drdedus Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 https://www.tme.net/blog/download-miui-11-beta-update/ Εκτός από αυτή την κινεζική έκδοση θα ερθει και αντίστοιχη σε Ota αν είμαστε σε dev (με κινητό απο infoquest αν παίζει ρόλο) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Τελικά το mido θα πάρει την 11; κάπου διάβασα για το Redmi 4x. Δεν είχε note 4x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κυκλοφόρησε ήδη beta 11 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κυκλοφόρησε ήδη beta 11 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk China version beta όχι global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ark4n1s Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 μιλας για την Advanced LineageOS 16.0? Ναι sorry, μπερδευτηκα με την AOSP Ext.Η Carbon επισης πρεπει να ειναι απροβληματιστη συμφωνα με αυτα που διαβαζω στο telegram group. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 China version beta όχι global Πολύ σωστά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 για την global 11 ξέρουμε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Update: Τελικά φλασαρα ξανά την pixel experience. Όμως την plus (5-9-2019) Επίσης άλλαξα κερνελ, έβαλα τον ethereal. Βρήκα μια hyper can(gcam νομίζω είναι) που απ' ότι φαίνεται παίζει μια χαρά. Μένω έτσι μέχρι να αλλάξω τηλέφωνο(γλυκοκοιταζω το mi9t pro, όμως δε θέλω να διαθέσω τόσα χρηματα-ετσι κάνω σκέψεις για rn7) Μέχρι στιγμής ρολαρει πάρα πολύ καλά. Το φόρτωσα όσο πρόλαβα με εφαρμογές, όσες έβαλα παίζουν χωρίς σκαλωματα. Είχα ένα θεματακι με το adaway, όμως τώρα φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Θα φανεί. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Update: Τελικά φλασαρα ξανά την pixel experience. Όμως την plus (5-9-2019) Επίσης άλλαξα κερνελ, έβαλα τον ethereal. Βρήκα μια hyper can(gcam νομίζω είναι) που απ' ότι φαίνεται παίζει μια χαρά. Μένω έτσι μέχρι να αλλάξω τηλέφωνο(γλυκοκοιταζω το mi9t pro, όμως δε θέλω να διαθέσω τόσα χρηματα-ετσι κάνω σκέψεις για rn7) Μέχρι στιγμής ρολαρει πάρα πολύ καλά. Το φόρτωσα όσο πρόλαβα με εφαρμογές, όσες έβαλα παίζουν χωρίς σκαλωματα. Είχα ένα θεματακι με το adaway, όμως τώρα φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Θα φανεί. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Off topic: Αν κοιτάς το rn7, κοίταξε και το a3. Off topic end. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Α3 απορρίπτεται λόγω οθόνης (εκτός αν το βρω σε καλή τιμή) Αν και λέω να κάνω κίνηση προς Χριστούγεννα για το μι9τ προ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Δοκίμασες καμία miui? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Όχι, όσο και να μισώ/λατρεύω το miui ΔΕ μπορώ να ζήσω με αυτό. Πάντα προτιμούσα aosp καταστάσεις (από εποχές htc desire Z) Σχεδόν 24 ώρες με τη νέα ρομ και ειμαι υπερευχαριστημεος. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Update: Τελικά φλασαρα ξανά την pixel experience. Όμως την plus (5-9-2019) Επίσης άλλαξα κερνελ, έβαλα τον ethereal. Βρήκα μια hyper can(gcam νομίζω είναι) που απ' ότι φαίνεται παίζει μια χαρά. Μένω έτσι μέχρι να αλλάξω τηλέφωνο(γλυκοκοιταζω το mi9t pro, όμως δε θέλω να διαθέσω τόσα χρηματα-ετσι κάνω σκέψεις για rn7) Μέχρι στιγμής ρολαρει πάρα πολύ καλά. Το φόρτωσα όσο πρόλαβα με εφαρμογές, όσες έβαλα παίζουν χωρίς σκαλωματα. Είχα ένα θεματακι με το adaway, όμως τώρα φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Θα φανεί. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Φλάσαρα κι εγώ την plus + franco kernel εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι απογοητευμένος με την μπαταρία. Με την ίδια χρήση, με Los 15.1 έβγαζα 2 μέρες, με Pixel Experience λίγο πάνω από 1,5 μέρα, με την Plus κάθε βράδυ φορτίζω. Ίσως ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση, μήπως δεν έκατσε καλά και φτιάξει η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Δοκίμασε άλλον Κέρνελ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Α3 απορρίπτεται λόγω οθόνης (εκτός αν το βρω σε καλή τιμή) Αν και λέω να κάνω κίνηση προς Χριστούγεννα για το μι9τ προ Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkMI A3 ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις, αν μπορείς να το δεις από κοντά θα ήταν το ιδανικό, αν και διαβάζω πολύ καλά λόγια για την οθόνη. Mi9t Pro, εντάξει αν και miui πάνε σε άλλο επίπεδο, απλά τούμπανο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Α3 απορρίπτεται λόγω οθόνης (εκτός αν το βρω σε καλή τιμή) Αν και λέω να κάνω κίνηση προς Χριστούγεννα για το μι9τ προ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν κρίνεις από αυτά που γράφονται στο επίσημο, απλά μεγαλοποιούν το θέμα. Αν έχεις δει από κοντά τη συσκευή, πάσο. Τέλος, αν τελικά πας σε Mi9t pro, θέλω εντυπώσεις, μήπως προχωρήσω κι εγώ σε αγορά του. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Θα αργήσω να αλλάξω συσκευη απ' ότι φαίνεται. Σφαίρα πάει το εργαλείο! Πατάει μέχρι και sd855 άμα λάχει :lol: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) Α3 απορρίπτεται λόγω οθόνης (εκτός αν το βρω σε καλή τιμή) Αν και λέω να κάνω κίνηση προς Χριστούγεννα για το μι9τ προ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Καλα έχεις rn4 και σε φοβίζει η οθόνη του α3; Μέρα με τη νυχτα ειναι. Πολύ καλύτερη οθόνη το α3. ;) Γενικα για mid range οθόνη μια χαρά είναι. Το προβλημα ειναι οτι κάποιοι περιμεναν πως και πως ενα stock android με ποιοτική amoled οθόνη και τιμή που δεν θα χρειαζόταν να δώσουν το ένα τους νεφρο (δηλαδή κάτω απο 300) και αυτούς τους απογοήτευσε... Αλλα αν εισαι ανθρωπος που βολεύεσαι ακομα και με την οθόνη του rn4x τότε δεν έχεις πρόβλημα. :) Edited October 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Είμαι έτοιμος για την los 16 του Mendes γιατί διαβαζω καλα λόγια ( αν και ειναι κινητό για ανάγκη φάση) έχουμε καμία gcam που να δουλέυει τέλεια?(οσο γίνεται!) Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Καλα έχεις rn4 και σε φοβίζει η οθόνη του α3; Μέρα με τη νυχτα ειναι. Πολύ καλύτερη οθόνη το α3. ;) Γενικα για mid range οθόνη μια χαρά είναι. Το προβλημα ειναι οτι κάποιοι περιμεναν πως και πως ενα stock android με ποιοτική amoled οθόνη και τιμή που δεν θα χρειαζόταν να δώσουν το ένα τους νεφρο (δηλαδή κάτω απο 300) και αυτούς τους απογοήτευσε... Αλλα αν εισαι ανθρωπος που βολεύεσαι ακομα και με την οθόνη του rn4x τότε δεν έχεις πρόβλημα. :) Όχι από κοντά δε το έχω δει. Όμως η ανάλυση με τρομάζει. Είμαι έτοιμος για την los 16 του Mendes γιατί διαβαζω καλα λόγια ( αν και ειναι κινητό για ανάγκη φάση) έχουμε καμία gcam που να δουλέυει τέλεια?(οσο γίνεται!) Ευχαριστώ! Ψάξε για την hyper cam Αν δε βρεις κάτι πες με να στην στειλω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Όχι από κοντά δε το έχω δει. Όμως η ανάλυση με τρομάζει. Ψάξε για την hyper cam Αν δε βρεις κάτι πες με να στην στειλω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ασε γιατι εφαγα φολα καλη!Στα φουλ wipes εκανα και το vendor και τωρα πρεπει να ξανα φλασαρω Miui fastboot και ξανα μανα ξεκλειδωμα και τα υπολοιπα! :angry: Οκ θα σε ενοχλησω αν ειναι ευχαριστω!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Την είχα πατήσει και γω 2 3 φορές και αναγκάστηκα να περάσω ξανά miui, μετα twrp και έπειτα την custom ROM που ήθελα. Είναι λίγο φρίκη η υπόθεση αλλά οκ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παιδια επειδή τα έχει ''παιξει" το δεξί κουμπί απενεργοποίησης... Υπάρχει άλλος τρόπος να κλειδώνω το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παιδια επειδή τα έχει ''παιξει" το δεξί κουμπί απενεργοποίησης... Υπάρχει άλλος τρόπος να κλειδώνω το κινητό? Ρυθμίσεις-Πρόσθετες Ρυθμίσεις-Συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών-Απενεργοποίηση οθόνης και μετά επιλογή 1 από τις 3 επιλογές π.χ. "Παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου Πίσω" Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts