impreza_sti Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Και σε εμένα εμφανίστηκε, σταθερή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Την πέρασα ήδη....αναμένω να δω κατανάλωση....πάντως είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη, έτσι τουλάχιστον μου φαίνεται εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Κάτι λέει για battery drain για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Πολύ πιο σφαίρα από πριν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikour Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Όντως πολύ πιο γρήγορο!! Edited April 16, 2018 by spikour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ξερω πως εχει απαντηθει αλλα επειδη αυριο θα αγορασω την συσκευη απο τον Γερμανο καλου κακου τι να εχω στον νου μου ωστε να παρω σιγουρα το σωστο κινητο; Επισης υπαρχει η δυνατοτητα αφου περασω το twrp για να κανω εγκατασταση το magisk μετα να περαστει μονο το στοκ recovery χωρις να πρεπει να ξαναπερασω την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianblo1 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Γρήγορη παιδιά εννοείτε την κατανάλωση μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Οχι, το κινητό έγινε πιο γρήγορο. Με τα θέματα κανένα νεώτερο, επανήλθαν;; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ερωτηση. Απο τότε που πήρα τη συσκευή είμαι με miui eu και redwolf. Ειπα να δοκιμασω μα περασω λαμια oreo να τσεκαρω τι παιζει. Για twrp backup τα system και data αρκούν, ή να backαρω και κανα αλλο partition για καλό και για κακό? Απο recovery είμαι οκ ή μα περασω καμιά αλλα για oreo? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπέρα εχω το συγκεκριμένο κινητό σε αρκετά αντίτυπα" αλλά θέλω ενα ακόμα. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάτι καινούργιο πάλι σε Xiaomi. Τι άλλες επιλογές έχουμε στις 5.5 ίντσες και πάνω με 800 αλλά και 4000 μπαταρία? Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Οχι, το κινητό έγινε πιο γρήγορο. Με τα θέματα κανένα νεώτερο, επανήλθαν;; οχι πρεπει να αλλαξεις χωρα οπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ξερω πως εχει απαντηθει αλλα επειδη αυριο θα αγορασω την συσκευη απο τον Γερμανο καλου κακου τι να εχω στον νου μου ωστε να παρω σιγουρα το σωστο κινητο; Επισης υπαρχει η δυνατοτητα αφου περασω το twrp για να κανω εγκατασταση το magisk μετα να περαστει μονο το στοκ recovery χωρις να πρεπει να ξαναπερασω την ρομ; Τι εννοεις σωστο κινητό φιλε μου; εξηγησου. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Πως θα ειναι αυτο με την 800αρα γιατι βλεπω πως υπαρχει και το redmi 4x οπως και αλλα μαγαζια εχουν το redmi note 4x χωρις αυτην. Και την ιδια στιγμη, αν τα εχω καταλαβει καλα, η infoquest φερνει το redmi note 4 (global) και το ονομαζει redmi note 4x ενω υπαρχει ηδη κινητο με την ιδια ονομασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Όντως πολύ πιο γρήγορο!! συμφωνω αλλα μηπως χρειαζετε και ενα clear ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 οχι πρεπει να αλλαξεις χωρα οπως πριν OK ευχαριστώ. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Πως θα ειναι αυτο με την 800αρα γιατι βλεπω πως υπαρχει και το redmi 4x οπως και αλλα μαγαζια εχουν το redmi note 4x χωρις αυτην. Και την ιδια στιγμη, αν τα εχω καταλαβει καλα, η infoquest φερνει το redmi note 4 (global) και το ονομαζει redmi note 4x ενω υπαρχει ηδη κινητο με την ιδια ονομασια Kοίτα στο πίσω μέρος του κουτιού ο κωδικός μοντέλου να είναι 2016102. Και στο πλάι να αναγράφει global version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ερωτηση. Απο τότε που πήρα τη συσκευή είμαι με miui eu και redwolf. Ειπα να δοκιμασω μα περασω λαμια oreo να τσεκαρω τι παιζει. Για twrp backup τα system και data αρκούν, ή να backαρω και κανα αλλο partition για καλό και για κακό? Απο recovery είμαι οκ ή μα περασω καμιά αλλα για oreo? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk oλα εκτος internal αν εχεις σκοπο να γυρισεις σε miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Απο μπαταρία πρώτες εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Απο μπαταρία πρώτες εντυπώσεις; Ακόμη πολύ νωρίς να πούμε, αλλά από το μεσημέρι στις 3 που την έβαλα μέχρι τώρα, με τη χρήση που κάνω εγώ, μου φαίνεται ίδια (ίσως λίγο καλύτερη)με την 9.5.4.0. Ασφαλή συμπεράσματα σε λίγες μέρες. το ευχάριστο είναι, πως το τηλέφωνο φαίνεται πιο "αεράτο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Για να δούμε, αερατο πιστεύω ήταν και πριν, πιο πολύ απογοήτευση ήταν η αυτονομία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Για να δούμε, αερατο πιστεύω ήταν και πριν, πιο πολύ απογοήτευση ήταν η αυτονομία του.Την έκανες την αναβάθμιση; Εάν ναι, θα το δεις αν είναι καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εγω ρε παιδια με την πρωτη αναβάθμιση(9.2.1.0) οταν ανοιξα την συσκευη πριν 2 εβδομάδες η μπαταρία με μετρια χρηση δε τα παραταει. Με παει 2 μερες σίγουρα.. Αραγε θα είναι καλη η 9.5.8.0? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Την έκανες την αναβάθμιση; Εάν ναι, θα το δεις αν είναι καλύτερα. Δεν μου την εβγαλε ακομη,εννοω οτι απο αποδοση ειναι ηδη σφαιρατο στην αυτονομια ποναει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Πως θα ειναι αυτο με την 800αρα γιατι βλεπω πως υπαρχει και το redmi 4x οπως και αλλα μαγαζια εχουν το redmi note 4x χωρις αυτην. Και την ιδια στιγμη, αν τα εχω καταλαβει καλα, η infoquest φερνει το redmi note 4 (global) και το ονομαζει redmi note 4x ενω υπαρχει ηδη κινητο με την ιδια ονομασια Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ ΠΑΜΠΛΙΚ ΜΙΝΤΙΑ ΜΑΡΚΕΤ εχουν της ινφοκουεστ που εχει 800αρα και τα παντα ολα αν τωρα λεγεται 4χ η οχι λιγο σε νοιάζει αρκει να παρεις με σναπντραγκον βέβαια. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts