Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρα διαχειριση ραμ εχει και μπαταρια σουπερ 52 ωρες με 7,5 ωρες οθονη και 18% ακομα υπολοιπο.

Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, το μια χαρά για σένα είναι το πολύ άσχημα για μένα... Εγώ και οι υπόλοιποι που γράψαμε για κακή μπαταρία μιλάμε καθαρά για διαφορά στο πριν και το μετά την ενημέρωση, δεν είναι τυχαίο που το προσέξαμε κατευθείαν. Γι'αυτό άλλωστε γράφουμε, γιατί είδαμε διαφορά και όχι αν την θεωρούμε σούπερ την μπαταρία της συσκευής κτλπ κτλπ.

Αν όντως η 9.2.2 βγήκε μάπα, θα την αντικαταστήσουν γρήγορα. Εγώ την έβαλα και στην μπαταρία δεν είδα καμία διαφορά εμφανή τουλάχιστον..είδα όμως χειρότερη διαχείριση μνήμης

Αν όντως η 9.2.2 βγήκε μάπα, θα την αντικαταστήσουν γρήγορα. Εγώ την έβαλα και στην μπαταρία δεν είδα καμία διαφορά εμφανή τουλάχιστον..είδα όμως χειρότερη διαχείριση μνήμης
συμφωνώ, εγώ το είχα στο high και αναγκαστικα το έβαλα στο off.

από μπαταρία εγώ παρότι παραπονιέμαι την βλέπω αν όχι καλύτερη πάντως ίδια όπως πριν. (μιλάω για 8.2.8 dev

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, το μια χαρά για σένα είναι το πολύ άσχημα για μένα... Εγώ και οι υπόλοιποι που γράψαμε για κακή μπαταρία μιλάμε καθαρά για διαφορά στο πριν και το μετά την ενημέρωση, δεν είναι τυχαίο που το προσέξαμε κατευθείαν. Γι'αυτό άλλωστε γράφουμε, γιατί είδαμε διαφορά και όχι αν την θεωρούμε σούπερ την μπαταρία της συσκευής κτλπ κτλπ.

Εγω δεν εχω διάφορες απο το πριν και το μετα για την χρηση που κανω οποτε δε εχω να "γκρινιαξω" για κατι δηλαδη 52 ωρες αναμονη με 7:30 οθονη και η μιαμιση ωρα μονο δεδομενα εεεε τι άλλο πια και 18% υπολοιπο μια χαρα με βρισκω. Μιλαω για καραμαμα και αυτοματη φωτεινοτητα παντα. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εγω δεν εχω διάφορες απο το πριν και το μετα για την χρηση που κανω οποτε δε εχω να "γκρινιαξω" για κατι δηλαδη 52 ωρες αναμονη με 7:30 οθονη και η μιαμιση ωρα μονο δεδομενα εεεε τι άλλο πια και 18% υπολοιπο μια χαρα με βρισκω. Μιλαω για καραμαμα και αυτοματη φωτεινοτητα παντα. :)
πόσες ώρες δεδομένα;

Τελικά σε ορεο έχει περάσει κανείς τίποτα;
Έχω δοκιμάσει Cardinal Aosp, Omnirom, AEX και από χθες τρέχω την RR. Από το λίγο που δοκιμασα τις παραπάνω η Cardinal μου άρεσε περισσότερο και η RR (σταθερή αξία). Ψιλοbugs υπάρχουν σε όλες, τίποτα το τραγικό βέβαια. Όλα αυτά με velvet kernel, εκτός από την RR (franco kernel).

πόσες ώρες δεδομένα;

Απο τις 7:30 ωρες οθονης η 1:30 με χρηση δεδομενων οι υπολοιπες με wifi. Και εννοειται τα 4 g μονιμα ανοιχτα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

εγω με την 9.2.2

πρώτη φορά είδα τόση ελεύθερη μνήμη όταν κλείνω όλες τις εφαρμογές.

Ίσως λίγο καλύτερη μπαταρία από 9.2.1

Χάνω κάποιες κλίσης (είμαι με δικάρτο) που ποτέ δεν έχανα...

Βέβαια όλα μπορεί να είναι συμπτώσεις ..

Έχω δοκιμάσει Cardinal Aosp, Omnirom, AEX και από χθες τρέχω την RR. Από το λίγο που δοκιμασα τις παραπάνω η Cardinal μου άρεσε περισσότερο και η RR (σταθερή αξία). Ψιλοbugs υπάρχουν σε όλες, τίποτα το τραγικό βέβαια. Όλα αυτά με velvet kernel, εκτός από την RR (franco kernel).

σκεφτομαι για rr με franco και γω,ειδες διαφορα σε performance,multitasking σε σχεση με miui?

σκεφτομαι για rr με franco και γω,ειδες διαφορα σε performance,multitasking σε σχεση με miui?

Δεν το δούλεψα και πολυ σε miui να σου πω την αλήθεια για να συγκρίνω διαφορές σε performance. Όλα τρέχουν μια χαρά, ουτε lag ούτε τπτ και μπαταρία άψογη. Στην προτείνω άνετα, απλά checkaρε πρώτα στο xda για τα τυχόν bugs που αναφέρουν. Εγώ δεν έχω βρει κάτι μη λειτουργικό για τα δεδομένα μου (πολλοί αναφέρουν θέματα με bt audio streaming σχεδόν σε όλες τις oreo πχ - εγώ δεν χρησιμοποιώ -).

edit: μαλλον fake news.

Διέρευσαν τα specs του redmi note 5 pro που λογικα θα ανακοινωθει αυριο.

https://www.gizchina.com/2018/02/13/leaked-official-banner-confirms-redmi-note-5-pro-note-5-specs-and-design/

Συγκριση 636 με 625 : https://technewswith.me/snapdragon-636

Β20 δε βλεπω,νομιζα πως θα το δωσουν κατευθειαν global version

Edited by azuli

παιδια καλημερα, την βοηθεια σας παρακαλω ειναι επειγον. Εκανα μια βλακεια κι εχασα ενα μερος των επαφων μου, δλδ εσβησα κατα λαθος μια ομαδα επαφων. Εχω κανει back up αλλα δεν γνωριζω πως τις επαναφερω. Μπορειτε να βοηθησετε ?

Καλημέρα η Google camera περνάει εύκολα στο τηλέφωνο ή θέλει root κτλ..Αν την έχει βάλει κάποιος βλέπει διαφορές;
Θέλει να ενεργοποιήσεις το Camera2 API (ενα μικρό edit κάνεις στο build.prop), που χρειάζεται root για να το κάνεις. Υπάρχει και η λύση χωρίς root, που πρεπει απλά να pushαρεις το πειραγμενο build.prop. Χρησιμοποιώ ελάχιστα την κάμερα γενικά, αλλά με λίγες δοκιμαστικές που εβγαλα δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα, πολύ καλή και το portrait mode όλα τα λεφτά.

Θέλει να ενεργοποιήσεις το Camera2 API (ενα μικρό edit κάνεις στο build.prop), που χρειάζεται root για να το κάνεις. Υπάρχει και η λύση χωρίς root, που πρεπει απλά να pushαρεις το πειραγμενο build.prop. Χρησιμοποιώ ελάχιστα την κάμερα γενικά, αλλά με λίγες δοκιμαστικές που εβγαλα δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα, πολύ καλή και το portrait mode όλα τα λεφτά.

Επειδή με ενδιαφέρει να βάλω την Google camera χωρίς root, πως ακριβώς γίνεται να "pushαρεις το πειραγμενο build.prop" ;

Που βρίσκεις το πειραγμένο και ποια η διαδικασία;

Δεν το δούλεψα και πολυ σε miui να σου πω την αλήθεια για να συγκρίνω διαφορές σε performance. Όλα τρέχουν μια χαρά, ουτε lag ούτε τπτ και μπαταρία άψογη. Στην προτείνω άνετα, απλά checkaρε πρώτα στο xda για τα τυχόν bugs που αναφέρουν. Εγώ δεν έχω βρει κάτι μη λειτουργικό για τα δεδομένα μου (πολλοί αναφέρουν θέματα με bt audio streaming σχεδόν σε όλες τις oreo πχ - εγώ δεν χρησιμοποιώ -).

Αν μπορείς, δώσε ένα λινκ να ψαχτω

Επειδή με ενδιαφέρει να βάλω την Google camera χωρίς root, πως ακριβώς γίνεται να "pushαρεις το πειραγμενο build.prop" ;

Που βρίσκεις το πειραγμένο και ποια η διαδικασία;

Εδώ θα βρεις το thread στο xda που λέει οδηγίες αναλυτικά. Στην ουσία παίρνεις το δικό σου build.prop (ένα αρχείο είναι) και το κάνεις edit με έναν text editor, αλλάζεις μια μεταβλητή, save και το ξαναπερνάς στο κινητό (push). Θέλει ξεκλείδωτο bootloader.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν μπορείς, δώσε ένα λινκ να ψαχτω

Εδώ είναι το thread στο xda με roms,kernels κλπ. Θα πρότεινα πριν φλασάρεις οποιαδήποτε να διαβάσεις τα τελευταία changelogs/updates για την κάθε rom και όσο το δυνατόν περισσότερα σχόλια για να δεις πάνω κάτω αν υπάρχει κανένα σοβάρο bug.

εγω με την 9.2.2

Γενικα Δεν "πατησε" καλα η αναβαθμιση...η xiaomi προκαλει πολυ, εκανε πωλησεις και μετα μας πεταξε.

My Name Is George V.

εγω με την 9.2.2

Και εγώ με την τελευταία dev 8.2.8 παρατηρώ ότι χάνω κλίσεις.

Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό από το καλοκαίρι που έχω το κινητό.

Θεωρώ ότι είναι θέμα rom χωρίς να είμαι σίγουρος.

Απλά βαριέμαι να πάω μια πίσω και να το ξαναστησω από την αρχή. Θα περιμένω έως την Παρασκευή για την επόμενη για να δω.

Νικήτας

Έχω ένα θεματάκι με το widget που δείχνει τον καιρό. Δεν κάνει update στις τρέχουσες καιρικές συνθήκες από μόνο του, παρά μόνο όταν μπω στο weather app από μόνος μου. Τότε αλλάζει το εικονίδιο τον καιρικών συνθηκών, η λεκτική περιγραφή του και η θερμοκρασία.

Καμία ιδέα;

Edit: Είμαι με official stable ROM, την τελευταία εννοείται, αλλά μου το έκανε και πριν αυτό.

Edited by GiO_K

Είμαι με τελευταία global dev και αντιμετωπίζω το εξής: δεν κάνει backup στο mi cloud τις εφαρμογές, αρχικές οθόνες κλπ. Μου δείχνει ότι έχω 3,63gb κατειλημμένα, αλλά το μοναδικό backup που μετά από ώρα μου εμφανίζει φαίνεται corrupted και δεν μπορώ να το σβησω μέσω browser ή απευθείας από το delete που εμφανίζει δίπλα. Καμιά ιδέα;;2629f96f6fbbf0f83a3da7a1fe41fa9c.jpg

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Εμένα με dev όταν έρχεται ειδοποίηση email δε μπορώ να κάνω διαγραφή πάρα μόνο απάντηση any ideas?

Και ενα ρητορικό ερώτημα. Οι custom roms κατά πόσο είναι ασφαλής; θέλω να πω, βάζω άνετα τραπεζικές εφαρμογές κλπ;

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)