Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχηγέ μου νομίζω και γω ότι το theme παίζει ρόλο στην αυτονομία. Εσύ ποιο έχεις βάλει; Νομίζω με τα απλά που έρχεται η συσκευή είναι τα ελαφρότερα.
τώρα έχω το lineage N γιατί μεγαλώνει την γραμματοσειρά στην μπάρα πάνω που είναι πολύ μικρά τα εικονίδια! είχα το Ruby Red TT

έκανα και μια άλλη αλλαγή στις ρυθμίσεις του aquamail .απενεργοποιησα το scheduled sync και στις ρυθμίσεις network απενεργοποιησα τις 2 πρώτες! τώρα όταν το κινητό είναι σε αδράνεια τρώει ελάχιστη μπαταρία

τώρα που το

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

dev δεν εχουμε σημερα; ειναι δευτερη εβδομαδα που δεν δινουν ξερουμε γιατι;
Αναπτύσσουν το Miui10. Την άλλη βδομάδα μπορεί να έχει dev rom χωρίς να είναι και πάλι σίγουρο
No root->No problem

Αν πας σε αλλη ρομ π.χ Lineage μετα θα πρέπει να ακολουθώ εβδομαδιαία updates ; Με ενδιαφέρει το pure android άλλα να έχω κάποια σταθερότητα.

Επανέρχομαι και λέω πως η μπαταρία πέφτει ακόμα ποιο γρήγορα από πριν.

Κάθε update και χειρότερα ως προς την αυτονομία

Κι εγώ νομίζω ότι πέφτει πιο γρήγορα, αν και είναι καινούριο το δικό μου, μόνο την 9.5.9 είχα για να συγκρίνω (πάντα σαν αίσθηση, δεν έχω ακριβή στοιχεία).

Επίσης δε λένε να φτιάξουνε το θέμα που στις εφαρμογές καιρού (εγώ έχω τo Weather and Clock Widget), όταν βάλεις να φαίνεται το ξυπνητήρι στο widget δείχνει άλλα αντ' άλλων ώρες (μόνο δείχνει, το ξυπνητήρι χτυπάει σωστά την ώρα που το έχεις βάλει).

Εν αναμονή της 10...

Κι εγώ νομίζω ότι πέφτει πιο γρήγορα, αν και είναι καινούριο το δικό μου, μόνο την 9.5.9 είχα για να συγκρίνω (πάντα σαν αίσθηση, δεν έχω ακριβή στοιχεία).

Επίσης δε λένε να φτιάξουνε το θέμα που στις εφαρμογές καιρού (εγώ έχω τo Weather and Clock Widget), όταν βάλεις να φαίνεται το ξυπνητήρι στο widget δείχνει άλλα αντ' άλλων ώρες (μόνο δείχνει, το ξυπνητήρι χτυπάει σωστά την ώρα που το έχεις βάλει).

Εν αναμονή της 10...

Αν θέλεις κάνε μια δοκιμή το παρακάτω. Οταν το είχα βάλει, δούλευε σωστά η ένδειξη για το επόμενο ξυπνητήρι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.burgerz.miweather8&hl=el

Αν πας σε αλλη ρομ π.χ Lineage μετα θα πρέπει να ακολουθώ εβδομαδιαία updates ; Με ενδιαφέρει το pure android άλλα να έχω κάποια σταθερότητα.

Δεν νομίζω να σε υποχρεώνει κανείς να βάζεις όποιο update κυκλοφορεί. Το «κακό» με τα updates είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν φτιάχνουν ή χαλάνε την κατάσταση!... Ίσως αν παρακολουθείς π.χ. το σχετικό topic στο XDA να βγάλεις κάποια άκρη, αν και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι διαφορές μεταξύ χρηστών είναι τεράστιες: σε άλλους δουλεύει σωστά, σε άλλους όχι.

Ξαφνικά το ηχείο του κινητού άρχισε να τρίζει και ή μουσική να ακούγεται χάλια. ενώ ακούγονταν μια χαρά. Και στο ράδιο και στο YouTube και στα βίντεο και παντού Δοκίμασα διάφορα απς για τον ήχο καμία διαφορά.. τι κινητό δεν επεσε , δεν μπήκε σε νερα κλπ.. υπάρχει καμία λύση ή πάω για αλλαγή ηχείου;

Εγω δηλωνω οτι μετα την τελευταια αναβαθμιση η μπαταρια κραταει μια χαρά δεν μειωθηκε κατι εξακολουθει τις 55 ωρες + με 7 ωρες σοτ και υπολειπομενο 27% μπαταριας ακομα. :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εγω δηλωνω οτι μετα την τελευταια αναβαθμιση η μπαταρια κραταει μια χαρά δεν μειωθηκε κατι εξακολουθει τις 55 ωρες + με 7 ωρες σοτ και υπολειπομενο 27% μπαταριας ακομα. :)

Στην 9.5.10.0 αναφέρεσαι; Και σχετικά με τις προηγούμενες 9άρες miui ή με τις 8άρες δε μειώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας;

Huawei Nova 5T

Στην 9.5.10.0 αναφέρεσαι; Και σχετικά με τις προηγούμενες 9άρες miui ή με τις 8άρες δε μειώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας;
ναι σε αυτές αναφέρεται άλλα δεν έχει ανεβάσει ποτέ μια φώτο να δούμε την χρήση μπαταρίας

εγώ είμαι λίγα λεπτά με ανοικτή οθόνη πχ 10 και χάνει 3% κάθε φορά! κάτι να το έκανε ένα κινητό να πω ελαττωματικό αλλά έχω ΤΕΣΣΕΡΑ σε διαφορετικά άτομα και όλα το κάνουν

Edited by ilka71

ναι σε αυτές αναφέρεται άλλα δεν έχει ανεβάσει ποτέ μια φώτο να δούμε την χρήση μπαταρίας

εγώ είμαι λίγα λεπτά με ανοικτή οθόνη πχ 10 και χάνει 3% κάθε φορά! κάτι να το έκανε ένα κινητό να πω ελαττωματικό αλλά έχω ΤΕΣΣΕΡΑ σε διαφορετικά άτομα και όλα το κάνουν

Δεν εχω ανεβασει γιατί δεν γινεται μεσω του φορουμ οπως παλιά και ταπαταλκ και αλλες εφαρμογές δεν χρησιμοποιω. Δεν εχω λογο να ψεύδομαι δεν ειμαι μετοχος της ξιαομι. Χρήση;

1 κάρτα σιμ παντα 4 τζι και wifi ενεργο, φωτεινοτητα αυτοματη, μονο κλησεις λιγο βαϊμπερ πολυ σερφαρισμα, γιουτιουμπ. Εφαρμογες πλην 3 βαϊμπερ, μεσεντζερ, οπαπ, δεν εχω οτι εχει το τηλεφωνο απο την μανα του. Παιχνιδια δεν παιζω. Ολα μαμα ουτε λοντσερ ουτε τιποτα. Αναβαθμισεις τις κανω ολες και ΠΟΤΕ δεν κανω εργοστασιακο μηδενισμο αυταααααα. :)

Χμ... Μάλιστα.. Νομίζω θα περιμένω να δω πώς θα κυλήσει τις επόμενες μέρες. Μήπως χρειάζεται μερικές μέρες στρώσιμο..

Δεν εχω ανεβασει γιατί δεν γινεται μεσω του φορουμ οπως παλιά και ταπαταλκ και αλλες εφαρμογές δεν χρησιμοποιω. Δεν εχω λογο να ψεύδομαι δεν ειμαι μετοχος της ξιαομι. Χρήση;

1 κάρτα σιμ παντα 4 τζι και wifi ενεργο, φωτεινοτητα αυτοματη, μονο κλησεις λιγο βαϊμπερ πολυ σερφαρισμα, γιουτιουμπ. Εφαρμογες πλην 3 βαϊμπερ, μεσεντζερ, οπαπ, δεν εχω οτι εχει το τηλεφωνο απο την μανα του. Παιχνιδια δεν παιζω. Ολα μαμα ουτε λοντσερ ουτε τιποτα. Αναβαθμισεις τις κανω ολες και ΠΟΤΕ δεν κανω εργοστασιακο μηδενισμο αυταααααα. :)

Μάλλον επειδή έχεις 1 κάρτα, δεν έχεις δει διαφορά. Πάντα με 2 κάρτες είμαι, αλλάζω ανάλογες σε ποια έχω δεδομένα, με αρκετές επιπλέον εφαρμογές, με fb app να το έχω διαγράψει.

Thanks, guys.

Huawei Nova 5T

Χμ... Μάλιστα.. Νομίζω θα περιμένω να δω πώς θα κυλήσει τις επόμενες μέρες. Μήπως χρειάζεται μερικές μέρες στρώσιμο..

Μάλλον επειδή έχεις 1 κάρτα, δεν έχεις δει διαφορά. Πάντα με 2 κάρτες είμαι, αλλάζω ανάλογες σε ποια έχω δεδομένα, με αρκετές επιπλέον εφαρμογές, με fb app να το έχω διαγράψει.

Thanks, guys.

Ναι ισως δεν εχεις αδικο εγω μια αλλα φροντιζω να εχω δεδομενα πάντα. Παντως με την δικη μου χρηση ειμαι οκ. :)

6 ώρες sot στο 28% με κοσμοτε μια σιμ 2g πολύ WiFi. 4g μόνο όταν χρησιμοποιώ δεδομένα, όχι συχνά δλδ.
καλά εσύ είσαι ακόμα χειρότερος από μένα! γιατί αυτά τα νούμερα τα πιάνω με 2 σιμ και πάντα 4g! αρχίζω και πιστεύω ότι η σιμ που είναι ΚΟΣΜΟΤΕ τραβάει πιο πολύ μπαταρία. γενικά και παλαιότερα είχα ακούσει ότι όσοι έχουν ΚΟΣΜΟΤΕ χάνουν σε μπαταρία. δεν θυμάμαι όμως γιατί το έλεγαν

καλά εσύ είσαι ακόμα χειρότερος από μένα! γιατί αυτά τα νούμερα τα πιάνω με 2 σιμ και πάντα 4g! αρχίζω και πιστεύω ότι η σιμ που είναι ΚΟΣΜΟΤΕ τραβάει πιο πολύ μπαταρία. γενικά και παλαιότερα είχα ακούσει ότι όσοι έχουν ΚΟΣΜΟΤΕ χάνουν σε μπαταρία. δεν θυμάμαι όμως γιατί το έλεγαν

αναπολώ τις μέρες που είχα 9,5 ωρες sot με ίδια χρήση

4g δε χρησιμοποιώ γιατί μέσα στο σπίτι δε πιάνει καλά

και κάτι άσχετο. έλεγα να αλλάξω το region σε Ελβετία για τα θέματα αλλά στα αγγλικά που έχω την γλώσσα δεν βλέπω Switzerland!

και κάτι άσχετο. έλεγα να αλλάξω το region σε Ελβετία για τα θέματα αλλά στα αγγλικά που έχω την γλώσσα δεν βλέπω Switzerland!

Αγγλικά το έχω και γω,βρε μπας και είσαι ήδη γιατί μόνο τότε δεν σου το βγάζει

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ισχύει για μένα το ιδιο. Με καρτα wind f2g εχω καλύτερη αυτονομία απο frog. Παντα 4g , wifi ανοιχτά, bluetooth-gps off.

Παρατήρησα κάτι που κάνει αραιά αλλά το κάνει (δε ξέρω αν το έκανε πριν με την 9.5.9, την είχα λίγο, τώρα έχω περάσει την 9.5.10): Στα καλά καθούμενα ανάβει για 5-10 δευτερόλεπτα η οθόνη σε κλειδωμένο, μένει ανοιχτή και μετά σβήνει. Δε ξέρω τι κάνει εκείνη την ώρα, ούτε βγάζει κάποιο notification. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος;

Μπορει να μου προτείνει καποιος ενα Bluetooth ακουστικό για το κινητό μας που να ειναι δοκιμασμένο οτι ακουει και τον ακουνε καθαρα?

Ψάχνω βάση αυτοκινήτου για το εν λόγω κινητό. Μια γενική ερώτηση, που δε συνδέεται συγκεκριμένα μ' αυτό: Οι λύσεις τύπου μαγνήτη (χωρίς κλιπς κλπ. δηλαδή) απαιτούν απαραίτητα να κολλήσουμε backplate στο ίδιο το κινητό ή σε τυχόν θήκη; Δεν κολλάει απευθείας το κινητό στο μαγνήτη της βάσης; Ρωτάω, γιατί όσο ωραία κι αν φαίνεται η εν λόγω λύση με μαγνήτες, σου μένει ένα μόνιμα κολλημένο backplate πάνω στο κινητό (ή τη θήκη). Οπότε εκτός από άσχημο εκτός αυτοκινήτου, τί κάνεις αν πχ. θες να πουλήσεις το κινητό ή να αλλάξεις τη θήκη;

Μπορει να μου προτείνει καποιος ενα Bluetooth ακουστικό για το κινητό μας που να ειναι δοκιμασμένο οτι ακουει και τον ακουνε καθαρα?

Σου προτείνω το plantronics Explorer 50, το πήρα πρόσφατα από e-shop και είναι πολύ καλό, ακούω και ακούγομαι τέλεια, το είχε από 30€>20€.

enjoy your life...:p

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)