drdedus Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Θελω να πουλησω την συσκευη μου. Πως κανω hard format? κατι περιεργο σε αλλες συσκευες ειναι οτι μετα το hard reset μενουν αρκετες viber whatsapp φωτογραφιες ...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 κριμα που το λειτουργικο μια τοσο απλη ενεργεια δεν την διαθετει,οπως πχ lg samsung.ευχαριστω για την απαντηση,Ποιος σου είπε ότι δεν το Κάνει; λίγο να έψαχνες στις ρυθμίσεις επαφών θα το έβρισκες. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατι περιεργο σε αλλες συσκευες ειναι οτι μετα το hard reset μενουν αρκετες viber whatsapp φωτογραφιες ...!!Για να φύγουν όλες πρέπει να κάνεις format και τον εσωτερικό χώρο, το factory reset δεν το κάνει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ρε παιδιά πραγματικά αναρωτιέμαι γιατι έχω κάνει όλο αυτό το κόπο για όλες αυτές τις οδηγίες. Αν κοιτάζατε στο πρώτο μήνυμα θα βρισκατε και link με οδηγίες για back up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) πως κανουμε εξαγωγη επαφων σε αρχειο .vcf στην καρτα μνημης? Επαφές - - Παρατεταμένο πάτημα το πλήκτρο μενού (κάτω αριστερά) - - Εισαγωγή / Εξαγωγή - - Εξαγωγή στον αποθηκευτικό χώρο. Το αρχείο δημιουργείται στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (και το αντιγράφεις όπου θέλεις). ΥΓ Το έψαξες καθόλου πριν ρωτήσεις; γιατί περίπλοκο δε το λες. Edited September 16, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Επαφές -- Παρατεταμένο πάτημα το πλήκτρο μενού (κάτω αριστερά) - - Εισαγωγή / Εξαγωγή - - Εξαγωγή στον αποθηκευτικό χώρο Το αρχείο δημιουργείται στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. ΥΓ Το έψαξες καθόλου πριν ρωτήσεις; γιατί περίπλοκο δε το λες. Ωπ τώρα το ειδα ότι μιλαγε μονο για επαφές... Να βάλω οδηγό και για αυτό; Αμαρτία :lol: Πάντως "μέσω Λαμίας" θα έκανε έστω έτσι την δουλειά του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ε όχι να βάλεις και backup επαφών;; είναι αμαρτία. Λίγο να το ψάξεις το βρίσκεις σε όλα τα Android στο ίδιο μέρος είναι, τώρα αν ο άλλος βαριέται να το βρει και τα θέλει όλα έτοιμα τι να πω; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Αμαρτία λέω κι εγώ. Μη βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) Ωπ τώρα το ειδα ότι μιλαγε μονο για επαφές... Να βάλω οδηγό και για αυτό; Αμαρτία :lol: Πάντως "μέσω Λαμίας" θα έκανε έστω έτσι την δουλειά του :p βρε παιδια δεν χρειαζονται σχολια σε μια βοηθεια,αν ξερει καποιος βοηθαει.τωρα να πω οτι το ηξερα αλλα με ολα τα φακιρικα που χρειαζονται το ξεχασα θα με πιστεψετε?.παντως η γνωμη μου δεν αλλαζει οτι το λειτουργικο θελει επανασχεδιασμο για να ειναι απλα "λειτουργικο".:O ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε όχι να βάλεις και backup επαφών;; είναι αμαρτία. Λίγο να το ψάξεις το βρίσκεις σε όλα τα Android στο ίδιο μέρος είναι, τώρα αν ο άλλος βαριέται να το βρει και τα θέλει όλα έτοιμα τι να πω; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εισαι λιγος να κανεις τετοια σχολια για συμφορμιτη.και οχι σε ολα τα αντροιντ ειναι στις 3 τελειες μεσα οχι σε παρατεταμενο πατημα.... Edited September 16, 2017 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) Ενταξει ρε παιδιά. Εγώ απλά απάντησα γιατί νόμιζα ότι μιλάγατε για full back up που είχα οδηγίες και απλά μετά όταν συνειδητοποίησα ότι μιλάγατε μόνο για επαφές απλά το συνέχισα :) Κοίτα, κανένα πρόβλημα. Γενικά μπορείς να ρωτάς ότι θες εφόσον δεν καταφέρνεις να το βρεις. Αλλά πρωτού σου απαντήσουν μερικά παιδιά μην καταδικάζουμε ενα λειτουργικό. Το Miui χίλια κακά μπορεί να έχει αλλά από άποψης παραμετροποίησης και back up κάνει παπάδες. :) Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε ούτε να κοντραριζόμαστε. Ρίξε μια ματιά αν θες και στο πρώτο μήνυμα όπου έχω συμπεριλάβει αρκετούς χρήσιμους οδηγούς. ;) Edited September 16, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Σταύρο ρώτα ότι θες εδώ είμαστε, το miui είναι πολύ παραμετροποιησημο και γενικά θέλει ψάξιμο ακόμα και εγώ που είμαι 4 χρόνια σε xiaomi Πολλά πράγματα τα ψάχνω. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Θελω ινφο για los15 Το περασε κανεις? Bugs, battery, performance? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) Θελω ινφο για los15 Το περασε κανεις? Bugs, battery, performance? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα φίλε μου. Περιμένω το κινητό σε λίγες μέρες να μου έρθει, και δεν θα αργήσω να το περάσω το λειτουργικό. Θέλω να το δω. Στην ακριβώς από πίσω σελίδα, αυτό ακριβώς έλεγα, και ανέφερα και τα bugs του, τα οποία εάν έχεις τον σωστό τύπο μάρκας κατασκευής του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος (και οπότε μπορεί να δουλέψει και αυτό απροβλημάτιστα) - (φαντάζομαι ότι θα διορθωθεί το bug), τότε αξίζει να δοκιμαστεί, είναι μια παραδοσιακά καλή custom. Edit: Η 14.1 είχε εξαιρετική διαχείριση του battery performance/drain από παιδια που την είχαν δοκιμάσει (ο ένας είναι ο Αντρέας οπότε μπορούν να μας πουν περισσότερα) - σε σχεση με την Resurrection Remix που εδώ μέσα έχει αναφερθεί από δύο άτομα με διισταμένες απόψεις. Ο ένας δεν ήταν ευχαριστημένος (από το battery drain), και ο άλλος ήταν. Περιμένω κάτι αντίστοιχα καλό και στην 15. Edited September 16, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ζιαομι εδω και 4 μηνες να πω την αποψη μου πιο εμπεριστατωμενα αν και δεν μου ζητηθηκε :lol::lol::lol: το πηρα απο αλυσιδα το 32αρι ναι πιο ακριβο σιγουρα γιατι πιο πολλοι το παιρνουν απο κινα κλπ,αλλα εχω την εγγυηση μου,μπορω να απευθυνθω δια ζωσης σε περιπτωση προβληματων,και το πηρα αμεσα γιατι δεν μου αρεσει η αναμονη απο 2 βδομαδες ως και 2 μηνες και αν χαλασει ?αντε παλι απο την αρχηηηηηη :lol: ΧΡΗΣΗ σερφαρισμα σερφαρισμα σερφαρισμα,τηλεφωνα,και τα συνηθη βα ιμπερ φατσομπουκι μειλ και καιρος,οι αναβαθμισεις εγιναν ολες καθως σε στοκ κατασταση και θα παραμεινη.Η αυτονομια με την δικη μου χρηση και αυτοματη φωτεινοτητα μια ΣΙΜ και 4g παντα ενεργο,μπλε δοντι μονο αν οδηγω,και gps μονο αν θελω να βρω δρομο που δεν ξερω,με αυτα και αυτα εχω συνηθως απο 9 ωρες οθονης ως και 11 σε διαστημα 39 ως 47 ωρων λειτουργιας.:rolleyes:Δεν εχω μπαγκ?οι κλησεις δυνατες καθαρες με κοσμοτε,σαν συσκευη πολυ καλη και αξιοπιστη μεχρι στιγμης. Τα μονα που βρηκα οτι υστερει για την δικια μου χρηση,Η καμερα σε λιγο ακομα και μετριο φως οσο και με το φλας που οι κινεζοι το ενα λαμπακι πορτοκαλοροζ?:worry:και βγαινουν αλλοτε κιτρινες αλλοτε καπως τελος παντων.2ον η αυτοματη φωτεινοτητα αργει να ανταποκριθει αλλα οκ το αντεχω. Επισης μου αρεσει που δεν θελει κεραια το ραδιοφωνο "οχι παντα"γενικα ειναι μια πολυ καλη συσκευη και την προτεινω.ΤΟ προβλημα μου?ερωτευτηκα το xiaomi mi note 2 αλλα στην τιμη που εχει παααλι η καμερα εχει θεματακια και νομιζω δεν το φερνει και η ινφοκουεστ οποτε θα παω στην δευτερη και παααρα πολυ αξιολογη επιλογη μου.Αυτααααα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Καλησπέρα φίλε μου. Περιμένω το κινητό σε λίγες μέρες να μου έρθει, και δεν θα αργήσω να το περάσω το λειτουργικό. Θέλω να το δω. Στην ακριβώς από πίσω σελίδα, αυτό ακριβώς έλεγα, και ανέφερα και τα bugs του, τα οποία εάν έχεις τον σωστό τύπο μάρκας κατασκευής του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος (και οπότε μπορεί να δουλέψει και αυτό απροβλημάτιστα) - (φαντάζομαι ότι θα διορθωθεί το bug), τότε αξίζει να δοκιμαστεί, είναι μια παραδοσιακά καλή custom. Edit: Η 14.1 είχε εξαιρετική διαχείριση του battery performance/drain από παιδια που την είχαν δοκιμάσει (ο ένας είναι ο Αντρέας οπότε μπορούν να μας πουν περισσότερα) - σε σχεση με την Resurrection Remix που εδώ μέσα έχει αναφερθεί από δύο άτομα με διισταμένες απόψεις. Ο ένας δεν ήταν ευχαριστημένος (από το battery drain), και ο άλλος ήταν. Περιμένω κάτι αντίστοιχα καλό και στην 15. Τυπος δαχτυλικου? Για δωσε ινφο Εδιτ: ακυρο, το διάβασα Θα δω ποιον εχω και μετα θα αποφασίσω αν φλασαρω τη ρομ Btw απειραχτο το έχω, ουτε καν άδεια απ την χιαομι πηρα για unlock bootloader Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 17, 2017 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Λοιπόν, τα δικά μου δεδομένα (μαζί με κάποιες ερωτησούλες) όσον αφορά την μπαταρία. Του φοράω δύο κάρτες. Τις περισσότερες ώρες της μέρας το λειτουργώ είτε με τη μία είτε με την άλλη. Πχ, 07.00-15.00, επειδή δεν πιάνει στη δουλειά η Wind, είμαι με Cosmote. Καμία κλήση, κανένα μήνυμα, μόνο WiFi (όταν είμαι WiFi παίζει να το έχω και σε airplane mode) ή 3G ή 4G. Ένα από τα τρία αλλά λίγο λόγω δουλειάς. 15.00 μέχρι να πέσω για ύπνο μόνο Wind (κλήσεις και sms) και πολύ WiFi. Αν πάω έξω παίζω και με τις δύο κάρτες, την Wind για κλήσεις, sms, και την Cosmote για 4G. Με αυτά τα δεδομένα, συνήθως έχω sot γύρω στις 4 ώρες (άλλες φορές λίγο πάνω, άλλες λίγο κάτω) μέχρι το 50% της μπαταρίας. Σπάνια έχει πέσει κάτω από το 35% πριν πάω για ύπνο και πάντα το βάζω να φορτίσει τη νύχτα, είτε είναι 55-60% είτε 35-40%. Ποτέ δεν το έχω βάλει πχ στο 10%. Οι ερωτήσεις μου: 1. Πώς βλέπετε την μπαταρία αν λάβετε υπόψη τα παραπάνω; 2. Αν πιστεύετε ότι θα μπορούσα να είχα καλύτερες αποδόσεις, έχετε να προτείνετε κάτι για περισσότερη αυτονομία ή/και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; 3. Κάνω καλά με το να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ τις κάρτες sim, όταν τις χρειάζομαι ή είναι καλύτερο να είναι εξαρχής ενεργοποιημένες, πάλι όσον αφορά την αυτονομία και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Να πω την αλήθεια, και μόνο ότι μου βγάζει άνετα τη μέρα, μου αρκεί. Αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για να πράξω κι εγώ σύμφωνα με το τι είναι καλύτερο για την μπαταρία και τη συσκευή μου. Ευχαριστώ. Έχει κάποιος καμιά απάντηση για τις παραπάνω τρεις ερωτησούλες μου; Αυτή που με ενδιαφέρει περισσότερο, πάντως, είναι η τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Είναι τόσο καλή η μπαταρία του που δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάθομαι να ανοίγω - κλείνω sim για να κερδίσω μερικά λεπτά. Εγώ ποτέ δεν αφήνω όλο το βράδυ το τηλέφωνο στην φόρτιση πάντα φροντίζω πριν κοιμηθώ να είναι φουλ για την επόμενη μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Σταύρο ρώτα ότι θες εδώ είμαστε, το miui είναι πολύ παραμετροποιησημο και γενικά θέλει ψάξιμο ακόμα και εγώ που είμαι 4 χρόνια σε xiaomi Πολλά πράγματα τα ψάχνω. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok.βρε παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας.απλα δεν θυμομουν το παρατεταμενο πατημα και σιγουρα ο οδηγος στο πρωτο ποστ ειναι κατατοπιστικος.κανενα προβλημα χωρις λυση τελικα. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάποιος καμιά απάντηση για τις παραπάνω τρεις ερωτησούλες μου; Αυτή που με ενδιαφέρει περισσότερο, πάντως, είναι η τρίτη. δεν εχω 2 καρτες αλλα ειμαι σιγουρος οτι η αυτονομια της μπαταριας με 2 καρτες βγαζει ανετα ολη την ημερα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) ...απλα δεν θυμομουν το παρατεταμενο πατημα και σιγουρα ο οδηγος στο πρωτο ποστ ειναι κατατοπιστικος.κανενα προβλημα χωρις λυση τελικα... Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παρατεταμενο πάτημα στο κουμπί μενού, δεν είναι κάτι που σου ρχεται αυθόρμητα, σε νορμάλ android. Εμένα πάλι, επειδή έχω περάσει κι από leeco και EUI όπου η χρήση του ήταν πολύ συχνή, είναι το πρώτο που δοκιμάζω όταν τελειώσουν τα προφανή. Edited September 17, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Σε περίμενα πριν προχωρήσω. Οπότε την σβήνω... Για εμένα τα notifications είναι πολύ βασική λειτουργία, μίας και λόγω δουλειάς έχω πολλά emails. Έχεις να μου προτείνεις κάποια άλλη στην οποία να δουλεύουν σωστά? σε ολες τις aosp based roms λειτουργουν οπως πρεπει.Θα σου προτεινα την ressurrection remix η την aosp extended αν δεν εχεις προβλημα να φυγεις απο miui .Θα τις βρεις εδω https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικα σε τι ειναι καλύτερο από πχ την eu ή ελληνική rom? Εχει πολυ περισσοτερες επιλογες/ρυθμισεις. Ειναι ας πουμε οπως η resurrection remix σε σχεση με την απλη Lineage. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως γινετε οταν μου σκαει μηνυμα στο viber να το βγαζει στο κεντρο της οθονης και οχι πανω πανω ? θα πας στα permissions του viber και θα το αφησεις να εμφανιζει popup ωστε να σου βγαζει το popup του viber που σκαει στη μεση της οθονης ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί ξανά θα ήθελα μια βοήθεια όταν επιλεγείς μια εφαρμογή να ανοίξει μέσα από ένα φάκελο που έχεις φτιάξει όταν την κλείνεις ξαναγυρνάει στον φάκελο υπάρχει δυνατότητα να μην γυρνάει και να κλείνει ? στον Nova Launcher γίνεται το έχω δοκιμάσει στον launcher του τηλεφώνου δεν ξέρω στην απλη miui δε γινεται.Αλλα σε custom οπως miuipro γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 σε ολες τις aosp based roms λειτουργουν οπως πρεπει.Θα σου προτεινα την ressurrection remix η την aosp extended αν δεν εχεις προβλημα να φυγεις απο miui .Θα τις βρεις εδω https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει πολυ περισσοτερες επιλογες/ρυθμισεις. Ειναι ας πουμε οπως η resurrection remix σε σχεση με την απλη Lineage. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα πας στα permissions του viber και θα το αφησεις να εμφανιζει popup ωστε να σου βγαζει το popup του viber που σκαει στη μεση της οθονης ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στην απλη miui δε γινεται.Αλλα σε custom οπως miuipro γινεταιτι εννοεις popup και που τα βρισκω αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 τι εννοεις popup και που τα βρισκω αυτα ? settings/permissions/permissions/viber/display popup και settings/notifications/app notifications/viber για πιο πολλες ρυθμισεις Επισης ενεργοποιεις και το popup μεσα στις ρυθμισεις του viber, settings/notifications/new message popup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Δυο ερωτήσεις για λογαριασμό φίλου που δεν είναι μέλος: α) όταν χτυπά το τηλέφωνο, ο ήχος κλήσης ξεκινά να χτυπά για 1 δεύτερο, μετά κάνει μια διακοπή 1 δεύτερο και μετά συνεχίζει να χτυπά κανονικά (η ένταση δεν αλλάζει παρά μόνο υπάρχει αυτή η στιγμιαία διακοπή που κάνει όλες τις εισερχόμενες να μοιάζουν αρχικά για αναπάντητες...) και β) πολλές φορές εισερχόμενα μηνύματα εμφανίζουν τον αριθμό του αποστολέα και όχι το όνομα, αν και είναι αποθηκευμένος ο αριθμός στις επαφες. Επίσης στις συνομιλίες των μηνυμάτων, μηνύματα από τον ίδιο αποστολέα δεν εμφανίζονται το ένα κάτω από το άλλο, σαν στοιχομυθία δηλαδη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Δυο ερωτήσεις για λογαριασμό φίλου που δεν είναι μέλος: α) όταν χτυπά το τηλέφωνο, ο ήχος κλήσης ξεκινά να χτυπά για 1 δεύτερο, μετά κάνει μια διακοπή 1 δεύτερο και μετά συνεχίζει να χτυπά κανονικά (η ένταση δεν αλλάζει παρά μόνο υπάρχει αυτή η στιγμιαία διακοπή που κάνει όλες τις εισερχόμενες να μοιάζουν αρχικά για αναπάντητες...) και β) πολλές φορές εισερχόμενα μηνύματα εμφανίζουν τον αριθμό του αποστολέα και όχι το όνομα, αν και είναι αποθηκευμένος ο αριθμός στις επαφες. Επίσης στις συνομιλίες των μηνυμάτων, μηνύματα από τον ίδιο αποστολέα δεν εμφανίζονται το ένα κάτω από το άλλο, σαν στοιχομυθία δηλαδη. Ευχαριστώ Καλησπέρα. Ποια έκδοση λογισμικού φοράς; Όσον αφορά τα sms και τους αριθμους, δες στο πρώτο μήνυμα την λυση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλησπέρα. Ποια έκδοση λογισμικού φοράς; Όσον αφορά τα sms και τους αριθμους, δες στο πρώτο μήνυμα την λυση ;) Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, το κινητό είναι φίλου, έκδοση λογισμικού εννοείς την MIUI? Εαν ναι, είναι MIUI Global 8.5 | Σταθερή 8.5.4.0. (NCFMIED), εάν είναι κάτι άλλο, πες μου. Θα διαβάσω το λινκ για τα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά, μετά από σχεδόν 3μιση χρόνια με το coolpad f1 πήρα το note 4 με snap 4/64 global version, stable 8.5.4.0 και κωδικό 2016102 οπότε θεωρητικά θα έχει και την Β20. Το θέμα μου είναι οτι δεν έχω πουθενά 4G παρα μονο H+. Επειδή δεν βρήκα λύση με ο,τι διάβασα και δοκιμασα εχετε καμία ιδεα; Edited September 18, 2017 by panosk7dl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts