτο. Είναι όμορφο και στιβαρό. Το γυαλί πίσω κορυφαίο ενώ η οθόνη όπως πάντα σε άλλο επίπεδο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Λειτουργεί κανονικά το πενάκι από το Note 4 ; (Νote Edge δηλαδή :p ) Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον :X . Ξέρουμε κάτι για το release date ; Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον :X . Ξέρουμε κάτι για το release date ; Περιμενουμε την επισημη ανακοινωση. Βασικα περιμενω μηπως δωσουν σε προπαραγγελια και το πληκτρολογιο μαζι. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Για διάθεση πάντως , το amazon.de λέει 24 Μαρτίου. Όσον αφορά το ενδιαφέρων που λέτε , προσωπική μου άποψη είναι ότι πολλοί μπορεί να το σκέφτονται λόγω τιμής, γιατί σε αυτή την τιμή αγοράζεις windows tablet. Επιπλέον θα αγοράζετε από τις πρώτες μέρες χωρίς να δείτε αν έχει κάποιο πρόβλημα, δεδομένου του ιστορικού της samsung ; Edited March 20, 2017 by kapar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Για διάθεση πάντως , το amazon.de λέει 24 Μαρτίου. Όσον αφορά το ενδιαφέρων που λέτε , προσωπική μου άποψη είναι ότι πολλοί μπορεί να το σκέφτονται λόγω τιμής, γιατί σε αυτή την τιμή αγοράζεις windows tablet. Επιπλέον θα αγοράζετε από τις πρώτες μέρες χωρίς να δείτε αν έχει κάποιο πρόβλημα, δεδομένου του ιστορικού της samsung ; Άλλη χρήση τα windows tablet και για άλλη τα android. Προσωπικά σε tablet προτιμώ android με τις έτοιμες εφαρμογές ενώ τα windows τα επιλέγω σε laptop. Αλήθεια τι ιστορικό έχει η Samsung και μάλιστα στα tablets :cool:; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 (edited) Review απο android central http://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-tab-s3?utm_medium=superfeature&utm_campaign=navigation&utm_source=ac και απο engadget https://www.engadget.com/2017/03/22/samsung-galaxy-tab-s3-review/ Edited March 22, 2017 by Kos_77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Για όποιον δεν το είδε, η samsung μαζί με το s3 και τα book ανακοίνωσε και ένα pen που μοιάζει με μολύβι Staedtler, το οποίο μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και απορώ γιατί δεν το είχε κάνει κάποιος ως τώρα και ένα λινκ http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/27/14748442/samsung-staedtler-noris-pencil-stylus-mwc-2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ξεκίνησε ηδη σήμερα Παρασκευη η διάθεσή του. Για παράδειγμα το amazon το εχει κανονικά σε stock και η αποστολή πραγματοποιείται αυθημερόν. Και τωρα περιμενω να το βρω στα 400 ευρω + ΦΠΑ σε σκρουτζομάγαζο, ιδανικά την LTE έκδοση :ninja: :w00t::mobile: . :shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Κλασικη σαμσουνγκ. Δινει ενα καλο (s pen & usb-C) και αφαιρει αλλο ενα (μικροτερη μπαταρια και "παιδικο" πληκτρολογιο, σε συγκριση με το tab S). Γιατι ρε γμτ???:mad::mad: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170323/9b2adf649a47a61760c54711813b1929.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170323/be496e01eadc796107f76e9ecfacb856.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Κάπου διάβασα ότι στην Αγγλία σε προπαραγγελία θα δοθεί ως δώρο το πληκτρολόγιο αξίας 150€. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Για όποιον δεν το είδε, η samsung μαζί με το s3 και τα book ανακοίνωσε και ένα pen που μοιάζει με μολύβι Staedtler, το οποίο μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και απορώ γιατί δεν το είχε κάνει κάποιος ως τώρα και ένα λινκ http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/27/14748442/samsung-staedtler-noris-pencil-stylus-mwc-2017 Υπέροχο, πράγματι. Μακάρι να το εισάγει κάποιος. Δίνει «άλλη πινελιά». Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Γνωρίζει κάποιος ποτε θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Ελλάδα;Επικοινώνησα με Samsung Hellas μου είπαν ότι όντως έχει γίνει η εισαγωγή αλλά δεν γνωρίζουν ποτε τα καταστήματα λιανικής θα το διαθέσουν.Να επικοινωνήσω μαζί τους μου είπαν για σίγουρα. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έπαιξα μαζί του για κανά 10-λέπτο. Είναι όμορφο και στιβαρό. Το γυαλί πίσω κορυφαίο ενώ η οθόνη όπως πάντα σε άλλο επίπεδο. Που ακριβώς το βρήκες και έπαιξες μαζί του;;Να υποθέσω δεν είσαι Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μολις μου απάντησαν από Κωτσόβολο και πλαίσιο.Και οι δυο μου είπαν ότι η επίσημη κυκλοφορία Ελλάδα είναι Παρασκευή 7/4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 ... Που ακριβώς το βρήκες και έπαιξες μαζί του;;Να υποθέσω δεν είσαι Ελλάδα. Πριν 2 εβδομαδες στην εκθεση image & tech στη Helexpo ειχε περιπτερο η Samsung και το ειχε σε stand. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μολις μου απάντησαν από Κωτσόβολο και πλαίσιο.Και οι δυο μου είπαν ότι η επίσημη κυκλοφορία Ελλάδα είναι Παρασκευή 7/4! Αυτό ισχύει τελικά; θα ναι διαθεσιμο αυριο Παρασκευή ; δε βλέπω ιδιαίτερη κίνηση σε skroutz/bestprice. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Γνωρίζει κάποιος ποτε θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Ελλάδα;Επικοινώνησα με Samsung Hellas μου είπαν ότι όντως έχει γίνει η εισαγωγή αλλά δεν γνωρίζουν ποτε τα καταστήματα λιανικής θα το διαθέσουν.Να επικοινωνήσω μαζί τους μου είπαν για σίγουρα. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΤΟ πιστευεις αυτο?δηλαδη η αντιπροσωπεια τα εχει και τα μαγαζια δεν τα βγαζουν σε πωληση ?,δυσκολο να το πιστεψω ,εδω η αντιπροσωπεια δεν το εχει βαλει ακομα στο σιτε της ενω το s8 το εβαλε την ιδια μερα της παρουσιασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 σε ελληνικό unboxing που είδα πριν λίγο λένε επίσης ότι κυκλοφορεί την Παρασκευή και το μοντέλο 820 (δηλαδή σκέτο wifi) θα κάνει 709 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Σωστο, 709 το 9.7" wifi και 799 το 9.7" LTE. Και χωρις πληκτρολογιο-θηκη, μονο με s pen. Απελπιστηκα γιατι αν χρεωνει τοσα για το tab S3, ποσα θα μας ζητησει για το galaxy book που ζαχαρωνω? Προβλεπω να καθομαι αλλα 2 χρονια τουλαχιστον με το πιστο μου tab S (που μου στοιχισε "μονο" €450 μαζι με το πληκτρολογιο-θηκη της σαμσουνγκ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Πράγματι και πιο ακριβό και χωρις δώρο ,θα περιμένω τα σκρουτσομαγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ξέρει κανείς αν θα βγει και με λιγότερες ίντσες απ'τις 9,7 που κυκλοφόρησε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ξέρει κανείς αν θα βγει και με λιγότερες ίντσες απ'τις 9,7 που κυκλοφόρησε ? οχι δεν θα βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts