mylw_4 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Ρε παιδιά δεν έχω παράπονο από την αυτονομία. Έχω 2,5 μέρες με οθόνη 6 ώρες και 20%υπόλοιπο αλλά πάντα πρώτο στην κατανάλωση είναι το Σύστημα Android. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι γιατί δεν το πολυχρησιμοποιεις ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιο από τα 2 κατεβάζω για το snapdragon κινητό είπαμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν θυμάμαι καλά Note 4x κατεβάζεις ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω battery drain εδω και 2 μερες. Sot 2.5-3 ωρες ΜΟΝΟ, απο εκει που εβγαζα χαλαρα 6+ Ειμαι με aex 8.1 Κατέβασα κάτι χαζοπαιχνιδα απο playstore, ελπιζω να ευθύνονται αυτα και να μη τα επαιξε η μπαταρία. Τα εσβησα και θα δω πως θα παει. Αν προλαβω, αυριο περναω σε miuipro και το αφηνω ετσι μεχρι να παρω αλλη συσκευή Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στάνταρ από τα παιχνίδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Λογικά αυτα ευθύνονται. Ειμαι ήδη 1.5 sot με υπολοιπο 70% (browsing με 4g) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δεύτερη φορά με κινητό (αγορασμενο από Κωτσόβολο) το οποίο αντικαταστάθηκε ήδη μια φορά με καινούργιο από την infoquest μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα: δεν φορτίζει. Για 1-2 μέρες σταματούσε η φόρτιση και χθες δεν φορτίζει καθόλου είτε με τον δικό του είτε με άλλους φορτιστές. Φυσικά ήδη το έχω πακετάρει να τους το στείλω. Και την πρώτη φορά που το αντικατέστησαν είχε το ίδιο πρόβλημα. Τελικά έχουν θέμα με την φόρτιση άλλοι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δεύτερη φορά με κινητό (αγορασμενο από Κωτσόβολο) το οποίο αντικαταστάθηκε ήδη μια φορά με καινούργιο από την infoquest μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα: δεν φορτίζει. Για 1-2 μέρες σταματούσε η φόρτιση και χθες δεν φορτίζει καθόλου είτε με τον δικό του είτε με άλλους φορτιστές. Φυσικά ήδη το έχω πακετάρει να τους το στείλω. Και την πρώτη φορά που το αντικατέστησαν είχε το ίδιο πρόβλημα. Τελικά έχουν θέμα με την φόρτιση άλλοι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το κινητό γύρω στον ενάμισι χρόνο και ποτέ δεν μου είχε παρουσιάσει πρόβλημα με τη φόρτιση (από την πρώτη μέρα που το έχω, το βάζω κάθε βράδυ στην πρίζα, μέχρι το επόμενο πρωί). Σήμερα πάντως, χωρίς να έχει πέσει το ρεύμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, φορτίστηκε ως το 76%! Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Το είχα μάλιστα κλειστό κατά τη φόρτιση και όταν το άνοιξα το πρωί είδα 76%... Το έχω βάλει ξανά στην πρίζα τώρα, ως το 92% έχει πάει πολύ γρήγορα, ανέβαιναν στο μπαμ οι μονάδες αλλα τώρα έχει κολλήσει εκεί κάνα 20λεπτο... Τώρα έβγαλα το usb και το ξανακούμπωσα στο κινητό και πήγε από το 92 στο 98% κατευθείαν. Τι κόλπα είναι αυτά τώρα; Edited December 26, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Σε κινητο Lenovo αντιστοιχο προβλημα οφειλοταν στην θυρα του usb. Η αντιπροσωπεια επειδη προφανως δεν κανει κολλησεις αντικαθιστα ολοκληρη την πλακετα. Αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε πως ειναι εκει το προβλημα αγοραζετε κατι αναλογο αφου προφανως επιδιορθωθει η βλαβη https://www.skroutz.gr/s/10311923/OEM-Magnetic-USB-2-0-to-micro-USB-Cable-Λευκό-1m-CAB-0025.