sgatzo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλησπέρα, Στην "Σάρωση Ασφαλείας" εδώ και καιρό ποτέ δεν φτάνει το 100%, σταματάει γύρω στο 32% και εμφανίζει πως όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά. Είναι bug; Συμβαίνει και σε εσάς; Επίσης, πιστεύετε πως θα αρχίσει να μας έρχεται η κανονική stable MIUI 10, αυτές τις ημέρες;Σε μένα να φανταστείς σταματάει στο 8... Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Στο πότε θα πάρουμε τη 10 κανονικά έπρεπε ήδη, βάση εμπειρίας το τοποθετώ αρχές Δεκεμβρίου Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Παιδιά καλημέρα και συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά... Όσον αφορά την κάμερα μπορούμε να βάλουμε gcam και αν ναι υπάρχουν οδηγίες; Χάθηκα στο ψάξιμο.. :wacko: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλησπέρα, έχω το redmi note 4 global περίπου 6 μήνες. Εχθές το πρόσεξα για πρώτη φορά, όταν πήγα να το βγάλω από το φορτιστή και αφου είχε φορτισει πλήρως, στην οθόνη μου έβγαζε διάρκεια μπαταρίας 16 ώρες .....από την αρχή όμως που το πήρα όταν φορτιζε πλήρως έλεγε 46 ώρες περίπου........η χρήση που κάνω είναι ίδια...... εφαρμογές οι ίδιες που είχα από την αρχή.....τι μπορεί να φταίει;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ένα screenshot Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 22% για το σύστημα είναι φυσιολογικό;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 εδω κατεβασε κανενας? http://www.miui.com/download-326.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 εδω κατεβασε κανενας? http://www.miui.com/download-326.htmlΤι να κατεβάσει;; και ποιος θα βάλει κινεζική ρομ χωρίς Google;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Καλημέρα σας, με την τελευταία stable πρόσεξα ότι δεν με αφήνει να αλλάξω region. Έχει μόνο Κίνα και όταν πατάω απλά δεν βγάζει αλλά επιλογή. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ πολύ Βρήκες λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 επιτέλους μετά από τις άπειρες beta που η μπαταρία έμεινε τόση ώρα σε ευθεία γραμμή! δεν ξανά αναβαθμίζω εάν δεν βάλουν κάτι συνταρακτικά εντυπωσιακό πλέον! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 επιτέλους μετά από τις άπειρες beta που η μπαταρία έμεινε τόση ώρα σε ευθεία γραμμή! δεν ξανά αναβαθμίζω εάν δεν βάλουν κάτι συνταρακτικά εντυπωσιακό πλέον! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η χθεσινή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Η χθεσινή είναι;ναι............... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 ναι............... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. 9 ώρες και 66%???? Επίσης, το 66% πως το έβαλες μέσα στο δείκτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 ρε συ.... 9 ώρες μετά την πλήρη φόρτιση. σκατα σοτ ακόμα έχει. αλλά τουλάχιστον κάπως έφτιαξε το standby. με την τελευταία μπήκε η μπαταρία μέσα στο εικονίδιοΚάτσε γιατί μπερδεύτηκα. 9 ώρες και 66%???? Επίσης, το 66% πως το έβαλες μέσα στο δείκτη; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Έχει κάποιος πρόβλημα με το Mi cloud backup; Είμαι με την τελευταία global dev, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και μερικές dev, δεν ολοκληρώνεται ποτέ το backup και δεν διαβάζει καν στο σύννεφο να βρει το backup που υπάρχει εκεί (πετάει μνμ λάθους, cannot retrieve backup). From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 πάλι σήμερα, μετά από το χτεσινό διάλειμμα, 2η σε κατανάλωση μπαταρίας η εφαρμογή games! έλεος πια τι πίνουν εκεί στην ανατολή;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 αυτή η επιλογή για φουλ εξοικονόμηση της μπαταρίας που δουλεύουν μόνο πχ sms, κλήσεις το έφαγαν και αυτό οι Κινέζοι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 πάλι σήμερα, μετά από το χτεσινό διάλειμμα, 2η σε κατανάλωση μπαταρίας η εφαρμογή games! έλεος πια τι πίνουν εκεί στην ανατολή;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εμένα ούτε καν βγαίνει τέτοια εφαρμογή. Μήπως να έριχνες ένα factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Σε εμένα ούτε καν βγαίνει τέτοια εφαρμογή. Μήπως να έριχνες ένα factory reset?πως εμφανίστηκε να πάρει; βαριέμαι να ξανά στήνω! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 πάλι σήμερα, μετά από το χτεσινό διάλειμμα, 2η σε κατανάλωση μπαταρίας η εφαρμογή games! έλεος πια τι πίνουν εκεί στην ανατολή;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγαινε στην εφαρμογή ασφάλεια, ενισχυτής ταχύτητας παιχνιδιών, και απενεργοποιήσε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Πήγαινε στην εφαρμογή ασφάλεια, ενισχυτής ταχύτητας παιχνιδιών, και απενεργοποιήσε το.μπα απενεργοποιημενο είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Βρε παλικαρια παω στην σελιδα με τις fastboot roms παω να κατεβασω πχ την dev για αυτο το κινητο και αντι να ξεκινησει το κατεβασμα με παει στην κεντρικη της xiaomi που ειναι στα Κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μόλις έσκασε και η αναβάθμιση σε miui 10..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εμένα δεν έχει ακόμη αναβάθμιση σε 10.. Ποιο ακριβώς έχεις; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μόλις έκανα εγκατάσταση την 10, με μια πρώτη ματιά νομίζω ότι μου έριξε την φωτεινότητα ή μπορεί και να είναι ιδέα μου επειδή μέχρι να γίνει η εγκατάσταση σουρουπωσε αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μόλις έκανα εγκατάσταση την 10, με μια πρώτη ματιά νομίζω ότι μου έριξε την φωτεινότητα ή μπορεί και να είναι ιδέα μου επειδή μέχρι να γίνει η εγκατάσταση σουρουπωσε αρκετά δεν ειναι η ιδεα σου σε πολλες betaπριν αυτην που κατεβασες η φωτεινοτητα εχει πεσει και ειδικα σε φως(στο αμαξι με gps) οριακα φαινεται η οθονη ακομα και στο μαξ.τραγικοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) δεν ειναι η ιδεα σου σε πολλες betaπριν αυτην που κατεβασες η φωτεινοτητα εχει πεσει και ειδικα σε φως(στο αμαξι με gps) οριακα φαινεται η οθονη ακομα και στο μαξ.τραγικοι Άντε ρε.... Εγώ βέβαια έβαλα stable 10 αλλά για να λες ότι ετσι γίνεται και στις dev....:mad: Εμένα πάντως το έχω πει και λίγο παλιότερα, πήρα πάλι σήμερα στα χέρια μου το rn2 της γυναικας κ μου φαίνεται σφαιρατο σε σχέση με το δικό μου! Θα δω τι γίνεται με την 10, άντε να κάνω κ ένα factory reset και αν δεν πάρει τα πάνω του θα φάει σουτ. Προστέθηκε και το εφέ βάθους στην κάμερα παρόλο που έχουμε μόνη κάμερα και είναι αρκετά καλό. Edited November 12, 2018 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για miui10 αλλά την πήραν πίσω. Γυρευε τι προβλήματα θα βγήκαν πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts