mylw_4 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Δικιμασε το μπορεί να την πάρει, κρατα ομως οτι χρειάζεσαι backup γιατι παιζει να σου κάνει factory reset Αν θυμάμαι σωστά, όντως κάνει factory reset Ορεο θα δει η συσκευή μας, επίσημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Σε αυτή που έχω δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks για την απάντηση. Μήπως γνωρίζεις μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, ανάμεσα σε αυτή και την 8.5.4.0; Αν μπορούσες, σε pm, μη ζαλίζουμε τους υπόλοιπους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Είναι η τελευταία αναβάθμιση που δίνουν με miui 9 σε κάποια μοντέλα που τις είχαν έτοιμες, η επόμενη που θα δώσουν θα είναι στα μέσα Ιουνίου με miui 10 η miui X Redmi n3 proγιατι υπαρχει περιπτωση να παρουμε miui 10 ?εμεις δλδ με stable rom δε θα παρουμε ξανα αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Δεν νομίζω να σταματήσει τόσο νωρίς ή υποστήριξη σε κινητό με τόσες πωλήσεις. Αν το κάνουν θα είναι ένα ακόμη φάουλ. Δεν το πιστεύω όμως.Κανονικα και oreo θα έπρεπε να πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 γιατι υπαρχει περιπτωση να παρουμε miui 10 ?εμεις δλδ με stable rom δε θα παρουμε ξανα αναβαθμιση ?θα παρουμε και miui 10 και 11 τουλαχιστον.Απλα δεν θα μας ξανααναβαθμισουν εκδοση android,μενουμε με nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 γιατι υπαρχει περιπτωση να παρουμε miui 10 ?εμεις δλδ με stable rom δε θα παρουμε ξανα αναβαθμιση ? θα παρει κανονικα miui 10 απλα θα παρει περισσοτερο χρονο σε σχεσει με τις dev μονο μοντελα που εχουν android 5 δεν θα παρουν μαλλον πχ redmi 2 redmi note 2 redmi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 θα παρουμε και miui 10 και 11 τουλαχιστον.Απλα δεν θα μας ξανααναβαθμισουν εκδοση android,μενουμε με nougat.αλλα οχι oreo οποτε στα ιδια θα μεινουμε δε θα αλλαζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Επιβεβαιωνω οτι η global dev 8.4.26 εχει bug με τo multitasking οτι με swipe up μια εφαρμογή δεν κλείνει και ξανανοιγει αμεσως στο multitasking. Μονο με το x κλενει αλλά κλείνουν και οσες δεν έχεις κλειδωσει ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 έχει πάρει κάνεις τέτοιο https://www.ebay.com/itm/5D-Curve-Hydrogel-film-Full-Body-Screen-Protector-for-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-4X/292504464073?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=591340538823&_trksid=p2060353.m2749.l2649 ? παρήγγειλα ένα και περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 έχει πάρει κάνεις τέτοιο https://www.ebay.com/itm/5D-Curve-Hydrogel-film-Full-Body-Screen-Protector-for-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-4X/292504464073?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=591340538823&_trksid=p2060353.m2749.l2649 ? παρήγγειλα ένα και περιμένωζελατινα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Έχω το 4 64 Ένας φίλος θα πάρει το 3 32 Εχει άλλο επεξεργαστή? Ειναι πιο αργό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Έχω το 4 64 Ένας φίλος θα πάρει το 3 32 Εχει άλλο επεξεργαστή? Ειναι πιο αργό? Οχι snap 625 έχουν και τα δύο. Προσοχή μη μπερδευτεί με το mediatek ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ζελατινα ? Τύπου ζελατίνα θα είναι, αλλά περιμένω και ελπίζω να μη γεμίζει δαχτυλιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Οχι snap 625 έχουν και τα δύο. Προσοχή μη μπερδευτεί με το mediatek ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τύπου ζελατίνα θα είναι, αλλά περιμένω και ελπίζω να μη γεμίζει δαχτυλιές...https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-sim-gold-global-edition-ελληνικό-μενού-πληρωμη-και/ Αυτό γιατί γράφει 430? Από εκεί 3χω πάρει το 4 64 εχει το 625 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 εδώ είναι το νήμα του note. το λινκ που έδωσες είναι για το σκέτο. καλημέρα. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 εδώ είναι το νήμα του note. το λινκ που έδωσες είναι για το σκέτο. καλημέρα. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.Σωστος Λάθος δικό μου Αυτό είναι το σωστό https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-white-gold/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Έχω το 4 64 Ένας φίλος θα πάρει το 3 32 Εχει άλλο επεξεργαστή? Ειναι πιο αργό?το 3 32 ειναι πιο αργο αν και εχουν ιδιο επεξεργαστη γιατι το 4 64 εχει πιο γρηγορη μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 με την τελευταία dev κατάφεραν και εξαφάνισαν από τα developer options το memory optimization! πόσο άχρηστοι! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 με την τελευταία dev κατάφεραν και εξαφάνισαν από τα developer options το memory optimization! πόσο άχρηστοι! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Είναι η ιδέα μου ή όλο και κλείνει το Miui;.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Είναι η ιδέα μου ή όλο και κλείνει το Miui;....μπα μάλλον μλκια έκαναν γιατί μοιάζει να σχετίζεται με το πρόβλημα του task manager... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 μπα μάλλον μλκια έκαναν γιατί μοιάζει να σχετίζεται με το πρόβλημα του task manager... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Α, τόσο καλά... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Παιδιά έτσι είναι οι dev, το αναφέρει και στο official forum, αλλιώς μένεις σε stable και αραζεις Edited April 30, 2018 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Παιδιά έτσι είναι οι dev, το αναφέρει και στο official forum, αλλιώς μένεις σε stable και αραζεις ναι εννοείται τζάμπα γκρινιάζουμε αφού είναι δοκιμαστικές εκδόσεις. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Λοιπόν.... Άνοιξα thread στο miui forum και πήρα 2 απαντήσεις.. Από έναν moderator, που μου υπέδειξε να κήρυξη εκκαθάριση στα δεδομένα του "msa", όπως και να κλείσω όλα τα permissions που έχει. Από ένα μέλος του Miui Device Team, που μου υπέδειξε το παρακάτω: Να διαγράψω τις προτάσεις, από τις ρυθμίσεις κάθε app. Και να πάω Ρυθμίσεις -> πρόσθετες ρυθμίσεις -> ιδιωτικότητα -> υπηρεσίες διαφημίσεων -> χρήση αναγνωριστικού διαφημίσεων Και να το βάλω στο off. Μέχρις στιγμής δεν έχω καμία διαφήμιση, τόσο στο Music app, όσο και στο File Manager app. Προς moderators: Βάλτε το στο πρώτο post, να το βρίσκει εύκολα ο κόσμος. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 αυτό το πράγμα όμως να έχω δώσει εξαίρεση του whatsapp από το DND και πάλι να μην ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης;; ;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Εγω ενεργοποιω την περιστροφή οθόνης και την βρίσκω απενεργοποιημενη μετα από μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts