Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από όσο γνωρίζω εγγύηση εντός Ελλάδος έχουν μόνο όσα εισάγονται από την ίδια την εταιρεία, την infoquest. Άρα μόνο αυτά των μεγάλων καταστημάτων.

Για σκρουτζομάγαζα, άλλα δίνουν δική τους εγγύηση είτε αν είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο το στέλνουν στην Ευρώπη για φτιάξιμο είτε αν είναι έκδοση Κίνας θα πάει στην Κίνα

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημερα. Σε 2 4αρια global μετα την αναβαθμιση σε 8.5.4.0 διαπιστωσα οτι δεν λειτουργει το tethering. Συνδεεται η αλλη συσκευή πχ. το λαπτοπ αλλα δεν δινει ίντερνετ. Το εχει κανεις αλλος αυτο το bug; Καμια λυση;

Καλημερα. Σε 2 4αρια global μετα την αναβαθμιση σε 8.5.4.0 διαπιστωσα οτι δεν λειτουργει το tethering. Συνδεεται η αλλη συσκευή πχ. το λαπτοπ αλλα δεν δινει ίντερνετ. Το εχει κανεις αλλος αυτο το bug; Καμια λυση;
Χθες το δούλεψα στο πλοίο στο φουλ με 3 συσκευές συνδεδεμένες και έπαιξε πένα. Έχω την ίδια έκδοση με σένα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες το δούλεψα στο πλοίο στο φουλ με 3 συσκευές συνδεδεμένες και έπαιξε πένα. Έχω την ίδια έκδοση με σένα

Wifi hotspot??? Νομίζω εννοεί usb tethering το παιδί.

Google Pixel 9 Pro XL

Όταν το πήρα αφού πέρασα την Globe Rom dev, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Το έλυσα με το DF Tethering Fix (θέλει root).

Φιλικά.Γιώργος.

Παιδιά πριν 20 μέρες πήρε η αδερφή μου το Xiaomi Redmi Note 4X και εδώ και λίγες μέρες πάρα πολύ συχνά δεν μπορεί να κάνει κλήσεις και να την καλέσουν. Έκανα επανεκκινήσεις, clear cache, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πάλι το κάνει. Καμιά ιδέα; Το τηλέφωνο αγοράστηκε από Ελλάδα από το mobiletech. Θα τηλεφωνήσω βέβαια, αλλά η αδερφή που προσπάθησε δεν μπόρεσε να τους βγάλει! Η εγγύηση πως λειτουργεί άραγε; Το στέλνουν Κίνα ή εδώ;

Το κλασσικό πρώτο βήμα, με δοικιμή άλλης sim, το έκανες ?

Επειδη απο οτι καταλαβα σου κλεινει καποια εφαρμογη που δεν θες, πηγαινε ρυθμισεις -> αδειες -> αυτοματη εναρξη και βαλε εκει οποια εφαρμογη θες να παραμενει ενεργη στο background.

Το έκανα κι αυτό αλλά, δυστυχώς, το πρόβλημα παραμένει.

Η πλάκα είναι πως στο πρόγραμμα η υπενθύμιση φαίνεται ακόμα, αλλά η ώρα που θα έπρεπε να με είχε ειδοποιήσει έχει περάσει ήδη.

Και εμένα το ίδιο , και ψάχνω για λύση . Μιλάμε για WiFi tethering (WiFi spot) και όχι Bluetooth.

Το έκανα κι αυτό αλλά, δυστυχώς, το πρόβλημα παραμένει.

Η πλάκα είναι πως στο πρόγραμμα η υπενθύμιση φαίνεται ακόμα, αλλά η ώρα που θα έπρεπε να με είχε ειδοποιήσει έχει περάσει ήδη.

Γιατι τοσο κωλυμα; Αυτο συνηθως αρκει.

Δοκιμασε να το συρεις προς το κατω και πατα το λουκετακι. Με αυτο δεν θα καθαριζεται ποτε απο την Ram. Ελπιζω να πιασει.

Με τι προγραμμα δουλευεις; Στοκ ρολοι/αφυπνιση ή καποιο αλλο;

Και εμένα με 8.2.10.0 δούλευε άψογα που το χρησιμοποιούσα στις διακοπές.

Wifi hotspot??? Νομίζω εννοεί usb tethering το παιδί.

Συγγνώμη παιδιά, wifi tethering εννοούσα. Ήταν πρωί ακόμα.

Όταν το πήρα αφού πέρασα την Globe Rom dev, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Το έλυσα με το DF Tethering Fix (θέλει root).

Βέβαια δεν είναι σωστό να καταφεύγουμε σε λύσεις root για βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου. Αν και ειμαι fan η Xiaomi θα έπρεπε να τα προσέχει αυτά.

Το κλασσικό πρώτο βήμα, με δοικιμή άλλης sim, το έκανες ?

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέχρι πριν 10 μέρες λειτουργούσε άψογα με 8.2.10.0 rom και στις 2 sim.

Γιατι τοσο κωλυμα; Αυτο συνηθως αρκει.

Δοκιμασε να το συρεις προς το κατω και πατα το λουκετακι. Με αυτο δεν θα καθαριζεται ποτε απο την Ram. Ελπιζω να πιασει.

Με τι προγραμμα δουλευεις; Στοκ ρολοι/αφυπνιση ή καποιο αλλο;

Όντως, πολύ κώλυμα.

Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα, αυτό που δουλεύω τώρα είναι το πρόγραμμα που είχα και στον προηγούμενο κινητό μου και δούλευε άψογα: Just Reminder. Το οποίο πλέον πότε μου βγάζει τις υπενθυμίσεις και πότε όχι.

Και εμένα το ίδιο , και ψάχνω για λύση . Μιλάμε για WiFi tethering (WiFi spot) και όχι Bluetooth.

Εδώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από την μετάβαση 8.2.10 σε 8.5.4 που το πιο σημαντικό είνια ότι είναι από ΜΜ σε Ν κάνατε καθαρή εγκατάσταση??? factory reset δηλαδή?

Συγγνώμη παιδιά, wifi tethering εννοούσα. Ήταν πρωί ακόμα.

Ποια η διαφορά του wifi tethering με το wifi hotspot?

Όντως, πολύ κώλυμα.

Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα, αυτό που δουλεύω τώρα είναι το πρόγραμμα που είχα και στον προηγούμενο κινητό μου και δούλευε άψογα: Just Reminder. Το οποίο πλέον πότε μου βγάζει τις υπενθυμίσεις και πότε όχι.

Το google Clock δεν σου παίζει? Εμένα δεν έχει κάποιο θέμα για αυτό ρωτάω

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Παρτε αλλη μια με hdr+. Προσωπικα βρισκω εξαιρετικη την βελτιωση

36581250722_0c043e988c_c.jpgIMG_20170822_224902 by Andreas L., on Flickr

Εδώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από την μετάβαση 8.2.10 σε 8.5.4 που το πιο σημαντικό είνια ότι είναι από ΜΜ σε Ν κάνατε καθαρή εγκατάσταση??? factory reset δηλαδή?

Ποια η διαφορά του wifi tethering με το wifi hotspot?

Μπλέξαμε τους όρους!! wifi tethering και hotspot το ίδιο είναι. Το usb tethering διαφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα dirty ota flash.

Πολύ καλή.

Το google Clock δεν σου παίζει? Εμένα δεν έχει κάποιο θέμα για αυτό ρωτάω

Έχω δοκιμάσει το Google keep που είναι για υπενθυμίσεις, αλλά κι αυτό μου παρουσίαζε προβλήματα.

Μπλέξαμε τους όρους!! wifi tethering και hotspot το ίδιο είναι. Το usb tethering διαφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα dirty ota flash.

Σε εμένα το hotspot παίζει άριστα. Δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset. Επειδή βλέπω και σε γειτονικά φόρουμ πολλοί παραπονούνται για διάφορα θέματα αλλά όλοι έχουν ένα κοινό στοιχείο. Κανείς δεν έκανε καθαρή εγκατάσταση.

Ειδικά σε αλλαγή έκδοσης όπως τώρα που πάει από ΜΜ σε Ν, εγώ το θεωρώ υποχρεωτικό. Προσωπικά θεωρώ ότι έπρεπε να το κάνουν οι ίδιες οι εταιρείες μέσω του ΟΤΑ τους σε τέτοιες αναβαθμίσεις. Τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία μου

Google Pixel 9 Pro XL

Έκανα dirty flash την τελευταία stable. Όλα λειτουργούν άψογα και το wifi tethering. Στην περίπτωση σου ίσως χρειαστεί μια καθαρή εγκατάσταση.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Τι στον... μούτσο γίνεται με όλα τα προγράμματα υπενθυμίσεων που βάζω στο κινητό;

Ενώ κάνω συνέχεια, κάθε μέρα, τεστάκια (βάζω πχ να μου υπενθυμίσει κάτι σε 5 λεπτά), τα οποία βγαίνουν 100% επιτυχημένα -δεν μου "τρώει" καμία ειδοποίηση-, ορισμένες υπενθυμίσεις μες στη μέρα δεν μου τις βγάζει καν. Και, ως επί το πλείστον, τις πρωινές.

Ειλικρινά, τα έχω πάρει στο κρανίο. Τις υπενθυμίσεις τις χρειάζομαι οπωσδήποτε και δεν μπορώ με τίποτα να βρω τι στο καλό φταίει και δεν μου έρχονται όλες.

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Είναι πραγματικά πολύ περίεργο και είμαι σίγουρος ότι ο λόγος που γίνεται όλο αυτό θα είναι καμιά μικρολεπτομέρεια κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου - δεν φταίνε τα προγράμματα γιατί έχω δοκιμάσει πολλά απ' αυτά και είχαν όλα το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα.

Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι γιατί άλλοτε μου τρώει πχ τις υπενθυμίσεις πριν τις 12 το μεσημέρι και όχι τις μετέπειτα, άλλοτε αυτές που έχω τοποθετήσει μετά τις 12, ενώ βγάζει τις προηγούμενες, και κάποιες φορές ανάκατα.

Το τηλέφωνο πραγματικά το ευχαριστιέμαι όσο δεν πάει, αλλά αυτή η δυσλειτουργία με έχει ξενερώσει απίστευτα γιατί δουλεύω πολύ με τις υπενθυμίσεις. Πολύ.

Xαιρετε! Μηπως θα σου ηταν ευκολο να βαλεις στο 1ο ποστ του thread το λινκ κ τον τροπο για να βαλουμε την καμερα της γκουγκλ?

Ευχαριστω!

Όσο αφορά το WiFi tethering, έκανα μια απλή επανεκκίνηση και όλα καλά. Δεν ξέρω τι είχε κολλήσει και δεν έδινε ίντερνετ παρά την επιτυχή ζεύξη.

Σε εμένα το hotspot παίζει άριστα. Δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset. Επειδή βλέπω και σε γειτονικά φόρουμ πολλοί παραπονούνται για διάφορα θέματα αλλά όλοι έχουν ένα κοινό στοιχείο. Κανείς δεν έκανε καθαρή εγκατάσταση.

Καθαρή εγκατάσταση πώς κάνεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδικά σε αλλαγή έκδοσης όπως τώρα που πάει από ΜΜ σε Ν, εγώ το θεωρώ υποχρεωτικό. Προσωπικά θεωρώ ότι έπρεπε να το κάνουν οι ίδιες οι εταιρείες μέσω του ΟΤΑ τους σε τέτοιες αναβαθμίσεις. Τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία μου

Τι παει να πει καθαρη εγκατασταση οι υπολοιποι κανουμε βρωμικη?ΕΓΩ ποτε δεν εχω κανει σε καμμια μαρκα μηδενισμο,και ολα δουλευουν οπως πρεπει ψαξε σε οοοολο το φορουμ να δεις αν εχω ποτε αντιμετωπισει προβλημα σε lg g2,g3,g4,v10,motorola new gen 2,lg g flex 2,sony xa ultra,samsung s3 ,s4,microsoft 640 xl,nokia 930,830,huawei p9 lite, alkatel idol 3,kai kammia 80αρια ακομα,Αυτη η παραπληροφορηση πια αν ηταν να κανει κατι ο μηδενισμος θα τον εκανε ο κατασκευαστης οπως ειπες,ειδικα σε ΟΤΑ μεσω πισι δε το συζητω γιατι εκει μαζευεις και σκουπιδια εν αγνοια σου.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πραγματικά ωραία! Με google camera και hdr+?

Θύμισέ μου, θέλει root και api2?

Τι λες τωρα! Δεν υπαρχει καμια λυση για εμας που δεν εχουμε rout ε;

Αν δεν βρήκες ακόμα λύση δοκίμασε αυτή τη λύση που συνήθως δουλέυει σε όλα κινητά, χωρίς να χρειάζεται root.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)