thagro Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ήρθε και σε εμένα 8.5 stable 8.5.8.0 Μένει να δούμε πως δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Απλώς η Xiaomi σε ένα τυχαίο αλλά μικρό δείγμα συσκευών περνάει στο κανάλι των stable, εκδόσεις από το beta κανάλι και αν κάποιος πατήσει later στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρεπει να περιμένει το επόμενο official release. Ευχαριστω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Πως τα πάω, είμαι σε καλό επίπεδο; Και μια ερώτηση, γιατί χάνεται συνεχώς το επιλογές για προγραμματιστες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Εντάξει, απίστευτο! Με τι χρήση προέκυψαν αυτοί οι χρόνοι; EDIT: ο χρόνος χρήσης δεν έχει να κάνει με το sot, όμως, έτσι; Ειδάλλως, μιλάμε για ρεκόρ! Edited September 20, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Καλημέρα.Εχω ένα πρόβλημα με το Bluetooth της συσκευής μου όταν προσπαθώ να στείλω κάποιο αρχείο από την κάρτα μνήμης μου βγάζει μήνυμα:αγνωστο αρχείο δεν μπορεί να γίνει σωστός χειρισμός του αιτήματος.Οταν στέλνω αρχειο που ειναι αποθηκευμένο στην συσκευή πηγαίνει κανονικά και δέχομαι κανονικά.Να τονίσω ότι η κάρτα μνήμης δεν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί δοκίμασα και άλλη και μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.Κοίταξα λίγο και τα δικαιώματα(άδειες) των εφαρμωγών αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.Αν έχει κάποιος οποιαδήποτε ιδέα θα ήταν καλοδεχούμενη(Υ.Γ έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια).Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Εντάξει, απίστευτο! Με τι χρήση προέκυψαν αυτοί οι χρόνοι; EDIT: ο χρόνος χρήσης δεν έχει να κάνει με το sot, όμως, έτσι; Ειδάλλως, μιλάμε για ρεκόρ! Βασικά η φωτογραφία του δεν λέει τπτ. Δεν έχει αναφορά στο χρόνο σε μπαταρία, δεν έχει sot. Και αν θυμάμαι καλά ο χρόνος χρήσης που λέει είναι ο εκτιμώμενος που έχεις ακόμα. Ακόμα και αν δεν είναι έτσι όμως νομίζω ότι είχα δει σε άλλα forum το συγκεκριμένο πεδίο να έχει bug και να δείχνει άλλους χρόνους από ότι μέσα στις πιο αναλυτικές ρυθμίσεις. Σε κάθε περίπτωση η σύγκριση SOT μεταξύ χρηστών το έχουμε ξαναπει ότι είναι λίγο άκυρη. Και 7 ώρες να έχει οθόνη στο 47% δεν σημαίνει ότι όποιος πιάνει 4 έχει κάποιο πρόβλημα. Edited September 20, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το sot που το βλέπω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το sot που το βλέπω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Πατας εκει που εδειξες χρηση μπαταριας ανοιγει αλλη σελιδα πατας επανω δεξια υλισμικο και μετα οθόνη Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το sot που το βλέπω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Δες μέσα στην χρήση μπαταρίας. Κάπου λέει Οθόνη/Screen Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Με την τελευταία dev είμαι και εμφανίζονται κανονικά. Buttons and gestures. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι αλλά χάθηκαν δυνατότητες όπως το να πατήσεις απλά το αριστερό κουμπί και να σου εμφανίσει απλά το menu της εφαρμογής που είσαι. Πρόσεξε, απλα να το πατήσεις οχι με παρατεταμένο πάτημα. Η το να ορίσεις στο κεντρικό πλήκτρο με παρατεταμένο πάτημα τα recent apps ... ..έτσι ώστε να είσαι περισσότερο συμβατός με τα υπόλοιπα κινητά που διαθέτεις Edited September 20, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntiXrhstos Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Έχει κάποιος πρόβλημα με το GPS και το google maps; Μόλις έκανα την προηγούμενη αναβάθμιση (stable), το GPS δουλεύει, αλλά η πλοήγηση στο google maps δεν παίζει. Φορτώνει τη διαδρομή αλλά δεν προχωράει, ούτε ακούγονται οι φωνητικές οδηγίες. Μετά απά 10 λεπτά φτιάχνει από μόνο του. Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκα κάτι σχετικό στο forum. Εμένα τρεις φίλοι μου που έχουν το κινητό έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Έχει κάποιος πρόβλημα με το GPS και το google maps; Μόλις έκανα την προηγούμενη αναβάθμιση (stable), το GPS δουλεύει, αλλά η πλοήγηση στο google maps δεν παίζει. Φορτώνει τη διαδρομή αλλά δεν προχωράει, ούτε ακούγονται οι φωνητικές οδηγίες. Μετά απά 10 λεπτά φτιάχνει από μόνο του. Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκα κάτι σχετικό στο forum. Εμένα τρεις φίλοι μου που έχουν το κινητό έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τωρα το δοκιμασα δουλευει κανονικα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Καλημέρα...Εγώ στο Honor 6X ,Παντος δεν έχω βρει αυτή την λειτουργία,των διπλών εφαρμογών...Για πες μου που είναι η πως γράφεται,ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος... Ακόμα ένα θετικό στο MIUI είναι η ηχογράφηση κλήσης από την μαμά ρομ,κάτι που στους άλλους κατασκευαστές δεν υπάρχει,και θέλει root για να παίξει καλά η συγκεκριμένη εφαρμογή... Στο p9 που δουλεύω αυτό το καιρό, αν πας ρυθμίσεις έχει μια επιλογή που λέγεται "Δίδυμη εφαρμογή". Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει και διαφορά λόγω flagship. Είμαι περίεργος να δω αν έχει ίδια επιλογή και το honor 6x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Στο p9 που δουλεύω αυτό το καιρό, αν πας ρυθμίσεις έχει μια επιλογή που λέγεται "Δίδυμη εφαρμογή". Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει και διαφορά λόγω flagship. Είμαι περίεργος να δω αν έχει ίδια επιλογή και το honor 6x. Στο 6Χ που έχω δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή....Παντος.με.το Parallel Space το έλυσα...Απλά θα ήταν καλύτερα να το είχε η εργοστασιακή ρομ...Το P9 έχει και δυνατότητα για ηχογράφηση κλήσης;;;;Ξέρεις κάποια εφαρμογή που όμως να μην θέλει Ρουφ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Στο p9 που δουλεύω αυτό το καιρό, αν πας ρυθμίσεις έχει μια επιλογή που λέγεται "Δίδυμη εφαρμογή". Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει και διαφορά λόγω flagship. Είμαι περίεργος να δω αν έχει ίδια επιλογή και το honor 6x. Στο 6Χ που έχω δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή....Παντος.με.το Parallel Space το έλυσα...Απλά θα ήταν καλύτερα να το είχε η εργοστασιακή ρομ...Το P9 έχει και δυνατότητα για ηχογράφηση κλήσης;;;;Ξέρεις κάποια εφαρμογή που όμως να μην θέλει Ρουφ;;;; Δες στις Εφαρμογές->Σύνθετες Ρυθμίσεις αν λέγεται Σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές (έτσι είναι στο P8 Lite ή σε EMUI 4.0.3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Δες στις Εφαρμογές->Σύνθετες Ρυθμίσεις αν λέγεται Σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές (έτσι είναι στο P8 Lite ή σε EMUI 4.0.3). Ούτε κάτι τέτοιο υπάρχει στο μενού ρυθμίσεις....μάλλον δεν το έχει το -Χ...μικρό το καλό μιας και αυτό λύνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ούτε κάτι τέτοιο υπάρχει στο μενού ρυθμίσεις....μάλλον δεν το έχει το -Χ...μικρό το καλό μιας και αυτό λύνεται.... Γινόμαστε οφτόπικ πλέον και θα μπορούσες να ρωτήσεις στο νήμα της συσκευής. Εξαρτάται σίγουρα από την έκδοση της EMUI, μπορεί να υπάρχει και με άλλη ονομασία καθώς οι μετονομασίες σε διάφορες εκδόσεις είναι πολύ συχνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μπορεί κάποιος να δώσει το link να κατεβάσω την τελευταία dev για το note 4 με τον snapdragon της infoquest; Έψαξα την πρώτη σελίδα αλλά δε το βρήκα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Γινόμαστε οφτόπικ πλέον και θα μπορούσες να ρωτήσεις στο νήμα της συσκευής. Εξαρτάται σίγουρα από την έκδοση της EMUI, μπορεί να υπάρχει και με άλλη ονομασία καθώς οι μετονομασίες σε διάφορες εκδόσεις είναι πολύ συχνές. Πριν κλείσουμε το Offtopic να πούμε ότι υπάρχουν και διαφορές από huawei σε honor ;) .Μπορεί δηλαδή και να μην το έχει... πόσο μάλλον όταν μιλάμε από flagship σε mid range (μπορεί πλέον να μην το δίνουν ούτε στις mid range της huawei). Αλλά για περισσότερα όπως λέει και ο Βαγγέλης, καλύτερα στην ενότητα της huawei όπου προφανώς θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Πριν κλείσουμε το Offtopic να πούμε ότι υπάρχουν και διαφορές από huawei σε honor ;) .Μπορεί δηλαδή και να μην το έχει... πόσο μάλλον όταν μιλάμε από flagship σε mid range (μπορεί πλέον να μην το δίνουν ούτε στις mid range της huawei). Αλλά για περισσότερα όπως λέει και ο Βαγγέλης, καλύτερα στην ενότητα της huawei όπου προφανώς θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν καλύτερα. Σίγουρα θα υπάρχει αλλά με κάποια άλλη ονομασία ή σε άλλο σημείο του μενού αφού φοράει το EMUI 5.0 που είναι ίδιο και για τα δύο εταιρικά μπραντ και δεν το λες και φτηνό για να μη το έχει. Οπότε στο άλλο νήμα θα βρεθεί πως λέγεται. Χρειάζεται επίσης και η διευκρίνιση αν πήρε Nougat, εκεί θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μια βοήθεια παίδες, όταν έχω κάποια ειδοποίηση/notification/μύνημα από εφαρμογές οπως viber,mail,fb messenger,instagram κλπ,δεν μου εμφανίζει το ανάλογο εικονίδιο ψηλά στην οθόνη,σαν ειδοποίηση.Πως το ρυθμίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μια βοήθεια παίδες, όταν έχω κάποια ειδοποίηση/notification/μύνημα από εφαρμογές οπως viber,mail,fb messenger,instagram κλπ,δεν μου εμφανίζει το ανάλογο εικονίδιο ψηλά στην οθόνη,σαν ειδοποίηση.Πως το ρυθμίζω? Settings - Notifications & status bar - Show notification icons (ενεργοποίησέ το). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Έχει κάποιος πρόβλημα με το GPS και το google maps; Μόλις έκανα την προηγούμενη αναβάθμιση (stable), το GPS δουλεύει, αλλά η πλοήγηση στο google maps δεν παίζει. Φορτώνει τη διαδρομή αλλά δεν προχωράει, ούτε ακούγονται οι φωνητικές οδηγίες. Μετά απά 10 λεπτά φτιάχνει από μόνο του. Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκα κάτι σχετικό στο forum. Εμένα τρεις φίλοι μου που έχουν το κινητό έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Καλησπέρα. Έχει αναφερθεί πρόβλημα με το gps σε πίσω σελίδες, όχι ίδιο με το δικό σου, αλλά που αφορά το gps. Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί ότι δεν υπάρχει ευθυγράμμιση του δείκτη/βέλους του χάρτη, επάνω στον χάρτη. Είχε προταθεί και καταληχθεί ως συμπέρασμα, πως έπρεπε τελικώς να γίνει calibration στην πυξίδα λόγω υπερευαισθησίας αυτής. Δεν αναφέρθηκε έκτοτε κάτι άλλο. Το αναφέρω, ως αναδρομή σε πρόβλημα Gps, όπου ίσως τελικώς υπάρχει θέμα. Δεν ξεκαθαρίστηκε πάντως τελικώς εάν είναι ζήτημα Hardware ή software. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Καλησπέρα. Έχει αναφερθεί πρόβλημα με το gps σε πίσω σελίδες, όχι ίδιο με το δικό σου, αλλά που αφορά το gps. Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί ότι δεν υπάρχει ευθυγράμμιση του δείκτη/βέλους του χάρτη, επάνω στον χάρτη. Είχε προταθεί και καταληχθεί ως συμπέρασμα, πως έπρεπε τελικώς να γίνει calibration στην πυξίδα λόγω υπερευαισθησίας αυτής. Δεν αναφέρθηκε έκτοτε κάτι άλλο. Το αναφέρω, ως αναδρομή σε πρόβλημα Gps, όπου ίσως τελικώς υπάρχει θέμα. Δεν ξεκαθαρίστηκε πάντως τελικώς εάν είναι ζήτημα Hardware ή software. Ο φίλος που είχε το πρόβλημα είπε ότι έχει κάνει βαθμονόμηση της πυξίδας, χωρίς αλλαγή. Για την καθυστέρηση του navigation που συζητάμε τώρα, μήπως το έκανε μόνο την πρώτη φορά, μέχρι να βρει στίγμα το GPS? Αυτό δεν αναμένεται να ξαναγίνει τις επόμενες, εφόσον δεν αλλάξεις σημαντικά γεωγραφική περιοχή (χώρα/ήπειρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Εντάξει, απίστευτο! Με τι χρήση προέκυψαν αυτοί οι χρόνοι; EDIT: ο χρόνος χρήσης δεν έχει να κάνει με το sot, όμως, έτσι; Ειδάλλως, μιλάμε για ρεκόρ! ο χρονος χρησης ειναι ποσο εχεις ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μπορεί κάποιος να δώσει το link να κατεβάσω την τελευταία dev για το note 4 με τον snapdragon της infoquest; Έψαξα την πρώτη σελίδα αλλά δε το βρήκα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttp://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no#468 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts