Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://mega.nz/#!vBYAkZAL!EGQNONBJd3LkkmOamn_OEEEUC7HTETJyzZvMaR0lxOs

δες το βιντεο .το βελος δειχνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ισια.Ο ΧΑΡΤΗΣ στριβει και παει η πλοηγηση "μονοπαντα" μετα καποια στιγμη ισιωνει και ο χαρτης και ολα καλα.

χτες εκανα hard reset πρωτη φορα μηπως δεν ειχε κατσει καλα η αναβαθμιση στην ρομ που εχω μεινει την 8.2.10.0

σημερα θα κανω δοκιμη εντος αθηνων.

το παραξενο ειναι οτι καμια αλλη εφαρμογη δεν εχει τετοιο θεμα.genius,sygic,igo,waze,here!αυτο ισως δειχνει οτι δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα εφαρμογης-software.

παντως προχτες που τα δοκιμασα διπλα διπλα με της γυναικας το ιδιο σε χρυσο στην καβαλας εμενα εκανε τα κουλα του της γυναικας ο χαρτης σταθεροτατος.

Δεν μου απάντησες όμως σε αυτό που σε ρώτησα.. :rolleyes:

Οι υπόλοιπες εφαρμογές που αναφέρεις κλειδώνουν τον δείκτη (βέλος) στην κατεύθυνση του δρόμου και το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η φορά (όταν πχ κάνεις όπισθεν). Γι αυτό και δεν βλέπεις αυτήν την συμπεριφορά σε καμία άλλη εφαρμογή.

Το Google Maps, υπό προϋποθέσεις (ταχύτητα κίνησης, κατεύθυνση) θα σου κλειδώσει κι αυτό τον δείκτη στην κατεύθυνση κίνησης αλλά από μία απόκλιση και πάνω δεν θα διστάσει να σου δείξει και σε διαφορετική κατεύθυνση. Το να ξεπεράσεις αυτό το κατώφλι απόκλισης εξαρτάται:

1) Από το πόσο σωστή είναι η ένδειξη της πυξίδας (καλιμπράρισμα).

2) Από την ένταση των μεταβολών στις ενδείξεις του αισθητήρα της πυξίδας (η ταλάντωση που γίνεται γύρω από το «σημείο ισορροπίας»).

3) Από την θέση της συσκευής σε σχέση με την κατεύθυνση κίνησης (εξού και το αρχικό μου ερώτημα).

Μπορεί πχ στις συσκευές που παρατηρείται το πρόβλημα, οι ενδείξεις της πυξίδας να είναι χονδρικά σωστές αλλά οι τιμές που δίνει ο αισθητήριας (πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο) να «παίζουν» (τρέμουλο) τόσο πολύ που κάποια στιγμή «πείθουν» τον αλγόριθμο του Google Maps ότι έχεις αλλάξει κατεύθυνση, πράγμα που διορθώνεται μετά από λίγο εφόσον δεν πρόκειται για σταθερή απόκλιση.

Τι να πω, δικιο εχετε. Εχουμε μπερδευτει, άλλος το λέει Note 4, αλλος 4X, χαμός λεμε ..... :blink:

Δεν έχει σημασία αν λένε 4 ή 4Χ. Μόνο το model number. Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεται κάποιος. Παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει, αν δεν του πουν, τότε δεν αγοράζει. Εγώ δεν θα αγόραζα από μαγαζί που δεν μπορούν να μου πουν τι πουλάνε.

Google Pixel 6 Pro

Εάν επιλέξεις την αυτόματη περιστροφή και γυρίσεις το τηλέφωνο στο πλάι, δεν γυρίζει σε landscape?
Έχω την αυτόματη περιστροφή!

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα. Μάλλον έτσι θα είναι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πω και γω με την σειρά μου τις ρυθμίσεις που έκανα και φαίνεται ότι δουλεύει το hotspot...τύπος APN= "default,dun", πρωτόκολλο APN ="IPv4" και τέλος που ίσως κάνει την διαφορά ειναι ότι στο πεδίο τύπος MVNO= "SPN", Τιμή MVNO="vodafone GR"(στην δικιά μου περίπτωση). Να αναφέρω ότι είμαι με Beta Global rom dev την 7.10.19

Δώστε ένα feedback αν σας δουλεύει...

To δοκίμασα με Vodafone και όντως αμέσως διορθώθηκε το πρόβλημα , μήπως κάποιος ξέρει και τις ρυθμίσεις για Cosmote ....?

To δοκίμασα με Vodafone και όντως αμέσως διορθώθηκε το πρόβλημα , μήπως κάποιος ξέρει και τις ρυθμίσεις για Cosmote ....?
Τι ρυθμίσεις ρε παιδιά; Εγώ βλέπω μόνο δυνατότητα να βάλεις αν θα εκπέμπει σε 2,4 ή σε 5ghz και κωδικό ασφαλείας, τπτ άλλο. Ούτε πείραξα ποτέ κάτι.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Δεν μου απάντησες όμως σε αυτό που σε ρώτησα.. :rolleyes:

Οι υπόλοιπες εφαρμογές που αναφέρεις κλειδώνουν τον δείκτη (βέλος) στην κατεύθυνση του δρόμου και το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η φορά (όταν πχ κάνεις όπισθεν). Γι αυτό και δεν βλέπεις αυτήν την συμπεριφορά σε καμία άλλη εφαρμογή.

Το Google Maps, υπό προϋποθέσεις (ταχύτητα κίνησης, κατεύθυνση) θα σου κλειδώσει κι αυτό τον δείκτη στην κατεύθυνση κίνησης αλλά από μία απόκλιση και πάνω δεν θα διστάσει να σου δείξει και σε διαφορετική κατεύθυνση. Το να ξεπεράσεις αυτό το κατώφλι απόκλισης εξαρτάται:

1) Από το πόσο σωστή είναι η ένδειξη της πυξίδας (καλιμπράρισμα).

2) Από την ένταση των μεταβολών στις ενδείξεις του αισθητήρα της πυξίδας (η ταλάντωση που γίνεται γύρω από το «σημείο ισορροπίας»).

3) Από την θέση της συσκευής σε σχέση με την κατεύθυνση κίνησης (εξού και το αρχικό μου ερώτημα).

Μπορεί πχ στις συσκευές που παρατηρείται το πρόβλημα, οι ενδείξεις της πυξίδας να είναι χονδρικά σωστές αλλά οι τιμές που δίνει ο αισθητήριας (πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο) να «παίζουν» (τρέμουλο) τόσο πολύ που κάποια στιγμή «πείθουν» τον αλγόριθμο του Google Maps ότι έχεις αλλάξει κατεύθυνση, πράγμα που διορθώνεται μετά από λίγο εφόσον δεν πρόκειται για σταθερή απόκλιση.

κάπου φτάνουμε.... για ξαναπές το αρχικό ερώτημα; lol!

το τηλ είναι όρθιο στην κλασική βάση με βεντούζα στο εμπρός τζάμι

τελικα ομως στις συσκευες που το παρατηρω πως διορθωνεται?καλιμπραρισμα της πυξιδας εχω κανει απειρες φορες και μεσα απο το google maps και απο αλλη εφαρμογη

Edited by ilka71

Τι ρυθμίσεις ρε παιδιά; Εγώ βλέπω μόνο δυνατότητα να βάλεις αν θα εκπέμπει σε 2,4 ή σε 5ghz και κωδικό ασφαλείας, τπτ άλλο. Ούτε πείραξα ποτέ κάτι.

Θα γράψω που βρίκονται οι ρυθμίσεις στα αγγλικά γιατί έχω αγγλικό μενού και δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά , συγνώμη προκαταβολικά .

Settings --> Sim Cards & Mobile networks --> Comsote 1 ( είναι για μένα η πρώτη SIm η οποία είναι και η υπεύθηνη για δεδομένα) --> Access Point Names --> Cosmote internet --> Εδώ είναι όλες οι παραπάνω ρυθμίσεις

Στις ρυθμίσεις του APN άλλαξε το MVNO σε IMSI και λογικά θα είσαι εντάξει.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sent from my Ulefone Power

οποτε τελικα ειναι θεμα εταιριας κινητης και των settings που θελει για να δωσει tethering και οχι του τηλεφωνου.

Δεν το χα πει πανω απο 10 φορες παντως.

Παρεπιπτοντως σε wind/q δεν χρειαστηκε καμια τετοια ρυθμιση.

κάπου φτάνουμε.... για ξαναπές το αρχικό ερώτημα; lol!

το τηλ είναι όρθιο στην κλασική βάση με βεντούζα στο εμπρός τζάμι

τελικα ομως στις συσκευες που το παρατηρω πως διορθωνεται?καλιμπραρισμα της πυξιδας εχω κανει απειρες φορες και μεσα απο το google maps και απο αλλη εφαρμογη

Πρέπει να το κάνεις από τα διαγνωστικά της συσκευής. Είτε μέσω recovery mode είτε από το Engineering Mode όπου μπαίνεις πατώντας πολλές φορές διαδοχικά πάνω στο Kernel Version. Γκούγκλαρέ το και θα βρεις πιο λεπτομερείς οδηγίες. ;)

αυτος εισαι φιλε!!

με αυτές τις δυο ρυθμισεις το πρόβλημα λυθηκε

το δοκιμασα σε 4 διαφορετικες συσκευες και μοιραζει νετ κανονικα

εάν είναι δυνατον ας μπει στην πρωτη σελιδα γιατι θα γλυτωσει πολύ κοσμο από το ψαξιμο!

ευχαριστω πολυ

αυτη τη ρυθμιση που την κανουμε ?

Θα γράψω που βρίκονται οι ρυθμίσεις στα αγγλικά γιατί έχω αγγλικό μενού και δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά , συγνώμη προκαταβολικά .

Settings --> Sim Cards & Mobile networks --> Comsote 1 ( είναι για μένα η πρώτη SIm η οποία είναι και η υπεύθηνη για δεδομένα) --> Access Point Names --> Cosmote internet --> Εδώ είναι όλες οι παραπάνω ρυθμίσεις

Οκ, συνεννοηθήκαμε. Γιατί νόμιζα ότι αναφέρεσαι στις ρυθμίσεις του hotspot. Εσύ αναφερόσουν στις ρυθμίσεις του παρόχου.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Μα τι ειδος ρυθμισεις λετε βονταφον κοσμοτε γουιντ και δε συμαζευεται το κινητο απο το κουτι μολις βαλεις σιμ τα κανει ολα μονο του,καπου εχετε βαλει χερι ΔΕΝ εξηγειται αλλιως.:):):)

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΑΥΤΑ λεω και γω αφυσικα πραγματα συμβαινουν η δεν τα λενε ολα.:lol::lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

τι να μας πει κάποιος για το hotspot;

είναι όλα γραμμένα στις προηγούμενες σελίδες, διάβασε πιο πίσω.

θέμα ρυθμίσεων είναι και όχι συσκευής. και επιμένω σε αυτό, επειδή είχε εμφανιστεί σε άλλες συσκευές στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα (την εποχή του 4.4 και 5.1) και είχα δώσει τότε τις ρυθμίσεις στο νήμα της Vodafone, ρυθμίσεις που δεν ήξερε καν η Vodafone ότι υπάρχουν.

το θέμα είναι να ασχοληθεί κάποιος να τις μαζέψει και να τις βάλει sticky σε κάποιον οδηγό ώστε να κατευθύνονται εκεί μέλη με την ερώτηση "δεν παίζει το hotspot στο κινητό μου! έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα;"

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

τι να μας πει κάποιος για το hotspot;

είναι όλα γραμμένα στις προηγούμενες σελίδες, διάβασε πιο πίσω.

θέμα ρυθμίσεων είναι και όχι συσκευής. και επιμένω σε αυτό, επειδή είχε εμφανιστεί σε άλλες συσκευές στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα (την εποχή του 4.4 και 5.1) και είχα δώσει τότε τις ρυθμίσεις στο νήμα της Vodafone, ρυθμίσεις που δεν ήξερε καν η Vodafone ότι υπάρχουν.

το θέμα είναι να ασχοληθεί κάποιος να τις μαζέψει και να τις βάλει sticky σε κάποιον οδηγό ώστε να κατευθύνονται εκεί μέλη με την ερώτηση "δεν παίζει το hotspot στο κινητό μου! έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα;"

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

αν εισουν σταματημενος οκ.αν οχι πρωτα στειλε μηνυμα οτι οδηγεις ταυτοχρονα για να σταματησουμε εμεις:lol:

:ninja:

θέλω να ενεργοποιήσω τον mi συγχρονισμό για sms και κλήσεις μόνο. όταν πατάω να ενεργοποιήσω τα sms μου λέει θα στείλει 2 μηνύματα που πιθανόν θα χρεωθουν. επειδή είμαι οριακά στο υπόλοιπο του καρτοκινητου πόσο χρεώνεται;

Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες για το Hotspot τι ρωτάτε συνέχεια, για το SMS η χρέωση είναι σαν να στέλνεις ένα μήνυμα από ότι θυμάμαι.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μα τι ειδος ρυθμισεις λετε βονταφον κοσμοτε γουιντ και δε συμαζευεται το κινητο απο το κουτι μολις βαλεις σιμ τα κανει ολα μονο του,καπου εχετε βαλει χερι ΔΕΝ εξηγειται αλλιως.:):):)

Δεν έβαλα κανένα χέρι πουθενά και δεν έχω πειράξει τίποτα στο τηλέφωνο. Όταν το αγόρασα δούλευε τέλεια , μετά την τελευταία stable αναβάθμιση μου παρουσίασε το αναφερόμενο πρόβλημα με το Hotspot (σύνδεση με συσκευή αλλά χωρίς να δίνει internet ) . Αφού είχα δοκιμάσει διάφορα δοκίμασα και την αλλαγή των ρυθμίσεων που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα post και απλά ανέφερα ότι δούλεψε.

Να πω και γω με την σειρά μου τις ρυθμίσεις που έκανα και φαίνεται ότι δουλεύει το hotspot...τύπος APN= "default,dun", πρωτόκολλο APN ="IPv4" και τέλος που ίσως κάνει την διαφορά ειναι ότι στο πεδίο τύπος MVNO= "SPN", Τιμή MVNO="vodafone GR"(στην δικιά μου περίπτωση). Να αναφέρω ότι είμαι με Beta Global rom dev την 7.10.19

Δώστε ένα feedback αν σας δουλεύει...

Με voda σαν πρώτη κάρτα,(η οποία πάντα εκανε τα δικά της με το tethering) σε tethering σε pc είχα ping προς τον έξω κόσμο κανονικά και μου έπαιζε ράδιο από winamp.

Οι σελίδες δεν άνοιγαν και στο διαγνωστικό μου έβγαζε σφάλμα dns.

Άλλαξα μόνο την τιμή από MVNO=KANENA σε MVNO="SPN και δουλεύουν τα πάντα κανονικά .

Ευχαριστώ .

Να θυμίσω ότι παλιότερα υπήρχε το tethering fix στο xda.

Βάλτε καλυτερα σε κάποιο ξεχωριστό thread να κάνουμε subscribe για να είναι πάντα διαθέσιμο σαν λύση.

Κάποιο σχετικό θέμα σίγουρα υπάρχει στο myphone αλλά και αλλού.

Δεν έβαλα κανένα χέρι πουθενά και δεν έχω πειράξει τίποτα στο τηλέφωνο. Όταν το αγόρασα δούλευε τέλεια , μετά την τελευταία stable αναβάθμιση μου παρουσίασε το αναφερόμενο πρόβλημα με το Hotspot (σύνδεση με συσκευή αλλά χωρίς να δίνει internet ) . Αφού είχα δοκιμάσει διάφορα δοκίμασα και την αλλαγή των ρυθμίσεων που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα post και απλά ανέφερα ότι δούλεψε.

Και εγω εχω κανει απαντες αναβαθμισεις και δουλευει δουλευει χωρις να επεμβω πουθενα γιαυτο σε ιδια; τηλεφωνα δε μπορω να το καταλαβω, δεν ειναι οτι δε σε πιστεύω. :)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανα και μια δοκιμη για οσους λετε οτι εχετε προβλημα με το μικροφωνο εκανα δοκιμες και ακουγομαι κανονικοτατα και /ετσι και-- ετσι ομως στο \ ετσι δηλαδη στο αυτι αλλα σε εξωτερικη γωνια απο το προσωπο 90 μοιρες περιπου ακουγεται μακριά οποτε δείτε το και μονοι σας. Εγω δεν το θεωρω προβλημα, ισως λαθος τροπος κρατηματος. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Και εγω εχω κανει απαντες αναβαθμισεις και δουλευει δουλευει χωρις να επεμβω πουθενα γιαυτο σε ιδια; τηλεφωνα δε μπορω να το καταλαβω, δεν ειναι οτι δε σε πιστεύω. :)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανα και μια δοκιμη για οσους λετε οτι εχετε προβλημα με το μικροφωνο εκανα δοκιμες και ακουγομαι κανονικοτατα και /ετσι και-- ετσι ομως στο \ ετσι δηλαδη στο αυτι αλλα σε εξωτερικη γωνια απο το προσωπο 90 μοιρες περιπου ακουγεται μακριά οποτε δείτε το και μονοι σας. Εγω δεν το θεωρω προβλημα, ισως λαθος τροπος κρατηματος. :)

εχουν αναφερθει πολλα παιδια στο προβλημα...δεν εχει πειραχτει από κάποιον προφανώς για κάποιον λόγο έχασε τις ρυθμίσεις...γιατι προβληματίζεσαι τόσο πολύ; μας έχεις πει σε 20 ποστ ότι εσυ δεν εχεις θέμα και ούτε είχες και δεν θα έχεις ποτέ :lol::lol::lol:...μια χαρά τέλεια φίλε να χαίρεσαι...

δεν βοηθάει σε κάτι, να το λες κάθε φορά, που κάποιος αναφέρει ότι είχε θέμα..ούτε βέβαια να θεωρείς ότι κάποιος έβαλε χέρι το πείραξε κλπ...και στην τελική δεν υπάρχει και ανάγκη να σε πείσουμε...να είναι καλά το παλικάρι που ασχολήθηκε και μας βοήθησε! μπράβο του και αυτό να ξερεις ανεβάζει το επίπεδο του φορουμ...η εύρεση λύσης! πχ..άτομα όπως crisbal στα letv που κάνουν τρελή δουλειά και έχουν σώσει κόσμο και κοσμάκη.

Mi 10 lite

εχουν αναφερθει πολλα παιδια στο προβλημα...δεν εχει πειραχτει από κάποιον προφανώς για κάποιον λόγο έχασε τις ρυθμίσεις...γιατι προβληματίζεσαι τόσο πολύ; μας έχεις πει σε 20 ποστ ότι εσυ δεν εχεις θέμα και ούτε είχες και δεν θα έχεις ποτέ :lol::lol::lol:...μια χαρά τέλεια φίλε να χαίρεσαι...

δεν βοηθάει σε κάτι, να το λες κάθε φορά, που κάποιος αναφέρει ότι είχε θέμα..ούτε βέβαια να θεωρείς ότι κάποιος έβαλε χέρι το πείραξε κλπ...και στην τελική δεν υπάρχει και ανάγκη να σε πείσουμε...να είναι καλά το παλικάρι που ασχολήθηκε και μας βοήθησε! μπράβο του και αυτό να ξερεις ανεβάζει το επίπεδο του φορουμ...η εύρεση λύσης! πχ..άτομα όπως crisbal στα letv που κάνουν τρελή δουλειά και έχουν σώσει κόσμο και κοσμάκη.

Συμφωνώ απόλυτα.

Και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που " πείραξαν " το τηλέφωνό τους.

Να'ναι καλά ό φίλος vagrino που μας έλυσε το " πείραγμα "

Νικήτας

Εδώ και κάποιες εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι το screenshot scroll έχει μπρικαρει στον chrome (οπουδήποτε αλλού δουλεύει κανονικά). Παρατηρεί κάνεις άλλος το ίδιο;

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)