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Σε κινητο Lenovo αντιστοιχο προβλημα οφειλοταν στην θυρα του usb. Η αντιπροσωπεια επειδη προφανως δεν κανει κολλησεις αντικαθιστα ολοκληρη την πλακετα. Αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε πως ειναι εκει το προβλημα αγοραζετε κατι αναλογο αφου προφανως επιδιορθωθει η βλαβη https://www.skroutz.gr/s/10311923/OEM-Magnetic-USB-2-0-to-micro-USB-Cable-Λευκό-1m-CAB-0025.htmlΤο θέμα είναι ότι το κάνει δεύτερη φορά (την πρώτη οντως άλλαξαν πλακέτα) αλλά με σύνδεση φορτιστή μια φορά (το βράδυ) για 5-6 μηνες δεν δικαιολογεί τέτοια φθορά...................όντως το μαγνητικό είναι λυση Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Και εγω ειχα αλλαξει πλακετα και το ξαναεκανε σε λιγους μηνες για αυτο το ανεφερα. Δεν λεω οτι ειναι σιγουρα αυτο και δεν ξερω αν μπορεις να επικοινωνησεις με το σερβις ωστε να σου πουν τι προβλημα ειχε ακριβως η προηγουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Έχω το κινητό γύρω στον ενάμισι χρόνο και ποτέ δεν μου είχε παρουσιάσει πρόβλημα με τη φόρτιση (από την πρώτη μέρα που το έχω, το βάζω κάθε βράδυ στην πρίζα, μέχρι το επόμενο πρωί). Σήμερα πάντως, χωρίς να έχει πέσει το ρεύμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, φορτίστηκε ως το 76%! Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Το είχα μάλιστα κλειστό κατά τη φόρτιση και όταν το άνοιξα το πρωί είδα 76%... Το έχω βάλει ξανά στην πρίζα τώρα, ως το 92% έχει πάει πολύ γρήγορα, ανέβαιναν στο μπαμ οι μονάδες αλλα τώρα έχει κολλήσει εκεί κάνα 20λεπτο... Τώρα έβγαλα το usb και το ξανακούμπωσα στο κινητό και πήγε από το 92 στο 98% κατευθείαν. Τι κόλπα είναι αυτά τώρα;Πότε δεν αφήνουμε το κινητό όλο το βράδυ στην φόρτιση, πιθανόν να του χάλασες την μπαταρία, άφησε το να αδειάσει πλήρως η μπαταρία μέχρι να κλείσει και φορτισε το ξανά. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Δεν υποτίθεται ότι σταματάει η φόρτιση όταν ολοκληρωθεί και ξεκινάει όταν πέσει κάτω απο κάποιο ποσοστό???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ότι διαβάζω και εγώ λέω, έχω τηλέφωνο xiaomi που πάει στα 4 χρόνια και ακόμα η μπαταρία του αντέχει μια χαρά. Επίσης όταν το τηλέφωνο φορτίζει ποτέ δεν το δουλεύω το αφήνω να φορτίσει με την ησυχία του. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0Α) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Δεν υποτίθεται ότι σταματάει η φόρτιση όταν ολοκληρωθεί και ξεκινάει όταν πέσει κάτω απο κάποιο ποσοστό???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι κάποιο.. Και 1% να πέσει, αφού σταματάει στο 100, θα ξεκινήσει πάλι. Μπορείς να πάρεις πολύ μικρό φορτιστή (κάτω από 1A) και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Έχω ένα ραδιοσιντι στο αυτοκίνητο που με USB συνδέεται με Android. Εχθές έβαλα το κινητό να βάλω κάνα τραγουδάκι έκανε ένα μπιπ το κινητό αλλά τίποτα. USB debug το είχα βγάλει. Μήπως θέλει η μουσική να είναι σε κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να το αφηνεις ολο το βραδυ να φορτιζει,οταν φτασει στο 100 σταματαει απο μονο του. Επισης κανενα προβλημα δεν δημιουργει αν το χρησιμοποιεις την ωρα που φορτιζει. Δεν ξερω πως δημιουργουνται αυτοι οι μυθοι,το σιγουρο ειναι οτι διαδίδονται πολυ ευκολα! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ένα ραδιοσιντι στο αυτοκίνητο που με USB συνδέεται με Android. Εχθές έβαλα το κινητό να βάλω κάνα τραγουδάκι έκανε ένα μπιπ το κινητό αλλά τίποτα. USB debug το είχα βγάλει. Μήπως θέλει η μουσική να είναι σε κάρτα μνήμης;αν το συνδεσεις με καλωδιο απο το usb του αυτοκινητου στο usb του τηλεφωνου λογικα δεν θα δουλεψει,αυτες οι θυρες ειναι για στικακια/δισκους. Το εχεις κανει με αλλο android και δουλεψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7733223#post7733223 Σε αυτό το ποστ πάντως εξηγεί εν μέρει γιατί είναι καλύτερο να μην το αφήνουμε όλο το βράδυ. Δεν ξέρω την πηγή του όμως. Υπάρχει και άλλο νήμα με νεότερες έρευνες στις μπαταρίες. Όταν το βρω θα συμπληρώσω. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Εγώ το βλέπω στην πράξη όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου αν και τα κρατάω μπορεί και 3 χρόνια, με μπαταρία ποτέ δεν είχα θέμα. Τις προσέχω όσο δεν πάει, διαβάζω ότι από τον πρώτο χρόνο και έχουν θέμα με την μπαταρία. Το τι είναι καλό και τι κακό για την μπαταρία δεν μπορώ να το ξέρω. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0Α) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Δηλαδή ρε παιδιά το xiaomi της γυναίκας το samsung του γιου μου γιατί δεν πάθαμε τίποτα 3-4 χρόνια που τα κρατάνε όλο το βράδυ για φόρτιση και το δικό μου το πάθε 2 Φορές; Κάτι άλλο φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάθει κάτι αν φορτιζει όλο το βράδυ. Απλά αυξάνονται οι πιθανότητες να πάθει... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους σας. Dev rom γιατί δεν έχει σήμερα ξέρουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους σας. Dev rom γιατί δεν έχει σήμερα ξέρουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk υποθέτω λόγω εορτών πρωτοχρονιάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 δεν παθαίνει τιποτα όταν τελειώσει η φόρτιση αυτόματα κόβει και την βάζει σε κατάσταση συντήρησης ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υποθέτω λόγω εορτών πρωτοχρονιάς δεν εχουν τωρα πρωτοχρονια στην κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Μα αν ήταν έτσι (να έχεις πρόβλημα από όλο το βράδυ φόρτιση) όλοι θα καιγανε πλακέτες................ Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 παιδιά έχει κανείς να προτείνει από που να πάρω μια καλή οθόνη? κάποια που να ξέρει ότι είναι καλή γιατί μου βάλανε μία που είναι σκοτεινή πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ενα με εκδοση με 3gb ραμ πηρε και αυτο κανονικα miui10 με ενα που εχει 4gb ram ? Global version δεν υπαρχει, σωστα? Αρα ολα ειναι με κινεζικο φορτιστη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Δεν έχει σχέση αν είναι με τα 3 ή τα 4gb ram, το ίδιο κινητό είναι. Και οι 2 εκδόσεις έχουν την ίδια rom. Κανονικότατα υπάρχει global version, τα περισσότερα μαγαζιά εδώ αυτήν πωλούν, με ευρωπαϊκό φορτιστή.Ενα με εκδοση με 3gb ραμ πηρε και αυτο κανονικα miui10 με ενα που εχει 4gb ram ? Global version δεν υπαρχει, σωστα? Αρα ολα ειναι με κινεζικο φορτιστη ? Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Αρα αυτο το μαγαζι που γραφει οτι εχει (EU ADAPTOR) ποια εκδοση ειναι? https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts