Teo010 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Το πορτραίτο λειτουργεί σωστά σε εσάς; σε εμένα δε θολώνει τίποτα. Μόνο στη selfie Δεν ξερω γιατι το εκαναν ετσι, αλλα λειτουργει μονο στην σελφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Δεν ξερω γιατι το εκαναν ετσι, αλλα λειτουργει μονο στην σελφι. Αν θυμάμαι καλά όταν βγήκε το feature αυτό είχα βγάλει κάνα δυο φωτογραφίες και δούλευε. Άρα κάτι πείραξαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Το games εχει ξεφυγει πλεον. Το κινητο με το ζορι βγαζει τη μερα ξεκινωντας απο τις 7 το πρωι και πηγαινοντας μεχρι τις 12 το βραδυ και ειναι πλεον στο 30% με το ζορι. ναι τελικά και εμένα και με την τελευταία dev πάλι το games ανεβαίνει ενώ στην αρχή νόμιζα ότι σταμάτησε γμτ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Θα βάλεις περιοχή Ελβετία αντί Ελλάδα και μετά θα ανοίξεις το App, θέματα... Στην αναζήτηση γράφεις Silk v10 και το κατεβάζειςΔοκίμασα να αλλάξω την περιοχή αλλά δεν βγάζει Ελβετία. Με ποια άλλη μπορεί να παίξουν τα θέματα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Για τα θέματα, βάζεις Ινδία. Σίγουρα την έχει και σίγουρα λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Ευχαριστώ, θά το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Για τα θέματα, βάζεις Ινδία. Σίγουρα την έχει και σίγουρα λειτουργεί Λειτουργεί και με Ινδία και με Ελβετία (βγάζει επιπλέον την επιλογή "Βρείτε περισσότερα"). Έτσι απλώς από περιέργεια γνωρίζει κανείς γιατί δεν βγάζει αυτή την επιλογή όταν έχουμε Ελλάδα? Επίσης νομίζω όταν βάλεις το Ινδία σου εγκαθιστά και κάποιες επιπλέον εφαρμογές (apps), που μπορείς βέβαια μετά να απεγκαταστήσεις. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 ναι τελικά και εμένα και με την τελευταία dev πάλι το games ανεβαίνει ενώ στην αρχή νόμιζα ότι σταμάτησε γμτ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου τσακιζει κι εσενα την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Σου τσακιζει κι εσενα την μπαταρια?συνήθως 2ο ανεβαίνει! έλεος! ναι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Λειτουργεί και με Ινδία και με Ελβετία (βγάζει επιπλέον την επιλογή "Βρείτε περισσότερα"). Έτσι απλώς από περιέργεια γνωρίζει κανείς γιατί δεν βγάζει αυτή την επιλογή όταν έχουμε Ελλάδα? Επίσης νομίζω όταν βάλεις το Ινδία σου εγκαθιστά και κάποιες επιπλέον εφαρμογές (apps), που μπορείς βέβαια μετά να απεγκαταστήσεις. Έχεις δίκιο.. Στην Ινδία που είχα βάλει παλαιότερα μου κάρφωσε εφαρμογές που όμως δεν μπορείς όλες να τις απεγκαταστησεις... Για αυτό μόνο Ελβετία για αλλαγή. Στην Ελλάδα και σε ολοκληρη την ευρωπαϊκή ένωση δεν λειτουργούν τα θέματα. Κάτι με την ευρωπαϊκή νομοθεσία έχει να κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Έχεις δίκιο.. Στην Ινδία που είχα βάλει παλαιότερα μου κάρφωσε εφαρμογές που όμως δεν μπορείς όλες να τις απεγκαταστησεις... Για αυτό μόνο Ελβετία για αλλαγή. Στην Ελλάδα και σε ολοκληρη την ευρωπαϊκή ένωση δεν λειτουργούν τα θέματα. Κάτι με την ευρωπαϊκή νομοθεσία έχει να κάνειΜε επιλογή Τουρκία παίζει κομπλέ και δε σας κατεβάζει τίποτα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Απενεργοποιήστε το ρε παιδιά το games να ξενοιάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyver2013 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω εμένα δε ξέρω γιατί αλλά δε μου βγάζει ενημέρωση την 10 συνέχεια που το ελέγχω μου βγάζει αυτή 9.5.10.0 WTF; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 ναι τελικά και εμένα και με την τελευταία dev πάλι το games ανεβαίνει ενώ στην αρχή νόμιζα ότι σταμάτησε γμτ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου τσακιζει κι εσενα την μπαταρια? Μπορώ να μάθω γιατί το έχετε ακόμα ενεργοποιημένο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Με το που πήγα σε MIUI10, το escore δεν ειδοποιεί πια με τίποτα στα γκολ κτλ. Υπάρχει καμία λύση; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Μπορώ να μάθω γιατί το έχετε ακόμα ενεργοποιημένο;Απενεργοποιήστε το ρε παιδιά το games να ξενοιάσετε.πως απενεργοποιειται; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατί πήγα να κάνω το κόλπο της απενεργοποιησης μέσω (στα αγγλικά) του play store και είναι γκρι η επιλογή! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Google camera παίζει κάπως τελικά με την τελευταία επίσημη stable rom ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyver2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Google camera παίζει κάπως τελικά με την τελευταία επίσημη stable rom ή όχι; Βάλε την εφαρμογή manual camera από play store και θα καταλάβεις αν έχει ενεργοποιηθεί το api2 αν στα βγάλει όλα τσεκαρισμενα είσαι κομπλέ αλλά χλωμό το βλέπω γιατί έχω ακούσει πως δε το έχουν φτιάξει ακόμα.. εμένα μπορείτε να μου πείτε γιατί ακόμα να μου έρθει η 10; Και μου βγάζει σα τελευταία αναβάθμιση την 9.5.10.0; Όσες φορές και να το έχω ελέγξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Βάλε την εφαρμογή manual camera από play store και θα καταλάβεις αν έχει ενεργοποιηθεί το api2 αν στα βγάλει όλα τσεκαρισμενα είσαι κομπλέ αλλά χλωμό το βλέπω γιατί έχω ακούσει πως δε το έχουν φτιάξει ακόμα.. εμένα μπορείτε να μου πείτε γιατί ακόμα να μου έρθει η 10; Και μου βγάζει σα τελευταία αναβάθμιση την 9.5.10.0; Όσες φορές και να το έχω ελέγξει.Μπες στο επισημο site της xiaomi και κατεβασε την απο εκει.Ειδαλλιως πιο πανω αν ψαξεις καποια παιδια ειχαν ανεβασει το λινκ και θα το βρεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 όταν έβαλα την 10, όταν ήσουν στην οθόνη κλειδώματος και έσερνες προς αριστερά σου έβγαζε αυτόματα την φωτογραφική άλλαξα θέμα, έβαλα το default ξαναέβαλα αυτό που είχα, και αυτό τώρα δεν το κάνει θέλει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μπορώ να μάθω γιατί το έχετε ακόμα ενεργοποιημένο; Μπορω να μαθω πως απενεργοποιειται γιατι δεν το βρηκα οσο και να εψαξα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μπορω να μαθω πως απενεργοποιειται γιατι δεν το βρηκα οσο και να εψαξα? :p Δεν δουλεύει ο τρόπος που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Έσωσες τα ματάκια μας ,να είσαι καλά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης υπάρχει και το Θέμα POCO που το προτιμώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Δεν δουλεύει ο τρόπος που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα; Οσο και να εψαξα στην 1η σελιδα δε βρηκα να λεει για απενεργοποιηση της εφαρμογης Games. Αν εννοεις το λινκ για τα google apps μαλλον δεν ειναι google app αλλα και να ειναι το κουμπι Disable ειναι απενεργοποιημενο για το apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Οσο και να εψαξα στην 1η σελιδα δε βρηκα να λεει για απενεργοποιηση της εφαρμογης Games. Αν εννοεις το λινκ για τα google apps μαλλον δεν ειναι google app αλλα και να ειναι το κουμπι Disable ειναι απενεργοποιημενο για το apps. Το είχα κάνει πριν από σχεδόν δύο χρόνια , με το λινκ που αναφέρεις. Σήμερα από περιέργεια ξαναμπήκα και όντως ενώ μου δίνει την δυνατότητα να απεγκαταστήσω ακόμα και τα Google services , το games δεν υπάρχει στην λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts