Shinig Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Κοιτάξτε και σε witrigs η απο dragon-tt μηπως υπάρχουν. Εχουν OEM και απ οτι εχω διαβάσει έχουν ποιοτικά πράγματα οπως ορίζει ο όρος OEM Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημερα παιδια, μια ερωτηση και απο εμενα. Ειμαι με την Global, απειραχτο τελειως το κινητακι γιατι το χρησιμοποιω σαν δευτερο, τον τελευταιο καιρο εχω δει οτι δεν κραταει καμια εφαρμογη ανοιχτη αν την ελαχιστοποιησω λες και υπαρχει θεμα με την ραμ. Πιο παλια κρατουσε σιγουρα αρκετες κιολας. Οσο εψαξα δεν βρηκα κατι για διαχειριση μνημης. Εχει κανεις καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω? Οταν τσεκαρω καθε φορα λεει οτι εχει 1,5GB ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημερα παιδια, μια ερωτηση και απο εμενα. Ειμαι με την Global, απειραχτο τελειως το κινητακι γιατι το χρησιμοποιω σαν δευτερο, τον τελευταιο καιρο εχω δει οτι δεν κραταει καμια εφαρμογη ανοιχτη αν την ελαχιστοποιησω λες και υπαρχει θεμα με την ραμ. Πιο παλια κρατουσε σιγουρα αρκετες κιολας. Οσο εψαξα δεν βρηκα κατι για διαχειριση μνημης. Εχει κανεις καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω? Οταν τσεκαρω καθε φορα λεει οτι εχει 1,5GB ελευθερα.Πήγαινε ασφάλεια στις ρυθμίσεις ενέργειας να δεις μήπως έχεις βάλει να καθαρίζεται η cache αυτόματα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ark4n1s Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) Κοιτάξτε και σε witrigs η απο dragon-tt μηπως υπάρχουν. Εχουν OEM και απ οτι εχω διαβάσει έχουν ποιοτικά πράγματα οπως ορίζει ο όρος OEM Καλη η ιδεα σου δυστυχως η dragon-tt δεν βγαζει και στη witrigs ειναι out of stock.Μηπως ξερεις και αλλες ποιοτικες εταιριες κατασκευης μπαταριων? Edit: Τελικα εχει και η dragon-tt.Απλα και των δυο φαινονται σαν αυτες που πουλανε aliexpress και η χωρητικοτητα τους ειναι τραγικη. Edited September 16, 2019 by Ark4n1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Έχω κι εγώ θέμα με τις εφαρμογές, τις κλείνει. Το Accubattery μου λέει ότι έχει task killer ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνει από μια ιστοσελίδα όπου με παραπέμπει αλλά τίποτα. Είναι κάτοχος πάνω της συσκευής πάνω από 2 χρόνια αλλά έφτασα στα όρια μου τώρα. Απ 'όσο μπορώ να θυμηθώ το έκανε πάντα από την πρώτη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Έχω κι εγώ θέμα με τις εφαρμογές, τις κλείνει. Το Accubattery μου λέει ότι έχει task killer ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνει από μια ιστοσελίδα όπου με παραπέμπει αλλά τίποτα. Είναι κάτοχος πάνω της συσκευής πάνω από 2 χρόνια αλλά έφτασα στα όρια μου τώρα. Απ 'όσο μπορώ να θυμηθώ το έκανε πάντα από την πρώτη μέρα. Έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας ; Όχι, έχω όλες τις εφαρμογές με την επιλογή χωρίς περιορισμούς, η εξοικονόμηση μπαταρίας είναι άνεργη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Ο πιο σημαντικος λόγος που εβαλα custom rom ηταν η πολυ κακη διαχείριση της ram. Οποτε η custom rom οποιον τον ενοχλεί το κλείσιμο των εφαρμογών είναι ουσιαστικά μονόδρομος. Βέβαια πλεον και λογω της gcam με νυχτερινη οραση υπάρχει ένας ακόμα πολυ σημαντικός λογος και ειδικά σε συνδυασμό με oreo που εχει αναλογη μπαταρία με την στοκ και ισως και λιγο καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Η αλήθεια είναι ότι οι ρυθμίσεις είναι τόσες πολλές και από διαφορετικα σημεία που είναι δύσκολο βρεις από που επηρεάζετε το κλείσιμο των εφαρμογών. Για την ιστορία θα αναφέρω ότι σε μένα δεν κλείνουν οι εφαρμογές πριν το μισάωρο που έχω ορίσει για να κλείνουν . Επίσης για να καταλάβετε πόσο περίπλοκο είναι σας γράφω πως λύθηκε ένα προβλήματα που είχα τα τελευταία δύο χρόνια. Στα κινητά του σπιτιού δεν υπήρχε στην επιλογή περιοχής η Ελβετία . Μετά από μια ενημέρωση που έκανε η εφαρμογή ρολόι εμφανίστηκε η Ελβετία στη επιλογή περιοχής . Επιλέγοντας την Ελβετία εμφανίστηκαν προτεινόμενες εφαρμογές στον φάκελο tools και και μερικές διαφημίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Βάζοντας πάλι Ελλάδα εξαφανίστηκαν τα πάντα . Παράξενο αλλά δείχνει ότι πολλά πράγματα επηρεάζονται από πολλά άλλα φαινομενικά άσχετα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Καταλαβαίνω, ίσως να βρήκα την ρύθμιση αλλά θα δείξει στις επόμενες μέρες τι κάνει. Υποστηρίζει το κινητό VoWiFi? Κατάφερα και βρήκα την ρύθμιση για VoLTE αλλά η Wind για την ώρα δεν φαίνεται να το έχει δώσει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Καταλαβαίνω, ίσως να βρήκα την ρύθμιση αλλά θα δείξει στις επόμενες μέρες τι κάνει. Υποστηρίζει το κινητό VoWiFi? Κατάφερα και βρήκα την ρύθμιση για VoLTE αλλά η Wind για την ώρα δεν φαίνεται να το έχει δώσει κάπου. Τι ρυθμιση εκανες ακριβως για τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Τι ρυθμιση εκανες ακριβως για τις εφαρμογες? Ενεργοποίησα την χρήση στο παρασκήνιο. Βρίσκεται στις εγκαταστημένες εφαρμογές, άδειες, άλλες άδειες και το ενεργοποίησα σε όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Τρέλανε μας, Xiaomi! https://gr.gizchina.com/2019/09/24/miui-11-official-full-device-list/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Τρέλανε μας, Xiaomi! https://gr.gizchina.com/2019/09/24/miui-11-official-full-device-list/στις beta το έχει το Redmi Note 4 x αλλά παρακάτω στις stable δεν το έχει! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 στις beta το έχει το Redmi Note 4 x αλλά παρακάτω στις stable δεν το έχει! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Τυπογραφικό λάθος θεωρώ. Εξάλλου έχει και το Redmi 4X που είναι αρκετά υποδεέστερο σε hardware. Και δε νομίζω να βγάζει και νόημα να βγάλουν μόνο beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Θα την βγάλει λογικά. Δε νομίζω να μην την δωσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Να κάνω μία ερώτηση κι αν είμαι λάθος παραπέμψε με αν μπορείτε. Είμαι κάτοχος της εν λόγω συσκευής και πλέον κάτοχος και το amazfit gtr. Ψάχνω να βρω bluetooth ακουστικά που να συνεργάζεται και με τα δύο. Θέλω ουσιαστικά να έρχεται η κλήση από το κινητό στο ρολόι και όταν την απαντάω από το ρολόι να μου στέλνει την κλήση στο ακουστικό. Γνωρίζω ότι η συσκευής μας έχει BT 4.1 και το GTR BT 5. Σε όποιο κατάστημα ρώτησα δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Σίγουρα γίνεται αυτό που λες? Νομίζω φίλος με το stratos+redmi note 5 δε μπορεί να το κάνει.ισως δεν υποστηρίζεται απ' το ρολόι η δυνατότητα. Φαντάζομαι με το verge δε θα είχες πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Σίγουρα γίνεται αυτό που λες? Νομίζω φίλος με το stratos+redmi note 5 δε μπορεί να το κάνει.ισως δεν υποστηρίζεται απ' το ρολόι η δυνατότητα. Φαντάζομαι με το verge δε θα είχες πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, αλλά χρειάζεται το ακουστικό να υποστηρίζει το πρωτόκολλο για multipoint pairing. Το θέμα είναι ότι είναι λίγα και συνήθως δεν τον αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Παιδιά ποια είναι η προτιμότερη MIUI based ROM; Από άποψη απόδοσης, και θα ήθελα να μην κλείνουν εφαρμογές στο παρασκήνιο (οκ το ρυθμίζω αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 πηρε καποιος Ελλάδα η εξωτερικο την 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Παιδιά ποια είναι η προτιμότερη MIUI based ROM; Από άποψη απόδοσης, και θα ήθελα να μην κλείνουν εφαρμογές στο παρασκήνιο (οκ το ρυθμίζω αυτό) Ψάξε για την miui pro Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ευχαριστώ πολύ Mol :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Δε ξέρω όμως ποια έκδοση είναι, αν υπάρχουν updates/υποστήριξη πλέον. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Υπάρχει καμια pie rom που η μπαταρία να προσεγγίζει σε διάρκεια αυτες των oreo; Απο οτι εχω διαβασει υπάρχει περιπου μια αποκλιση της 1,5 ωρας. Επισης τι άλλα προβλήματα εχουν; Βλεπω για θέμα με τα Bluetooth ακουστικα και χαμηλη ενταση ήχου στις κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts